موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-04 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-04 ساعت 23:08 توسط Nightsky007.)
(2013-07-04 ساعت 22:16)sce نوشته: (2013-07-04 ساعت 21:12)jahanshahloo نوشته: اون کسانی که ویزاشون قبل Feb بوده و نیازی به پرداخت اون 165 دلار نداشتن چطور باید پیگیری کنند گرین کارتشون کجاست؟؟؟؟
اینجا
ممنون بابت پاسخت ولی خوب شماره پیگیری که باید باهاش چک کرد نداریم اصلن باید با چی چک کرد میشه توضیح بدید؟؟؟
ما که 165 دلار ندادیم که شماره پیگیری بدن!!!!یا ولکام لتر هم نیومده!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-04 ساعت 15:20)mori نوشته: (2013-07-04 ساعت 11:04)fariba_a نوشته: (2013-07-04 ساعت 02:12)mori نوشته: (2013-07-04 ساعت 01:36)afs نوشته: (2013-07-04 ساعت 00:59)mori نوشته: دوستان سوال دارم...
یه جایی بود که گفتید واسه سربازی قبل 25 سالگی باید پر بشه وگرنه بدخت میشیم و وام نمیدن و...
اسم اون اداره؟
و سوال اصلیم اینه که من ورود اولیه م 24 ساله تمام(یعنی توی 25 سال) بودم. و اونجا زندگی نکردیم و فقط رفتیم که ویزا باطل نشه و زود برگشتیم.
حتما باید جوری برنامه ریزی کنم که قبل از اینکه 25 سال تمام بشم اونجا باشم و اون فرم سربازی رو پر کنم؟ این مسئله خیلی مهمه واسم و ممنون میشم اگه کسی بتونه واسم پرس و جو کنه... یا اینکه راه اینترنتی هست که این فرم رو پر کرد؟
در مورد اینکه واقعا کی وارد بشید و این موضوع من اطلاعی ندارم اما چیزی که شما دنبالش هستید بهش می گند Selective Service.
یک سرچی کردم یک سایت پیدا شد که فکر کنم اجازه می ده به صورت آنلاین ثبت نام رو انجام بدید:
http://www.sss.gov/inslink.htm
ممنون افشین جان
آقا یه سوال دیگه... ما توی فرم اولیه تیک اینکه ssn میخوایم رو زدیم
توی این سایتی که شما زحمت کشیدید و معرفی کردید زده ssn میخواد
ولی الان بعد از گذشت 52 روز از ورود اولیه مون همه مدارک اومده، بجز ssn... یعنی فکر کنم دیگه ssn نمیاد و وقتی رسیدیم باید اقدام کنیم...
راه اینترنتی واسه پیگیری ssn نیست؟ چون الان ایران هستیم. البته میدونم نیست امکانش، واسه اطمینان پرسیدم
و سوال دیگه اینکه وقتی میگن 25 سالگی، منظورشون قبل از تولد 26 سالگیه؟
Men cannot register after reaching age 26.
as a permanent resident after he has already passed his 26th birthday is not required to register because he is over the age limit.
سلام
موری جان آنطور که من از صحبتهای آفیسر استنباط کردم، همه ی پسرهای زیر 26 سال باید به اداره پست مراجعه کنند و یک فرم را که مربوط میشه به فراخوان به سربازی اجباری در زمان اضطرار و جنگ پر کنند. یعنی کسانی که 26 سال و بالاتر هستند نیاز نیست این کار را بکنند و گویا همه ی جوانان خود آ م ر ی ک ا هم باید این فرم را پر کنند. شما که در سفر قبلی فقط یک روز آنجا بودید، ان شاءا... در سفر بعدی تون برید به نزدیکترین اداره پست و فرم را پر کنید. پر کردن فرم یک اجباره ولی هیچوقت کسی را به زور نمیبرن سربازی.
ممنون فریبا جان. مشکل من اینه که یه ذره قاطی کردم که این 26 سالگی کی میشه : )) الآن من که 1989 تولدمه, 2014 26 سالمه یا 2015؟
Mori عزیز شما 2014 به امید خدا در اصل 25 سالتون تموم میشه! یعنی اگر یه حساب سرانگشتی کنید می بینید که مثلا سال 1990 شما یک سالتون تموم شده و وارد 2 سالگی شدین همینطور اگر ادامه بدین میشه ...2014، 25 سالگی تون تموم میشه و وارد 26 میشین به سلامتی!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-04 ساعت 04:34)Baharche نوشته: دوستان عزيز سلام. من عكس ايكس ري رو گم كردم آيا فكر ميكنيد اين موضوع مشكلي براي من در ورود اول ايجاد ميكنه يا خير؟ ممنون ميشم اگر جواب بدبن. مرسي
دوست عزیز عکس را که به سفارت باید داده باشید!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
عکس قفسه سینه را سفارت از کسی نمیگیره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 01:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-05 ساعت 01:16 توسط rayanmoli.)
با سلام،
یه مساله ای که چند وقته می خوام اینجا مطرح کنم که به نظر من از همه مسائل دیگه بسیار بسیار مهمتر هست و اون مساله کار و زبان هست ( البته یک بار بطور خلاصه مطرح کردم و استقبالی نشد). به نظر می رسه دوستان اینقدر درگیر مدارک و تهیه خانه و خرید و ... شده اند که از اصلی ترین مساله غافل شده اند. اینجا همه چی کار و کار و کار هست. اگه کار داشته باشی همه چی داری (البته یک کم اغراق هست) و اگه کار نداشته باشید مطمئن باشید ایران خودمون بهتره ( چون اونجا میشه حداقل تو آژانس کار کرد یا مسافرکشی کرد ولی اینجا ؟). بعد از یک ماه اقامت در این کشور تازه آدم می فهمه که زبان و کار چقدر مهم هستند. لازم به ذکر است که من مهندس مکانیک هستم و چندین سال سابقه کاری در زمینه خودروسازی دارم و با مشاورهای اروپایی بسیاری کار کردم وخوب فکر می کردم مشکل زبان نداشته باشم ولی وقتی یه ریکویتر (کاریابها یا به قولی کارچاق کنها)تلفنی راجع به مزایایی کاری و غیره اونهم بعضی از اونا که مثل مسلسل صحبت می کنند می گه آدم می مونه چی بگه؟ خوب وقتی نتونی خوب بفهمی قاعدتا" نخواهی تونست خوب جواب بدی و از مرحله اول کاریابی نخواهی گذشت. مثلا" من در مصاحبه با یه خانوم ریکیوتر شنیدم که می گفت گاجا خوب من از روال صحبتها تونستم حدس بزنم که منظورش چیه؟ و درانتها ازش پرسیدم که منظورت از گاجا چیه و اون گفت Got you یا به عبارتی گرفتم منظورت چیه. اینو گفتم که بدونید اینجا از یه سری اصطلاحات نیز استفاده می کنند که بعضی وقتها واقعا" فهمیدن جملات سخت می شه. مثلا" خیلی وقتها فاعل رو از جمله حذف می کنند. کلا" آمریکاییها خدای خلاصه کردن هستند. دوستی که 5 ساله اینجاست و مدیر مهندسی یه شرکت می باشه می گفت یه همکارمون خیلی وقتها می گفت "اوو" یا یه چیزی شبیه این که بعد از مدتها فهمیدیم می گه All Right خوب بگذریم این قدرها هم سخت نیست. یه پیشنهاد دارم که دوستان اگه اصطلاح و یا آیتم خاصی راجع به کار پیدا کردن و راحتتر شنیدن زبان دارند اینجا مطرح کنند تا به همه کمک بشه. به نظر من قسمت مربوط به زبان انگلیسی و به خصوص Listening و اصطلاحات روزمره آمریکایی و پیدا کردن کار در این سایت وجود نداره و اگر این امکان بوجود بیاد می شه تجربیات دیگران رو نیز به اشتراک گذاشت و خیلی سریع با محیط جدید انطباق یدا کرد.
با تشکر و امتنان
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 01:14)rayanmoli نوشته: با سلام،
یه مساله ای که چند وقته می خوام اینجا مطرح کنم که به نظر من از همه مسائل دیگه بسیار بسیار مهمتر هست و اون مساله کار و زبان هست ( البته یک بار بطور خلاصه مطرح کردم و استقبالی نشد). به نظر می رسه دوستان اینقدر درگیر مدارک و تهیه خانه و خرید و ... شده اند که از اصلی ترین مساله غافل شده اند. اینجا همه چی کار و کار و کار هست. اگه کار داشته باشی همه چی داری (البته یک کم اغراق هست) و اگه کار نداشته باشید مطمئن باشید ایران خودمون بهتره ( چون اونجا میشه حداقل تو آژانس کار کرد یا مسافرکشی کرد ولی اینجا ؟). بعد از یک ماه اقامت در این کشور تازه آدم می فهمه که زبان و کار چقدر مهم هستند. لازم به ذکر است که من مهندس مکانیک هستم و چندین سال سابقه کاری در زمینه خودروسازی دارم و با مشاورهای اروپایی بسیاری کار کردم وخوب فکر می کردم مشکل زبان نداشته باشم ولی وقتی یه ریکویتر (کاریابها یا به قولی کارچاق کنها)تلفنی راجع به مزایایی کاری و غیره اونهم بعضی از اونا که مثل مسلسل صحبت می کنند می گه آدم می مونه چی بگه؟ خوب وقتی نتونی خوب بفهمی قاعدتا" نخواهی تونست خوب جواب بدی و از مرحله اول کاریابی نخواهی گذشت. مثلا" من در مصاحبه با یه خانوم ریکیوتر شنیدم که می گفت گاجا خوب من از روال صحبتها تونستم حدس بزنم که منظورش چیه؟ و درانتها ازش پرسیدم که منظورت از گاجا چیه و اون گفت Got you یا به عبارتی گرفتم منظورت چیه. اینو گفتم که بدونید اینجا از یه سری اصطلاحات نیز استفاده می کنند که بعضی وقتها واقعا" فهمیدن جملات سخت می شه. مثلا" خیلی وقتها فاعل رو از جمله حذف می کنند. کلا" آمریکاییها خدای خلاصه کردن هستند. دوستی که 5 ساله اینجاست و مدیر مهندسی یه شرکت می باشه می گفت یه همکارمون خیلی وقتها می گفت "اوو" یا یه چیزی شبیه این که بعد از مدتها فهمیدیم می گه All Right خوب بگذریم این قدرها هم سخت نیست. یه پیشنهاد دارم که دوستان اگه اصطلاح و یا آیتم خاصی راجع به کار پیدا کردن و راحتتر شنیدن زبان دارند اینجا مطرح کنند تا به همه کمک بشه. به نظر من قسمت مربوط به زبان انگلیسی و به خصوص Listening و اصطلاحات روزمره آمریکایی و پیدا کردن کار در این سایت وجود نداره و اگر این امکان بوجود بیاد می شه تجربیات دیگران رو نیز به اشتراک گذاشت و خیلی سریع با محیط جدید انطباق یدا کرد.
با تشکر و امتنان
کاملن با حرفات موافقم و قبلن هم گفتم اینجا فقط زبان مهمه دقیقا این تماسها هم با من میشه منتها آدم وقتی نتونه حرف بزنه مشکل میشه . ما فکر می کنیم زبانمون خوبه چون در ایران همه مثه خودمونن ولی اینجا که میای تازه میفهمی زبان یعنی چی . حتی شماره تلفن ها هم نمیشه متوجه شد و آدم ازونی هم که هست پایینتر میاد اینجا چون انتظارشو نداشته.کارهای روزمره خرید میشه راه انداخت ولی وقتی که برای کار میری اونجاس که مشکل آشکار میشه . چارش هم صبر و تلاشه و کمک خدا همین. و این بود انشای من
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد زبان، و هر کار دیگه ای! :
به قول آنتونی رابینز: تمرین، مادرِ تمام مهارت هاست!
پس اولین و مهمترین چیز تمرینه
دوم علاقه نشون دادنه، به نظر من اگه خودتون علاقه داشته باشین، بهترین راه رو پیدا میکنین.
من تقریبا همیشه تو ترافیک، زبان گوش میدادم (ESL و Effortless English Club) و فکر میکنم الان لیسنینگم بد نیست، تقریبا 80-9-0 درصد حرفارو متوجه میشم، وقتی هم چیزیو میشنوم و نمیدونم، میام همونی که به گوشم خورده رو تو گوگل تایپ میکنم و خود گوگل حدسشو میگه و با توجه به دیالوگ مربوطه من املا و معنی درست کلمه رو میفهمم.
در مورد پدرم هم بگم:
پدر من وقتی جوون بود اومد امریکا برای تحصیل، اون موقع زبان بلد نبود، اما میرفت شبها (منظورم ساعات خالی روزه) کنار 1 آقایی که تو سوپر 24 ساعته کار میکرد، مینشست و به حرفای اون و کسایی که میومدن گوش میداد و خیلی زود زبانش راه افتاد
پس اگه واقعا چیزی رو بخوایم باید براش زحمت زیادی بکشیم.
تمرین، مادر تمام مهارت هاست.........
رتبه:
21
3 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
من برنده اصلی هستم و الان هم من و هم همسرم ویزای 6 ماهه مهاجرت رو داخل پاسپورتمون داریم. ولی ممکنه همسرم بخاطر شرایط کاریش به آمریکا نیاد ، حداقل فعلن. آیا رفتن من و نیومدن ایشون تاثیری در روند گرفتن گرین کارت و سیتیزنی من داره؟ و اینکه حتما باید هر دو وارد آمریکا بشیم و اینکه اگر هم یه روز ایشون به آمریکا اومدن باید حتما با هم زندگی کنیم و در کل زندگی مشترک ما چک میشه و تاثیر در رند سیتیزنی داره؟