کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-08 ساعت 04:17)sokot نوشته:  سلام
ما حدودا 50 روز است که در آمریکا هستیم در فرودگاه شیکاگو آدرس را تغییر دادیم الان گرین کارت شوهر و دخترم به آدرس قبلی ارسال شده اند ولی مال من که برنده اصلی بودم هنوز به هیچ آدرسی نرسیده است الان من باید از چه طریقی اقدام کنم یا با کجا تماس بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید چون ما دو هفته دیگه برمیگردیم زیاد فرصتی ندارم

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: oghs ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، zohre02 ، sce ، Alirezaa2013
دوست عزیز اینکه میگن تا وقتی که گرین کارتت نیاد و وقتیم اونو گرفتی چون کردیت نداری خیلییییییییی سخت بهت خونه اجاره میدن داستانش چیه و راه حله اینکمار چیه ؟ چون کردیت به این راحتیا که نمیدن!
ببخشين كه دير جواب ميدم، چند روزه نيومدم اين تاپيك . دوست جان، من از همسرم پرسيدم گفت بهمون اندازه كه خونه هايى هستن كه واسشون كرديت سكور مهمه، همون قدر هم خونه هايى هست كه واسشون كرديت سكور مهم نيست، مثلن خود ما رو كه همسرم اونجا گرفته جزو همين دسته دوم بوده، حالا شما ميتونين واسه اين دسته اول كه كرديت سكور واسشون مهمه يا پوليو بعنوان ديپازيت پرداخت كنين، كه مثلن ممكنه مبلغ اين ديپازيت به اندازه اجاره يك ماه باشه يا كمتر، و يا اينكه يكى از دوستا يا آشناهاتون بعنوان كو ساينر واسه شما وارد عمل بشن ، كسى كه كرديت سكور خوبى داشته باشه.
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، lilac ، milad_aae ، mirzamemar ، el333 ، oghs ، mdna ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، bayat_r ، shatsi
(2013-07-09 ساعت 20:28)StarIR نوشته:  دوستان یکی کمک کنه. از ایران چه طوری میشه پول به حساب آمریکا حواله کرد؟ صرافی میگه هر دلاری 4500 تومان مبگیره!!
ما تو امارات حساب داریم ولی میگن ازونجا هم به حساب سخصی ایرانی نمیشه حواله کرد. شماها چه طوری حواله می کنید و با چه نرخی؟

از طریق صرّافی میتونید مبلغی کمتر از ۱۰۰۰۰ دلار ،مثلا ۹۰۰۰ به حساب کسی‌ که بهش اعتماد دارید حواله کنید،برای حواله به هر مبلغی تقریباً ۴۵ دلار میگیرن،البته کلا
تشکر کنندگان: golesang ، oghs ، kouroshd ، sadeghi897 ، afshinghwink ، soruosh ، negar_karimi6
(2013-07-10 ساعت 01:04)tamara نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 20:28)StarIR نوشته:  دوستان یکی کمک کنه. از ایران چه طوری میشه پول به حساب آمریکا حواله کرد؟ صرافی میگه هر دلاری 4500 تومان مبگیره!!
ما تو امارات حساب داریم ولی میگن ازونجا هم به حساب سخصی ایرانی نمیشه حواله کرد. شماها چه طوری حواله می کنید و با چه نرخی؟

از طریق صرّافی میتونید مبلغی کمتر از ۱۰۰۰۰ دلار ،مثلا ۹۰۰۰ به حساب کسی‌ که بهش اعتماد دارید حواله کنید،برای حواله به هر مبلغی تقریباً ۴۵ دلار میگیرن،البته کلا
دو هفته پیش دوستم حواله کرد 3730هر دلاری رو وحدود 60 هزار دلار بود که به حساب دوستش که درامریکا بود
تشکر کنندگان: aghaghia ، oghs ، kouroshd ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، amir82
(2013-07-09 ساعت 17:35)sut_chemical_eng نوشته:  دوست عزیز بهتر هستش اگر قصد استفاده از نت و نقشه (آنلاین) رو دارید گوشی رو از اینجا (آمریکا) تهیه کنید، چون در صورتی که Smart Phone بگیرید و پلان را از اپراتور ها نخرید معمولا گوشی ها کار نمیکنند

چون شخصا این رو تجربه دارم، می تونم بگم همیشه این طور نیست.
لااقل پلن های پری پید تی موبیل همه به شکلی هستند که شما می تونید فقط ازشون سیم کارت بگیرید و بدون محدودیت سرویس (ممکنه سرویس هاشون محدودیت حجمی داشته باشه) روی گوشی خودتون از اینترنت استفاده کنید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دوستان عزیز من یک سوالی داشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای پرداخت immigration fee شما از طریق همون سایت USCIS اقدام کردید؟ A-number شما دقیقا شامل چند عدد هست؟ هر چقدر تلاش می کنم اکانت رو بسازم که این 165 $ رو چرداخت کنم A-numbere رو ازم قبول نمی کنه ...
تشکر کنندگان: afshinghwink ، amiz.abdollah
سلام به همگی
تا حالا کسی موقع ورود به خاطر اینکه گوشه ی پاکت زرده بریده شده باشه توسط پست به مشکل خورده؟
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: afshinghwink ، amiz.abdollah ، negar_karimi6
(2013-07-10 ساعت 01:32)s_sadri نوشته:  دوستان عزیز من یک سوالی داشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای پرداخت immigration fee شما از طریق همون سایت USCIS اقدام کردید؟ A-number شما دقیقا شامل چند عدد هست؟ هر چقدر تلاش می کنم اکانت رو بسازم که این 165 $ رو چرداخت کنم A-numbere رو ازم قبول نمی کنه ...

0 اضافه کنید به اون نامبر تا برسه به اون تعداد رقم مجاز.
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: kouroshd ، sadeghi897 ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، amir82 ، s_sadri
تغییرات ابتدای سفر نامه من رو حتما بخونید
این پست موقتی است و بعد از دو سه روز پاک می شود.
http://mohajersara.com/post-370712.html#pid370712

(2013-07-10 ساعت 02:12)hodan نوشته:  سلام به همگی
تا حالا کسی موقع ورود به خاطر اینکه گوشه ی پاکت زرده بریده شده باشه توسط پست به مشکل خورده؟
خیر
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-07-10 ساعت 01:17)afs نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 17:35)sut_chemical_eng نوشته:  دوست عزیز بهتر هستش اگر قصد استفاده از نت و نقشه (آنلاین) رو دارید گوشی رو از اینجا (آمریکا) تهیه کنید، چون در صورتی که Smart Phone بگیرید و پلان را از اپراتور ها نخرید معمولا گوشی ها کار نمیکنند

چون شخصا این رو تجربه دارم، می تونم بگم همیشه این طور نیست.
لااقل پلن های پری پید تی موبیل همه به شکلی هستند که شما می تونید فقط ازشون سیم کارت بگیرید و بدون محدودیت سرویس (ممکنه سرویس هاشون محدودیت حجمی داشته باشه) روی گوشی خودتون از اینترنت استفاده کنید.
من هم LG مدل G1 از ایران آوردم جواب می ده نقشه ها و اپلیکیشن ها رو همه رو
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، afshinghwink ، aghaghia ، negar_karimi6 ، amiz.abdollah ، shaso ، el333 ، amir82 ، kouroshd

از طریق صرّافی میتونید مبلغی کمتر از ۱۰۰۰۰ دلار ،مثلا ۹۰۰۰ به حساب کسی‌ که بهش اعتماد دارید حواله کنید،برای محواله به هر مبلغی تقریباً ۴۵ دلار میگیرن،البته کلا

این کارو خودتون انجام دادید یا فقط از روی اطلاعات لاعت سایت بعضی صرافی ها دارید میگید؟ ا که به هر صرافی تماس گرفتیم میگه نمیشه!
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6
کسی می ونه یعنی مطمینه که با ترجمه گواهینامه ایران می تونیم موقتی در کالیفرنیا رانندگی کنیم؟
تشکر کنندگان: afshinghwink ، aghaghia ، negar_karimi6
(2013-07-10 ساعت 02:12)hodan نوشته:  سلام به همگی

گوشه پاكت همه بريده است مشكلي نيست
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، aghaghia ، negar_karimi6 ، hodan

ما به حساب خودمون كه در سفر اول باز كرده بوديم ٤٥٠٠٠$ حواله كرديم bank of america مشكلي هم نبود چون مهاجريم ولي به حشاب يكي كه ساكن أمريكاست نبايد بيشتر از ١٠٠٠٠$ فرستاد مشكل ساز ميشه در ضمن همين قدر پول هم كه بياد تو حسابش ممكنه جزو درأمدش حساب شه و شامل ماليات بشه با تجربه ها در اين مورد نظر بدند
شايد بهتر باشه خودتون بياييد حساب كه باز كرديد بعد پدرتون برادرتون آشناهاتون واستون پول رو به حسابتون حواله كنند
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mani.iht ، aghaghia ، honey rahmati ، negar_karimi6 ، majorsoly ، el333 ، AsemanAbee ، shatsi
دوستان
ما 165 دلار رو از داخل امریکا و پس از ورودمون پرداختیم اما کد یا شماره پیگیری برای صدور گرین کارت دریافت نکردیم
تو سایت http://www.uscis.gov یک اکانت ساختم ولی برای پیگیری همان شماره 13 رقمی که با سه تا حرف شروع میشه رو میخواد !
خلاصه مطلب اگه کسی میتونه ، راهنمایی کنه چطور میشه مراحل صدور گرین کارت رو پیگیری کرد ؟ Smile
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6 ، zohre02 ، el333 ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان