کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
این هم لینک یه وبسایت که یه عالمه خونه برا فروش با قیمتهای خیلی‌ پایین داره (حتی ۱۰۰۰۰ دلار یا ۳۰ میلیون تومن) برا اونایی که فکر می‌کنن این قیمتا خون پیدا نمی‌شه . البته تو شهر دیترویت میشیگان هست که وضعییت کار توش اصلا تعریفی نداره
http://www.trulia.com/MI/Detroit/
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان: sce ، m.taj ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، ensan ، Sepasttian ، afshinghwink ، kouroshd
(2013-07-10 ساعت 20:59)m.taj نوشته:  سلام
هیچ دختر خانوم مجردی نیست که برنده شده باشه که قصد سفر برای اولین بار به آمریکا رو داشته باشه....؟؟؟؟؟؟؟ Tongue همسفر شییییییم Smile احیانا شمالی ام باشه Cool مثل من Sad

من هستم!شمالی نیستم البته...کی میری؟
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: sce ، Ali.US ، mirzamemar ، گل نهال ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، payam62 ، afshinghwink ، shatsi
(2013-07-08 ساعت 05:52)nirvana_kobin نوشته:  یه سوال مهم
من 165 تا رو واریز کردم حدود 20 روز پیش الان رسیدش رو با دقت نگاه کردم فهمیدم که یه حرف رو توی فامیلیم جا انداختم فکر می کنید مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

از دوستان کسی اطلاع راجع به این موضوع نداره ؟؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-10 ساعت 22:40)nirvana_kobin نوشته:  
من 165 تا رو واریز کردم حدود 20 روز پیش الان رسیدش رو با دقت نگاه کردم فهمیدم که یه حرف رو توی فامیلیم جا انداختم فکر می کنید مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

برین تو اکانت خودتون.تو پروفایلتون.شاید بشه با آپدیت کردن پروفایل این مشکل رو حل کرد.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، ikamaly
(2013-07-10 ساعت 23:05)sce نوشته:  

برین تو اکانت خودتون.تو پروفایلتون.شاید بشه با آپدیت کردن پروفایل این مشکل رو حل کرد.
اتفاقا این کارم انجام دادم اما تغیری نکرد . فکر می کنید باید ایمیل بزنم ؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink
دوست عزیز، اگر تو پروفایلتون قسمت پیغام هارو ببینید، یه پیام با اسم Case Receipt Notice هست، زیر اون یه شماره تلفن هست که توضیح داده به منظور تغییر در اطلاعاتتون باید تماس بگیریدSadcustomer service)
1-800-375-5283
1-800-767-1833
امیدوارم مشکلتون حل بشه
(2013-07-10 ساعت 23:12)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 23:05)sce نوشته:  

اتفاقا این کارم انجام دادم اما تغیری نکرد . فکر می کنید باید ایمیل بزنم ؟؟؟
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، shaso ، kouroshd ، negar_karimi6 ، lilac ، afshinghwink
Big Grin سلااااااام
من در واقع کمتر از 6 ماه فرصت دارم... ولی چون پایان نامه ام رو هواست در گیر اونم یکم و هنوز بلیط نگرفتم!!!!
شما ساکن کجایید؟؟؟
شما کی عازمید؟؟مقصدتون کجایت؟؟؟Rolleyes
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-10 ساعت 22:12)ali5980 نوشته:  این هم لینک یه وبسایت که یه عالمه خونه برا فروش با قیمتهای خیلی‌ پایین داره (حتی ۱۰۰۰۰ دلار یا ۳۰ میلیون تومن) برا اونایی که فکر می‌کنن این قیمتا خون پیدا نمی‌شه . البته تو شهر دیترویت میشیگان هست که وضعییت کار توش اصلا تعریفی نداره
http://www.trulia.com/MI/Detroit/
این جا از این ارزونتر هم می تونی پیدا کنی از طریق افراد و روزنامه محلی
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، m.taj ، Sepasttian ، afshinghwink
(2013-07-10 ساعت 07:22)mdna نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 01:04)tamara نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 20:28)StarIR نوشته:  دوستان یکی کمک کنه. از ایران چه طوری میشه پول به حساب آمریکا حواله کرد؟ صرافی میگه هر دلاری 4500 تومان مبگیره!!
ما تو امارات حساب داریم ولی میگن ازونجا هم به حساب سخصی ایرانی نمیشه حواله کرد. شماها چه طوری حواله می کنید و با چه نرخی؟

از طریق صرّافی میتونید مبلغی کمتر از ۱۰۰۰۰ دلار ،مثلا ۹۰۰۰ به حساب کسی‌ که بهش اعتماد دارید حواله کنید،برای حواله به هر مبلغی تقریباً ۴۵ دلار میگیرن،البته کلا
ما به حساب خودمون كه در سفر اول باز كرده بوديم ٤٥٠٠٠$ حواله كرديم bank of america مشكلي هم نبود چون مهاجريم ولي به حشاب يكي كه ساكن أمريكاست نبايد بيشتر از ١٠٠٠٠$ فرستاد مشكل ساز ميشه در ضمن همين قدر پول هم كه بياد تو حسابش ممكنه جزو درأمدش حساب شه و شامل ماليات بشه با تجربه ها در اين مورد نظر بدند
شايد بهتر باشه خودتون بياييد حساب كه باز كرديد بعد پدرتون برادرتون آشناهاتون واستون پول رو به حسابتون حواله كنند
دوستان خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هایتون و پیام های خصوصی. فعلا از طریق همون جلالی برام ارسال کردن با نرخ 3500 البته دلار 3300 بوده انگار. فکر کنم فردا به حسابم واریز بشه . واریز شد بهتون خبر می دم البته خانم زهره یه صرافی بهتر تو فرمانیه معرفی کردن که نرخش عالیه . . از همتون تشکر می کنم
تشکر کنندگان: mdna ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohreh36 ، afshinghwink
(2013-07-10 ساعت 20:16)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 20:09)m.taj نوشته:  میشه بگید با کدوم صرافی این کار رو کردید که اونجا شعبه داشته باشه؟
و ایا واقعا با این قیمت خونه ای رو سراغ دارید؟؟واقعا عالیه اگه باشه؟کدوم شهر؟بعد از شرایط مالیاتش آگاهید؟؟؟
ممنونم از راهنمایتون

والااینجورکه همه ازقیمت خونه تعجب کردن خودمم شک کردم به دوستی که بااطمینان بهم اطلاعات داده بود برای همین براش اف گذاشتم که بامنبع موثق حرفاشواثبات کنه که بچه های مهاجراسراقراره اتوبوس بگیرنوبیان این شهری که میگید خونه 70 میلیونی هست
منتظرجوابشم
اگرجواب دادبااطلاعات موثق مطمئن باشیدشماروبی خبرنمیزاارم چون مطمئنم هرکسی نون نیتشومیخوره و خوشحالم اگربتونم همتونوخونه دارکنم درسرزمین فرصتها

حتی اگه بشه با 20000 دلار خونه خرید که البته بعید به نظر میرسه خیلی دقت کنید که هر جایی نمیشه زندگی کرد و به خاطر خونه خریدن نمیشه خیلی فاکترها رو در نظر نگرفت. یه خانم یهودی ایرانی که داشت بر میگشت اسراییل یه نکته ای اشاره کرد که برای من جال بود. گفت اینجا خوب شروع کنید مطمین باشید خوب هم پیش میره اگه بد شروع کنید بد هم پیش نیره. البته می ونم این بد و خوب بستگی به مادیات داره اما من به شخصه ریسک می کنم همیشه و نتیجه اش هم خوب بوده معمولا. به هر حال براتون ارزوی موفقت می کنم
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، mgolchin13 ، afshinghwink ، mori ، Saiban ، shatsi
(2013-07-10 ساعت 01:17)afs نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 17:35)sut_chemical_eng نوشته:  دوست عزیز بهتر هستش اگر قصد استفاده از نت و نقشه (آنلاین) رو دارید گوشی رو از اینجا (آمریکا) تهیه کنید، چون در صورتی که Smart Phone بگیرید و پلان را از اپراتور ها نخرید معمولا گوشی ها کار نمیکنند

چون شخصا این رو تجربه دارم، می تونم بگم همیشه این طور نیست.
لااقل پلن های پری پید تی موبیل همه به شکلی هستند که شما می تونید فقط ازشون سیم کارت بگیرید و بدون محدودیت سرویس (ممکنه سرویس هاشون محدودیت حجمی داشته باشه) روی گوشی خودتون از اینترنت استفاده کنید.

ما که گوشیهای اندروییدی ایران مون به خوبی اینجا کار میکنه و هیچ مشکلی نداشتیم البته گوشی های ما لاک نبوده
تشکر کنندگان: mdna ، afs ، afshinghwink ، kouroshd ، siminbanou
(2013-07-10 ساعت 20:25)ultra نوشته:  سلام من الان قیمت گرفتم، پرواز Emiratesحدود 700000 تومن از Turkish گرونتره. کسانی که تجربشو دارن راهنماییم کنن که آیا ارزششو داره ، با توجه به اینکه ما یه بچه 2 ساله داریم که نگران اون هستیم واسه این پرواز طولانی

ترکیش کلاس کامفورت که عالی بود امارات رو نمی دونم

(2013-07-10 ساعت 06:22)StarIR نوشته:  کسی می ونه یعنی مطمینه که با ترجمه گواهینامه ایران می تونیم موقتی در کالیفرنیا رانندگی کنیم؟

کسی نبود جواب بده؟!!
تشکر کنندگان: ultra ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، shatsi
(2013-07-11 ساعت 06:53)StarIR نوشته:  [quote='ultra' pid='373278' dateline='1373471727']
سلام من الان قیمت گرفتم، پرواز Emiratesحدود 700000 تومن از Turkish گرونتره. کسانی که تجربشو دارن راهنماییم کنن که آیا ارزششو داره ، با توجه به اینکه ما یه بچه 2 ساله داریم که نگران اون هستیم واسه این پرواز طولانی

ترکیش کلاس کامفورت که عالی بود امارات رو نمی دونم

کامفورت turkish الان قیمتش رو بالا برده ، از Emirates حدود 500000تا 600000 تومن گرونتر میشه
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
کسی از سایتهایی مثل cheapoair بلیط خریده؟ قیمتش خیلی کمتر از چیزیه که آژانسا میدن.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
(2013-07-11 ساعت 06:32)StarIR نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 20:16)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 20:09)m.taj نوشته:  میشه بگید با کدوم صرافی این کار رو کردید که اونجا شعبه داشته باشه؟
و ایا واقعا با این قیمت خونه ای رو سراغ دارید؟؟واقعا عالیه اگه باشه؟کدوم شهر؟بعد از شرایط مالیاتش آگاهید؟؟؟
ممنونم از راهنمایتون

والااینجورکه همه ازقیمت خونه تعجب کردن خودمم شک کردم به دوستی که بااطمینان بهم اطلاعات داده بود برای همین براش اف گذاشتم که بامنبع موثق حرفاشواثبات کنه که بچه های مهاجراسراقراره اتوبوس بگیرنوبیان این شهری که میگید خونه 70 میلیونی هست
منتظرجوابشم
اگرجواب دادبااطلاعات موثق مطمئن باشیدشماروبی خبرنمیزاارم چون مطمئنم هرکسی نون نیتشومیخوره و خوشحالم اگربتونم همتونوخونه دارکنم درسرزمین فرصتها

حتی اگه بشه با 20000 دلار خونه خرید که البته بعید به نظر میرسه خیلی دقت کنید که هر جایی نمیشه زندگی کرد و به خاطر خونه خریدن نمیشه خیلی فاکترها رو در نظر نگرفت. یه خانم یهودی ایرانی که داشت بر میگشت اسراییل یه نکته ای اشاره کرد که برای من جال بود. گفت اینجا خوب شروع کنید مطمین باشید خوب هم پیش میره اگه بد شروع کنید بد هم پیش نیره. البته می ونم این بد و خوب بستگی به مادیات داره اما من به شخصه ریسک می کنم همیشه و نتیجه اش هم خوب بوده معمولا. به هر حال براتون ارزوی موفقت می کنم
شما می تونید بعد اینکه کردیت گرفتید با کردیتتون چند ماه کار کنید بعد یک خونه بگیرید که 20 تا جلو بدهید و ماهی 800 دلار قسطشو به شرطی که کار پیدا کرده باشید توی اون چند ماه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان