کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-11 ساعت 02:22)afs نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی، نمی دونم با منتظرسرا آشنا هستید یا نه.

شهر و ایالتی که هم اکنون در اون زندگی می کنید و یا برنامه دارید به اونجا برید رو برای من بفرستید.
برای دیدن این صفحه: http://afsh.servehttp.com/p
ایده توپی است از همه باحال تر اینه که مشخص می شه سن خوزه شیره و از همه بیشتر 2013 میاد
بکوب لایکووووووووو
هاها
دی
june
سن خوزه
فعلا یکی Big GrinTongueCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-11 ساعت 05:53)sadeghi897 نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 02:22)afs نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی، نمی دونم با منتظرسرا آشنا هستید یا نه.

شهر و ایالتی که هم اکنون در اون زندگی می کنید و یا برنامه دارید به اونجا برید رو برای من بفرستید.
برای دیدن این صفحه: http://afsh.servehttp.com/p
ایده توپی است از همه باحال تر اینه که مشخص می شه سن خوزه شیره و از همه بیشتر 2013 میاد
بکوب لایکووووووووو
هاها
دی
june
سن خوزه
فعلا یکی Big GrinTongueCool
جناب صادقی من فکر میکنم شما اول هر شهر دیگه ای هم میرفتی در آمریکا همین قدر احساس بهتر بودن اون شهر رو داشتی و همین قدر احساس بخرج میدادی !!!Wink
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
[quote='afs' pid='390910' dateline='1376171526']
دوستان عزیز مهاجرسرایی، نمی دونم با منتظرسرا آشنا هستید یا نه.

هیوستون 2 نفر.
به امید خدا 30 آگوست می پریم.
افشین جان مارو هم به حساب بیار.
لاتاری 2013
(2013-08-08 ساعت 22:47)mirzamemar نوشته:  ممنون از همه واسه اینکه اینقدر سریع جوابمو دادید!
ایشالا کارای همتون زودی ردیف بشه!
دوستتون دارم دوستای با مرامSmile

(2013-08-08 ساعت 22:22)mehdi110 نوشته:  نگراني نيست، بانك ملي شعبه فرودگاه امام ٢٤ ساعته بازه، ان شاءالله سفر خوبي داشته باشي
در ضمن اگر رفتي سياتل برو پروژه ي فرانك گري رو ببين و جاي ما رو هم خالي كن، بالاخره همكاريم ديگه مث اينكه Big Grin

باشه چشم...نایب زیاره میشم!Tongue

ببخشید، اگه منظورتون کتابخونه مرکزی سیاتله، کار رِم کولهاسه نه فرانک گه ری Wink
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nirvana_kobin ، farshadsh ، لاتاری ، Alirezaa2013
(2013-08-11 ساعت 14:51)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 05:53)sadeghi897 نوشته:  
ایده توپی است از همه باحال تر اینه که مشخص می شه سن خوزه شیره
جناب صادقی من فکر میکنم شما اول هر شهر دیگه ای هم میرفتی در آمریکا همین قدر احساس بهتر بودن اون شهر رو داشتی و همین قدر احساس بخرج میدادی !!!Wink
خو آره من سطح جنبه ام پایینه
مثلا تیم فوتبال مورد علاقم اون تیمی است که خوب بازی می کنه یا می بره ، دی
life is passion Big GrinCoolTongue
راستی ...
پیش تا بی خانمانی همراه با خنده - ماجرای شغل پیدا کردن من به تفضیل
http://mohajersara.com/post-390958.html#pid390958
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
افشین جان 2 نفر همسایه شماBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
افشین جان بازم داری میترکونیها.خوش باشی و موفقCool
ما هم ۴ نفریم و اگر خدا بخواهد میریم LA
تاریخ پرواز ۲۵ سپتامبرBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
اقای افشین خان گل دستتون درد نکنه!
2 نفر. سفر اول نیویورک. 15 نوامبر
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
مرسی افشین خان
جولای هیوستون-1 نفر
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
سلام افشین جان.
9 جولای آتلانتا
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام افشین جان
مرسی از ایده ی خوبت
3نفر - کانکتی کات(نیویورک)
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
سلام دوستای گلم.تا اینجای کارو با هر سختی و آسونی بود طی‌ کردیم.و حس می‌کنم واقعا تازه رسیدیم به مراحل جدیه مهاجرت .امیدوارم همه با مطالعه و آگاهی‌ کامل به ادامهٔ مسیر بپردازند.

من می‌خوام آبان ماه برم تگزاس و شهر هیوستن.دنبال هم خونه هستم.اگه کسی‌ هست به من پیام خصوصی بده.

سپاس
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
ایده بسیار عالی و پر زحمت
مرسی افشین عزیز
من 1 نفرم san francisco هستم
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: گل نهال ، romance33 ، afs ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، farshadsh ، leila_2013 ، manila ، amir82 ، sce ، amairmonre ، لاتاری ، soruosh ، shatsi
افشین جان ما ۲ نفر هستیم و آخر اکتبر عازم هستیم و میریم لاس وگاس .
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
(2013-08-10 ساعت 23:20)kouroshd نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 22:26)romance33 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 22:03)kouroshd نوشته:  دوستان عزیزی که تجربه اولین سفر به آمریکا از طریق فرودگاه نیویورک(JFK) را دارند :
1-برای انجام امور مهاجرتی,گرفتن بارها(امور گمرکی) و رسیدن به پرواز داخلی بعدی حداقل زمان مورد نیاز چقدر می باشد؟
2-در صورتی که کل مسیر را از یک ایرلاین خریداری کرده باشیم و مسیر داخلی آخر با ایرلاینی دیگر باشد,مقدار بار مجاز مسیر داخلی از کدام ایرلاین تبعیت می کند؟(بار مجاز تا نیویورک 2تا 23کیلو می باشد)

دوست عزیز با استفاده از تجربه دوستان عزیز دیگر:حدوداً 3 ساعت زمان نیاز دارید.با ایرلاین اول 2 تا 23 کیلو مجاز است ولی با ایرلاین های آمریکایی 1 عدد 23 کیلو و غیر از آن چمدان اول 25$ و بعدی 35$ جریمه دارد.
در مورد بار مجاز به امریکن ایرلاین که پرواز داخلی رو انجام میده ایمیل زدم که اینو جواب دادن
In addition, since Qatar Airways is the governing international carrier,
their baggage policiy will apply to "all" flights.
که فکر کنم منظورشون این باشه که بار مجاز پرواز آخر (داخلی) هم مثل پرواز قطری میباشد.
ولی دوستانی که تجربه این مسیر رو داشتن همون چیزیرو گفتن که دوست عزیزمون romance33 گفتن. !!!؟؟؟

دوست عزیز معمولاً شرایط تابع ایرلاینی است که بلیط کل مسیر رو از اون خریداری میکنید
من از قطر خریدم جلو هر سه تا مسیرم نوشته 2 بسته 23 کیلویی در صورتی که حتی مسیر سوم آمریکن ایرلاین اون رو ساپورت میکنه.
در مورد کار های مهاجرتی توی اولین فرودگاهتون توی آمریکا از پست های بچه های اینجا اینطور میشه برداشت کرد معمولاً بین 1:30 تا 2:30 دقیقه زمان بر هست که البته کاملاً میتونه تحت تاثیر شرایط اون روز تغییر کنه و یه چیز ثابتی نیست.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان