کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-03-25 ساعت 00:23)mhz_ir نوشته:  دوستان زمان رسیدن گرین کارت و SSN به آدرسی که تعیین کردیم اگر خودمون در اون محل نباشیم این دو رو به غیر از خودمون(صاحب آدرس) میدن یا حضور خودمون لازم هست؟

دوستان اینجا هم متاسفانه مثل ایران شیر تو شیره Sad
ما آدرس اولمون تو آمریکا نیویورک بود ولی بعدا به دلایلی آدرسمونو به شهر شیکاگو تغییر دادیم و تصمیم گرفتیم موقع ورود به خاک آمریکا تغییر آدرس رو به مامور مهاجرت اعلام کنیم تا گرین کارت و سوشیال به آدرس جدیدمون بیاد. موقع ورود به خاک آمریکا در فرودگاه شیکاگو مامور مربوطه پاسپورت و پاکت زرد رو ازمون گرفت و بهمون گفت بشینیم تا صدامون کنه. بعد از 10 دقیقه صدامون کرد و بهمون گفت اینجا رو امضا کنید و اینجا رو هم انگشت بزنید. بعدشم بهمون گفت به سلامت!!! من بهش گفتم ببخشید آدرس ما تو آمریکا تغییر کرده و دیگه نیویورک نمیریم و همین شیکاگو میمونیم که دیدم زیر لب داره یه چیزایی قرقر میکنه بعد یک برگه دیگه بهم داد و گفت اینجا آدرس جدید رو وارد کن و من هم آدرس جدید رو وارد کردم و بهش دادم و ازش پرسیدم که آیا گرین کارت و سوشیال به همین آدرس جدید میاد دیگه که ایشونم تایید کرد.
دیروز بعد از 16 روز از تاریخ ورودمون به آمریکا 3 عدد ولکام لتر به اسم خانومم که برنده اصلی هست اومده عین هم دیگه+گرین کارت خانمم و از مال من خبری نبود!!! امروز صبح میخاستم برم اداره سوشیال که ازشون بپرسم چرا سوشیال ما هنوز نیومده و هم اینکه پیگیر بشم ببینم چرا فقط گرین کارت خانمم اومده که دیدم اون فامیلمون که ساکن نیویورکه و ما اول آدرس ایشون رو داده بودیم باهام تماس گرفته که گرین کارتت به همراه 2 عدد نامه ولکام لتر اومده به آدرس من!!!!!!!!!!!!!!! و نگران نباش !!!؟؟
مال خانمم اومده به آدرس جدید و مال من رفته به آدرس قدیم!!!
رفتم تاپیک اولین سفر به آمریکا مال سال پیش رو خوندم دیدم برای بچه هایی هم که پارسال مثل ما تو فرودگاه تغییر آدرس داده بودند هم اتفاق مشابهی مثل مال ما اوفتاده بود
فقط دارم خدا رو شکر میکنم که آدرس قدیم مال فامیلمون بوده و هنوز هم همونجا ساکن بوده اگر خدایی ناکرده دست یه قریبه میوفتاد گرین کارت چی میشد؟؟
یک سوال هم از پیشکسوت ها دارم و اونم اینه که الان بعد از 16 روز از تاریخ ورودمون فقط گرین کارتمون اومده و ار سوشیال خبری نیست آیا این طبیعیه یا اینکه باید به اداره سوشیال بریم و پیگیر باشیم؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-03-25 ساعت 01:01)SOROUSHSOFT نوشته:  یک سوال هم از پیشکسوت ها دارم و اونم اینه که الان بعد از 16 روز از تاریخ ورودمون فقط گرین کارتمون اومده و ار سوشیال خبری نیست آیا این طبیعیه یا اینکه باید به اداره سوشیال بریم و پیگیر باشیم؟

از جوابت ممنونم سروش جان.البته من پیشکسوت نیستم ولی با اجازشون.سروش جان یه جا تو مهاجرسرا خوندم یکی سوشیالش دیر اومده بود رفته اداره سوشیال که مثل شما گفته اگه تا یه ماه نیومد بعد بیا و فرمی بهش نداده ولی گفت کوتاه نیومده رفته یکی دو تایه دیگه که یکیش فرم بهش داده تا پر کنه و سریعتر تونسته بگیره.فقط باید بری دنبال.بی خبرمون هم نذارSmile
(2013-03-26 ساعت 17:23)mohajer13 نوشته:  از دوستانی که سفر کرده اند، کسی هارد اکسترنال با خودش برده؟ تو چمدون گذاشتید یا ساک دستی؟ تو فرودگاهها گیر نمیدن؟ محتویاتش رو چک نمی کنند؟

من دوتا از دوستام بردن مشکل خاصی نبود...اما میگفت برای بردن سی دی کمی باید احتیاط کرد و نرم افزارهای که کپی رایت دارند نباید روی سی دی ها باشه...البته من فقط از دوستانم شنیدم....اما تقریبا هارد اکسترنال رو خیلی ها بدون مشکلی ، با خودشون حمل میکنند....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
(2013-03-26 ساعت 15:20)berkeley نوشته:  چند روز باید تو اونجا موند تا گرین کارد صادر بشه؟ کلا چند روز تو آمریکا کار داره؟بعد اون اگه کسی برگرده و یکی د وسال نره مشکلی پیش میاد؟ همه یه جور جواب می دن آدم سر در گم می شه. خواهش کسی اگه با اطمینان می دونه جواب بده. مرسی.

معمولاً حدود 4 هفته ( مثبت منفی 2 هفته) ولی اون مهری که در زمان ورود روی ویزاتون میخوره تا 1 سال حکم گرین کارد رو داره.

یه پستی چند وقت پیش من گذاشته بودم براتون میزارم در باره سوالتون

اعتبار گرین کارد 10 ساله. البته این به این معنی نیست که 10 سال گارانتی شده که شما گرین کارد دارید.

در سفرهای زیر 6 ماه مشکلی بوجود نمیاد.

در سفرهای بین 6 ماه تا 1 سال : در صورتی گرین کارد باطل میشه که آفیسر به یقین برسه شما امریکا رو به عنوان خونه دائم و اصلی خودتون انتخاب نکردین. مواردی مثل پولی که تو حسابتون در بانکهای امریکا گذاشتین یا بیزینسی که تو امریکا ران کردین یا تکس هایی که دادین یا درایوینگ لایسنستون یا اگه هنوز شغلتون رو دارید یا بودن تعدای از اعضای خانوادتون در امریکا (مثلاً همسرتون) یا نگه داشتن آدرس پستی خودتون در امریکا و یا هر دلیل دیگه که ثابت کنه خونه دائم شما امریکاس میتونه آفیسرو قانع کنه که شما امریکا رو به عنوان خونه دائم خودتون انتخاب کردین.

Does travel outside the United States affect my permanent resident status
Permanent residents are free to travel outside the United States, and temporary or brief travel usually does not affect your permanent resident status. If it is determined, however, that you did not intend to make the United States your permanent home, you will be found to have abandoned your permanent resident status. A general guide used is whether you have been absent from the United States for more than a year. Abandonment may be found to occur in trips of less than a year where it is believed you did not intend to make the United States your permanent residence. While brief trips abroad generally are not problematic, the officer may consider criteria such as whether your intention was to visit abroad only temporarily, whether you maintained U.S. family and community ties, maintained U.S employment, filed U.S. income taxes as a resident, or otherwise established your intention to return to the United States as your permanent home. Other factors that may be considered include whether you maintained a U.S. mailing address, kept U.S. bank accounts and a valid U.S. driver’s license, own property or run a business in the United States, or any other evidence that supports the temporary nature of your absence

در سفرهای طولانی تر از 1 سال گرین کارد باطل میشه (البته اگه Reentry Permit یا همون پاس سفید نگرفته باشید). بعد از اینکه آفیسر گرین کارد شما رو باطل کرد قاضی مهاجرت در مورد شما تصمیم میگیره که آیا شما امریکا رو کلاً ترک کرده بودید یا دلیل موجه داشتید که نتونستید برگردید.

If you are a LPR (lawful permanent resident) planning to travel outside of the United States for 1 year or more, it is important that you apply for a reentry permit before you depart the United States. If you stay outside of the United States for 1 year or more and did not apply for a reentry permit before you left, you may be considered to have abandoned your permanent resident status. If this happens, you may be referred to appear before an immigration judge to decide whether or not you have abandoned your status
پس لازمه کسی که میخواد سفرش از 1 سال تا 2 سال طول میکشه Reentry Permit رو بگیره.

اگه کسی Reentry Permit رو گرفت ولی بیشتر از 2 سال غایب بود : اینم تیر خلاص نیست و شما از طریق نزدیکترین سفارت امریکا میتونین درخواست ویزای برگشت به عنوان رزیدنت (SB-1) رو بدین. که مدارک شما دوباره بررسی میشه که صلاحیت ورود رو داشته باشید و دوباره باید آزمایشات پزشکی رو انجام بدبد.

If you remain outside of the United States for more than 2 years, any reentry permit granted before your departure from the United States will have expired. In this case, it is advisable to consider applying for a returning resident visa (SB-1) at the nearest U.S. Embassy or Consulate. An SB-1 applicant will be required to establish eligibility for an immigrant visa and will need a medical exam

منبع : سایت http://www.uscis.gov
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
بچه ها ....سوال دارم ...لطفا کمک کنین Smile
1 ) آپارتمانهایی که برای اجاره تبلیغ میکنن ....خالیه یا با تخت و فرنیچ ؟؟؟
2) شما تا حالاتبدیل برق 110 به 220 دیدین ؟؟؟ برای برق لپ تاپ و وسایل کم مصرف خوبه ؟؟؟
مرسیSmile
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
دوست عزیز من شنیدم اگه از یه مقدار مشخصی زیادتر تو بانک داشته باشیم نمی توانیم از بیمه استفاده کنیم؟ درسته؟
[/quote]

اگر ممکنه سوال را واضح تر بپرسین . بیمه انواع داره که در افراد سالم و در سن کار یا کارفرمای شما یا شما خودتان میپردازید. برای خانواده و بچه ها هم همین طور است. و ب پول و سپرده شما بستگی ندارد ولی با کردیت بهتر پلنهای بهتری به شما پیشنهاد میشود. موارد بیکاری بستگی به پلن بیمه در زمان اشتغال و تعداد سال اشتغال دارد که فکر میکنم باید از یک سال کمتر نباشدکه پیشکسوت عزیز ارش در تاپیک خودشان توضیح دادن. اما از کار افتادگی و سالمندی قوانین خاصی دارد و مراحلی تا شامل امکانات تخصیصی دولت شود که شرایط ان را می توانید پس از گرفتن سوشیال از مرکز سوشیال محل اقامتتان بپرسید.
اگر گفته هایم ناقص بود مدیران کامل و اصلاح بفرمایند.
برنده 2012

(2013-03-26 ساعت 23:15)mohammad fazli نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 22:48)hassan1358arab نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 21:09)مرآت74 نوشته:  دوستان شنیدم یک موسسه ای در تهران به نمایندگی از یونسکو نصف هزینه بلیط مهاجرین را پرداخت می کنه . آیا کسی اطلاعی از این موضوع داره و یا تا حالا کسی استفاده کرده ؟

--------------------------------------------------------------------------------

من تا بحال نشنیدم ولی خدا کنه باشه
منم یک جایی تو همین سایت خوندم میگردم پیداش میکنم براتون
دوستان یافتم
http://mohajersara.com/thread-4883-post-...#pid203710
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-03-26 ساعت 23:19)ASALI نوشته:  بچه ها
1 ) آپارتمانهایی که برای اجاره تبلیغ میکنن ....خالیه یا با تخت و فرنیچ ؟؟؟
2) تبدیل برق 220 به 110 دیدین ؟؟؟ برای برق لپ تاپ و وسایل کم مصرف خوبه ؟؟؟
مرسیSmile

1- در زیر عکسهای محل در قسمت توضیحات و امکانات محل حتما ذکر میشود که مبله است یا خیر ولی اکثرا غیر مبله است و بخصوص در مجتمع ها یک واحد مشابه مدل را مبله کرده اند و عکاسی کرده اند و به شما نشان خواهند داد و واحد شما عینا همان نوع فقط خالی خواهد بود. البته معمولا اشپزخانه مبله است . فقط از بود و نبود ماشین لباسشویی و خشک کن یا کانکشن ان مطمئن شوید.
2- معمولا شارژ وسایل الکترونیکی مانند دوربین و لپ تاپ روی برچسب گستره ولتاز مصرفی را نوشته و مبدل مورد نظر را دارند و معمولا مشکلی ندارند ولی بقیه را حتما چک کنید و حتما نیاز به مبدل دارند.
برنده 2012

اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
سلام دوستان
اگر كيس شامل 2 نفر باشه، امكان داره كه يكيشون زودتر بره و نفر دوم تقريبا 1 ماه بعد؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: Tomas ، amairmonre ، powerb
(2013-03-27 ساعت 10:21)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
اگر كيس شامل 2 نفر باشه، امكان داره كه يكيشون زودتر بره و نفر دوم تقريبا 1 ماه بعد؟
بله. البته شرط داره، شرطشم اینه نفر برنده اصلی اول بره و بعدش نفرات بعدی بهش بپیوندن.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2013-03-14 ساعت 22:35)ASALI نوشته:  بچه ها کسی مدونه چطوری میشه بیشتر از 10 هزار تا سبزی برد ؟ لطفا پیام خصوصی بدین ....ممنون Smile
سلام .من تا جایی که میدونم مشکل اصلی خروج پول از ایرانه وگرنه امریکا کاری باهاتون ندارن چون نیو ایمیگرنت هستین فقط باید اعلام کنید چقدر دارین و مالیات بهش نمی خوره. از ایرانم شانسیه یه دفعه میگردن یه دفعه نه .مهمه که پولتون رو یکجا نذارین پخش کنید .
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
(2013-03-27 ساعت 18:49)mhz_ir نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 15:28)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-03-27 ساعت 14:04)mhz_ir نوشته:  طبق گفته بچه هایی رفتن باید بدی به مثلا همراهامون که اومدن فرودگاه واسه بای بای.حالا اگه یکی مثل من کسی نیاد براش برای بای بای باید چیکار کنه رو صادقی جان شما بگو؟؟؟Cool
mhz_ir عزیز
فدای تو. اصلاً نگران این مورد نباش. کی به سلامتی پروازته؟ خودم میام برای بدرقه اتTongue. البته قبلش مشخصاتتو میدم به برادرها و میگم که بیشتر از 5000 تا داریBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin.

هنوز که در رکاب منتظرانیم تا ببینیم شاید این هفته بیاید.بعدشم سعید جان نگران نباش تا 5000تام ببرم خوبه.
دوستان ماهم همیشه شنیده بدیم ماکسیمم 5000 تا ولی بنده خودم که داشتم میومدم در گیت بازرسی آخر ازم پرسید چقدر داری که مبلغم رو گفتم (بالای 5000 ) اون وقت وقتی خانم مامور از مسئولش سوال کرد چقدر میتونه ببره .خانم مسئول جواب داد هر نفر تا 1000 تا .
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
(2013-03-27 ساعت 10:44)hutsa83 نوشته:  [quote='enchantress_boy' pid='297401' dateline='1364364428']
[quote='hutsa83' pid='297398' dateline='1364363519']
سلام دوستان
اينو مطمئنيد.من خودم برنده اصلي هستم و مي تونم زودتر برم .اما همسرم به برخي دلايل بعد از من مي تونند بيان. از كجا ميشه كاملا مطمئن شد. منظورم اينه كه در فرودگاه آمريكا به من يا اون گير نميدن كه يه نفر ديگه كجاست؟و يه مسئله ديگه آيا نفر دوم ميتونه بعد از تاريخ انقضاء ويزا بياد .يا من ميتونم از داخل آمريكا تاريخ آمدن نفر دوم را تمديد كنم؟
ببخشيد اينقدر سئوال ميپرسم.

دوست عزیز سفر اول همراهان برنده باید همراه برنده اصلی باشد . شما میتوانید بروید ولی همسرتان در سفر اول ورود باید همراه برنده که شما هستید باشند.در ضمن این جدا امدن حتی اگر سفر جداگانه ممکن باشد میتواند در صدور گرین کارت و سوشیال دردسر ساز و موجب تاخیرهایی بشودو توصیه نمیشود.
ویزا یک تاریخ انقضا دارد که معمولا تا 5 - 6 ماه پس از تاریخ صدور است و اگر در این فاصله وارد خاک امریکا نشوید کلا باطل میشود. پس از ورود قبل انقضا در چک پاس امریکا در ویزا مهری خورده میشود که ویزا تا یکسال معتبر و جایگزین گرین کارت است. البته باز هم توصیه نمی شود که بار دوم با ویزا بیایید چون در بعضی موارد مجبورید به چک پاسپورت ایران توضیح دهید که ویزا مهر خورده و تمدید شده و... بعضا اشنایی ندارند.تا انجا که میدانم تمدید چنین ویزایی (لاتاری)بسیار سخت است و موارد استثنایی باید باشد .من موردی مشابه که تمدید کرده باشه ندیدم .پیشکسوتان راهنمایی کنند
برنده 2012

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kasrafo ، arezoo bj ، Tomas ، soruosh ، mhb161 ، hamedhamed ، jazirehh ، powerb
دوستان مهاجر، من امروز با ویزای مهاجرتی، بلیط رفت و برگشت و کمتر از یک هفته مانده به پرواز حواله 300 دلار ارزمسافرتی از بانک ملت گرفتم.
البته با شرط اینکه به مسئول مربوطه کلیه مراحل گرفتن ویزا بعد از برنده شدن رو توضیح بدم!
قانونی یا غیر قانونی می خوام بگم اگر براتون گرفتن این مقدار ارز مهم هست حتما پیگیری کنید با کمی چاشنی شانس امکان گرفتنش با همین ویزای مهاجرتی هم امکان پذیره و تماما به فرد مسئول شعبه بستگی داره.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان