موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من اکانتم تو USCIS لاک شده چیکار باید بکنم؟
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه؟
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من نمی تونم تصمیم بگیرم چه شهری رو انتخاب کنم،یکیییی به من کمک کنه.یه جایی که شهر خوبی باشه،خیلی گرون نباشه،آب و هواش خوب باشه و بتونم فعلا یه کار همینطوری هم پیدا کنم تا وقتی امتحانهام رو بدم و کار خودم رو بکنمممم.کمک لطفا.
93##, ۱نفر ,ایروان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه کلیر شدم و تو فرم 9 سوالی شهر مقصد رو لس آنجلس قید کردم ولی حالا برنامه ام عوض شده و قراره تو لاس وگاس ساکن بشم. به نظرتون باید موقع تحویل پاسپورت به سفارت تغییر مقصدم رو اطلاع بدم یا نیازی نیست؟
با تشکر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب سلام مجدد، ما الان ٣ روزه كه وارد امريكا شديم، فعلا در واشنگتن دي سي هستيم منزل اقوام.
طبق يكي از پست هايي كه قبلا خونده بودم ديروز رفتم اداره سوشيال سكيوريتي ( ناگفته نماند كه چون راه رو درست بلد نبوديم و مسافت ها كلا خيلي زياده مجبور شديم ٣ تاخط اتوبوس عوض كنيم و بعد از ٣ ساعت رسيديم و همين ميزان طول كشيد كه برگشتيم و كرايه مون براي ٢ نفر شد ٢٤ دلار!!)، داشتم ميگفتم.. در اين اداره به ما گفتن برين خونه بشينين و اگه بعد از ٢١ روز از ورودتون به امريكا سوشالتون نيومد بعد بياين اينجا!
خلاصه تجربه ديروز باعث شد ما دوزاريمون بيوفته كه بدون ماشين نميشه اينجا تكون خورد.
حالا ميخوايم ماشين بگيريم، كسي ميتونه راهنماييمون كنه لطفا؟!
فرق خريد كامل با قسطي چيه؟ قضيه ماشين اينجا خرج داره چيه؟ چرا همه بجز سوخت و بنزين به فكر خرجشن؟
يعني ماشين نو قسطي بگيريم بهتره؟
و يه سوال ديگه.. چجوري خونه ارزون و مبله كرايه كنيم؟ كجا ها رو سرچ كنيم؟
ببخشيد كه اينهمه سوال پرسيدم.. راستش يكم گيج شدم..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-16 ساعت 16:10)mk_2002ir نوشته: (2013-07-16 ساعت 15:02)Maryam3023 نوشته: دوستان خوب سلام مجدد، ما الان ٣ روزه كه وارد امريكا شديم، فعلا در واشنگتن دي سي هستيم منزل اقوام.
طبق يكي از پست هايي كه قبلا خونده بودم ديروز رفتم اداره سوشيال سكيوريتي ( ناگفته نماند كه چون راه رو درست بلد نبوديم و مسافت ها كلا خيلي زياده مجبور شديم ٣ تاخط اتوبوس عوض كنيم و بعد از ٣ ساعت رسيديم و همين ميزان طول كشيد كه برگشتيم و كرايه مون براي ٢ نفر شد ٢٤ دلار!!)، داشتم ميگفتم.. در اين اداره به ما گفتن برين خونه بشينين و اگه بعد از ٢١ روز از ورودتون به امريكا سوشالتون نيومد بعد بياين اينجا!
خلاصه تجربه ديروز باعث شد ما دوزاريمون بيوفته كه بدون ماشين نميشه اينجا تكون خورد.
حالا ميخوايم ماشين بگيريم، كسي ميتونه راهنماييمون كنه لطفا؟!
فرق خريد كامل با قسطي چيه؟ قضيه ماشين اينجا خرج داره چيه؟ چرا همه بجز سوخت و بنزين به فكر خرجشن؟
يعني ماشين نو قسطي بگيريم بهتره؟
و يه سوال ديگه.. چجوري خونه ارزون و مبله كرايه كنيم؟ كجا ها رو سرچ كنيم؟
ببخشيد كه اينهمه سوال پرسيدم.. راستش يكم گيج شدم..
سلام رسیدن بخیر
درمورد سوشیال بایدبگم ظاهرآ همینطوره اما اگه درفرمهاتون درخواست داده باشین ایشالا تا اونوقت به دستتون رسیده. ضمن اینکه سرزدن به یک اداره دیگه هم ضرری نداره.
همونطورکه گفتین داشتن ماشین به قول معروف از نون شب واجبتره بخصوص در بعضی ایالتها. برای قسطی خریدن یا لیز کردن نیاز به کردیت نسبتآخوبی دارین که برای تازه واردهایی مثل ما نشدنیه و به قول معروف فعلآبرای ما رقابت بین یک گزینه هست و اون هم خرید. البته بین نو و کارکرده مختارید!
خرجهای ماشین هم ممکنه اولیه، دوره ای یا جاری باشه. هزینه هایی مثل بنام کردن، رجیستر، بیمه(که چشمگیره)، سرویس دوره ای(که باتوجه به همون دوری مسافتهاکه گفتین خیلی بیشتر از ایران سریعترپیش میادوهزینه بره) و خدای نکرده تعمیرات. ضمن اینکه هزینه بنزین هم چشمگیره(بین 60 تا 80 دلار برای هر باک)
اما اینها هیچکدوم از لزوم داشتن ماشین کم نمیکنه!
موفق باشید
مرسي از توضيح جامع و كامل شما..
با اين صحبت ها به يقين رسيدم كه ماشين لازمه، فقط اگر فاميلي داشته باشيم كه اون بتونه ماشين رو ليز بكنه، ايا توصيه ميكنين؟ يعني بهتر از خريد هست؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من یه خط از T mobile گرفتم در اومد هفتاد دلار.همونیه که تو سایتش زده 50$.تو پلنش نوشته تا 500Mb data included و بعدش نوشته سرعت میاد پایین.
میخام بدونم که این اولا ماهانه باید شارژ بشه؟به همون 50$؟و اینکه شماره ایران رو نمیتونم باهاش بگیرم.میگه تو سرویس ما نیست.کسی با این خط با ایران تماس داشته؟