کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-23 ساعت 14:56)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 11:54)IN.USA@2013 نوشته:  دوستان تو این سایت قطر چطور میشه برگشت رو open گرفت ؟ کسی از جریمه ها ش خبر داره ؟ لطفا راهنمایی کنید!
خانما اقایون کسی نمیدونه ؟ کمک کمک !!
سلام
تلفن دفتر تهران 22025217-18 زنگ بزنيد و اطلاعات كامل بگيريد. لطفا نتايج رو هم به ما اعلام كنيد Wink
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-02-23 ساعت 22:05)مجید ملیح نوشته:  سلام
میشه لطفا هر کسی نظرشو بده که بهترین راه برای بردن دلار بیشتر از نفری 5000 تا به آمریکا چیه؟ و دقیقا چطوری میشه این کارو کرد؟
شما قانونا اجازه بردن بیشتر رو ندارین دیگه اگه اهل ریسک هستین می تونین بیشتر هم ببرین دوستانی که بردن تو سفرنامه هاشون نوشتن که چی کار کردن
یا می تونین کسی رو پیدا کنید که بخواد پول از آمریکا بیاره اینجا شما اینجا معادلش رو بدین و اونجا ازش بگیرید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره اگر تا تاریخ که اعتباری که زدن ما نتونیم وارد امریکا بشیم چی میشه؟ منظورم اینه میشه تمدید کرد؟این موضوع مشکلی تو فرآیندکاریمون ایجاد میکنه؟
اگر کسی تو این زمینه تجربه داشته باشه راهنمایی کنند ممنون میشم
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: kasrafo ، peyman1355 ، Tomas ، سمانه777 ، shatsi ، powerb ، pari pariaaa
(2013-02-24 ساعت 18:37)seperelia نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاعی داره اگر تا تاریخ که اعتباری که زدن ما نتونیم وارد آمریکا بشیم چی میشه؟ منظورم اینه میشه تمدید کرد؟این موضوع مشکلی تو فرآیندکاریمون ایجاد میکنه؟
شما حتما باید سفر اولتون نهایتا تا روزی باشه که تو ویزاتون به عنوان تاریخ اکسپایر زدن . بعد از اینکه لندینگ زدین میتونین برگردین

بچه ها؟ من گوشیم گلکسی ایس هست و میخوام با خودم ببرمش فقط نمیدونم واسه شارژرش چیکار کنم؟
یه چیز دیگه اگه بخوایم یه سری وسیله مث (ظرف، فرش، پتو و ...) ببریم با خودمون و روز قبل پروازمون واسه ارسالش اقدام کنیم چند روز بعد اونور میرسه دستمون؟ آخه اول کاری ما باید بریم هتل و حداقل 1 هفته ای زمان میبره تا خونه بگیریم و نمیشه اونهمه وسیله رو برد هتل.
هزینه ارسال بار کیلویی چند دلاره؟ دلار به نرخ مرجعه؟ هزینه انبار تو آمریکا به ازای هر روز چند دلاره؟
واااااااااااااااای چقد سئوال پرسیدم ؟ Smile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-02-24 ساعت 19:16)مانترا نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 18:37)seperelia نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاعی داره اگر تا تاریخ که اعتباری که زدن ما نتونیم وارد آمریکا بشیم چی میشه؟ منظورم اینه میشه تمدید کرد؟این موضوع مشکلی تو فرآیندکاریمون ایجاد میکنه؟
شما حتما باید سفر اولتون نهایتا تا روزی باشه که تو ویزاتون به عنوان تاریخ اکسپایر زدن . بعد از اینکه لندینگ زدین میتونین برگردین

بچه ها؟ من گوشیم گلکسی ایس هست و میخوام با خودم ببرمش فقط نمیدونم واسه شارژرش چیکار کنم؟
یه چیز دیگه اگه بخوایم یه سری وسیله مث (ظرف، فرش، پتو و ...) ببریم با خودمون و روز قبل پروازمون واسه ارسالش اقدام کنیم چند روز بعد اونور میرسه دستمون؟ آخه اول کاری ما باید بریم هتل و حداقل 1 هفته ای زمان میبره تا خونه بگیریم و نمیشه اونهمه وسیله رو برد هتل.
هزینه ارسال بار کیلویی چند دلاره؟ دلار به نرخ مرجعه؟ هزینه انبار تو آمریکا به ازای هر روز چند دلاره؟
واااااااااااااااای چقد سئوال پرسیدم ؟ Smile

مانترای عزیز
تاپیک "فریت کردن" رو بخون کمکت میکنه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-24 ساعت 19:16)مانترا نوشته:  بچه ها؟ من گوشیم گلکسی ایس هست و میخوام با خودم ببرمش فقط نمیدونم واسه شارژرش چیکار کنم؟

برای شارژ گوشی فقط شما مبدل برای دوشاخه هاتون بخریدکافیه.( بهش می گن مبدل دوشاخه گرد به تخت ) یک دونه مغازه توی لاله زاره پله میخوره میره بالا. اسمش یادم نیست از هر کی بپرسید که دوشاخه گرد به تخت میخوام بهتون مغازه هه رو نشون میدن. دونه ای 500 تومن!! امریکا هم دوستان گفتن والمارت داره ولی خب اینجا ارزونتره یه چهار پنج تا بخرید لازم میشه.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-02-24 ساعت 19:16)مانترا نوشته:  من گوشیم گلکسی ایس هست و میخوام با خودم ببرمش فقط نمیدونم واسه شارژرش چیکار کنم؟

حتما می دونید که ولتاژ برق در امریکای شمالی 110 ولت هست
از طرفی پریزهای اون ها با چیزی که ما استفاده می کنیم فرق می کنه

در مورد تبدیل مناسب برای دوشاخه وسایل برقی که بالا گفتند
در مورد تفاوت ولتاژ هم، وسایلی مثل شارژر موبایل، لپ تاپ و این جور چیزها دارای مدار سویچینگ هستند و اگر روشون نگاه کنید نوشته 100-240V و 50/60 hz و به صورت خودکار با ولتاژ 110 امریکا سازگار هستند
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-02-24 ساعت 21:33)afs نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 19:16)مانترا نوشته:  من گوشیم گلکسی ایس هست و میخوام با خودم ببرمش فقط نمیدونم واسه شارژرش چیکار کنم؟

حتما می دونید که ولتاژ برق در آمریکای شمالی 110 ولت هست
از طرفی پریزهای اون ها با چیزی که ما استفاده می کنیم فرق می کنه

در مورد تبدیل مناسب برای دوشاخه وسایل برقی که بالا گفتند
در مورد تفاوت ولتاژ هم، وسایلی مثل شارژر موبایل، لپ تاپ و این جور چیزها دارای مدار سویچینگ هستند و اگر روشون نگاه کنید نوشته 100-240V و 50/60 hz و به صورت خودکار با ولتاژ 110 آمریکا سازگار هستند

دقیقا همینطور که دوستمون فرمودند فقط تعداد محدودی از ستگاهها توان کار با ولتاژ 110 رو دارن پس قید بردن وسایل برقی بزرگ رو بزنید کار با یه تبدیل راه نمی افته به نظر من تنها چیزی که در حال حاضر ارزش خرید تو ایران داره لوازم مصرفی شخصیه و پوشاک.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
(2013-02-24 ساعت 23:32)مانترا نوشته:  مرسی علی جان! شما عکس مبدل و پریزهای آمریکایی رو داری اینجا بذاری یه ذهنیتی داشته باشیم؟
این مبدل:

[عکس: 6gaz09pdvee5fhfxewi4.jpg]

اینم پریز:

[عکس: zd6y5mf2k1zpbl88it7.jpg]

شما همون بگو مبدل دوشاخه گرد به تخت می خوام. فقط هم یک مغازه داشت توی لاله زار ، شاید پایتخت هم داشته باشه ولی من از لاله زار خریدم متاسفانه اسم مغازه رو بلد نیستم ولی از هر کی پرسیدم بلافاصله بهم نشون دادن مغازه رو که همه مهاجرا به امریکا و کانادا! میرن ازش میخرن Wink
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
از سر بیکاری رفتم تو سایت ترکیش بلیطم رو نگاه کنم ببینم ساعت چند میرسم، دیدم این پیغام رو داد:
There have been changes on your reservation for flight TK0007. To ... contact Reservation Department by calling ... or your Travel Agency to make necessary process on your PNR.
یعنی چی؟ شنیدم بودم پروازهای تهران-استانبول بعضیاش شده تهران-آنکارا-استانبول ولی واسه واشنگتن هم مگه تغییر کرده؟
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-02-25 ساعت 01:47)2013selectee نوشته:  از سر بیکاری رفتم تو سایت ترکیش بلیطم رو نگاه کنم ببینم ساعت چند میرسم، دیدم این پیغام رو داد:
There have been changes on your reservation for flight TK0007. To ... contact Reservation Department by calling ... or your Travel Agency to make necessary process on your PNR.
یعنی چی؟ شنیدم بودم پروازهای تهران-استانبول بعضیاش شده تهران-آنکارا-استانبول ولی واسه واشنگتن هم مگه تغییر کرده؟

مدتی هست که سایت ترکیش این تغیرات رو موقعی که بخواهید بلیط بخرید نشون میده. برای لس آنجلس هم اینطور می نویسه که دو stop خواهد بود. یکی در آنکارا و یکی استانبول. برای اینکه مطمئن بشید در قسمت خرید بلیط سایت، همون روز و ساعت پروازتون رو وارد کنید ، قسمت جزئیات پرواز نشون میده که stop ها به چه شکله. ( screenshot زیر رو از اطلاعات پرواز تهران واشنگتن برای مارچ گرفتم )

[عکس: Turkish_Airlines_flight_details.jpg]
گفتم شايد جالب باشه اين تجربه
من بعد از هفت روز کاری ssn م نيومد. با پاسپورت و ويزا به يه دفتر سوشايل سکيوريتی مراجعه کردم و طرف بعد از وارد کردن اسمم گفت کارت تا دو هفته ديگه برات فرستاده ميشه. اما بهم گفت ميتونی فردا بيای و من شماره رو بهت ميدم
فردا صبحش اول وقت رفتم و طرف شماره رو بمن داد و اصولا اون چيزی هم که مهمه همون شمارست
مستقيما هم از همون جا رفتم دفتر DMV و امتحان کتبی رانندگی رو دادم(سوشال لازمه)
تو کاليفرنيا که به اين شکله. من امتحان به زبان فارسی رو انتخاب کردم .کلا 3،4 سری سوالن همون ها رو ميخونيد و امتحان ميديد. دفعه اول تا 6 غلط هم ميشه داشت اما اگه رد بشيد دو فرصت ديگه داريد اما هر بار فقط 3 غلط ميتونيد داشته باشيد.
(2013-02-25 ساعت 12:06)سمانه777 نوشته:  سلام دوستان اون ادرسی که در قسمت 11 فرم 230 دادیم گرینمون همونجا میاد دیگه؟ ما در قسمت 10 چیزی ننوشتیم و گفتیم که اگر افیسر پرسید میگیم همونجا تا گرین کازتمون بره اونجا و دوستمون برامون بفرسته ایا کارت و بدون حضور صاحبش تحویل میدن؟ و اینکه ما زمانی که میرسیم اونجا اون دوستمون جاشو عوض میکنه یعنی زمانی که ما میریم مصاحبه هنوز همون ادرسه اما زمان ورود ما دیگه اونجا نیست؟ حالا باید ما هم ادرسو عوض کنیم؟
منون از همکاریتون قبلا

کارت رو توی صندوق پست میندازن و به کسی تحویل نمیدن. ولی شما میتونید در هنگام ورود به آمریکا و در فرودگاه آدرس ارسال کارت رو عوض کنید.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-25 ساعت 12:06)سمانه777 نوشته:  سلام دوستان اون ادرسی که در قسمت 11 فرم 230 دادیم گرینمون همونجا میاد دیگه؟ ما در قسمت 10 چیزی ننوشتیم و گفتیم که اگر افیسر پرسید میگیم همونجا تا گرین کازتمون بره اونجا و دوستمون برامون بفرسته ایا کارت و بدون حضور صاحبش تحویل میدن؟ و اینکه ما زمانی که میرسیم اونجا اون دوستمون جاشو عوض میکنه یعنی زمانی که ما میریم مصاحبه هنوز همون ادرسه اما زمان ورود ما دیگه اونجا نیست؟ حالا باید ما هم ادرسو عوض کنیم؟
منون از همکاریتون قبلا

اگر آدرس اول رو فقط دادید و دوم رو ندادید گرین کارت میره به آدرس اول. اگر آدرس دوم رو پر کردید (چه آدرس اول داده باشید چه نداده باشید) گرین کارت میره به آدرس دوم.
اگر موقع ورود دوستتون جای دیگری است، حتما تو فرودگاه آدرس جدید رو اعلام کنید.
" توی این تاپیک " هستی بانوی عزیز کامل در مورد امتحان شهر توضیح دادند.

شما با ترجمه گواهینامه ایران اگه برید dmv ، بعد از قبولی آیین نامه یک پرمیت سه ماهه بهتون میدن دیگه لازم نیست که کسی که گواهینامه فرضا کالیفرنیا رو داره کنار شما بنشینه، اما اگر گواهینامه ایران رو ارائه ندید بعد از قبولی آیین نامه یک برگه میدن که قید شده حتما باید کسی کنار شما بنشینه مثل تین ایجرهای خودشون. پس حتما گواهینامه ایران رو ترجمه کنید و ارائه بدید.

بعد از قبولی آیین نامه شما باید وقت بگیرید برای Road test یا همون امتحان شهر هر وقت بهتون وقت دادن میرید برای امتحان و اینطور که شنیدم از اینجا راحتتره. ماشین هم هر ماشینی که خودتون ببرید با همون امتحان می گیرن ولی باید بیمه هم داشته باشه. میتونید اجاره کنید ولی باز هم باید بیمه داشته باشه.

"اینجا" ارسال 13 من ترجمه یه سری قطعات رو نوشتم از روی برگه ای که سروش امتحان داد و برامون همین تاپیک اپلود کرد. بعضی از این قطعات رو افیسر چک می کنه باید سالم باشه یا می پرسه که نشون بدید. ترجمه ها رو یه نگاهی بندازید بد نیست.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان