کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-04 ساعت 22:38)StarIR نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 21:18)farokhi21 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 20:53)StarIR نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 20:45)farokhi21 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 16:45)StarIR نوشته:  دوستان کسی می دونه از کجا میشه ون یا ماشین بزرگ با راننده جهت بردن مقداری وسیله از لس انجلس به ولی اجاره کرد؟

دوستان خوبم بالاخره پس از کلی جستجو تونستم یه اپارتمان شیک......

سلام.بهتون تبریک میگم.
بله . دو خوابه هست با .........بازم اطلاعاتی خواستید در خدمتم

--------------------------------------------------------------------
ببخشید نفرمودید اجاره ماهانه و احیانا پیش پرداخت اش چقدره؟
1800 ماهیانه بدون شارژ اضافه ( منظورم اینه که شما فقط برق و گاز داخل ساختمون رو هم هر ماه پرداخت می کنید) و یک ماه اجاره جهت دپوزیت (قابل برگشت)

1800 برای دو خوابه توی منطقه ولی؟ مطمئنید؟ به نظر من که خیلی زیاده برای این منطقه. یکی از دوستای من با 1950 دلار در ماه بورلی هیلز دو خوابه گرفته که اصلا" از نظر آب و هوا و ساکنین قابل مقایسه با وودلند هیلز ولی نیست، به نظر من قبل از قرارداد حتما بیشتر تحقیق کنید.
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، negar_karimi6
(2013-07-05 ساعت 10:13)mhb161 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 09:29)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 00:48)rayanmoli نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 00:05)پدی نوشته:  عکس قفسه سینه را سفارت از کسی نمیگیره

سلام
این عکس قفسه سینه فکر نمی کنم اصلا" جایی بدرد بخوره. ما یک ماه اینجا هستیم و هیچ استفاده نشده.

با تشکر و امتنان

(2013-07-04 ساعت 22:38)StarIR نوشته:  [quote='farokhi21' pid='370065' dateline='1372956509']
[quote='StarIR' pid='370056' dateline='1372955013']
[quote='farokhi21' pid='370053' dateline='1372954502']
[quote='StarIR' pid='369972' dateline='1372940115']
دوستان کسی می دونه از کجا میشه ون یا ماشین بزرگ با راننده جهت بردن مقداری وسیله از لس انجلس به ولی اجاره کرد؟

با سلام
ضمن تشکر از شما دوست عزیز بابت اطلاعات راجع به خانه. ماشین از Supershuttle می تونی بگیری یه جستجو تو گوگل بکنی سایتش و قیمتهاش دست می آد.

با تشکر وامتنان

سلام دوست عزیزنگران نباشید

سفارت که ازمانگرفت ماهم موقع برگشت تقدیمش کردیم به هتل
وانداختیمش
چون اگرمهم بودخودسفارت میگرفتش
حتی بازش هم نکرد
چه برسه بخوایدباش برید آمریکا
نهایتش یه باردیگه میگیرید
بی خیال
فکرتونوروی این مواردجزیی که راه حل داره نزارید

(2013-07-04 ساعت 17:59)negar_karimi6 نوشته:  دوستانی که برای گرفتن ویزابه ابوظبی رفتن لطفاراهنمایی بفرمایند

چه موقع توی ایران باید165 دلارروواریزکنیم؟
بعدازتحویل ویزا
یاهمون موقع
و چطوری؟
کارت اعتباری داداشم داره چون مرتب میره خارج و تاجره میتونم ازاون کمک بگیرم؟
لطفا مارروراهنمایی کنید چون برای گرفتن ویزاممکنه همسرموبفرستم که اصلا واردنیستوتوجریانات نیست فقط غرورمردونه گیش اجازه نمیده که من برم میخوادبگه اونم یه سهمی داشته تواین جریان یکی نیست بهش بگه پدرت خوب مادرت خوب بزارازاولش خودم همه کاره بودم الانم برای گرفتن ویزابرم میترسم اونجاباید165 دلارروواریزکنه و واردنباشه چیکارکنه

برای باردوم میپرسم کسی نیست جواب منوبده لااقل بگیدنمیدونیم که خوشحال باشم یه نفرمطلبموخونده

یکی از دوستان چند تا پست قبلتر از این جواب شما را دادند.
این 165$ رو نیاز نیست زمانی که برای گرفتن ویزاتون به سفارت مراجعه میکنید بلافاصله پرداخت کنید.
این مبلغ رو میشه قبل از سفر به us یا روزای اول بعد از ورودتون از طریق کارت اعتباری خودتون یا یکی از آشنایان پرداخت کرد

مرسی عزیزدل خواهر خیالم راحت شد
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce
(2013-07-04 ساعت 18:19)sce نوشته:  [quote='negar_karimi6' pid='369995' dateline='1372944591']
دوستانی که برای گرفتن ویزابه ابوظبی رفتن لطفاراهنمایی بفرمایند

چه موقع توی ایران باید165 دلارروواریزکنیم؟
بعدازتحویل ویزا
یاهمون موقع
و چطوری؟
سلام.
دوست عزیز شما هم می تونین قبل از رفتن به یو اس و هم بعد از رسیدن به اونجا این 165$ رو پرداخت کنین.اگه می خواین قبل از رفتن این کارو انجام بدین ویزا رو که گرفتین یه اکانت میسازین و اونو در اختیار کسی میزارین که کردیت کارد داره.ایشون هم واسه شما پرداخت می کنه.
موفق باشین.

شماکه تااینجاشواومدیدو راهنمایی کردید لطفابگیدچه جوری اکانت بسازم
برای این کار
ممنون
تشکر کنندگان: sce
[/quote]

شماکه تااینجاشواومدیدو راهنمایی کردید لطفابگیدچه جوری اکانت بسازم
برای این کار
ممنون
[/quote]

دوست عزیز.شما متاسفانه پست ها رو به طور دقیق نمی خونین و سوالتون رو بارها می پرسین.
برین اینجا
بعد رو قسمت online کلیک کنین.یه صفحه باز میشه و اونجا می تونین یه اکانت واسه خودتون بسازین.
ضمنا در پاسخ به پست ها هم مطالب اضافی و ارجاعات قبلب رو حذف کنین تا جای زیادی نگیره.
موفق باشین.

مرسی عزیزدل خواهر خیالم راحت شد
[/quote]

انجام وظیفه است خواهرSmile
[/quote]

دوستان،سروران،عزیزان.
این دکمه تبریک و تشکر به خدا الکی اینجا سبز نشده ها.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، farokhi21 ، shishipapa ، Danoosh ، Saeedv13 ، Hedieh20 ، mhb161 ، negar_karimi6 ، gbtm
سه هفته مونده به اولین سفرم برای مهاجرت و شروع یه زندگی جدید ...هرچی بیشتر نزدیک میشه به روز موعود استرس بهم وارد میشه یه موضوعاتی بهم استرس میده که تاحالا بهشون فکر نمیکردم اما الان برام مهم شدن اگه نتونم رابطه با مردم برقرار کنم چی اگه تو کار موفق نشم چی Sad اگه شکست بخورم چی حتی جدیدا خواب میبینم از پروازم جا موندم یا اینکه مشکل برام پیش اومده اونجا .... شما هم مثل منین یا فقط من اینطوریم
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
دوستان عزیز ممکنه یکی به من کمک کنه ،برای ثبت نام دخترم در مدرسه کارت واکسن میخواهند .اما ما تمام مدارکمو ن رو که تو پاکت زرد بود تحویل دادیم . از سفارت هم هیچی جداگانه بهمون ندادن که به درد ثبت نام بخوره . آیا امکانش هست که با جایی مکاتبه کنیم برای تایید زدن واکسنها ؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، sce
(2013-07-05 ساعت 19:53)shosab نوشته:  دوستان عزیز ممکنه یکی به من کمک کنه ،برای ثبت نام دخترم در مدرسه کارت واکسن میخواهند .اما ما تمام مدارکمو ن رو که تو پاکت زرد بود تحویل دادیم . از سفارت هم هیچی جداگانه بهمون ندادن که به درد ثبت نام بخوره . آیا امکانش هست که با جایی مکاتبه کنیم برای تایید زدن واکسنها ؟

وقتی که جواب مدیکال رو گرفتین یه کاغذی دادن که مربوط به واکسن ها بود و اون رو نباید به سفارت میدادیم برای مصاحبه و برای خودمون بود. شما دارید اون برگه رو؟ البته ممکنه این برای سفازت های مختلف فرق داشته باشه.
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: amir82 ، mdna ، naarestan ، mhb161 ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، sce
(2013-07-05 ساعت 13:01)hgbeigi نوشته:  سلام دوستان
من برنده اصلی هستم و الان هم من و هم همسرم ویزای 6 ماهه مهاجرت رو داخل پاسپورتمون داریم. ولی ممکنه همسرم بخاطر شرایط کاریش به آمریکا نیاد ، حداقل فعلن. آیا رفتن من و نیومدن ایشون تاثیری در روند گرفتن گرین کارت و سیتیزنی من داره؟ و اینکه حتما باید هر دو وارد آمریکا بشیم و اینکه اگر هم یه روز ایشون به آمریکا اومدن باید حتما با هم زندگی کنیم و در کل زندگی مشترک ما چک میشه و تاثیر در رند سیتیزنی داره؟

سلام، چون شما برنده هستید رفتن شما تاثیری در گرین کارت و سیتیزنی خودتون نداره. ولی ایشون اگه بخوان بیان آمریکا باید با شما وارد بشن . بهتره که باهم تشریف ببرید و ایشون برگردند ایران به کارشون برسن، اونوقت شما گرین کارت ایشون رو هم می تونید بگیرید براشون بفرستید که هر موقع خواستند بیان پیشتون. در رابطه با سوال سوم، من منظورتون رو نفهمیدم . حتما زندگی باهم!؟
since 2012
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، tajhizgaran ، soruosh ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-05 ساعت 20:14)hodan نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 19:53)shosab نوشته:  دوستان عزیز ممکنه یکی به من کمک کنه ،برای ثبت نام دخترم در مدرسه کارت واکسن میخواهند .اما ما تمام مدارکمو ن رو که تو پاکت زرد بود تحویل دادیم . از سفارت هم هیچی جداگانه بهمون ندادن که به درد ثبت نام بخوره . آیا امکانش هست که با جایی مکاتبه کنیم برای تایید زدن واکسنها ؟

وقتی که جواب مدیکال رو گرفتین یه کاغذی دادن که مربوط به واکسن ها بود و اون رو نباید به سفارت میدادیم برای مصاحبه و برای خودمون بود. شما دارید اون برگه رو؟ البته ممکنه این برای سفازت های مختلف فرق داشته باشه.

نه تو مدیکال برگه ایی جداگانه ندادند. توسفارت هم همه برگه ها رو نگاه کردند و برگه ایی رو بهمون پس ندادند. حتی تو مدیکال خانم منشی راحت باهامون صحبت میکرد ، چیزی نگفت که این برگه برای واکسنها هست .
تشکر کنندگان: mhb161 ، tajhizgaran ، zohre02 ، negar_karimi6

در مديكال أنكارا به همراه بسته اي كه براي اراءه به سفارت دادن يك برگه ديگر هم بود كه يك cd بهش منكنه شده بود اون برگه شرح واكسيناسيون و اون cd عكس قفسه سينه بود كه ما با خودمون أورديم US تا اگر جايي ازمون خواستن ارايه كنيم اگر هم لازم نشد كه چيز جاگير و سنگيني نيست
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، گل نهال ، tajhizgaran ، 5ina ، zohre02
(2013-07-05 ساعت 17:40)sepand88 نوشته:  سه هفته مونده به اولین سفرم برای مهاجرت و شروع یه زندگی جدید ...هرچی بیشتر نزدیک میشه به روز موعود استرس بهم وارد میشه یه موضوعاتی بهم استرس میده که تاحالا بهشون فکر نمیکردم اما الان برام مهم شدن اگه نتونم رابطه با مردم برقرار کنم چی اگه تو کار موفق نشم چی Sad اگه شکست بخورم چی حتی جدیدا خواب میبینم از پروازم جا موندم یا اینکه مشکل برام پیش اومده اونجا .... شما هم مثل منین یا فقط من اینطوریم

دوست عزیز
برای انتخاب یک زندگی جدید باید ریسک هایی را پذیرفت . اما همه حال شما رو دارند مگه میشه آدم استرس نداشته باشه . یادتون باشه که همون کسی که این فرصت در اختیار شما گذاشته همیشه پشتیبان شماست و برای شما برنامه ای داره Wink
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
(2013-07-05 ساعت 21:47)mdna نوشته:  

در مديكال أنكارا به همراه بسته اي كه براي اراءه به سفارت دادن يك برگه ديگر هم بود كه يك cd بهش منكنه شده بود اون برگه شرح واكسيناسيون و اون cd عكس قفسه سينه بود كه ما با خودمون أورديم US تا اگر جايي ازمون خواستن ارايه كنيم اگر هم لازم نشد كه چيز جاگير و سنگيني نيست
ولی به ما برگه ای ندادند،فقط دو تا CD دادندبرای خودم و همسرم .آیا امکانش هست این برگه را مجدد از مدیکال تهیه کنیم؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، zohre02 ، negar_karimi6
سلام به دوستانی که رفتن امریکا

مااگرویزامون دربیادتاکی وقت داریم بیاییم ؟
مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
راسته که برای ابوظبی اززمان گرفتن ویزاشش ماه محسوب میشه که بیاییم؟
یااززمان مدیکال حساب میشه
یه سوال دیگه شوهرمن به زورداره میادبه قول خودش فقط بخاطرمنه
به نظرتون اونجادووم میاره؟
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست بدونید
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، zohre02 ، bayat_r
(2013-07-05 ساعت 23:31)negar_karimi6 نوشته:  سلام به دوستانی که رفتن آمریکا

مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست بدونید
دوست عزیز به سلامتی وقتی ویزاتونو گرفتین تا 6 ماه بعد از مدیکال وقت دارین اولین سفرتونو برین. کسانی که ویزای یکضرب می گیرن چون مدیکالشون همون وقت بوده تا 6 ماه بعدش وقت دارند.پس در اصل وقت مدیکال مورد نظره و آنکارا و ابوظبی و ... نداره همه جا یک قانون داره.
و جواب سوالتون در مورد همسرتون... همونطور که گفتین خیلی سخته جواب دادنش... راستش اون کسانی که با رضایت خاطر رفتن گاهی نظرشون عوض شده ولی به هرحال چند نکته هستش؛ اولا برنده اصلی شما هستین یا ایشون؟ نفر همراه در اولین سفر فقط با همراهی برنده اصلی می تونه بره ولی تو نوبت های بعدی که خودش گرین کارد داره جداگانه هم می تونه بره. نکته دیگه که شاید آرومتون کنه... حقیقتش گاهی اوقات آدم ها وقتی شرایط زندگیشون عوض میشه رفتارهاشون هم می تونه عوض بشه. شرایط پر تنش زندگی تو ایران تنش رو به زندگی های مردم هم آورده که اونجا (شاید) تغییر کنه. پس امیدوار باشین و همدلی کنین Wink البته می بخشین اینها رو فقط از باب اینکه سنی ازم گذشته گفتم قصد دیگه ای نداشتمTongue موفق باشید و سرخوش!

(2013-07-05 ساعت 22:54)shosab نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 21:47)mdna نوشته:  

ولی به ما برگه ای ندادند،فقط دو تا CD دادندبرای خودم و همسرم .آیا امکانش هست این برگه را مجدد از مدیکال تهیه کنیم؟
به نظرم بهتره با دکتری که برای مدیکال پیشش رفته بودین مکاتبه کنید و براشون توضیح بدین و بخواین که براتون نتایج را ایمیل کنند و بعد پرینت بگیرین و ببرین.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: rezagh ، گل نهال ، shosab ، mdna ، mhb161 ، dana ، mirzamemar ، tajhizgaran ، sce ، amir0_0amir
[quote='negar_karimi6' pid='370646' dateline='1373050867']
سلام به دوستانی که رفتن آمریکا

مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست.
سلام تا 6 ماه از مدیکال .2.تا16 دسامبر3.همسرگرامی شماحتما می ایند.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: rezagh ، Saiban ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان