کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-11 ساعت 22:22)jahanshahloo نوشته:  ID كارت به مشكل برخورديم ميگن ساكن نيستيد نميديم دوستان ديگه چطور گرفتن؟
راستي بعد ٢٤ روزخبري از گرين ولكام لترهم نيست كمك كنيد لطفن
ايا كارت سوشيال شما اومده
اگر نيومده حتما به اداره سوشيال محلتون مراجعه كنيد و فرم درخواست رو پر كنيد همونجا هم راجع به گرين كارت سءوال كنيد اونها تو سيستم كه وارد ميشند از وضعيت شما مطلع ميشند
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Nightsky007 ، afshinghwink ، zohre02 ، mori ، shatsi
(2013-07-12 ساعت 03:46)m.taj نوشته:  سلام
میشششششه یکی کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه مال من اینجوری نبود... یه پاکت کلا با یه گوشه مثلثی باز که کاملا داخل او دیده میشه!!!!!!!!!!!!Sad
و یه اتفاق گند باعث شد که از همون گوشه باز جر خورده پاکتم....
و من نگرانمممممممممممممم واقعا....Sad که چطور اینو به مامور مهاجرت تحویل بدم!!!!!
این اتفاق گند قبلا برا کسی پیش نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
که من امید وار بشم....Sad

متوجه نشدم گوشش رو بریدن یا خیر ؟
در هر صورت این عامل نگرانی نیست
چقدر پاره شده ؟
اینقد _____________
یا اینقد ________________________________________
شایدم _______________________________________________________________________________________________________________________
Smile Smile Smile
اگر مورد آخر هست با سفارت تماس بگیرید احتمالا میگن باید بیاید برای تعویض پاکت
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، shaso ، گل نهال ، aghaghia ، Danoosh ، afshinghwink ، zohre02 ، Sonaen60 ، AsemanAbee
(2013-07-12 ساعت 03:18)mdna نوشته:  امروز من تو كانزاس گواهي نامه گرفتم صبح اينترنتي وقت گرفتم واسه سه ساعت بعدش وقت داد بعدش ميتونستي sms بزني اخرين وضعيت نوبتت رو چك كني كه جلوتر افتاده يا عقبتر يه طوري بود كه من تا رسيدم اونجا نوبتم بود مداركم رو دادم ازم عكس گرفتند گرين كارت و پاسپورت social number و proof of adress خواستند بعد پرسيدند امتحان رو شكلي ميخواي بدي يا انگليسي گفتم انگليسي ولي اگه كسي بخواد ميتونه شكلي امتحان بده بعد پاي كامپيوتر امتحان دادم كه همون جا جواب pass رو گرفتم بعدش هم بلافاصله رفتيم امتحان شهر از جلوي ده تا stop sign ردم كرد چك كنه ببينه وايميسم كامل يا نه و بعد هم چند تا چپ و راست چراغ قرمز عوض كردن لاين و پارك توي parking lot و تمام يه ساعت هم نشد يه گواهينامه كاغذي دادند دستم تا اصلش بياد هزينه اش هم شد ٢٩$.
سلام
گرفتن گواهینامه رانندگی مبارکت باشه. این هم یک مرحله است که باید حتما گذرانده بشه. امتحان شکلی چیه؟ لطفا یک کمی توضیح بدید. ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، shatsi ، aghaghia ، Sepasttian ، ikamaly ، afshinghwink ، zohre02
سلام درباره پرداخت 165 دلارمیشه لطفاهرکسی که اطمینان داره منوازشک دربیاره؟

بعدازگرفتن ویزام میخوام اینوهمنیجاتوایران پرداخت کنم دونفرهستن که کارت بانکی بین المللی دارن
یکی توایران
یکی درامریکا
به نظرتون بدون اینکه خودم اکانت درست کنم میتونم به اینها بگم برام واریزکنن؟
کدوم راحت تره و بی دردسرتر
ممنون
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، ikamaly ، afshinghwink
اول اینکه مال من اینجوری نبود... یه پاکت کلا با یه گوشه مثلثی باز که کاملا داخل او دیده میشه!!!!!!!!!!!!Sad
و من نگرانمممممممممممممم واقعا....Sad که چطور اینو به مامور مهاجرت تحویل بدم!!!!!

دوست عزيز مال يكي از دوستاي من اينجوري شد دوباره رفت انكارا براش تو پاكت گذاشتن متاسفانه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: shaso ، m.taj ، aghaghia ، zohre02 ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻪ؟ﺍﻻﻥ ﺷﻴﻜﺎﮔﻮ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺗﻮ ﺳﻮﺷﻴﺎﻟﻢ ﻧﻴﻮﻣﺪﻩ.ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﻋﻘﻠﻢ ﺩﺭﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﭼﻜﺎﭖ ﻛﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﻭﻛﻲ ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ ﻣﺸﻜﻞ ﺳﺎﺯ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﺍﻡ.ﻛﺠﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻡ ﻭ ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﻨﻢ؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، گل نهال ، mehdi110 ، fire dragon ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 11:22)mhz_ir نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻪ؟ﺍﻻﻥ ﺷﻴﻜﺎﮔﻮ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺗﻮ ﺳﻮﺷﻴﺎﻟﻢ ﻧﻴﻮﻣﺪﻩ.ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﻋﻘﻠﻢ ﺩﺭﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﭼﻜﺎﭖ ﻛﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﻭﻛﻲ ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ ﻣﺸﻜﻞ ﺳﺎﺯ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﺍﻡ.ﻛﺠﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻡ ﻭ ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﻨﻢ؟

شاید بهتر باشه از دوستانی که شیکاگو هستن راهنمایی بگیرید:

امیدو: http://mohajersara.com/user-19566.html
امیر دراگون: http://mohajersara.com/user-35989.html

امیدوارم مشکلتون حل بشه
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، mhz_ir ، fire dragon ، AsemanAbee ، shatsi
(2013-07-12 ساعت 11:22)mhz_ir نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻪ؟ﺍﻻﻥ ﺷﻴﻜﺎﮔﻮ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺗﻮ ﺳﻮﺷﻴﺎﻟﻢ ﻧﻴﻮﻣﺪﻩ.ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﻋﻘﻠﻢ ﺩﺭﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﭼﻜﺎﭖ ﻛﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﻭﻛﻲ ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ ﻣﺸﻜﻞ ﺳﺎﺯ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﺍﻡ.ﻛﺠﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻡ ﻭ ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﻨﻢ؟

یه سر به این سایت بزن ببین کمکت میکنه .
http://findahealthcenter.hrsa.gov/Search_HCC.aspx
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2013-07-12 ساعت 10:27)mdna نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 22:22)jahanshahloo نوشته:  ID كارت به مشكل برخورديم ميگن ساكن نيستيد نميديم دوستان ديگه چطور گرفتن؟
راستي بعد ٢٤ روزخبري از گرين ولكام لترهم نيست كمك كنيد لطفن
ايا كارت سوشيال شما اومده
اگر نيومده حتما به اداره سوشيال محلتون مراجعه كنيد و فرم درخواست رو پر كنيد همونجا هم راجع به گرين كارت سءوال كنيد اونها تو سيستم كه وارد ميشند از وضعيت شما مطلع ميشند

فقط ssn اومده اما id card وگرين ولكام لتر نيومده
أداره سوشيال جواب ميده اگه ازوضعيت گرين كارت بپرسيم؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6

برای گرین کارت و سوشال که باید صبر داشته باشید و پیگیری کنید.
برای دندون هم من خودم اینجا هنوز مشکل دندون بر نخوردم ولی یکی از بچه هایی که اینجاست پیش یه دندونپزشک ایرانی میره.
البته من نمیدونم کارش خوبه یا نه ولی خواستید می تونم شماره و آدرسشو برات بگیرم
در ضمن اگه بهم ایمیل بزنی بهتره . این روزها یه کم سرم شلوغه و کمتر میتونم اینجا سر بزنم ولی ایمیلمو از رو گوشی هم میتونم چک کنم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-07-11 ساعت 18:14)StarIR نوشته:  دوستان تازه وارد سلام
حدود یه هفته میشه که به این خونه جدید اومدم همونطور که قبلا تو پست هام نوشته بودم واقعا راضیم . تا قبل از اینکه خودم بیام آمریکا و یا هفته اول فکر می کردم با ماهی 1800 که الان دارم اجاره میدم به زور بتونم یه خونه یه خوابه بگیرم اونم تو محله های نه چندان مناسب. اما پس از ورود و کمی گشتن دیدم همچین خبرایی نیست. من تو وودلند هیلز هستم که نام آشنایی برای ایرانیها هست. هم منطقه سکونتم خوبه. مخصوصا برای یه تازه وارد که میخواد دسترسی ها اسون باشه و تو خیابوناش چند تا مغازه ببینه و هم مجتمعی که هستم اپارتمان ها خیلی تمیز و نورگیر هست همه جور امکانات رو داره و تقریبا انگار تو هتل زندگی می کنید. محوطه خیلی زیبا داره چندین استخر و زمین تنیس و گلف و بسکتبال داره سالن بدنسازی داره و از همه مهم تر سکیوریتی هم برای ورود داره و هم 24 ساعته تو محوطه هستن. همه مدل ادم از اسپانیش و آمریکایی و سیاه و مخصوصا ایرانی هم تو این مجتمع می بینید. در کل فکر نکنید نمیتون خونه خوبی پیدا کنید. عاقبت جوینده یابنده بود
خوب یعنی قرار بود با 1800 دلار هم نشه پیدا کرد؟؟؟؟Cool
خوب 1800 تا برای ورود و بدون داشتن کار مناسب و ثابت زیاد به نظر می رسه!!!Sad
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
سلام دوستان
ما حدود یک ماه و نیم هست اومدیم و دیروز اومدیم دیترویت چون من سابقه کاریم خودروسازی هست و اینجا خوب مثل اینکه کار با یک کم صبر پیدا می شه. ولی خوب با حرفهایی که اینجا راجع به دیترویت شنیدم و البته خودم هم از ظاهر شهر و آدمهاش احساس کردم جای خوبی نیست. خوب با زن و بچه واقعا" سخته؟ نمی دونم چیکار کنم دوباره برگردم ویرجینیا. کار رو چیکار کنم؟ واقعا" پیدا کردن کار واسه من شده یک معضل. خوب هزینه ها تقریبا" ماهی 3000 دلار می شه.اگه دوستان راهنمایی یا مطلبی به ذهنشون می رسه ممنون می شم بگن. من مهندس مکانیک با سابقه کاری خودروسازی دارم.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: sejz ، aghaghia ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، zohre02 ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، Saiban ، Tomas ، babakirani ، lilistar ، hana_fd
(2013-07-12 ساعت 10:41)mahdi/sh نوشته:  

متوجه نشدم گوشش رو بریدن یا خیر ؟
در هر صورت این عامل نگرانی نیست
چقدر پاره شده ؟
اینقد _____________
یا اینقد ________________________________________
شایدم _______________________________________________________________________________________________________________________
Smile Smile Smile
اگر مورد آخر هست با سفارت تماس بگیرید احتمالا میگن باید بیاید برای تعویض پاکت

نه,من نبریدمش,مدلش همین جور از کنج گوشه بالا کج باز بوده که مدارک توش دید داشت...Sad
از همون ناحیه از قضا مورد اصابت قرار کرفته و جر خورده...
شاید یکم کمتر از گزینه 3 با شرمندگیCool
به kcc میل زدم جواب اتومات گرفتم,حالا شما آدرس میل یا تلفنی سراغ دارید که من از حالت سکته در بیام...Sad
ممنونممممممم از راهنماییتون
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، aghaghia ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، afshinghwink ، Tomas ، negar_karimi6
(2013-07-13 ساعت 01:04)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان
ما حدود یک ماه و نیم هست اومدیم و دیروز اومدیم دیترویت چون من سابقه کاریم خودروسازی هست و اینجا خوب مثل اینکه کار با یک کم صبر پیدا می شه. ولی خوب با حرفهایی که اینجا راجع به دیترویت شنیدم و البته خودم هم از ظاهر شهر و آدمهاش احساس کردم جای خوبی نیست. خوب با زن و بچه واقعا" سخته؟ نمی دونم چیکار کنم دوباره برگردم ویرجینیا. کار رو چیکار کنم؟ واقعا" پیدا کردن کار واسه من شده یک معضل. خوب هزینه ها تقریبا" ماهی 3000 دلار می شه.اگه دوستان راهنمایی یا مطلبی به ذهنشون می رسه ممنون می شم بگن. من مهندس مکانیک با سابقه کاری خودروسازی دارم.

با تشکر و امتنان

دوست عزیز مشکل شمارو درک میکنم و خواستم اینو بگم که اگرچه دیترویت یکی از بالاترین میزان های جرم رو داره ولی مطمئنا محله هایی هم که امن باشن وجود داره و اگه شما از پیدا کردن کار توی دیترویت مطمئن هستین پس شک نکنین که اونجا بهترین جا براتون هست.. کار مهمترین قسمت مهاجرت ماست ..
از سایت هایی مثل bestplaces و areavibes امنیتو خیلی فاکتور های دیگه مثل اشتغال و هزینه و ابو هوا و ...شهرها و محله هارو میتونین چک کنین.
هدفم ازینکه این پست رو گذاشتم این بود که شما اگه به کار پیدا کردنتون اونجا امیدوارید پس اونجا بمونین و محله هایی مثل Pleasant Ridge, MI یا Huntington Woods, MI با شرایط اماری خیلی خوب از لحاظ وقوع جرم و فاکتورهای دیگه ساکن بشین.. وخیالتون هم از بابت خانواده راحت میشه و باز با پرسیدن از خود اهالی اون شهر یا یه سر زدن خوذتون به هر محله دید خوبی میتونین بگیرین ( اگه بخوایم فقط نگاه به امارها نکنیم) .. راستی هر جفت این مکان هام با خود دیترویت 7 مایل فاصله دارن که در مقیاس اونجا عددی نیست.. این نکته ام اضافه کنم که دیترویت اگه نا امنه بخاطر تعداد خیلی بالای سیاهپوستاست (حالا نه همشون بد باشن) که طبق امار بالای 80% جمعیت اونجارو تشکیل میدن ولی مثلا اون دوتا محل 1 % سیاه دارن!!
این لینک رو نگاه کنین http://www.areavibes.com/search-results/...83.1026382
با ارزوی موفقیت برای شما

قرص ایبوپروفن ۴۰۰ شبی ۲ تا بعد از شام بخورید.دردش موقتی تموم میشه.برید دانشگاه دندانپزشکی جایی که ارزونه بکشید دندونتون رو.اگر دندونتون کاملا رشد کرده و در اومده و کج یا نهفته نیست نباید خیلی گرون بشه کشیدنش.
93##, ۱نفر ,ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان