کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان سلام اگر كسي خواست نتونسست ١٦٥. تا رو بپردازه من ميتونم كمك كنم و اينجا بپردازم اگر از دوستان كسي خواست پيغام خصوصي بده و aنامبر
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
دوستان این سایت https://elis.uscis.dhs.gov/wps/myportal/eportal اختلال پیدا کرده؟
چی کار باید کرد؟
تشکر کنندگان: azar1348
سلا م من دنبال خونه ارزون هستم تو لس انجلس کی می تون کمکم کن
تشکر کنندگان:
سلا م به همه
بالاخره من هم ویزا گرفت و عازم امریکا هست برای اواخر اگست ، اما یه مسئله مهم و اون اینکه من لوس انجلس کسی ندارم و تنها هستم
لطفا من رو راهنمائی کنید که چه جوری میتونم از اینجا و قبل از رفتن به امریکابرای خودم یه جائی رو بگیرم
لطفا به من ادرس سایت و یا هر راهنمائی و کمکی را که میتونید انجام بدهید
مرسی از همه دوستان ، به اطلاعات همتون احتیاج دارم
Smile
(2013-08-10 ساعت 18:58)shohreh1367 نوشته:  سلا م به همه
بالاخره من هم ویزا گرفت و عازم آمریکا هست برای اواخر اگست ، اما یه مسئله مهم و اون اینکه من لوس انجلس کسی ندارم و تنها هستم
لطفا من رو راهنمائی کنید که چه جوری میتونم از اینجا و قبل از رفتن به آمریکابرای خودم یه جائی رو بگیرم
لطفا به من ادرس سایت و یا هر راهنمائی و کمکی را که میتونید انجام بدهید
مرسی از همه دوستان ، به اطلاعات همتون احتیاج دارم
Smile

از ايميگرنجل كمك بگيريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: romance33 ، manila ، dana ، Ali Sepehr ، ikamaly ، sce ، sadeghi897 ، nirvana_kobin ، farshadsh ، e76779 ، Alirezaa2013
(2013-08-10 ساعت 05:00)bayat_r نوشته:  یه چند تا نکته درباره ثبت نام مدرسه بگم:

راستی واکسن هاش یک کم گرونه و برای ما سه تا واکسن زد تقریباً هزینه اش میشد 300 دلار (البته ما ندادیم که اون هم راه داره Smile اما قانونی)
Any question?

با سلام
از اشتراک اطلاعاتتون متشکرم
ممکن بفرمائید چه واکسنهائی هست؟
این واکسنها در کارت واکسیناسیونی که دکتر معتمد سفارت قبل از مصاحبه داده نبود؟
راه قانونی چیه که 300 چوب رو ندادین؟
کارنامه ایران بچه رو نخواستن؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: romance33 ، soruosh ، azar1348 ، usa lover ، bayat_r ، ikamaly ، sadeghi897 ، honey rahmati ، nirvana_kobin ، shatsi
(2013-08-10 ساعت 08:56)bayat_r نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 06:12)Shezem نوشته:  

من پسرم کلاس چهارم ....

...اینجا مدرسه ها از 19 آگوست شروع میشه (محتلط هم هست، خوش به حالشون Smile )..
Any question?

البته چون خود شما گفتید ?Any question من هم خواستم بپرسم، اگه بجای پسر، دختر شما به مدرسه مختلط میرفت باز هم می‌گفتید خوش به حالشون؟

اشتباه برداشت نشه ها، من فقط می‌خواهم نظر شما را بدانم و قصد ندارم از زندگی خصوصی شما بدانم، اما خب ، خودتان به نکته خوبی اشاره کردید، که خیلی نکته ظریفی است برای ما با فرهنگ شرقی و گاهی مردسالاری ، که تازه با یک فرهنگ کمی تا قسمتی آزاد روبرو می‌شویم.

اره بابا
حداقل تجربه اش ذرباره جنس مخالف بيشتر مييشد با اولين نفر كه تو سن بلوغ بهش ميرسه عاشق و فارغ نميشه
خدا خیرتون بده آقای بیات عزیز. به شما میگن مرد روشنفکرBig Grin آخه چه فایده ای داره این چشم و گوش بسته بودن ها. بابا جون دیگه قرن 21 شده بچه ها همه چیز رو بلدن و می دونن در اصل این ما هستیم که چیزی درباره اون ها نمی دونیم.Cool بهشون اعتماد کنیم و عشق بدیم خودشون بلدن چطور از خودشون محافظت کنند.Tongue
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
دوستان عزیزی که تجربه اولین سفر به آمریکا از طریق فرودگاه نیویورک(JFK) را دارند :
1-برای انجام امور مهاجرتی,گرفتن بارها(امور گمرکی) و رسیدن به پرواز داخلی بعدی حداقل زمان مورد نیاز چقدر می باشد؟
2-در صورتی که کل مسیر را از یک ایرلاین خریداری کرده باشیم و مسیر داخلی آخر با ایرلاینی دیگر باشد,مقدار بار مجاز مسیر داخلی از کدام ایرلاین تبعیت می کند؟(بار مجاز تا نیویورک 2تا 23کیلو می باشد)
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، farshadsh
ارزون منظورتون چقدر ارزون؟
لس انجلس خيلي بزرگه و همه جور خونه از ارزان تا گران توش هست. بهتره بگيد چه جور خونه اي مد تظرتون هست تا راهنمايي كنم.
مثلا استوديو يك نفره؟ اپارتمان يك خوابه، دو خوابه؟ خونه مجزا يا همون تاون هاوس؟
اجاره ها هم بسته به شهر و محله از ٧٠٠-٨٠٠ در محله هاي ارزان هست به بالا.

(2013-08-10 ساعت 18:47)shohreh1367 نوشته:  سلا م من دنبال خونه ارزون هستم تو لس انجلس کی می تون کمکم کن
(2013-08-10 ساعت 22:03)kouroshd نوشته:  دوستان عزیزی که تجربه اولین سفر به آمریکا از طریق فرودگاه نیویورک(JFK) را دارند :
1-برای انجام امور مهاجرتی,گرفتن بارها(امور گمرکی) و رسیدن به پرواز داخلی بعدی حداقل زمان مورد نیاز چقدر می باشد؟
2-در صورتی که کل مسیر را از یک ایرلاین خریداری کرده باشیم و مسیر داخلی آخر با ایرلاینی دیگر باشد,مقدار بار مجاز مسیر داخلی از کدام ایرلاین تبعیت می کند؟(بار مجاز تا نیویورک 2تا 23کیلو می باشد)

دوست عزیز با استفاده از تجربه دوستان عزیز دیگر:حدوداً 3 ساعت زمان نیاز دارید.با ایرلاین اول 2 تا 23 کیلو مجاز است ولی با ایرلاین های آمریکایی 1 عدد 23 کیلو و غیر از آن چمدان اول 25$ و بعدی 35$ جریمه دارد.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: kouroshd ، manila ، e76779 ، farshadsh ، Alirezaa2013
(2013-08-10 ساعت 13:38)ultra نوشته:  بالاخره یه راهنمای جامع برای 165 دلار تهیه شده؟ اگه کسی خبر داره راهنماییمون کنه
من برای خودم اکانت درست کردم ، ولی هیچ صحبتی از کیس نامبر و الیان نامبر نبود تا حالا،
لازم که نیست واسه همه اعضای کیس جداگانه اکانت ایجاد کنم؟ حالا هم نمی دونم چه جوری باید وارد مراحل پرداخت بشم؟

دوست عزیز Ultra

کامل ترین مطلب در مورد پرداخت 165$ در این پست از کاوه شیز عزیز است : http://mohajersara.com/thread-5642-post-...#pid387446
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-08-10 ساعت 22:26)romance33 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 22:03)kouroshd نوشته:  دوستان عزیزی که تجربه اولین سفر به آمریکا از طریق فرودگاه نیویورک(JFK) را دارند :

دوست عزیز با استفاده از تجربه دوستان عزیز دیگر:حدوداً 3 ساعت زمان نیاز دارید.با ایرلاین اول 2 تا 23 کیلو مجاز است ولی با ایرلاین های آمریکایی 1 عدد 23 کیلو و غیر از آن چمدان اول 25$ و بعدی 35$ جریمه دارد.
در مورد بار مجاز به امریکن ایرلاین که پرواز داخلی رو انجام میده ایمیل زدم که اینو جواب دادن
In addition, since Qatar Airways is the governing international carrier,
their baggage policiy will apply to "all" flights.
که فکر کنم منظورشون این باشه که بار مجاز پرواز آخر (داخلی) هم مثل پرواز قطری میباشد.
ولی دوستانی که تجربه این مسیر رو داشتن همون چیزیرو گفتن که دوست عزیزمون romance33 گفتن. !!!؟؟؟
تشکر کنندگان: romance33 ، mdna ، valencia ، پدی ، manila ، farshadsh ، m.taj ، AsemanAbee
(2013-08-10 ساعت 14:31)milad_aae نوشته:  

من پسرم کلاس چهارم رو تو ایران خوند و انگلیسی هم در حد ابتدایی بلده و ما چند روز پیش اقدام کردیم برای ثبت نام و اینجا اینجوری که شما باید برید district administration یه چیزی تو مایه های منطقه آموزش پرورش خودمون و اونجا بهتون یک سری فرم میدن که باید تکمیل کنید و مدارکی که باید بیارید.
1- کپی از اجاره خونه یا قبض گاز و آب که نشون بده شما اونجا ساکن هستید.
2- حتماً حتماً اون برگه واکسناسیونی که برای مصاحبه پر کرده بودید چون اینجا که برای همه تازه وارد ها تست توبرکولین واجبه و نیز اون واکسن هایی رو که تو برگه واکسیناسیون سفارت نوشته بعد از ورود و در تاریخ خاص باید بزنید، براتون میزنن
3- چک آپ کامل بدن دانش آموز تو سط پزشک متخصص و آزمایش ادرار و خون و تست شنوایی سنجی و بینایی سنجی
4- خوب یقیناً SSN هم میخوان

Any question ؟
سلام عزیز
انشاءالله به سلامتی و دل خوش
میشه لطفا بفرمایید
از ایران چه مدارکی رو می خوان؟ بچه های دبیرستان هم به همین صورت هست؟؟
ضمنا بفرمایید کلا ادارات اونجا عکس در چه اندازه می خوان؟ 3*4 یا4*6 یا5*5 یا.....؟

- راستش من فقط آخرین کارنامه اش رو بردم آموزش پرورش تایید کرد و ترجمه کردم و بردم
- عکس هیچ جا نمی خواد و هر جا بخوان همون موقع ازتون عکس میگیرن
- دبیرستان رو من اطلاع ندارم
- شما وقتی وارد میشید میتونید برید بگید من هنوز کار گیر نیاوردم و جزو low income حساب میشید و فرزندتون رو بیمه میکنن که رایگان این کارها رو انجام بدید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان عزیز مهاجرسرایی، نمی دونم با منتظرسرا آشنا هستید یا نه. منتظرسرا با ایده جمع آوری و کنار هم گذاشتن تعداد روزهایی که دوستان با کیس های لاتاری خودشون منتظر دریافت جواب کلیرنس هستند راه اندازی شد. در این بین کیس های غیر لاتاری هم به اون اضافه شد و طی چند ماه گذشته مثبت بودن وجودش به خوبی روشن شده.

خوب فکر کنید کسانی که مرحله کلیرنس رو طی کردند و به امریکا اومدند چرا یک سایت مشابه نداشته باشند؟

برای همین یک سایت خیلی ساده، حتی ساده تر از منتظرسرا برای جمع آوری اطلاعات مربوط به محل زندگی دوستانی که طی لاتاری ۲۰۱۳ به امریکا مهاجرت کردند راه اندازی کردم. می دونم که متاسفانه یکم برای راه اندازی چنین صفحه ای دیر شده و شاید خیلی از دوستان دیگه به اینجا برنگردند اما برای افراد باقی مونده که تعدادشون کم هم نیست، اگر مایل بودید می تونید،

شهر و ایالتی که هم اکنون در اون زندگی می کنید و یا برنامه دارید به اونجا برید رو برای من بفرستید.
اگر ماه استقرارتون و یا ماهی که قرار هست به اونجا نقل مکان کنید رو هم ارسال کنید به کامل شدن این صفحه کمک می کنه و البته تعداد نفرات کیستون.

امیدوارم از این صفحه هم مثل منتظرسرا استقبال بشه و بتونه کمک زیادی به دوستان مهاجر باشه.
برای دیدن این صفحه: http://afsh.servehttp.com/p
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-08-11 ساعت 02:22)afs نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی، نمی دونم با منتظرسرا آشنا هستید یا نه. منتظرسرا با ایده جمع آوری و کنار هم گذاشتن تعداد روزهایی که دوستان با کیس های لاتاری خودشون منتظر دریافت جواب کلیرنس هستند راه اندازی شد. در این بین کیس های غیر لاتاری هم به اون اضافه شد و طی چند ماه گذشته مثبت بودن وجودش به خوبی روشن شده.

خوب فکر کنید کسانی که مرحله کلیرنس رو طی کردند و به آمریکا اومدند چرا یک سایت مشابه نداشته باشند؟

برای همین یک سایت خیلی ساده، حتی ساده تر از منتظرسرا برای جمع آوری اطلاعات مربوط به محل زندگی دوستانی که طی لاتاری ۲۰۱۳ به آمریکا مهاجرت کردند راه اندازی کردم. می دونم که متاسفانه یکم برای راه اندازی چنین صفحه ای دیر شده و شاید خیلی از دوستان دیگه به اینجا برنگردند اما برای افراد باقی مونده که تعدادشون کم هم نیست، اگر مایل بودید می تونید،

شهر و ایالتی که هم اکنون در اون زندگی می کنید و یا برنامه دارید به اونجا برید رو برای من بفرستید.
اگر ماه استقرارتون و یا ماهی که قرار هست به اونجا نقل مکان کنید رو هم ارسال کنید به کامل شدن این صفحه کمک می کنه و البته تعداد نفرات کیستون.

امیدوارم از این صفحه هم مثل منتظرسرا استقبال بشه و بتونه کمک زیادی به دوستان مهاجر باشه.
برای دیدن این صفحه: http://afsh.servehttp.com/p

باز افشین، باز یه ایده بکر و مفید

من هم که سه نفر، سن هوزه، از 1 جولای
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان