موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان چون دیدم توی این تاپیک بحث گواهینامه شد منم یه سوال دارم شوهر من عمل لیزیک کرده البته دیدش هنوز خوب خوب نیست (منظورم واسه معاینه چشمه ) دکترش که اتفاقا آشنا هستن و خودشون هم مقیم کانادا هستند میگفتند کانادا معاینه چشم دوچشمی است و مثل ایران یک چشمی نیست .آمریکا هم همینطوره .میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاعی داره ؟ممنوم میشم جواب بدین .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من هنوز به مصاحبه هم نرسیده ام، ولی می خواهم بدانم که آیا راهی برای باز کردن جساب در آمریکا قبل از رفتن وجود دارد یا خیر؟ و اگر آره، ارسال پول چطوری است؟
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.نامزدم منم 3 روزی هست هیوستن هست.سوالی داشتین در خدمتم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-07 ساعت 11:36)shkhmo نوشته: دوستان عزیز مهاجر سرایی
اول وظیفه خودم میدونم که اطلاعاتی که توی این چند ماه پیداکردم در اختیارتون بزارم
برای دوستان عزیزی که در آمریکا هستن و از نظر مالی مشکل دارن میتوانند به اداره های benefists در همان ایالتی که هستن مراجعه کنن و کمک هزینه های دولتی را بگیرند . این کمک هزینه ها شامل کسانی هست که درآمد ندارن یا درآمد پایینی دارن.
اصلا نگران نباشید و به شایعات گوش ندهیئ من خودم مستقیم از مسئولین ایالت کالیفرنیا پرسیدم گفتن در پروسه سیتی زن شدن و یا کار پیدا کردن هیچ تاثیری نداره و این اطلاعات کاملا محرمانه پیش ما میماند و به هیچ ارگانی هم نمیدهیم.
اگر بچه داشته باشید بهتون خونه و مقداری پول و یک کارت غدا میدهند
اگر بچه نداشته باشید مقداری پول و کارت غدا میدهند
اگر مریضی خاصی داشته باشید بیمه رایگان بهتان میدهند
و یک عالمه خدماتی که شاید تصورش برای ما خیلی سخته ولی اینجا به قول معروف هیچکسی از بی غدایی و بی خانه بودن رنج نمیبره
امیدوارم که دوستانی که واقعا به این کمک ها نیاز دارن بتونند بهره ببرند
برای مثال یکی از سایتهایی که این اطلاعات را داره و مربوط به ایالت کالیفرنیا هست براتون میزارم
http://www.calfresh.ca.gov/entres/forms/..._FARSI.pdf
https://www.mybenefitscalwin.org/
http://www.dhhs.state.nh.us/dfa/foodstamps/index.htm
امیدوارم که از این مطالب بتونید استفاده ببرید و برای ما هم دعا کنید
سلام من باید بگم که حداقل تو آریزونا هم هست ولی خوب مثل کالیفرنیا نیست من خودم شخصآ واسه بیمه اقدام کردم که تو کالیفرنیا بهش میگین Medical که مال آریزونا اسمش AHCCCS که اکسس بهش میگن اینجا زیر 45 روز منو دینای کردن واسه این که مجرد بودم و سرپرستی بچه ای رو نداشتم و این که دکتری منو به این بیمه دولتی معرفی نکرده بود به عنوان یه فرد معلول به هر حال واسه فود استمپس میتونم اقدام کنم و به من میدن ولی بیمه رو تو نامه ای که برام نوشتن به دلایلی که گفتم دینای کردن و نکته ای در مورد فود استمپس هست که کارتی که میدن یه مبلغی رو شارژ میکنن که شما فقط با اون پول میتونید مواد غذایی و مواد لازم غذا رو بخرین با اون پول و خودتون غذا رو درست کنید اینطور نیست که شما کپن یا کارت غذا بدن برین غذا حاضر آماده بخورین در آریزونا به این صورت حالا کالیفرنیا رو دوستان بهتر در جریان هستن.
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
در روزهای اول ورود به امریکا به یکی از بانکهای امریکا مراجعه کنید و سریع یک حساب بانکی باز کنید تا با خیال راحت بتوانید جا به جا شوید زیرا در مواقع خطر و دزدی بیشترین قربانیان افرادتازه وارد می باشند.
ضمنا در امریکا کسی پول نقد استفاده نمی کنه همه یا با دیبیت کارت یا با کردیت کارت خرید میکنند.
بانک آو امریکا bank of america تنها بانکی هست که حتی برای افرادی که توریست هستند هم حساب باز میکنه و بزرگترین بانک آمریکاست و در تمام ایالت ها و شهر ها به تعداد زیادی شعبه دارندو شما بدون اینکه نگران سوشیال باشید میتوانید با پاسپورت مراجعه کنید و حساب باز کنید.
بانکهای امریکا قابل مقایسه با بانکهای ایران نیست انشاالله که میاید و میبینید.
خیلی کامل براتون کلیه خدمات توضیح میدن و هرچی سوال داشته باشید یا حوصله پاسخگو هستن .
موفق باشید.التماس دعا
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا