موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-25 ساعت 00:23)mhz_ir نوشته: دوستان زمان رسیدن گرین کارت و SSN به آدرسی که تعیین کردیم اگر خودمون در اون محل نباشیم این دو رو به غیر از خودمون(صاحب آدرس) میدن یا حضور خودمون لازم هست؟
دوستان اینجا هم متاسفانه مثل ایران شیر تو شیره
ما آدرس اولمون تو آمریکا نیویورک بود ولی بعدا به دلایلی آدرسمونو به شهر شیکاگو تغییر دادیم و تصمیم گرفتیم موقع ورود به خاک آمریکا تغییر آدرس رو به مامور مهاجرت اعلام کنیم تا گرین کارت و سوشیال به آدرس جدیدمون بیاد. موقع ورود به خاک آمریکا در فرودگاه شیکاگو مامور مربوطه پاسپورت و پاکت زرد رو ازمون گرفت و بهمون گفت بشینیم تا صدامون کنه. بعد از 10 دقیقه صدامون کرد و بهمون گفت اینجا رو امضا کنید و اینجا رو هم انگشت بزنید. بعدشم بهمون گفت به سلامت!!! من بهش گفتم ببخشید آدرس ما تو آمریکا تغییر کرده و دیگه نیویورک نمیریم و همین شیکاگو میمونیم که دیدم زیر لب داره یه چیزایی قرقر میکنه بعد یک برگه دیگه بهم داد و گفت اینجا آدرس جدید رو وارد کن و من هم آدرس جدید رو وارد کردم و بهش دادم و ازش پرسیدم که آیا گرین کارت و سوشیال به همین آدرس جدید میاد دیگه که ایشونم تایید کرد.
دیروز بعد از 16 روز از تاریخ ورودمون به آمریکا 3 عدد ولکام لتر به اسم خانومم که برنده اصلی هست اومده عین هم دیگه+گرین کارت خانمم و از مال من خبری نبود!!! امروز صبح میخاستم برم اداره سوشیال که ازشون بپرسم چرا سوشیال ما هنوز نیومده و هم اینکه پیگیر بشم ببینم چرا فقط گرین کارت خانمم اومده که دیدم اون فامیلمون که ساکن نیویورکه و ما اول آدرس ایشون رو داده بودیم باهام تماس گرفته که گرین کارتت به همراه 2 عدد نامه ولکام لتر اومده به آدرس من!!!!!!!!!!!!!!! و نگران نباش !!!؟؟
مال خانمم اومده به آدرس جدید و مال من رفته به آدرس قدیم!!!
رفتم تاپیک اولین سفر به آمریکا مال سال پیش رو خوندم دیدم برای بچه هایی هم که پارسال مثل ما تو فرودگاه تغییر آدرس داده بودند هم اتفاق مشابهی مثل مال ما اوفتاده بود
فقط دارم خدا رو شکر میکنم که آدرس قدیم مال فامیلمون بوده و هنوز هم همونجا ساکن بوده اگر خدایی ناکرده دست یه قریبه میوفتاد گرین کارت چی میشد؟؟
یک سوال هم از پیشکسوت ها دارم و اونم اینه که الان بعد از 16 روز از تاریخ ورودمون فقط گرین کارتمون اومده و ار سوشیال خبری نیست آیا این طبیعیه یا اینکه باید به اداره سوشیال بریم و پیگیر باشیم؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من شنیدم اگه از یه مقدار مشخصی زیادتر تو بانک داشته باشیم نمی توانیم از بیمه استفاده کنیم؟ درسته؟
[/quote]
اگر ممکنه سوال را واضح تر بپرسین . بیمه انواع داره که در افراد سالم و در سن کار یا کارفرمای شما یا شما خودتان میپردازید. برای خانواده و بچه ها هم همین طور است. و ب پول و سپرده شما بستگی ندارد ولی با کردیت بهتر پلنهای بهتری به شما پیشنهاد میشود. موارد بیکاری بستگی به پلن بیمه در زمان اشتغال و تعداد سال اشتغال دارد که فکر میکنم باید از یک سال کمتر نباشدکه پیشکسوت عزیز ارش در تاپیک خودشان توضیح دادن. اما از کار افتادگی و سالمندی قوانین خاصی دارد و مراحلی تا شامل امکانات تخصیصی دولت شود که شرایط ان را می توانید پس از گرفتن سوشیال از مرکز سوشیال محل اقامتتان بپرسید.
اگر گفته هایم ناقص بود مدیران کامل و اصلاح بفرمایند.
برنده 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر كيس شامل 2 نفر باشه، امكان داره كه يكيشون زودتر بره و نفر دوم تقريبا 1 ماه بعد؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-14 ساعت 22:35)ASALI نوشته: بچه ها کسی مدونه چطوری میشه بیشتر از 10 هزار تا سبزی برد ؟ لطفا پیام خصوصی بدین ....ممنون
سلام .من تا جایی که میدونم مشکل اصلی خروج پول از ایرانه وگرنه امریکا کاری باهاتون ندارن چون نیو ایمیگرنت هستین فقط باید اعلام کنید چقدر دارین و مالیات بهش نمی خوره. از ایرانم شانسیه یه دفعه میگردن یه دفعه نه .مهمه که پولتون رو یکجا نذارین پخش کنید .
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهاجر، من امروز با ویزای مهاجرتی، بلیط رفت و برگشت و کمتر از یک هفته مانده به پرواز حواله 300 دلار ارزمسافرتی از بانک ملت گرفتم.
البته با شرط اینکه به مسئول مربوطه کلیه مراحل گرفتن ویزا بعد از برنده شدن رو توضیح بدم!
قانونی یا غیر قانونی می خوام بگم اگر براتون گرفتن این مقدار ارز مهم هست حتما پیگیری کنید با کمی چاشنی شانس امکان گرفتنش با همین ویزای مهاجرتی هم امکان پذیره و تماما به فرد مسئول شعبه بستگی داره.