کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-11 ساعت 15:40)alvan نوشته:  سلام عزیزای مهاجر سرایی

2 سوال مهم واسم پیش اومده که میخوام بدونم ممنون اگه کمکم کنین
1.میشه من که case اصلی هستم فعلآ به آمریکا نرم وشوهرم بره ودنبال کار بگرده وکارها که درست شد من بچه هام بریم ؟؟
2.کلا دولت آمریکا چه امکانات یا امتیازاتی را برای ویزای لاتاری را متحمل میشه؟؟

.ممنون از راهنمایتون.
سلام عزیزم
شما که نفر اصلی هستید یا باید با بقیه یا زودتر از بقیه وارد خاک ام ری کا بشید.
دولت آنجا هیچ امکانات و امتیازاتی را برای ویزای لاتاری متقبل نمیشه و ما باید از روز اول رو پای خودمون بایستیم.
موفق باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: گل نهال ، m.taj ، aghaghia ، alvan ، nooshshahnar ، mdna ، negar_karimi6 ، manila ، shaso ، afshinghwink ، Alirezaa2013 ، mori ، Sonaen60
سلام دوستان
بالاخره ما هم رسیدیم به لوس آنجلس با هواپیمائی امارات که به خاطر خرابی سیستم مانیتورهای روی صندلی حدود 3 ساعت تاخیر داشت و ما توی هواپیما نشستیم. الانم کمی سردرد دارم و بیخواب. بعدا خبرهای جدید میدم.
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
(2013-07-11 ساعت 09:18)ultra نوشته:  کسی از سایتهایی مثل cheapoair بلیط خریده؟ قیمتش خیلی کمتر از چیزیه که آژانسا میدن.

اره من خريدم هيچ مشكلي نداشت، و الان هم قيمت بليط امريكاش براي شركت هاي مختلف ارزانتر از چيزي است كه شما تو سايت خود اير لاين ميبينيد، و دليلش هم اينه كه اپشن هايي رو واسه شما تعريف ميكنه با كانكشن هاي مختلف كه اين پرواز ها و كانكشن ها رو شما در حالتي كه در خود سايت اير لاين يه پروازي رو جستجو مي كنيد براي شما تعريف نمي شود، مثلا ميتونيد پروازي رو تو سايت اير لاين قطر از تهران به سياتل جستجو كنيد، و بعدش همينو تو cheapoair هم جستجو كنيد، خواهيد ديد پروازهاي كانكشني كه اين سايت نشون ميده تو سايت اير لاين قطر نيست، يك دليلش اينه و حتما دلايل ديگه هم داره كه بر ميگرده به مساىل بازاريابي و خريد اينترنتي كه خيلي بر ما مسافرين روشن نيست، ولي در كل كارش درسته معمولا نگراني نداره، من كه از همين سايت خواهم خريد. يه چيز جالب هم هست كه در ابتداي شروع قيمت ها يه ايكوني هست كه مربوط به flexible dates هست كه معمولا قيمت اين بليط ها پاىينتره.
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
(2013-07-11 ساعت 09:46)majid9290 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 06:53)StarIR نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 20:25)ultra نوشته:  سلام من الان قیمت گرفتم، پرواز Emiratesحدود 700000 تومن از Turkish گرونتره. کسانی که تجربشو دارن راهنماییم کنن که آیا ارزششو داره ، با توجه به اینکه ما یه بچه 2 ساله داریم که نگران اون هستیم واسه این پرواز طولانی

ترکیش کلاس کامفورت که عالی بود امارات رو نمی دونم

(2013-07-10 ساعت 06:22)StarIR نوشته:  کسی می ونه یعنی مطمینه که با ترجمه گواهینامه ایران می تونیم موقتی در کالیفرنیا رانندگی کنیم؟

کسی نبود جواب بده؟!!

ترکیش کلاس کامفورت برید عالیه اصلا نمی فهمید تا می رسید
درست می فرمایید ما خودمون با کامفورت ترکیش اومدیم ولی سوال من راجع به گواهینامه بودSmile)))
تشکر کنندگان: Ali.US ، aghaghia ، shaso ، negar_karimi6 ، ikamaly ، afshinghwink
دوستان تازه وارد سلام
حدود یه هفته میشه که به این خونه جدید اومدم همونطور که قبلا تو پست هام نوشته بودم واقعا راضیم . تا قبل از اینکه خودم بیام امریکا و یا هفته اول فکر می کردم با ماهی 1800 که الان دارم اجاره میدم به زور بتونم یه خونه یه خوابه بگیرم اونم تو محله های نه چندان مناسب. اما پس از ورود و کمی گشتن دیدم همچین خبرایی نیست. من تو وودلند هیلز هستم که نام آشنایی برای ایرانیها هست. هم منطقه سکونتم خوبه. مخصوصا برای یه تازه وارد که میخواد دسترسی ها اسون باشه و تو خیابوناش چند تا مغازه ببینه و هم مجتمعی که هستم اپارتمان ها خیلی تمیز و نورگیر هست همه جور امکانات رو داره و تقریبا انگار تو هتل زندگی می کنید. محوطه خیلی زیبا داره چندین استخر و زمین تنیس و گلف و بسکتبال داره سالن بدنسازی داره و از همه مهم تر سکیوریتی هم برای ورود داره و هم 24 ساعته تو محوطه هستن. همه مدل ادم از اسپانیش و امریکایی و سیاه و مخصوصا ایرانی هم تو این مجتمع می بینید. در کل فکر نکنید نمیتون خونه خوبی پیدا کنید. عاقبت جوینده یابنده بود
(2013-07-11 ساعت 18:58)alvan نوشته:  سلام دوستان
2 سوال مهم واسم پیش اومده که میخوام بدونم ممنون اگه کمکم کنین

1.میشه من کهcase اصلی هستم فعلا به آمریکا نرم وشوهرم بره دنبال کار بگرده ووقتی کارا درست شد منا و بچه هام بریم؟؟؟
2.کلآ دولت آمریکا چه امکانات و چه امتیازاتی را برای ویزاهای لاتاری قائل میشخ؟؟؟

/ممنون از راهنمائیتون/
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid373785
جواب سؤالتونو اينجا دادم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: alvan ، alirezass ، aghaghia ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، ابی هانی ، roeentan
(2013-07-11 ساعت 13:45)fariba_a نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 05:00)babak 1234 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 22:12)ali5980 نوشته:  این هم لینک یه وبسایت که یه عالمه خونه برا فروش با قیمتهای خیلی‌ پایین داره (حتی ۱۰۰۰۰ دلار یا ۳۰ میلیون تومن) برا اونایی که فکر می‌کنن این قیمتا خون پیدا نمی‌شه . البته تو شهر دیترویت میشیگان هست که وضعییت کار توش اصلا تعریفی نداره
http://www.trulia.com/MI/Detroit/
این جا از این ارزونتر هم می تونی پیدا کنی از طریق افراد و روزنامه محلی
سلام
دیترویت کجاست ؟ چرا خونه هاش اینقدر ارزونه؟!!

دوست عزیز اگه میخای یه تصور از شهر دیتروید داشته باشی بهت پیشنهاد میکنم فیلم EVIL DEAD یا همون کلبه وحشت رو بری تماشا کنی Tongue کلا فکر کنم تمام فیلمهای ترسناک رو تو این شهر ساختن Wink
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
من بار اول با پرواز تكيش رفتم خيلي عالي بود دفعه دوم با لوفتازا كه اصلا خوب نبود صندليهاش نزديك هم و از همه بدتر اين كه جلو صندلي مانيتور نداشت و عين پرواز داخليهاي خودمون يك مانيتور كوچولو از سقف براي هر رديف وجود داشت كه تلسكوپ لازم داشت خلاصه ٩ ساعت كف كرديم خيلي بد بود لصلا توصيه نميكنم
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
ID كارت به مشكل برخورديم ميگن ساكن نيستيد نميديم دوستان ديگه چطور گرفتن؟
راستي بعد ٢٤ روزخبري از گرين ولكام لترهم نيست كمك كنيد لطفن
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: aghaghia ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-11 ساعت 21:07)mdna نوشته:  من بار اول با پرواز تكيش رفتم خيلي عالي بود دفعه دوم با لوفتازا كه اصلا خوب نبود صندليهاش نزديك هم و از همه بدتر اين كه جلو صندلي مانيتور نداشت و عين پرواز داخليهاي خودمون يك مانيتور كوچولو از سقف براي هر رديف وجود داشت كه تلسكوپ لازم داشت خلاصه ٩ ساعت كف كرديم خيلي بد بود لصلا توصيه نميكنم
من تجربه هر دو رو داشتم، اصلا ايرلاينهاي غربي اسم دارند فقط، تجربه كي ال ام و سوييس اير رو هم داشتم، تركيش از همشون بهتره، اصلا يه چيزي بگم بهتون كلا ايرلاين هاي شرقي خيلي بهتر از اير لاين هاي غربي هستن، و دليل اين ادعا هم رنكينگ بين المللي شركت هاي هواپيماييست كه همه ساله منتشر ميشه، كه اگر توجه كنيد اكثرشون از اسيا هستند، مثلا من خودم با تاي ايرويز Thai airways يه بار سفر كردم كه خاطره انگيز ترين سفر هواييم بوده، كمي گرونه ولي فوق العاده بود هم خدماتشون هم برخوردشون، هيچوقت يادم نميره اين پرواز، حالا اين خيلي ربطي نداشت به موضوع اينجا فقط خواستم ياداوري كنم كه از ايرلاين هاي شرقي و اسيايي غافل نشيد در اينده.
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
(2013-07-11 ساعت 22:22)jahanshahloo نوشته:  ID كارت به مشكل برخورديم ميگن ساكن نيستيد نميديم دوستان ديگه چطور گرفتن؟

دوست عزيز برو بانك حساب باز كن bank of america يكي دو روز بعدش برات نامه مياد يا تبليغي يا مثلا كارت دبيت برات مياد اون ميشه proof of adress كه نشون ميده شما اونجا ساكنيد ميشه از amazon هم جنس سفارش بدي به ادرست بياد كه نشون بزه اونجا ساكني
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-07-12 ساعت 02:51)mdna نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 22:22)jahanshahloo نوشته:  ID كارت به مشكل برخورديم ميگن ساكن نيستيد نميديم دوستان ديگه چطور گرفتن؟

دوست عزيز برو بانك حساب باز كن bank of america يكي دو روز بعدش برات نامه مياد يا تبليغي يا مثلا كارت دبيت برات مياد اون ميشه proof of adress كه نشون ميده شما اونجا ساكنيد ميشه از amazon هم جنس سفارش بدي به ادرست بياد كه نشون بزه اونجا ساكني
ممنون بابت پاسختون
درمورد گرين كارت چيكاركنم؟
زنگ بزنم به uscis ؟
ميدوني من شامل اون ١٦٥ دلارنميشدم ويزا قبل فبريه بود حالا شماره اي وجود نداره توسايت چك كنم ببينم گرين كارت صادر شده يا نه!!!چيكارميشه كرد؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: shaso ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، afshinghwink ، zohre02
امروز من تو كانزاس گواهي نامه گرفتم صبح اينترنتي وقت گرفتم واسه سه ساعت بعدش وقت داد بعدش ميتونستي sms بزني اخرين وضعيت نوبتت رو چك كني كه جلوتر افتاده يا عقبتر يه طوري بود كه من تا رسيدم اونجا نوبتم بود مداركم رو دادم ازم عكس گرفتند گرين كارت و پاسپورت social number و proof of adress خواستند بعد پرسيدند امتحان رو شكلي ميخواي بدي يا انگليسي گفتم انگليسي ولي اگه كسي بخواد ميتونه شكلي امتحان بده بعد پاي كامپيوتر امتحان دادم كه همون جا جواب pass رو گرفتم بعدش هم بلافاصله رفتيم امتحان شهر از جلوي ده تا stop sign ردم كرد چك كنه ببينه وايميسم كامل يا نه و بعد هم چند تا چپ و راست چراغ قرمز عوض كردن لاين و پارك توي parking lot و تمام يه ساعت هم نشد يه گواهينامه كاغذي دادند دستم تا اصلش بياد هزينه اش هم شد ٢٩$.
سفرنامه
سلام
میشششششه یکی کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه مال من اینجوری نبود... یه پاکت کلا با یه گوشه مثلثی باز که کاملا داخل او دیده میشه!!!!!!!!!!!!Sad
و یه اتفاق گند باعث شد که از همون گوشه باز جر خورده پاکتم....
و من نگرانمممممممممممممم واقعا....Sad که چطور اینو به مامور مهاجرت تحویل بدم!!!!!
این اتفاق گند قبلا برا کسی پیش نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
که من امید وار بشم....Sad
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink ، zohre02
(2013-07-11 ساعت 17:43)mehdi110 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 09:18)ultra نوشته:  کسی از سایتهایی مثل cheapoair بلیط خریده؟ قیمتش خیلی کمتر از چیزیه که آژانسا میدن.

اره من خريدم هيچ مشكلي نداشت، و الان هم قيمت بليط امريكاش براي شركت هاي مختلف ارزانتر از چيزي است كه شما تو سايت خود اير لاين ميبينيد، و دليلش هم اينه كه اپشن هايي رو واسه شما تعريف ميكنه با كانكشن هاي مختلف كه اين پرواز ها و كانكشن ها رو شما در حالتي كه در خود سايت اير لاين يه پروازي رو جستجو مي كنيد براي شما تعريف نمي شود، مثلا ميتونيد پروازي رو تو سايت اير لاين قطر از تهران به سياتل جستجو كنيد، و بعدش همينو تو cheapoair هم جستجو كنيد، خواهيد ديد پروازهاي كانكشني كه اين سايت نشون ميده تو سايت اير لاين قطر نيست، يك دليلش اينه و حتما دلايل ديگه هم داره كه بر ميگرده به مساىل بازاريابي و خريد اينترنتي كه خيلي بر ما مسافرين روشن نيست، ولي در كل كارش درسته معمولا نگراني نداره، من كه از همين سايت خواهم خريد. يه چيز جالب هم هست كه در ابتداي شروع قيمت ها يه ايكوني هست كه مربوط به flexible dates هست كه معمولا قيمت اين بليط ها پاىينتره.
توضیحات کامل بود فقط ظاهرا not refundable هستن.ولی اگه کسی تونسته تغییر تاریخ بده یا کنسل کنه پولشو بگیره بگه؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink ، zohre02 ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان