کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
بچه ها من اکانتم تو USCIS لاک شده چیکار باید بکنم؟
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه؟
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، amiz.abdollah ، afshinghwink ، zohre02 ، negar_karimi6 ، Tomas ، azar1348
من نمی تونم تصمیم بگیرم چه شهری رو انتخاب کنم،یکیییی به من کمک کنه.یه جایی که شهر خوبی باشه،خیلی گرون نباشه،آب و هواش خوب باشه و بتونم فعلا یه کار همینطوری هم پیدا کنم تا وقتی امتحانهام رو بدم و کار خودم رو بکنمممم.کمک لطفا.
93##, ۱نفر ,ایروان
(2013-07-15 ساعت 16:33)ALNB نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 15:01)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 15:00)ALNB نوشته:  آیا داشتن گواهی نامه رانندگی بیمن المللی در آمریکا، تا زمان گرفتن گواهی نامه رانندگی خود اونجا، به درد می خوره؟ یا فقط ترجمه گواهی نامه ایران کافیه؟
من اینجا پرسیدم می گه 120 دلار می گیریم برای صدور گواهی نامه رانندگی! می خواستم بدونم ارزششو داره یا نه؟

120 دلار چیه ! 53 هزارتومن! من با این گواهینامه 2 ماه تگزاس روندم و ماشین خریدم و بیمه کردم

من به شعبه پلیس +10 تجریش رفتم و پرسیدم برای گواهی نامه بین المللی باید چی کار کنم، اونا هم گفتن برو به آژانس هواپیمایی ای که درست رو به روی دفترشون بود (!). منم رفتم از آژانس پرسیدم، گفت ما کپی پاسپورت و کپی گواهی نامه رو به اضافه 120 دلار می گیریم و گواهی نامه ای که برای شما صادر می شه، از طریق کشور قطر فرستاده می شه به خود آمریکا و از آمریکا صادر می شه و برمی گرده و 10 سال هم در همه جای دنیا اعتبار داره!
یک ماه هم طول می کشه تا به دست من برسه.
البته منم خیلی از حرفاش تعجب کردم چون تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم.

من يك سوالي داشتم ،بعد از ترجمه كواهي نامه مهر دادكستري هم لازمه يا ترجمه خالي كافيه،ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن.
تشکر کنندگان: payam62 ، zohre02 ، Tomas ، negar_karimi6 ، azar1348
(2013-07-16 ساعت 04:46)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 03:45)مرآت74 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 12:35)manila نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 07:37)مرآت74 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا
حدود چهل روزه که اومدیم و طی این مدت زمان تجرنیاتی بدست آوردم که امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره ....
ادامه دارد ...
دوست عزیز ممنون از اینکه تجربیات ارزشمندتونو با ما به اشتراک گذاشتین، .....ممنون میشم اگر توضیح بدین. با این حساب به نظر من قبل از زبان باید خیلی به فکر کارهای پزشکی مون باشیم تو ایرانTongue
راستش مشکل نداشتن بیمه و هزینه های پزشکی به نظر من در رتبه دوم بعد از بلد نبودن زبان انگلیسی مشکل ساز خواهد بود . ..... من که مات موندم که آمریکا با شهروند خودش این کار رو میکنه وای به ما ... )
مرات جان داداش شما تو کدوم ایالت هستید؟
...

سلام به نظرم در مورد بیمه در ایران بی انصافی میکنید بهترین بیمه در ایران است ما بیمه بانک هستیم بی نظیره بیمه شرکت نهفت مخابرات و همه سازمانها حرف نداره ما اینجا گاهی در ماه چندین بار میریم دکتر با مبالغ ناچیز. منصف باشید
تشکر کنندگان: سمانه777 ، byousefi_p ، negar_karimi6 ، shishipapa ، ensan ، azar1348
سلام
من تازه کلیر شدم و تو فرم 9 سوالی شهر مقصد رو لس آنجلس قید کردم ولی حالا برنامه ام عوض شده و قراره تو لاس وگاس ساکن بشم. به نظرتون باید موقع تحویل پاسپورت به سفارت تغییر مقصدم رو اطلاع بدم یا نیازی نیست؟
با تشکر
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، mohammadrezah ، azar1348
(2013-07-16 ساعت 12:59)alvan نوشته:  عزیزان, همسرم چند سال سابقه کار(10سال) در زمینه اپراتوری و برنامه نویسی ذستگاه تراش (CNC) دارد به نظر شما در انجا میتوان کار مناسبی در این زمینه پیدا کرد یا به دنبال شغل دیگری بود؟. مرسی

سلام. دوست عزیز فکر کنم تا الان حدود 10-15 بار تو تاپیکهای مختلف این سوال رو پرسیدید. مطمئن باشید اگر کسی اطلاعات داشت تا الان پاسخ داده بود. شما میتونید تو سایتهای کاریابی مثل indeed و ... تو شهر مورد نظرتون جستجو کنید. بعنوان مثال لینک زیر:
http://www.indeed.com/jobs?q=cnc+machine...gton%2C+dc
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-07-16 ساعت 12:41)poetry نوشته:  سلام به نظرم در مورد بیمه در ایران بی انصافی میکنید بهترین بیمه در ایران است ما بیمه بانک هستیم بی نظیره بیمه شرکت نهفت مخابرات و همه سازمانها حرف نداره ما اینجا گاهی در ماه چندین بار میریم دکتر با مبالغ ناچیز. منصف باشید
برای شما که بیمه بانک هستید :بله - ولی ما که تامین اجتماعی هستیم اصلا فرقی نمیکنه همین دیروز پول دکتر و دوای مادرم شد 82 هزار تومن با بیمه تامین اجتماعی و هفته قبل پول سونو من شد 45 و آزمایش هام 79 . شما شانس آوردید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-07-16 ساعت 09:17)wITCH نوشته:  من نمی تونم تصمیم بگیرم چه شهری رو انتخاب کنم،یکیییی به من کمک کنه.یه جایی که شهر خوبی باشه،خیلی گرون نباشه،آب و هواش خوب باشه و بتونم فعلا یه کار همینطوری هم پیدا کنم تا وقتی امتحانهام رو بدم و کار خودم رو بکنمممم.کمک لطفا.

سلام دوست عزیز ماداریم میریم شارلوت همه این ویزگی هایی که گفتیدروداره فقط اخرین گزینه یعنی کارپیداکردن رومطمئن نیستم
به نظرمن هرکسی به اون عرضه اش بستگی داره کاری پیداکنه یانه
ماهمین هایی هستیم که توی ایران خودمون باچه سختی عرضه داشتیموکارهم پیداکردیم
ولی چهارفصله
یادمازنداران خودمون میافتید
شهرخلوتیه
3000تاایرانی داره
نسبت به جاهای دیگه ارزونتره
من خودم نرفتماااااااااااااااااااااااا
قراره خونه فامیل بریم ایشون اینهاروتوصیف کرده
(2013-07-15 ساعت 19:15)sce نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 07:37)مرآت74 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا
حدود چهل روزه که اومدیم و طی این مدت زمان تجرنیاتی بدست آوردم که امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره .
1- زبان رکن اساسی اقامت در آمریکاست و اگر بلد نیستید کامل کنید و بیایید . اگر کاری بلد نیستید مهم نیست چون کارهای با حقوق ساعتی شش دلار فراوونه ولی زبان لازم داره .
2- پول به اندازه کافی همراه خودتون بیارید . هزینه ماهیانه عبارتند از اجاره منزل (حتی الامکان آپارتمان بگیرید چون شامل یوتیلیتی هم میشه یعنی هزینه آب و گاز و برق رو نمی دید البته بستگی به مورد داره ) یک خوابه حدود 1100 و دو خوابه 1500 دلار ، هزینه ماهیانه ماشین شامل بنزین و روغن و بیمه و ... حدود 250 دلار ، موبایل حداقل ماهی 19 دلار (سیم کارت اولترا ) برای هر خط ، خورد و خوراک و پوشاک رقم زیادی نمیشه و قابل کنترله حدود 200 دلار ماهیانه .
3- درآمد برای یک تازه وارد برای مشاغل خدماتی از ساعتی شش دلار شروع میشه .
4- تنها نقطه ضعف این ابر قدرت برای تازه واردین خدمات بیمه و سلامتی است که باید از درد به خودت بپیچی و دم نزنی چون حداقل ویزیت اینجا 50 دلاره تازه اگر شانس بیاری و این قیمت پیدا کنی چون ویزیت متخصص 300 دلاره . خدا نکنه سروکار کسی به بیمارستان برسه که یک شب بستری در بیمارستان معادل 8 هزار دلاره . شاید باورتون نشه و بعضی از مشتی خوش بینا بگند ای بابا کی میده . بله اگر درآمد نداشته باشی می تونی ندی اما ثابت کردنش کار حضرت ...
ادامه دارد ...
مرآت جان میشه جزئیات این 250 تای ماشین رو بگی.آیا این هزینه شامل قسط های ماشین هم هست یا نه.منظورم اینه که اگه ماشین رو نقدی بخریم،بازم هزینه های ماهانش اینقدر بالاست ؟
ممنون میشم.

دوست عزیز به زبان اشاره کردید
سطح خوب زبان چیه دقیقا و منظورتون مثه نی تیو یا اگه با اروپاییا صحبت کنی و متوجه بشی و به طور کل بتونی با دیگران آالماین و سوئی و.. ارتباط داشته باشی سطح زبانت اونجا چه لولیه و آیا کارت را میفته یا باید مثه یه نی تیو باشی؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: Tomas ، afshinghwink ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، azar1348
دوستان خوب سلام مجدد، ما الان ٣ روزه كه وارد امريكا شديم، فعلا در واشنگتن دي سي هستيم منزل اقوام.
طبق يكي از پست هايي كه قبلا خونده بودم ديروز رفتم اداره سوشيال سكيوريتي ( ناگفته نماند كه چون راه رو درست بلد نبوديم و مسافت ها كلا خيلي زياده مجبور شديم ٣ تاخط اتوبوس عوض كنيم و بعد از ٣ ساعت رسيديم و همين ميزان طول كشيد كه برگشتيم و كرايه مون براي ٢ نفر شد ٢٤ دلار!!)، داشتم ميگفتم.. در اين اداره به ما گفتن برين خونه بشينين و اگه بعد از ٢١ روز از ورودتون به امريكا سوشالتون نيومد بعد بياين اينجا!
خلاصه تجربه ديروز باعث شد ما دوزاريمون بيوفته كه بدون ماشين نميشه اينجا تكون خورد.
حالا ميخوايم ماشين بگيريم، كسي ميتونه راهنماييمون كنه لطفا؟!
فرق خريد كامل با قسطي چيه؟ قضيه ماشين اينجا خرج داره چيه؟ چرا همه بجز سوخت و بنزين به فكر خرجشن؟
يعني ماشين نو قسطي بگيريم بهتره؟
و يه سوال ديگه.. چجوري خونه ارزون و مبله كرايه كنيم؟ كجا ها رو سرچ كنيم؟
ببخشيد كه اينهمه سوال پرسيدم.. راستش يكم گيج شدم..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-07-16 ساعت 15:02)Maryam3023 نوشته:  دوستان خوب سلام مجدد، ما الان ٣ روزه كه وارد امريكا شديم، فعلا در واشنگتن دي سي هستيم منزل اقوام.
طبق يكي از پست هايي كه قبلا خونده بودم ديروز رفتم اداره سوشيال سكيوريتي ( ناگفته نماند كه چون راه رو درست بلد نبوديم و مسافت ها كلا خيلي زياده مجبور شديم ٣ تاخط اتوبوس عوض كنيم و بعد از ٣ ساعت رسيديم و همين ميزان طول كشيد كه برگشتيم و كرايه مون براي ٢ نفر شد ٢٤ دلار!!)، داشتم ميگفتم.. در اين اداره به ما گفتن برين خونه بشينين و اگه بعد از ٢١ روز از ورودتون به امريكا سوشالتون نيومد بعد بياين اينجا!
خلاصه تجربه ديروز باعث شد ما دوزاريمون بيوفته كه بدون ماشين نميشه اينجا تكون خورد.
فرق خريد كامل با قسطي چيه؟ قضيه ماشين اينجا خرج داره چيه؟ چرا همه بجز سوخت و بنزين به فكر خرجشن؟

سلام رسیدن بخیر Smile
درمورد سوشیال بایدبگم ظاهرآ همینطوره اما اگه درفرمهاتون درخواست داده باشین ایشالا تا اونوقت به دستتون رسیده. ضمن اینکه سرزدن به یک اداره دیگه هم ضرری نداره.
همونطورکه گفتین داشتن ماشین به قول معروف از نون شب واجبتره بخصوص در بعضی ایالتها. برای قسطی خریدن یا لیز کردن نیاز به کردیت نسبتآخوبی دارین که برای تازه واردهایی مثل ما نشدنیه و به قول معروف فعلآبرای ما رقابت بین یک گزینه هست و اون هم خرید. البته بین نو و کارکرده مختارید! Big Grin
خرجهای ماشین هم ممکنه اولیه، دوره ای یا جاری باشه. هزینه هایی مثل بنام کردن، رجیستر، بیمه(که چشمگیره)، سرویس دوره ای(که باتوجه به همون دوری مسافتهاکه گفتین خیلی بیشتر از ایران سریعترپیش میادوهزینه بره) و خدای نکرده تعمیرات. ضمن اینکه هزینه بنزین هم چشمگیره(بین 60 تا 80 دلار برای هر باک)
اما اینها هیچکدوم از لزوم داشتن ماشین کم نمیکنه!
موفق باشید Wink
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
(2013-07-16 ساعت 16:10)mk_2002ir نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 15:02)Maryam3023 نوشته:  دوستان خوب سلام مجدد، ما الان ٣ روزه كه وارد امريكا شديم، فعلا در واشنگتن دي سي هستيم منزل اقوام.

سلام رسیدن بخیر Smile
درمورد سوشیال بایدبگم ظاهرآ همینطوره اما اگه درفرمهاتون درخواست داده باشین ایشالا تا اونوقت به دستتون رسیده. ضمن اینکه سرزدن به یک اداره دیگه هم ضرری نداره.
همونطورکه گفتین داشتن ماشین به قول معروف از نون شب واجبتره بخصوص در بعضی ایالتها. برای قسطی خریدن یا لیز کردن نیاز به کردیت نسبتآخوبی دارین که برای تازه واردهایی مثل ما نشدنیه و به قول معروف فعلآبرای ما رقابت بین یک گزینه هست و اون هم خرید. البته بین نو و کارکرده مختارید! Big Grin
خرجهای ماشین هم ممکنه اولیه، دوره ای یا جاری باشه. هزینه هایی مثل بنام کردن، رجیستر، بیمه(که چشمگیره)، سرویس دوره ای(که باتوجه به همون دوری مسافتهاکه گفتین خیلی بیشتر از ایران سریعترپیش میادوهزینه بره) و خدای نکرده تعمیرات. ضمن اینکه هزینه بنزین هم چشمگیره(بین 60 تا 80 دلار برای هر باک)
موفق باشید Wink

مرسي از توضيح جامع و كامل شما..
با اين صحبت ها به يقين رسيدم كه ماشين لازمه، فقط اگر فاميلي داشته باشيم كه اون بتونه ماشين رو ليز بكنه، ايا توصيه ميكنين؟ يعني بهتر از خريد هست؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-07-16 ساعت 17:25)Maryam3023 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:10)mk_2002ir نوشته:  

سلام رسیدن بخیر Smile
موفق باشید Wink

مرسي از توضيح جامع و كامل شما..
با اين صحبت ها به يقين رسيدم كه ماشين لازمه، فقط اگر فاميلي داشته باشيم كه اون بتونه ماشين رو ليز بكنه، ايا توصيه ميكنين؟ يعني بهتر از خريد هست؟
سلام
ماشین دست دوم می تونی از سایت craigslist پیدا کنی. حتما" سعی کن ماشینی بگیری که ایراد نداشته باشه. هزینه قطعات و تعمیر ماشین تا 5 برابر ایران هست. من یک فنر جلو عوض کرم شد 200 دلار. اینجا این قدر مشکلات در اول کار وجود داره که آدم گاهی اوقات به خودش می گه عجب اشتباهی کردم اومدم. خدا کنه که وضعیت زودتر عوض بشه.

شاد باشی.
من یه خط از T mobile گرفتم در اومد هفتاد دلار.همونیه که تو سایتش زده 50$.تو پلنش نوشته تا 500Mb data included و بعدش نوشته سرعت میاد پایین.
میخام بدونم که این اولا ماهانه باید شارژ بشه؟به همون 50$؟و اینکه شماره ایران رو نمیتونم باهاش بگیرم.میگه تو سرویس ما نیست.کسی با این خط با ایران تماس داشته؟
تشکر کنندگان: Lady ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، lilac ، afshinghwink ، mori ، azar1348
دوستان ساکن امریکا، یک سوال دارم: آیا خرید ماشین دست دوم هم مالیات(تکس) داره؟ اگر داره، به عهده خریداره یا فروشنده؟ ومبلغش یا درصدش چقدره؟ اگر از دیلر یا ماشین فروشی بخریم چطور(دست دوم منظورمه) پورسانت واینها هم میگیرن؟ خلاصه اگر کسی یه شرح واوقعی از نحوه خرید و فروش ماشین اعم از نحوه تغییر مالکیت(سند زدن) و موارد قانونی که باید بهش توجه داشت یا انجام داد رو بنویسه دعای خیر بندگان خدا رو براش به دنبال میارهBig Grin ممنون.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان