کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
ما حدودا" 50 روز هست که اومدیم. گرین کارت من و همسرم اومده ولی برای پسرمون هنوز نیومده. هیچ ولکام لتری هم نیومد. باید چیکار کنیم و با کجا تماس بگیریم.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، sadeghi897 ، mohammadrezah ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، azar1348
سلام دوستان
کامیونیتی های ایرانی ها در سن خوزه
http://mohajersara.com/post-376089.html#pid376089
اطلاعات کمی هم درمورد کار در سن خوزه
http://mohajersara.com/post-376089.html#pid376089
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-07-15 ساعت 19:15)sce نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 07:37)مرآت74 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا
حدود چهل روزه که اومدیم و طی این مدت زمان تجرنیاتی بدست آوردم که امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره .
1- زبان رکن اساسی اقامت در آمریکاست و اگر بلد نیستید کامل کنید و بیایید . اگر کاری بلد نیستید مهم نیست چون کارهای با حقوق ساعتی شش دلار فراوونه ولی زبان لازم داره .
2- پول به اندازه کافی همراه خودتون بیارید . هزینه ماهیانه عبارتند از اجاره منزل (حتی الامکان آپارتمان بگیرید چون شامل یوتیلیتی هم میشه یعنی هزینه آب و گاز و برق رو نمی دید البته بستگی به مورد داره ) یک خوابه حدود 1100 و دو خوابه 1500 دلار ، هزینه ماهیانه ماشین شامل بنزین و روغن و بیمه و ... حدود 250 دلار ، موبایل حداقل ماهی 19 دلار (سیم کارت اولترا ) برای هر خط ، خورد و خوراک و پوشاک رقم زیادی نمیشه و قابل کنترله حدود 200 دلار ماهیانه .
3- درآمد برای یک تازه وارد برای مشاغل خدماتی از ساعتی شش دلار شروع میشه .
4- تنها نقطه ضعف این ابر قدرت برای تازه واردین خدمات بیمه و سلامتی است که باید از درد به خودت بپیچی و دم نزنی چون حداقل ویزیت اینجا 50 دلاره تازه اگر شانس بیاری و این قیمت پیدا کنی چون ویزیت متخصص 300 دلاره . خدا نکنه سروکار کسی به بیمارستان برسه که یک شب بستری در بیمارستان معادل 8 هزار دلاره . شاید باورتون نشه و بعضی از مشتی خوش بینا بگند ای بابا کی میده . بله اگر درآمد نداشته باشی می تونی ندی اما ثابت کردنش کار حضرت ...
ادامه دارد ...
مرآت جان میشه جزئیات این 250 تای ماشین رو بگی.آیا این هزینه شامل قسط های ماشین هم هست یا نه.منظورم اینه که اگه ماشین رو نقدی بخریم،بازم هزینه های ماهانش اینقدر بالاست ؟
ممنون میشم.

زبان یعنی در چه حدی مثلا؟؟؟فووووول؟؟؟متوسط؟؟؟؟ضعیف؟؟؟Cool
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، azar1348
(2013-07-15 ساعت 21:19)Sepasttian نوشته:  من راجب این خونه های زیر 20 هزار تا که تو سایت trulia تبلیغ کرده زنگ زدم به یکی از افرادی که خود سایت شمارشو گذاشته و سوال کردم ، خانومه گفت اصلا نمیشه تصور کرد که همچین خونه هایی وجود داشته باشه و کمترین نرخ خونه از 50 هزار دلار شروع میشه ، دیگه نمیدونم چقدر حقیقت داره ... !!! به یکی دیگه هم زنگیدم گفت همچین قیمت هایی نیست اصلا ...
البته همون 20 هزارتایی هم که دیدم تو اون سایت واقعا فاجعه و ترسناک بود...Sad
ولی خوب نپرسیدید اگه نیس پس چرا این قیمت نوشتن و شماره هم گذاشتن که شما تماس گرفتین
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: Sepasttian ، negar_karimi6 ، azar1348
(2013-07-15 ساعت 21:53)fire dragon نوشته:  
حدود چهل روزه که اومدیم و طی این مدت زمان تجرنیاتی بدست آوردم که امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره .
1- زبان رکن اساسی اقامت در آمریکاست و اگر بلد نیستید کامل کنید و بیایید . اگر کاری بلد نیستید مهم نیست چون کارهای با حقوق ساعتی شش دلار فراوونه ولی زبان لازم داره .
2- پول به اندازه کافی همراه خودتون بیارید . هزینه ماهیانه عبارتند از اجاره منزل (حتی الامکان آپارتمان بگیرید چون شامل یوتیلیتی هم میشه یعنی هزینه آب و گاز و برق رو نمی دید البته بستگی به مورد داره ) یک خوابه حدود 1100 و دو خوابه 1500 دلار ، هزینه ماهیانه ماشین شامل بنزین و روغن و بیمه و ... حدود 250 دلار ، موبایل حداقل ماهی 19 دلار (سیم کارت اولترا ) برای هر خط ، خورد و خوراک و پوشاک رقم زیادی نمیشه و قابل کنترله حدود 200 دلار ماهیانه .
4- تنها نقطه ضعف این ابر قدرت برای تازه واردین خدمات بیمه و سلامتی است که باید از درد به خودت بپیچی و دم نزنی چون حداقل ویزیت اینجا 50 دلاره تازه اگر شانس بیاری و این قیمت پیدا کنی چون ویزیت متخصص 300 دلاره . خدا نکنه سروکار کسی به بیمارستان برسه که یک شب بستری در بیمارستان معادل 8 هزار دلاره . شاید باورتون نشه و بعضی از مشتی خوش بینا بگند ای بابا کی میده . بله اگر درآمد نداشته باشی می تونی ندی اما ثابت کردنش کار حضرت ...
ادامه دارد ...

زبان کاملا باهات موافقم
ولی شما تو کدوم شهری ؟ چون قیمتهاتون کمی با شیکاگو فرق داره
اینجا حداقل حقوق 8 دلار و خورده ایی و خونه هم میانگین استودیو 600 تا و یک خوابه 800 تا میشه

ما ایالت نیوجرسی هستیم چسبیده به نیویورک اما اگر اجاره بالاستباید حقوقم بالا باشه که نیست
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، afshinghwink ، zohre02 ، negar_karimi6 ، fire dragon ، mori ، azar1348
(2013-07-16 ساعت 01:32)m.taj نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 19:15)sce نوشته:  
ادامه دارد ...
مرآت جان میشه جزئیات این 250 تای ماشین رو بگی.آیا این هزینه شامل قسط های ماشین هم هست یا نه.منظورم اینه که اگه ماشین رو نقدی بخریم،بازم هزینه های ماهانش اینقدر بالاست ؟
ممنون میشم.

زبان یعنی در چه حدی مثلا؟؟؟فووووول؟؟؟متوسط؟؟؟؟ضعیف؟؟؟Cool

بنزین گالنی 3.25 حداقل قیمت هست و بستگی به مصرف شما داره بیمه ماشین اگر قسطی بخری باید کامل باشه که حداقل 180 دلار در ماهه دیگه خودت پیدا کن هزینه ماهیانه ماشین رو . اگه قسطی ماشین بخری حداقل باید ماهی 200 دلار بدی .
زبان هم باید بتونی با یک امریکایی حرف بزنی و حرف هاش رو بفهمی حداقل نصف بیشتر حرف هش رو .
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
(2013-07-15 ساعت 12:35)manila نوشته:  
ادامه دارد ...
دوست عزیز ممنون از اینکه تجربیات ارزشمندتونو با ما به اشتراک گذاشتین، ولی تو جزوه " ولکام تو یو اس" برای مهاجرین که دوستان مهاجرسرا به اشتراک گذاشته بودند خوندم که جاهایی هست که درمان ارزان قیمت داره یا حتی مجانی.از ص 44 این جزوه این را کپی کردم.
FINDING A CLINIC OR OTHER LOW-COST HEALTHCARE
Clinics are medical offices that provide free or low-cost services. Most communities have at least one clinic.
Community organizations that work with immigrants may know of a low-cost or free clinic in your area.
The U.S. Department of Health and Human Services also provides basic healthcare to immigrants. They
have a website that lists clinics and other healthcare choices. To find a clinic or doctor near you, visit
http://ask.hrsa.gov/pc/. Type in your state or zip code to get the information. You can also look in the
yellow pages under “Social Services.”
یعنی با وجود این کلینیک ها باز هم قیمت ها و هزینه ها انقدر گرونه؟ یا این جاها فقط شامل بعضی از موارد میشه. در ضمن آیا کارفرماها کارمنداشونو بیمه نمی کنند ؟ ممنون میشم اگر توضیح بدین. با این حساب به نظر من قبل از زبان باید خیلی به فکر کارهای پزشکی مون باشیم تو ایرانTongue

راستش مشکل نداشتن بیمه و هزینه های پزشکی به نظر من در رتبه دوم بعد از بلد نبودن زبان انگلیسی مشکل ساز خواهد بود . شاید باورتون نشه ولی حدود 15 روزه نیاز مبرم به ویزیت پزشک پیدا کردیم ولی جرات رفتن پیش دکتر را نداریم . از روزی که پا به این خاک گذاشتیم بچم مریض شد و با داشتن آشنا یک پزشک کودکان ایرانی پیدا کردیم که 50 دلار حق ویزیت ایشون بود که بعد از پرسیدن فیها خالدون ما اصلاً بچه رو معاینه نکرد و گفت افسردگی ورود به امریکا رو داره و باید با یک بچه بازی کنه که اصلاً اینطور نبود و به دلیل آب و هوا حالت آلرژی بهش دست داده بود . خلاصه هزینه های پزشکی وحشتناکه و من که همیشه مدافع زندگی در امریکا بودم و می گفتم حداقل جونمون در امانه بر عکس باید دعا کنیم مریض نشیم .
مشکل دیگه برای دانشجویان و ما که بچه داریم اینه که دو نفر از اقوام بنده که میهمان اونها هستیم ماهیانه 300 دلار دارند قسط وام دانشجویی میدند جالبه که سیتیزن امریکا هستند . هزینه تحصیل اونها حدود 200 هزار دلار شده و حالا با این همه پول که دانشگاه بعد از فارق التحصیل شدن از اونها می گیره باید مدرکشون رو بگذارند تو قاب . (دلمون رو به کیا خوش کردیم ) . و حالا این دو نفر که زن و شوهرن یک پیتزا فروشی زدند با وام و شبانه روز دارند جون میکنن که شاید روزی با دادن اقساط تحصیلشون بتونن یک پس اندازی جور کنند و بعد یک کار با حقوق ماهی 3000 دلار بگیرن و زندگی رو با کلاس ادامه بدن . ( من که مات موندم که امریکا با شهروند خودش این کار رو میکنه وای به ما ... )
یکی منو بیدار کنه ... پس این امریکایی که میگن بهشته اینه یا من اشتباهی اومدم یا این ایالتی که ما هستیم اینجوریه . من که ..........................
تشکر کنندگان: zohre02 ، e76779 ، tabim4 ، Alirezaa2013 ، mori ، azar1348
دوستان به لطف خدا گرین کارت من و پسرم اومد ولی امروز یه ایمیل به من زدند به این عنوان
Draft Case Expiration Warning Notification
According to our records, you initiated an application/petition for with U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) on 06/19/2013. However, a draft case must be completed within 30 calendar days from the date it was started.
If you wish to continue with this application/petition, you must return to the USCIS Electronic Immigration System (USCIS ELIS) and complete and submit your request. If you do not complete and submit this application/petition within 30 calendar days of 06/19/2013, it will be deleted automatically.

یعنی چی؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-16 ساعت 03:53)bayat_r نوشته:  دوستان به لطف خدا گرین کارت من و پسرم اومد ولی امروز یه ایمیل به من زدند به این عنوان
Draft Case Expiration Warning Notification
According to our records, you initiated an application/petition for with U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) on 06/19/2013. However, a draft case must be completed within 30 calendar days from the date it was started.
If you wish to continue with this application/petition, you must return to the USCIS Electronic Immigration System (USCIS ELIS) and complete and submit your request. If you do not complete and submit this application/petition within 30 calendar days of 06/19/2013, it will be deleted automatically.

یعنی چی؟

ﺑﻴﺎﺕ ﺟﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺍﻛﺎﻧﺘﺖ ﺗﻮﻱ ﺳﺎﻳﺖ USCISﻣﻴﺸﻪ.ﻫﻤﻮﻧﻲ ﻛﻪ 165$ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﺪﻱ.ﺍﻭﻧﻮ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻛﺮﺩﻱ؟ﺍﮔﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻛﺮﺩﻱ ﺑﺮﻭ ﻻﮔﻴﻦ ﺷﻮ ﻭﺿﻌﻴﺘﺶ ﺭﻭ ﭼﻚ ﻛﻦ.ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﺸﺪﻥ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺍﻛﺎﻧﺖ ﺗﻮ ﺳﻲ ﺭﻭﺯ ﺍﺗﻮﻣﺎﺗﻴﻚ ﺍﻛﺎﻧﺖ ﭘﺎﻙ ﻣﻴﺸﻪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﻴﻜﻨﻪ
(2013-07-16 ساعت 03:45)مرآت74 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 12:35)manila نوشته:  [quote='مرآت74' pid='375659' dateline='1373857657']

راستش مشکل نداشتن بیمه و هزینه های پزشکی به نظر من در رتبه دوم بعد از بلد نبودن زبان انگلیسی مشکل ساز خواهد بود . شاید باورتون نشه ولی حدود 15 روزه نیاز مبرم به ویزیت پزشک پیدا کردیم ولی جرات رفتن پیش دکتر را نداریم . از روزی که پا به این خاک گذاشتیم بچم مریض شد و با داشتن آشنا یک پزشک کودکان ایرانی پیدا کردیم که 50 دلار حق ویزیت ایشون بود که بعد از پرسیدن فیها خالدون ما اصلاً بچه رو معاینه نکرد و گفت افسردگی ورود به آمریکا رو داره و باید با یک بچه بازی کنه که اصلاً اینطور نبود و به دلیل آب و هوا حالت آلرژی بهش دست داده بود . خلاصه هزینه های پزشکی وحشتناکه و من که همیشه مدافع زندگی در آمریکا بودم و می گفتم حداقل جونمون در امانه بر عکس باید دعا کنیم مریض نشیم .
مشکل دیگه برای دانشجویان و ما که بچه داریم اینه که دو نفر از اقوام بنده که میهمان اونها هستیم ماهیانه 300 دلار دارند قسط وام دانشجویی میدند جالبه که سیتیزن آمریکا هستند . هزینه تحصیل اونها حدود 200 هزار دلار شده و حالا با این همه پول که دانشگاه بعد از فارق التحصیل شدن از اونها می گیره باید مدرکشون رو بگذارند تو قاب . (دلمون رو به کیا خوش کردیم ) . و حالا این دو نفر که زن و شوهرن یک پیتزا فروشی زدند با وام و شبانه روز دارند جون میکنن که شاید روزی با دادن اقساط تحصیلشون بتونن یک پس اندازی جور کنند و بعد یک کار با حقوق ماهی 3000 دلار بگیرن و زندگی رو با کلاس ادامه بدن . ( من که مات موندم که آمریکا با شهروند خودش این کار رو میکنه وای به ما ... )
من تجربه خودمو ميگم براتون يه هفته پيش ما مجبور شديم بريم بيمارستان و به قول شما بعد يه ماه مقاومت ديديم فايده نداره و رفتيم چون شوهرم سنگ كليه داره و ديگه دردش بي امونش كرده بود ، خلاصه با ترس. لرز رفتيم حالا يه مشكل ديگه داشتم اونم دخترم بود كه نميدونستم كجا بذارمش ، رفتيم تو و گفتن چي شده و ماههم گفتيم و بعد كه ديدن درد داره يكي رو گفتن اومد ما رو برد تو و فقط گفتن براي ثبت اسمتون يه كارت بدين
بردنمون تو يه اتاق فوق العاده مجهز و اصلا هم نگفتم بچه نميتونه بياد كلي هم وسيله بازي. و خوراكي بهش دادن و همونجا يه دستگاه دارن براي مترجم انلاين كه حرفهاي دو طرفو ترجمه ميكرد و سريع بهش رسيدگي كردن و سونو و اسكن و غيره و كلا چند ساعتي اونجا بوديم و كلي بهمون خدمات دادن و با كمال احترام و از تجهيزات هم كه ديگه فوووول اخرشم يه فرم دادن بهمون گفتن ببرين اداره سوشال ببينين بهتون كمكي ميكنن يا نه براي پرداخت هزينه.
اصلا نگفتن چقدر شده و من پرسيدم گفتن احتمالا حدود ٣٠٠٠ دلار البته قطعي نگفتن
ما رفتيم سوشال و اونا گفتن ما نميتونيم كمك كنيم به خود بيمارستان بگين كه نميتونين اينقدر بدين هم كم ميكنن هم قسطي حتي ماهي ٥٠ دلار!
حتي ميتونيم نديم و بگيم نداريم ولي خوب ممكنه باز ادم كارش بهشون بيوفته و انوقت جالب نيست !
در كل ميخواستم بگم از هزينه درمان نترسين و مطمئن باشين باهاتون راه ميان و اينجا اول سلامتي شما مهمه بعد پول !!!
مرات عزيز پست شما رو براي تحصيل و ... خوندم من فكر ميكنم ادم چند ماه اول خيلي احساس خوبي نداره ولي مطمئن باشين بعدش همه چيز رنگي ميشه Smile مخصوصا براي بچه اتون
براي ماشين هم ما يه ماشين مال ٢٠٠٩ خريديم و بيمه اش شد ماهي ٤٥ دلار و پوشش خوبي هم ميده
خودتونو با كسي كه مهمونشين مقايسه نكنين هر كس يه. راهي داره تو زندگي Smile
مهتاب جون؟شما بیمه ماشینتون فول کاوریجه؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
من هم از تجریه خودم بگم:
بنده دو روز است که در تب میسوزم و لرز هم دارم و تمام بدنم هم درد می کنه...ولی جرات نکردم برم دکتر... Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-16 ساعت 03:45)مرآت74 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 12:35)manila نوشته:  
ادامه دارد ...
دوست عزیز ممنون از اینکه تجربیات ارزشمندتونو با ما به اشتراک گذاشتین، ولی تو جزوه " ولکام تو یو اس" برای مهاجرین که دوستان مهاجرسرا به اشتراک گذاشته بودند خوندم که جاهایی هست که درمان ارزان قیمت داره یا حتی مجانی.از ص 44 این جزوه این را کپی کردم.
FINDING A CLINIC OR OTHER LOW-COST HEALTHCARE
Clinics are medical offices that provide free or low-cost services. Most communities have at least one clinic.
Community organizations that work with immigrants may know of a low-cost or free clinic in your area.
The U.S. Department of Health and Human Services also provides basic healthcare to immigrants. They
have a website that lists clinics and other healthcare choices. To find a clinic or doctor near you, visit
http://ask.hrsa.gov/pc/. Type in your state or zip code to get the information. You can also look in the
yellow pages under “Social Services.”
یعنی با وجود این کلینیک ها باز هم قیمت ها و هزینه ها انقدر گرونه؟ یا این جاها فقط شامل بعضی از موارد میشه. در ضمن آیا کارفرماها کارمنداشونو بیمه نمی کنند ؟ ممنون میشم اگر توضیح بدین. با این حساب به نظر من قبل از زبان باید خیلی به فکر کارهای پزشکی مون باشیم تو ایرانTongue

راستش مشکل نداشتن بیمه و هزینه های پزشکی به نظر من در رتبه دوم بعد از بلد نبودن زبان انگلیسی مشکل ساز خواهد بود . شاید باورتون نشه ولی حدود 15 روزه نیاز مبرم به ویزیت پزشک پیدا کردیم ولی جرات رفتن پیش دکتر را نداریم . از روزی که پا به این خاک گذاشتیم بچم مریض شد و با داشتن آشنا یک پزشک کودکان ایرانی پیدا کردیم که 50 دلار حق ویزیت ایشون بود که بعد از پرسیدن فیها خالدون ما اصلاً بچه رو معاینه نکرد و گفت افسردگی ورود به آمریکا رو داره و باید با یک بچه بازی کنه که اصلاً اینطور نبود و به دلیل آب و هوا حالت آلرژی بهش دست داده بود . خلاصه هزینه های پزشکی وحشتناکه و من که همیشه مدافع زندگی در آمریکا بودم و می گفتم حداقل جونمون در امانه بر عکس باید دعا کنیم مریض نشیم .
مشکل دیگه برای دانشجویان و ما که بچه داریم اینه که دو نفر از اقوام بنده که میهمان اونها هستیم ماهیانه 300 دلار دارند قسط وام دانشجویی میدند جالبه که سیتیزن آمریکا هستند . هزینه تحصیل اونها حدود 200 هزار دلار شده و حالا با این همه پول که دانشگاه بعد از فارق التحصیل شدن از اونها می گیره باید مدرکشون رو بگذارند تو قاب . (دلمون رو به کیا خوش کردیم ) . و حالا این دو نفر که زن و شوهرن یک پیتزا فروشی زدند با وام و شبانه روز دارند جون میکنن که شاید روزی با دادن اقساط تحصیلشون بتونن یک پس اندازی جور کنند و بعد یک کار با حقوق ماهی 3000 دلار بگیرن و زندگی رو با کلاس ادامه بدن . ( من که مات موندم که آمریکا با شهروند خودش این کار رو میکنه وای به ما ... )
مرات جان داداش شما تو کدوم ایالت هستید؟
اینجا هزینه های پزشکی بالا هست قبول دارم ولی اینجایی که ما هستیم تو بیشتر داروخونه ها کسانی هستند که مشاوره پزشکی میدن و دارو هم تجویز میکنن و هزینه ویزیتشون از 25 دلار تا 30 دلار میشه که پولی نیست. البته این مشاوران بیشتر بدرد کسایی میخورن که مثلا گلودرد شدن یا آلرژی فصلی گرفتن و یا اینکه سرماخوردگی دارن و ... و به درد اونایی که نیاز به مشاوره تخصصی پزشکی دارن نمیخوره و تا جایی که من یادم میاد تو ایران خودمون وضع خراب تر بود و خدا نکنه پای کسی به بیمارستانهای ایران باز بشه که مثلا نیاز به یه عمل جراحی سرپایی داره. از دکترش تا اون پرستارشم ازتون زیر میزی میخان و اگر ندید کارتون راه نمیوفته که هیچ بلایی به سرتون میدن که از کرده خودتون پشیمون بشید و 2 برابر اون مبلغ اول رو راضی بشید که بدید که فقط کارتون راه بیوفته تازه اگر خدایی ناکرده آدم پول نداشته باشه یا کلا از پذیرش بیمار خودداری میکنند و یا اینکه اگر هم در بیمارستان دولتی بتونید پذیرش بگیرید و باز نتونید مخارج بیمارستان رو بدبید شبونه با یه برانکارد تو بیابونهای اطراف تهران سر در میارید!!!! باز خدا رو شکر اینجا از این زیر میزی ها و کلک بازی ها خبری نیست و اگر خدایی نکرده نیاز به دکتر باشه درسته که گرونه ولی خیالتون راحته که دکتره تو فکر تراشیدن خرجهای جانبی براتون نیست و واقعا به فکر مداوای بیمارتونه و اگر به کل بی پول باشید باز سلامتی بیمار براشون مهمه و اول بیمار رو پذیرش میکنن بعنوان درجه اول اهمیت و بعد در رابطه با پول باهاتون صحبت میکنن. حتی میتونید قسط بندیش کنید. میگید نه امتحان کردنش مجانیه فقط کافیه انگشتان مبارک رو بر روی 3 تا شماره 9 و 1 و 1 یا همون 911 معروف فشار بدید و بگید حالم بده در کسری از دقیقه 2 تا ماشین پلیس و آتش نشانی رو میبینید که دارن یه آمبولانس رو اسکورت میکنن که به داد شما برسن و مثل کنه میچسبن بهتون و تا خیالشون راحت نشه که حالتون خوبه ولتون نمیکنن. بنده 2 سال پیش تو ایران به قدری حالم بد شد که به خودم گفتم ای داد بیداد دیگه مردم همه چی تموم شد و فقط خانمم رو میدیدم که داره بالای سرم گریه میکنه Sad و ایشون هم تو اون وضعیت تنها چیزی که به فکرش میرسه این بود که زنگ بزنه به خانواده من که خونشون نزدیک خونه ما بود. بعد از 10 دقیقه پدرم رو هم میدیدم که داره بالای سر من گریه میکنه!!! ایشون زنگ میزنن به اورژانس و در کمال ناباوری اورژانس بهشون میگه ماشین نداریم خودتون یه فکری به حالش بکنید!!!!!!!! بعد از اون روز که خدا رو شکر حالم خوب شد فقط دنبال راههای مهاجرت از ایران بودم . ببخشید سرتون رو درد اوردم.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
bayat_r dateliنne='1373933568' نوشته:  من هم از تجریه خودم بگم:
بنده دو روز است که در تب میسوزم و لرز هم دارم و تمام بدنم هم درد می کنه...ولی جرات نکردم برم دکتر... Smile

بيات جان برو اين مالهاي بزرگ مثلا وال مارت و قسمت داروخانه براي خودت دارو بگير هزينه اشم زياد نيست تايلنول خيلي خوبه همه وقتي ميان چون عادت به هواي تميز ندارن اولش زودي مريض ميشن!!WinkSmileWink ما هم همينجور شديم با همين تيلنول و ادويل سر و ته اش جمع شدTongueTongueTongue

(2013-07-16 ساعت 04:31)مانترا نوشته:  مهتاب جون؟شما بیمه ماشینتون فول کاوریجه؟
مانترا جون فول كه نيست ولي اگه تصادف كنيم كل هزينه طرف مقابلو ميده و اگه اون طرف مقابل بيمه نداشته باشه هزينه ما رو هم ميده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان