موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 00:08)samira.a نوشته: دوستان سلام کسی می تونه کمک کنه؟
پدر من هنوز موعد مصاحبش نرسیده و ایالت جورجیا رو هم انتخاب کرده فعلا چون یه آشنایی دارن اونجا.اما دیشب که با همون آشنا صحبت می کردن، می گف اینجا ماهیانه 3000 دلار خرجته و حداقل باید 50000 تا با خودت بیاری تا زبانت تقویت شه و کاری پیدا کنی بتونه نتونی از جیبت بخوری! و اینکه کار خیلی تو آمریکا بد پیدا می شه و خلاصه کللا نظر پدرم رو تغییر داد یه جورایی!! کسی می تونه راهنمایی کنه که اونجا اوضا چطوره و باید رو این حرفا حساب کرد یا نه!!؟ کلا قانونی وجود داره که چقدر می تونی ببری با خودت؟
جورجیا ایالت ارزونی نیست ولی 50000 دلار هم بسیار دست بالا گفتند
پدرتون می تونن از ایالت های ارزونتر مثل تگزاس شروع کنن البته باید شرایطشون سطح زبانشون واینکه آیا نیاز دارن در ابتدای ورود کسی حمایتشون کنه رو هم در نظر بگیرن
ولی در خوشبینانه ترین حالت 2000 $ درماه هزینه دارن که بیشترش هم مربوط به کرایه خونه میشه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-21 ساعت 10:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 21:29 توسط sayeh_m.)
یک توصیه به دوستانی که دارند بلیط می خرند.
از مقصد تهران به آمریکای شمالی بهترین گزینه ترکیش هست. من لوفت هانزا، قطری و ترکیش را امتحان کردم. آیتم های مهم از نظر طول مسافرت، فرودگاه بین راه، پذیرایی و تمیزی، و نهایتا همسفران که خیلی مهمه.
تا می تونید از امارتی و قطری پرهیز کنید. فرودگاه دوحه افتضاحه. پروازهاشون هم قرق هندی و پاکستانی هست.
البته هزینه ها هم مهم هستند. ولی ترکیش هم هزینه اش مناسبه. تنها نکته منفی ترکیش یک معطلی ۴۵دقیقه ای سر بحث کنترل مجدد پاس و ویزاست.
البته بگم که اگرچه لوفت هانزا گرونتره ولی خوب سوار ایرباس ۳۸۰ شدن، خیلی کیف داشت.
فقط محض اطلاع!!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 03:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 21:32 توسط sayeh_m.)
البته که جاهایی هستند که فرم درخواست رو به صورت اماده دارند و هر وقت برید بگید فرم میخوام میدن که پر کنید دختر دوستم دانشجوی کالج هست و تعریف میکرد که برای پیدا کردن کار میرفت به مال و تک تک مغازه ها رو وارد میشد و سوال میکرد که بعضی ها فرم میدادن و بعضی ها ادرس سایت میدادن و میگفتن انلاین باید فرم پر کنه و اتفاقا از فروشگاه zara که فرم رو به صورت دستی پر کرده بود یک هفته بعد باهاش تماس گرفتن و از ساعتی 9 دلار شروع به کار کرده.
ضمنا در روزنامه هایی که مال ایرانیها هست هم اگهی های استخدام میزنن که یکی از دوستام با مدرک مانیکوریست تونست در یک سالن زیبایی ایرانی کار بگیره.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-22 ساعت 15:33)vmware نوشته: (2013-02-22 ساعت 14:31)hp_moin نوشته: سلام بچه ها
حدودا چقدر فاصله هست بین تاریخ مصاحبه با تاریخی که سفارت معلوم میکنه برای اولین ورود به آمریکا؟
شما 6 ماه پس از انجام مدیکال فرصت داری وارد خاک یو اس بشی یعنی تاریخ صدور ویزا با تاریخ مدیکال یکی هست
البته من خودم هنوز موفق به دریافت ویزا نشدم ولی از روی تجربه دوستان مهاجرسرایی عرض کردم خدمتتون
دوستان ظاهرا این قطعی نیست . یعنی اینکه ممکن هست که مدت ویزا را کمتر بزنن. من از کوالالامپور گرفتم و ویزایی که به ما دادن 4 ماه وقت داریم تا وارد امریکا بشیم که البته نمیدونم چرا. پاس های ما هم 3 سال جا داره تا اکسپایر بشن .
این را جهت دوستانی میگم که میخوان رو 6 ماه حساب کنن و برنامه ریزی کنن.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 19:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 19:44 توسط mazy.)
سلام به همه بزرگواران
من هفته پیش ویزامو از طریق آژانس دریافت کردم ولی روی پاکت همراش هیچ فرمی مثل اونی که توی صفحه اول این تاپیک هست (Immigrant Data Summary) منگنه نکردن. قضیه چیه؟ موقع ورود گیر ندن؟ (سفارت من ابوظبی بود)
کیس نامبر: 2013AS1XXX، رویت قبولی: 1می، ارسال فرمها: 18جون با ایمیل، کارنتی: اکتبر، مصاحبه: 23 دسامبر-ابوظبی، نتیجه: برگه آبی، تاریخ کلییر: 17 ژانویه، مقصد: ?
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-22 ساعت 20:46)afs نوشته: (2013-02-22 ساعت 19:37)mazy نوشته: روی پاکت همراش هیچ فرمی مثل اونی که توی صفحه اول این تاپیک هست (Immigrant Data Summary) منگنه نکردن
اصلا نگران نباشید
سفارت به سفارت گاهی فرق می کنه
کما اینکه پاکت های شما احتمالا گوشش یک بریدگی داره که داخلش رو کم و بیش می شه دید اما اون پاکت تصویر این بریدگی رو نداره.
پاکت ما هم گوشش بریدگی داره و اون سامری را هم روش چسبوندن. ولی متاسفانه من تو سفارت یادم رفت ازشون بخوام که آدرسم را برای دریافت گرین کارت تغییر بدن و همون آدرس قبلی روش هست . حالا باید تو فرودگاه درخواست بدم ... این قضیه بابت تاخیر یا خدایی نکرده اشکال در ارسال نمیشه ؟
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ما امروز بعد ۱۲ روز طبق گفته کارمند سوشیال رفتیم اونجا و دوباره از ماشین دم در شماره گرفتیم و وقتی نوبتمون شد فرمهای درخواست سوشیال کارت رو که پر کرده بودیم ازمون گرفتند و رسید دادند ولی گفت هنوز برای شما شماره تخصیص ندادند و گفت که تا ده روز دیگه کارت سوشیال میاد دم خون اگه شماره رو زودتر میخواهید ۲-۳ روز دیگه بیاید دوباره نوبت بگیرید احتمالا شماره اومده!
بعد از زهر هم ولکام لتر با پست اومد دم خون که تو اون یه شماره اپلیکشن نمبر داده که میشه تو سایت وضعیت گرین کارت رو پیگیری کرد.
چند روز پیش رفتیم بانک چیس حساب باز کنیم قبول کرد بدون سوشیال حساب باز کنه ولی گفت پروف اوف آدرس میخواد یعنی نامهایی که به اسم ما پست شده باشه که ما نداشتیم دیروز بانک اوف آمریکا رفتم و یک حساب سیوینگ و یک چککینگ باز کردم یه کارت عکس در دیگه میخواست غیر از پاسپورت گواهینامه بین اول لمللی خوبه.تو حساب چککینگ نباید هیچ وقت کمتر از ۱۵۰۰ دلار باشه وگرنه ماهی ۱۲ دلار کارمزد میگیرن.حتما به نوع حسابی باز میکنین دقت کنید که حداقل سپرده چقدر باشه که کارمزد شامل حالتون نشه.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-23 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-23 ساعت 13:18 توسط usa lover.)
(2013-02-23 ساعت 11:45)sh_aytak نوشته: با سلام
دوستان راجع به بلیط یه سره یا دوسره یه سوال دارم
پسر من 16 سالشه با ارائه برگه برنده شدن در لاتاری میشه بلیط یه طرفه گرفت ولی بخاطر پسرم نمیدونم صلاحه بلیط یه طرفه باشه تو فرودگاه ایران میترسم گیر بدن بخاطر سربازی و این حرفا کسی راجع به ایم موضوع چیزی میدونه؟
مرسی
طبق راهنمایی دوستمون نه نیاز هست و نه باید برگه لاتاری رو نشون بدین
دیگه وقتی اجازه خروج از کشور رو بهش می دن و می تونه پاسپورت بگیره
برای خروج اینها کافیه و بلیط رو چک نمی کنن
بهر حال هنوز که مشمول نیست
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا