کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-25 ساعت 17:00)ستاره سلمانزاده نوشته:  دوست عزیز چجوری میتونم بلیطمو با ایر لاین ترکیش چک کنم.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم

وارد سایت ترکیش که شدید، در قسمت My Bookings، روی Your E-Ticket کلیک کنید و مشخصات خواسته شده رو وارید کنید.
این هم آدرسش: http://www4.thy.com/mybookings/etinput.tk?lang=en
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-02-25 ساعت 12:50)usa lover نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 12:14)ehsan99 نوشته:  گفتم شايد جالب باشه اين تجربه
من بعد از هفت روز کاری ssn م نيومد. با پاسپورت و ويزا به يه دفتر سوشايل سکيوريتی مراجعه کردم و طرف بعد از وارد کردن اسمم گفت کارت تا دو هفته ديگه برات فرستاده ميشه. اما بهم گفت ميتونی فردا بيای و من شماره رو بهت ميدم
فردا صبحش اول وقت رفتم و طرف شماره رو بمن داد و اصولا اون چيزی هم که مهمه همون شمارست
مستقيما هم از همون جا رفتم دفتر DMV و امتحان کتبی رانندگی رو دادم(سوشال لازمه)
تو کاليفرنيا که به اين شکله. من امتحان به زبان فارسی رو انتخاب کردم .کلا 3،4 سری سوالن همون ها رو ميخونيد و امتحان ميديد. دفعه اول تا 6 غلط هم ميشه داشت اما اگه رد بشيد دو فرصت ديگه داريد اما هر بار فقط 3 غلط ميتونيد داشته باشيد.
شما که اینقدر خوب و جامع راهنمایی کردید
یک زحمتی بکشید راجب امتحان شهر هم توضیح بدید
گواهینامه ایران کلا بدرد می خوره؟با ماشین خودتون باید برید برای امتحان؟بعد هنوز که گواهینامه ندارید باید شخص دیگری رانندگی کنه؟وهمراهی کنه یا با همون امتحان آیین نامه اجازه دارید؟
نیاز هست که چند جلسه برای تمرین بگیرید تا قوانین اونجا رو یاد آوری کنه؟

من هنوز امتحان شهر رو ندادم .فکرم نکنم بتونم حالا حالا ها بدم چون بايد همين شروع کاری مرخصی بگيرم
اما همونطور که بچه ها گفتن ، رانندگی خيلی ساده تر از ايرانه
فقط کافيه ياد بگيريد تو چهار راه ها و با stop ساين ها چه بکنيد . برای خط عوض کردن هم حتما بايد از شانه چپ يا راست نگاه کنيد
خوشبختانه اينجا ميدونی هم وجود نداره
اصولا چون اينجا بدون ماشين زندگی لنگه و هيچ وسيله حمل نقل عمومی وجود نداره ، شرايط گرفتن گوهينامه بسيار ساده و بسيار بسيار ارزانه، درست برعکس اروپا
برای ماشين بنظر من ضرر نداره چند جلسه تعليم رانندگی برداريد. مهمترين خوبيش اينه که با محيط و محل امتحان آشنا ميشيد. يه مبلغی هم ميشه به طرف داد که روز امتحان از ماشينش هم استفاده کرد
بنظر من چند جلسه تعليم رانندگی واقعا لازمه چون ممکنه با سيستمی که بلديم يه اشتباهی رو هی تکرار کنيم و ندونيم که داريم اشتباه ميکنيم . البته اگه آدم خبره اي باشه که بشينه کنارمون که ديگه احتياج به تعليم رانندگی هم نيست
بعد از امتحان کتبی يک لايسنس 3 ماهه هم ميدن که به تنهايی ميشه باهاش رانندگی کرد ( خداييش نميدونم با چه منطق و اطمينانی اينکارو انجام ميدنBig Grin)
با سلام به دوستان چون دیدم توی این تاپیک بحث گواهینامه شد منم یه سوال دارم شوهر من عمل لیزیک کرده البته دیدش هنوز خوب خوب نیست (منظورم واسه معاینه چشمه ) دکترش که اتفاقا آشنا هستن و خودشون هم مقیم کانادا هستند میگفتند کانادا معاینه چشم دوچشمی است و مثل ایران یک چشمی نیست .آمریکا هم همینطوره .میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاعی داره ؟ممنوم میشم جواب بدین .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: mohajer13 ، usa lover ، ali234 ، mooj ، kasrafo ، مرآت74 ، Tomas ، سمانه777 ، hamedhamed ، powerb
(2013-03-01 ساعت 23:58)m@ry@m75 نوشته:  با سلام به دوستان چون دیدم توی این تاپیک بحث گواهینامه شد منم یه سوال دارم شوهر من عمل لیزیک کرده البته دیدش هنوز خوب خوب نیست (منظورم واسه معاینه چشمه ) دکترش که اتفاقا آشنا هستن و خودشون هم مقیم کانادا هستند میگفتند کانادا معاینه چشم دوچشمی است و مثل ایران یک چشمی نیست .آمریکا هم همینطوره .میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاعی داره ؟ممنوم میشم جواب بدین .

با سلام توی کالیفرنیا اول هر دو چشم بعد هر چشم به تنهایی اما حروف الفبا است مشکل نیست .
سلام دوستان
میخواستم بدونم این عکس رادیولوژی و سابقه واکسیناسیون کجا به کارمون میاد؟ در اولین ورودمون که کاربردی نداره؟ داره؟Smile
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: mk_2002ir ، parsush ، مرآت74 ، Tomas ، mhr.714 ، jazirehh ، powerb
(2013-03-03 ساعت 23:59)mooj نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم این عکس رادیولوژی و سابقه واکسیناسیون کجا به کارمون میاد؟ در اولین ورودمون که کاربردی نداره؟ داره؟Smile

من این سوال رو از دکتر کریستین پرسیدم، راستش یه جوابی‌ داد که یا من خوب نفهمیدم یا تهش این بود که باید به عنوان یه Medical Document نگهش داریم. اما آنچه مشخصه اینه که در اولین ورود قطعا به کارمون نمیاد!Wink
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان: arezoo bj ، rezagh ، mooj ، مرآت74 ، Tomas ، mhb161 ، سمانه777 ، hamedhamed ، jazirehh ، amairmonre ، لاتاری ، philter ، shatsi ، ali1220 ، ghafari88 ، powerb
(2013-03-04 ساعت 11:26)StarIR نوشته:  دوستان یه سوالی دارم. کسایی که از طریق لاتاری میرن آمریکا بعد از اینکه مصاحبه میشن برای اولین بار که می خوان برن آمریکا چه نوع ویزایی توی پاسشون می خوره؟

برای برنده اصلی DV1
عکس ویزا رو می تونید از لینک زیر ببینید
http://mohajersara.com/thread-5613-post-...#pid225855
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
با سلام خدمت همه دوستان
من هنوز به مصاحبه هم نرسیده ام، ولی می خواهم بدانم که آیا راهی برای باز کردن جساب در آمریکا قبل از رفتن وجود دارد یا خیر؟ و اگر آره، ارسال پول چطوری است؟
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
تشکر کنندگان: powerb
(2013-03-05 ساعت 10:40)mahmoodfuny نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من هنوز به مصاحبه هم نرسیده ام، ولی می خواهم بدانم که آیا راهی برای باز کردن جساب در آمریکا قبل از رفتن وجود دارد یا خیر؟ و اگر آره، ارسال پول چطوری است؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم نه. باید شما حداقل وارد امریکا بشی و با پاسپورتت و ویزات که مهر ورود خورده و همون تا یک سال حکم گرین کارت رو داره بری و حساب باز کنی. البته بیشتر بانکها علاوه بر گرین کارت شماره SSN رو هم میخوان که تمام اینها مستلزم اینه که ویزا گرفته باشید و به امریکا رفته باشید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2013-03-05 ساعت 17:08)Lucky RM نوشته:  یه سوال داشتم... پرواز ما با قطر ایرلاین از دوحه میره نیویورک و 3 ساعت توقف داره و بعد میره تا سن خوزه. با این حساب اولین پورت ورود به آمریکا برای ما نیویورک خواهد بود و پاکتهای زرد و فرمها را آنجا از ما تحویل خواهند گرفت. با این توصیف آیا کسی میدونه که 3 ساعت زمان کافی برای انجام کارهای ورود به آمریکا هست یا زمان بیشتری میبره؟
دوست عزيز فرودگاهJFK خيلي شلوغه براي ما سه ساعت طول كشيد تا اومديم بيرون با توجه به لينكه شما بايد ترمينال عوض كنيدو بريد ترمينال پروازهاي داخلي و فرودگاه خيلي بزرگه سه ساعته نميرسيدSad ولي اگر با خود پرواز قطري ميريد سنخوزه يعني شما وارد پاسپورت چك نميشيد و پورت ورودي شما سنخوزه خواهد بود و مشكلي نيست اين رو از اژانس بپرسيد
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-03-05 ساعت 23:49)mooj نوشته:  البته من شنیدم بعضی از دوستان تونستن حساب سیوینگ باز کنن بدون سوشال و حساب چکینگ و کردیت رو بعد از اینکه سوشال اومد در همون بانک باز کردن. بالاخره باز کردن هر نوع حسابی در روزای اول واقعا نعمتیه.
دوستان عزیز اگه اطلاعاتی در این مورد دارید حتما راهنمایی بفرمایین.

دوست عزیز منم عرض کردم بعد از ورود و با پاسپورت بعضی از بانکها اجازه افتتاح حساب میده. ایشون قبل از رفتن به امریکا می خواستن حساب باز کنن که تا اونجایی که من می دونم این مسئله امکان پذیر نیست.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
سلام.نامزدم منم 3 روزی هست هیوستن هست.سوالی داشتین در خدمتم.
تشکر کنندگان: rezagh ، soruosh ، seperelia ، shkhmo ، Saiban ، far-dv2013 ، Tomas ، مرآت74 ، majorsoly ، سمانه777 ، philter ، shatsi ، powerb
دوستان عزیز مهاجر سرایی
اول وظیفه خودم میدونم که اطلاعاتی که توی این چند ماه پیداکردم در اختیارتون بزارم
برای دوستان عزیزی که در آمریکا هستن و از نظر مالی مشکل دارن میتوانند به اداره های benefists در همان ایالتی که هستن مراجعه کنن و کمک هزینه های دولتی را بگیرند . این کمک هزینه ها شامل کسانی هست که درآمد ندارن یا درآمد پایینی دارن.
اصلا نگران نباشید و به شایعات گوش ندهیئ من خودم مستقیم از مسئولین ایالت کالیفرنیا پرسیدم گفتن در پروسه سیتی زن شدن و یا کار پیدا کردن هیچ تاثیری نداره و این اطلاعات کاملا محرمانه پیش ما میماند و به هیچ ارگانی هم نمیدهیم.
اگر بچه داشته باشید بهتون خونه و مقداری پول و یک کارت غدا میدهند
اگر بچه نداشته باشید مقداری پول و کارت غدا میدهند
اگر مریضی خاصی داشته باشید بیمه رایگان بهتان میدهند
و یک عالمه خدماتی که شاید تصورش برای ما خیلی سخته ولی اینجا به قول معروف هیچکسی از بی غدایی و بی خانه بودن رنج نمیبره
امیدوارم که دوستانی که واقعا به این کمک ها نیاز دارن بتونند بهره ببرند
برای مثال یکی از سایتهایی که این اطلاعات را داره و مربوط به ایالت کالیفرنیا هست براتون میزارم

http://www.calfresh.ca.gov/entres/forms/..._FARSI.pdf

https://www.mybenefitscalwin.org/

http://www.dhhs.state.nh.us/dfa/foodstamps/index.htm

امیدوارم که از این مطالب بتونید استفاده ببرید و برای ما هم دعا کنید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
(2013-03-07 ساعت 11:36)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز مهاجر سرایی
اول وظیفه خودم میدونم که اطلاعاتی که توی این چند ماه پیداکردم در اختیارتون بزارم
برای دوستان عزیزی که در آمریکا هستن و از نظر مالی مشکل دارن میتوانند به اداره های benefists در همان ایالتی که هستن مراجعه کنن و کمک هزینه های دولتی را بگیرند . این کمک هزینه ها شامل کسانی هست که درآمد ندارن یا درآمد پایینی دارن.
اصلا نگران نباشید و به شایعات گوش ندهیئ من خودم مستقیم از مسئولین ایالت کالیفرنیا پرسیدم گفتن در پروسه سیتی زن شدن و یا کار پیدا کردن هیچ تاثیری نداره و این اطلاعات کاملا محرمانه پیش ما میماند و به هیچ ارگانی هم نمیدهیم.
اگر بچه داشته باشید بهتون خونه و مقداری پول و یک کارت غدا میدهند
اگر بچه نداشته باشید مقداری پول و کارت غدا میدهند
اگر مریضی خاصی داشته باشید بیمه رایگان بهتان میدهند
و یک عالمه خدماتی که شاید تصورش برای ما خیلی سخته ولی اینجا به قول معروف هیچکسی از بی غدایی و بی خانه بودن رنج نمیبره
امیدوارم که دوستانی که واقعا به این کمک ها نیاز دارن بتونند بهره ببرند
برای مثال یکی از سایتهایی که این اطلاعات را داره و مربوط به ایالت کالیفرنیا هست براتون میزارم

http://www.calfresh.ca.gov/entres/forms/..._FARSI.pdf

https://www.mybenefitscalwin.org/

http://www.dhhs.state.nh.us/dfa/foodstamps/index.htm

امیدوارم که از این مطالب بتونید استفاده ببرید و برای ما هم دعا کنید

سلام من باید بگم که حداقل تو آریزونا هم هست ولی خوب مثل کالیفرنیا نیست من خودم شخصآ واسه بیمه اقدام کردم که تو کالیفرنیا بهش میگین Medical که مال آریزونا اسمش AHCCCS که اکسس بهش میگن اینجا زیر 45 روز منو دینای کردن واسه این که مجرد بودم و سرپرستی بچه ای رو نداشتم و این که دکتری منو به این بیمه دولتی معرفی نکرده بود به عنوان یه فرد معلول به هر حال واسه فود استمپس میتونم اقدام کنم و به من میدن ولی بیمه رو تو نامه ای که برام نوشتن به دلایلی که گفتم دینای کردن و نکته ای در مورد فود استمپس هست که کارتی که میدن یه مبلغی رو شارژ میکنن که شما فقط با اون پول میتونید مواد غذایی و مواد لازم غذا رو بخرین با اون پول و خودتون غذا رو درست کنید اینطور نیست که شما کپن یا کارت غذا بدن برین غذا حاضر آماده بخورین در آریزونا به این صورت حالا کالیفرنیا رو دوستان بهتر در جریان هستن.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
دوستان عزیز
در روزهای اول ورود به امریکا به یکی از بانکهای امریکا مراجعه کنید و سریع یک حساب بانکی باز کنید تا با خیال راحت بتوانید جا به جا شوید زیرا در مواقع خطر و دزدی بیشترین قربانیان افرادتازه وارد می باشند.
ضمنا در امریکا کسی پول نقد استفاده نمی کنه همه یا با دیبیت کارت یا با کردیت کارت خرید میکنند.
بانک آو امریکا bank of america تنها بانکی هست که حتی برای افرادی که توریست هستند هم حساب باز میکنه و بزرگترین بانک آمریکاست و در تمام ایالت ها و شهر ها به تعداد زیادی شعبه دارندو شما بدون اینکه نگران سوشیال باشید میتوانید با پاسپورت مراجعه کنید و حساب باز کنید.
بانکهای امریکا قابل مقایسه با بانکهای ایران نیست انشاالله که میاید و میبینید.
خیلی کامل براتون کلیه خدمات توضیح میدن و هرچی سوال داشته باشید یا حوصله پاسخگو هستن .
موفق باشید.التماس دعا
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان