موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 19:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-05 ساعت 19:55 توسط shosab.)
دوستان عزیز ممکنه یکی به من کمک کنه ،برای ثبت نام دخترم در مدرسه کارت واکسن میخواهند .اما ما تمام مدارکمو ن رو که تو پاکت زرد بود تحویل دادیم . از سفارت هم هیچی جداگانه بهمون ندادن که به درد ثبت نام بخوره . آیا امکانش هست که با جایی مکاتبه کنیم برای تایید زدن واکسنها ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 19:53)shosab نوشته: دوستان عزیز ممکنه یکی به من کمک کنه ،برای ثبت نام دخترم در مدرسه کارت واکسن میخواهند .اما ما تمام مدارکمو ن رو که تو پاکت زرد بود تحویل دادیم . از سفارت هم هیچی جداگانه بهمون ندادن که به درد ثبت نام بخوره . آیا امکانش هست که با جایی مکاتبه کنیم برای تایید زدن واکسنها ؟
وقتی که جواب مدیکال رو گرفتین یه کاغذی دادن که مربوط به واکسن ها بود و اون رو نباید به سفارت میدادیم برای مصاحبه و برای خودمون بود. شما دارید اون برگه رو؟ البته ممکنه این برای سفازت های مختلف فرق داشته باشه.
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 17:40)sepand88 نوشته: سه هفته مونده به اولین سفرم برای مهاجرت و شروع یه زندگی جدید ...هرچی بیشتر نزدیک میشه به روز موعود استرس بهم وارد میشه یه موضوعاتی بهم استرس میده که تاحالا بهشون فکر نمیکردم اما الان برام مهم شدن اگه نتونم رابطه با مردم برقرار کنم چی اگه تو کار موفق نشم چی اگه شکست بخورم چی حتی جدیدا خواب میبینم از پروازم جا موندم یا اینکه مشکل برام پیش اومده اونجا .... شما هم مثل منین یا فقط من اینطوریم
دوست عزیز
برای انتخاب یک زندگی جدید باید ریسک هایی را پذیرفت . اما همه حال شما رو دارند مگه میشه آدم استرس نداشته باشه . یادتون باشه که همون کسی که این فرصت در اختیار شما گذاشته همیشه پشتیبان شماست و برای شما برنامه ای داره
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستانی که رفتن امریکا
مااگرویزامون دربیادتاکی وقت داریم بیاییم ؟
مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
راسته که برای ابوظبی اززمان گرفتن ویزاشش ماه محسوب میشه که بیاییم؟
یااززمان مدیکال حساب میشه
یه سوال دیگه شوهرمن به زورداره میادبه قول خودش فقط بخاطرمنه
به نظرتون اونجادووم میاره؟
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست بدونید
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 00:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 00:13 توسط manila.)
(2013-07-05 ساعت 23:31)negar_karimi6 نوشته: سلام به دوستانی که رفتن آمریکا
مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست بدونید
دوست عزیز به سلامتی وقتی ویزاتونو گرفتین تا 6 ماه بعد از مدیکال وقت دارین اولین سفرتونو برین. کسانی که ویزای یکضرب می گیرن چون مدیکالشون همون وقت بوده تا 6 ماه بعدش وقت دارند.پس در اصل وقت مدیکال مورد نظره و آنکارا و ابوظبی و ... نداره همه جا یک قانون داره.
و جواب سوالتون در مورد همسرتون... همونطور که گفتین خیلی سخته جواب دادنش... راستش اون کسانی که با رضایت خاطر رفتن گاهی نظرشون عوض شده ولی به هرحال چند نکته هستش؛ اولا برنده اصلی شما هستین یا ایشون؟ نفر همراه در اولین سفر فقط با همراهی برنده اصلی می تونه بره ولی تو نوبت های بعدی که خودش گرین کارد داره جداگانه هم می تونه بره. نکته دیگه که شاید آرومتون کنه... حقیقتش گاهی اوقات آدم ها وقتی شرایط زندگیشون عوض میشه رفتارهاشون هم می تونه عوض بشه. شرایط پر تنش زندگی تو ایران تنش رو به زندگی های مردم هم آورده که اونجا (شاید) تغییر کنه. پس امیدوار باشین و همدلی کنین البته می بخشین اینها رو فقط از باب اینکه سنی ازم گذشته گفتم قصد دیگه ای نداشتم موفق باشید و سرخوش!
(2013-07-05 ساعت 22:54)shosab نوشته: (2013-07-05 ساعت 21:47)mdna نوشته: (2013-07-05 ساعت 19:53)shosab نوشته: دوستان عزیز ممکنه یکی به من کمک کنه ،برای ثبت نام دخترم در مدرسه کارت واکسن میخواهند .اما ما تمام مدارکمو ن رو که تو پاکت زرد بود تحویل دادیم . از سفارت هم هیچی جداگانه بهمون ندادن که به درد ثبت نام بخوره . آیا امکانش هست که با جایی مکاتبه کنیم برای تایید زدن واکسنها ؟
در مديكال أنكارا به همراه بسته اي كه براي اراءه به سفارت دادن يك برگه ديگر هم بود كه يك cd بهش منكنه شده بود اون برگه شرح واكسيناسيون و اون cd عكس قفسه سينه بود كه ما با خودمون أورديم US تا اگر جايي ازمون خواستن ارايه كنيم اگر هم لازم نشد كه چيز جاگير و سنگيني نيست
ولی به ما برگه ای ندادند،فقط دو تا CD دادندبرای خودم و همسرم .آیا امکانش هست این برگه را مجدد از مدیکال تهیه کنیم؟
به نظرم بهتره با دکتری که برای مدیکال پیشش رفته بودین مکاتبه کنید و براشون توضیح بدین و بخواین که براتون نتایج را ایمیل کنند و بعد پرینت بگیرین و ببرین.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='negar_karimi6' pid='370646' dateline='1373050867']
سلام به دوستانی که رفتن آمریکا
مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست.
سلام تا 6 ماه از مدیکال .2.تا16 دسامبر3.همسرگرامی شماحتما می ایند.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013