موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ما دیروز رفتیم تو یکی از این کالجها که کلاس زبان رایگان ESL داشت ثبت نام کردیم . این طور که من دستگیرم شد این کالج مدارک مارو میفرسته یه دولت و بابت ما 6000 دلار بابت کلاس 8 ماهه میگیره . بعد یه نامه داد که بریم کارت اتوبوس بگیریم و وقتی رفتیم برای کارت اتوبوس ازمون 1 دلار برای ثبت نام گرفت . نمیدونم که این کارته رایگانه یا نه ولی به هر حال گفت کارتتون تا 3 هفته دیگه میاد و خانمی که مارو تو کالج ثبت نام کرد (که ایرانی بود) گفت تا اومدن کارت اتوبوس بهتون ژتون اتوبوس میدم . خیلی آدم خوبی بود .
حالا از امروز قراره بریم سر این کلاس خانمم صبح 8 تا 13 و خودم 17 تا 21 آخه یکیمون باید از بچه نگهداری کنه .
حالا موندم
1 )اگه مثلا یکیمون کار گیر بیاره و یا بخواهیم خونمونو جابجا کنیم و نتونیم کلاسارو ادامه بدیم چه اتفاقی میوفته ؟
2) اگه از این کمک هزینه استفاده کنیم و اگه بخواهیم بعدا توی یه کالجی یه رشته رو بخونیم آیا مبتونیم بازم از کمک هزینه استفاده کنیم یا کلا همه چی میپره ؟
دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ممنون
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطفایه نفرمنوراهنمایی کنه؟
ماهنوزکلیرنشدیم ولی اگرشدیم وبرای اخذویزارفتیم سفارت میتونیم همون موقع توسفارت بگیم ادرسی که بایدگرین کارتمون بیادرومیخوایم عوض کنیم؟
یااینکه وقتی واردامریکاشدیم بایدتغییرادرس روبه اطلاعشون برسونیم؟
ممنون
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-16 ساعت 23:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-16 ساعت 23:38 توسط fire dragon.)
(2013-07-16 ساعت 19:29)mgolchin13 نوشته: دوستان ساکن آمریکا، یک سوال دارم: آیا خرید ماشین دست دوم هم مالیات(تکس) داره؟ اگر داره، به عهده خریداره یا فروشنده؟ ومبلغش یا درصدش چقدره؟ اگر از دیلر یا ماشین فروشی بخریم چطور(دست دوم منظورمه) پورسانت واینها هم میگیرن؟ خلاصه اگر کسی یه شرح واوقعی از نحوه خرید و فروش ماشین اعم از نحوه تغییر مالکیت(سند زدن) و موارد قانونی که باید بهش توجه داشت یا انجام داد رو بنویسه دعای خیر بندگان خدا رو براش به دنبال میاره ممنون.
من ماشین کارکرده خریدم
البته شانس آوردم طرف هم ایرانی از آب در اومد و کلی با هم راه اومدیم
اولا که تو ماشین خریدن حتما و حتما چونه بزنید
من ماشینی که 6000 تا قیمتش بود با آشنا بازی رسوندم به 5000 تا بعدشم چونه خلاصه شد 4500 تا .
من از شخص ماشین خریدم برای همین ممکنه دیلر شرایطش فرق کنه
بعد از توافقات پامیشید میرید جایی به نام currency exchange (من اول فکر میکردم صرافیه ) یه چیزی مثل پلیس 110+ . همه کار توش انجام میدن . حتی چک هم نقد میکنه
خلاصه ما فرمها رو پر کردیم و خریدارو فروشنده
تکس به عهده خریداره . قیمت ماشینو 1500 تا اعلام کردیم و 149 دلار تکس دادم
همونجا به نام من یه پلاک دائم دادن (البته بعضی هاشون اول موقت میدن )
سند ماشین که بهش میگن تایتل هم ظرف 2 هفته پست شد به در خونه
بعد اومدیم بیرون و پول طرف کامل بهش دادم.
(2013-07-16 ساعت 23:27)negar_karimi6 نوشته: میشه لطفایه نفرمنوراهنمایی کنه؟
ماهنوزکلیرنشدیم ولی اگرشدیم وبرای اخذویزارفتیم سفارت میتونیم همون موقع توسفارت بگیم ادرسی که بایدگرین کارتمون بیادرومیخوایم عوض کنیم؟
یااینکه وقتی واردآمریکاشدیم بایدتغییرادرس روبه اطلاعشون برسونیم؟
ممنون
هر دو رو باید انجام بدید.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-16 ساعت 19:14)mhz_ir نوشته: من یه خط از T mobile گرفتم در اومد هفتاد دلار.همونیه که تو سایتش زده 50$.تو پلنش نوشته تا 500Mb data included و بعدش نوشته سرعت میاد پایین.
میخام بدونم که این اولا ماهانه باید شارژ بشه؟به همون 50$؟و اینکه شماره ایران رو نمیتونم باهاش بگیرم.میگه تو سرویس ما نیست.کسی با این خط با ایران تماس داشته؟
برای ماه اول از 50 دلار بیشتر میشه
من هم همونو گرفتم .البته با تکس هر ماه باید 55 دلار بدید.
پلن ماهیانه است و سر ماه تموم میشه و قبلش باید دوباره شارژش کنید.
بای تماسهای خارجی هم دوستان توضیح دادن و مستقیم نمیتونید تماس داشته باشید
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-16 ساعت 22:03)ghafari88 نوشته: (2013-07-16 ساعت 21:40)mino2013 نوشته: ما میخوایم پرواز قطر رو بگیریم به لس آنجلس.فقط مشکلی که ما داریم اینه که میریم لس آنجلس و قطر مستقیم واس اونجا نداره.می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد مثلا اگه بریم شیکاگو و بعد از اونجا بریم لس آنجلس؟میدونم که فرم ها رو تو فرودگاه شیکاگو پر می کنیم.حالا میشه اونجا آدرسی ک گرین کارت میاد اونجا رو تو لس آنجلس داد؟
ممنون
تا جایی که خاطرم هست یکی دیگه از دوستان هم مثل شما به همین شکل سفر کردن و مشکلی هم نداشتند. توی فرودگاه نیویورک فرم ها رو تحویل دادن و تصور می کنم از اون سمت رفته بودن شیکاگو و خوب بالطبع آدرس شیکاگو رو هم داده بودند.
ممنون دوست عزیز.ما میخوام تو همین هفته بلیطمونو بگیریم.اگه کسی از دوستان تجربه شخصی داشته یا اطلاع دقیق داره لطفا کمک کنه.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 22 جولای پرواز دارم به واشنگتن دی سی. 2 تا ساک دارم تو یکیش خوراکیه یکی دیگه لباسام. امروز یه نفر بهم گفت این کار و نکن 2 تا ساکت و مخلوط کن از خوراکی و لباس. چون اینجوری وقتی ببینن یه چمدون خوراکی اوردی بهت گیر میدن. خواستم ببینم از دوستان کسی تجربه ای داشته راجع به ای قضیه؟ ایا واقعا گیر میدن
ممنون
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 00:48)majid.s نوشته: سلام دوستان
من 22 جولای پرواز دارم به واشنگتن دی سی. 2 تا ساک دارم تو یکیش خوراکیه یکی دیگه لباسام. امروز یه نفر بهم گفت این کار و نکن 2 تا ساکت و مخلوط کن از خوراکی و لباس. چون اینجوری وقتی ببینن یه چمدون خوراکی اوردی بهت گیر میدن. خواستم ببینم از دوستان کسی تجربه ای داشته راجع به ای قضیه؟ ایا واقعا گیر میدن
ممنون
در هر صورت حرفش منطقیه شما محدودیتای وزنو رعایت کن و وسایلتو درهم کن
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی دم دستش لینک پاس سفید هست که واسه من هم بزاره ؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May