کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-10 ساعت 05:00)bayat_r نوشته:  یه چند تا نکته درباره ثبت نام مدرسه بگم:

من پسرم کلاس چهارم ....

...اینجا مدرسه ها از 19 آگوست شروع میشه (محتلط هم هست، خوش به حالشون Smile )..
Any question?

البته چون خود شما گفتید ?Any question من هم خواستم بپرسم، اگه بجای پسر، دختر شما به مدرسه مختلط میرفت باز هم می‌گفتید خوش به حالشون؟

اشتباه برداشت نشه ها، من فقط می‌خواهم نظر شما را بدانم و قصد ندارم از زندگی خصوصی شما بدانم، اما خب ، خودتان به نکته خوبی اشاره کردید، که خیلی نکته ظریفی است برای ما با فرهنگ شرقی و گاهی مردسالاری ، که تازه با یک فرهنگ کمی تا قسمتی آزاد روبرو می‌شویم.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
سلام،من مي خواستم ببينم برايssn بايد حتما بريم اداره سوشيال سكوريتي؟يا اگه صبر كنيم مياد برامون؟
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348
(2013-08-10 ساعت 03:13)Shezem نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 01:34)kasrafo نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 01:20)honey rahmati نوشته:  بچه ها ما که وبزای ایمیگرنت داریم هم باید خروجی پرداخت کنیم چون اونهایی که گرین کارت دارن شنیدم نمی خواد ماها چی ؟
هانی جان
نه تنها دارندگان ویزای مهاجرتی بلکه اخیرا گرین کارت دارها هم باید خروجی پرداخت کنند.

در صورتی می‌توانید عوارض خروجی را پرداخت نکنید که محل زندگی شما را در گذرنامه شما، خارج از ایران نوشته باشند. پس شما حالا بار اول که می‌خواهید خارج شوید، مالیات را پرداخت می‌کنید، و هنگامی که مشخص شد آدرس شما جایی خارج از ایران عزیز می باشد، دیگر نیاز به پرداخت مالیات نیست. راهش هم اینه که سفارت ایران یا دفتر حافظ منافع ایران، در پاسپورت شما ، محل زندگی را خارج از ایران بزنند.
ما بار دوم كه با گرين كارت رفتيم خروجي نداديم احتياج به هيج چيز ديگه اي هم نيست گرين كارت كفايت ميكنه
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-08-10 ساعت 06:58)wITCH نوشته:  سلام،من مي خواستم ببينم برايssn بايد حتما بريم اداره سوشيال سكوريتي؟يا اگه صبر كنيم مياد برامون؟

بستگی به ایالت داره. اما بیشتر ایالت ها خودشون میفرستندش به آدرستون.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: Solitude ، پدی ، azar1348 ، romance33 ، manila
(2013-08-10 ساعت 06:12)Shezem نوشته:  

من پسرم کلاس چهارم ....

...اینجا مدرسه ها از 19 آگوست شروع میشه (محتلط هم هست، خوش به حالشون Smile )..
Any question?

البته چون خود شما گفتید ?Any question من هم خواستم بپرسم، اگه بجای پسر، دختر شما به مدرسه مختلط میرفت باز هم می‌گفتید خوش به حالشون؟

اشتباه برداشت نشه ها، من فقط می‌خواهم نظر شما را بدانم و قصد ندارم از زندگی خصوصی شما بدانم، اما خب ، خودتان به نکته خوبی اشاره کردید، که خیلی نکته ظریفی است برای ما با فرهنگ شرقی و گاهی مردسالاری ، که تازه با یک فرهنگ کمی تا قسمتی آزاد روبرو می‌شویم.

اره بابا
حداقل تجربه اش ذرباره جنس مخالف بيشتر مييشد با اولين نفر كه تو سن بلوغ بهش ميرسه عاشق و فارغ نميشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-08-10 ساعت 06:58)wITCH نوشته:  سلام،من مي خواستم ببينم برايssn بايد حتما بريم اداره سوشيال سكوريتي؟يا اگه صبر كنيم مياد برامون؟

نه عزیز، صبر کن 1 هفته میاد .کجا هستی؟
شماره کیس:2013AS41XX/تعداد افراد:1 نفر/کنسولگری:انکارا/مصاحبه:هفته چهارم فوریه/از تهران به بوستون
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، romance33 ، e76779
(2013-08-10 ساعت 08:59)miilad2 نوشته:  

من اكلاهما هستم.مياد خودش؟يا بايد جايي برم؟ولكام لتر چقد بعد مياد؟
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: Solitude ، پدی ، azar1348 ، romance33
(2013-08-10 ساعت 09:48)wITCH نوشته:  

تو فرودگاه به من گفتن خودم باید بگیرم ، اما بعد ار 7 روز خودش پست شد ، خودتم بری میگن باید 21 روز صبر کنی اگه نیومد بعد اقدام کنی ، ولکام معمولا نمیاد ... من گرینم نیومده هنوز ، اما اصولا بین 3 تا 6 هفته میاد اگه بعد 30 روز ولکام نیومد برو پیگیری کن . ایشالا تا اونموقع گرین میاد .اگه میخوای بمونی زیاد مهم نیست گرین کی میاد .
شماره کیس:2013AS41XX/تعداد افراد:1 نفر/کنسولگری:انکارا/مصاحبه:هفته چهارم فوریه/از تهران به بوستون
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، romance33 ، لاتاری
ﺳﻼﻡﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻛﺴﻲ ﺑﭽﻪ ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ ﻳﺎ ﺑﻮﺷﻬﺮ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺑﺧﺎﺩ ﺑﻴﺎﺩ اﻣﺮﻳﻜﺎ?اﮔﻪ ﻫﺴﺖ ﻟﻂﻔﺎ ﭘﻴﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺑﺪﻳﺪ

کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، romance33
(2013-08-10 ساعت 07:20)Shezem نوشته:  

بستگی به ایالت داره. اما بیشتر ایالت ها خودشون میفرستندش به آدرستون.

سلام من که آریزونا آومدم تا 4 - 5 هفته که در کل بی خیال بودم چون همه کارام خدا رو شکر بدون ssn انجام شد بعد 4 هفته که نیومد رفتم سوشال گفتن که اصلا پروندت نیومده و مدارک رو دادمو یه سری فرم و اسم پدر و مادر ازم پرسید و بعد از 7 روز به دستم رسید.

در کل اینو گفتم اگه تا 21 روز صبر کردی نیومد برو دنبالش طبق اون برگه ای که تو سفارت به من داده بودن مثل این که تا 21 روز طبیعیه اگه بیشتر زمان برد برو سر بزن.

من حتی خونه رو بدون سوشال اجاره کردمو بدون نشون دادن درآمد و این حرفا خیلی رو روال کارام انجام شد.

اینشالا که مال شما هم سریع جابه جا بشه.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، romance33 ، milad_aae ، s.s.h ، manila ، Shezem ، mdna ، el333 ، afshinghwink ، لاتاری ، mino2013 ، NarcisJ

ولکام لتر من هم 14 روزه با گرین کارتو اینا آمد ولی سوشالم رو بعد 4 - 5 هفته رفتم سوشال اینشالا که زوردی بیاد مال شما هم.

فقط داری اداره سوشال میری باید اداره سوشالی بری که کارت سنتر هم باشه چون شعبه های مختلفی داره اونایی که هم کارای معمول هم کارت سنتر هستن باید بری سر بزنی.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، azar1348 ، manila ، afshinghwink

کسی میدونه اگه بخوایم ماشین ریش تراش از اینجا بخریم ببریم، تو ایران با ولتاژ110 پیدا میشه که دیگه مبدل و .. نخواد و چه مارکی؟
[/quote]

سلام دوست عزیز شما در موقع خرید از اینجا به ولتاژی که روی دستگاه نوشته دقت کنید.اگه نوشته باشه110 تا240 بدون نیاز به هیچ تبدیلی از اون میتونید در آمریکا استفاده کنید یعنی خودش 110 رو هم قبول میکنه.همسر من اکتیویتور براون داشت مه روش همینو نوشته بود و به راحتی ازش استفاده میکنه.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، milad_aae ، manila ، shishipapa ، لاتاری ، Alirezaa2013
بالاخره یه راهنمای جامع برای 165 دلار تهیه شده؟ اگه کسی خبر داره راهنماییمون کنه
من برای خودم اکانت درست کردم ، ولی هیچ صحبتی از کیس نامبر و الیان نامبر نبود تا حالا،
لازم که نیست واسه همه اعضای کیس جداگانه اکانت ایجاد کنم؟ حالا هم نمی دونم چه جوری باید وارد مراحل پرداخت بشم؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
(2013-08-10 ساعت 10:47)Solitude نوشته:  

ولکام لتر من هم 14 روزه با گرین کارتو اینا آمد ولی سوشالم رو بعد 4 - 5 هفته رفتم سوشال اینشالا که زوردی بیاد مال شما هم.

فقط داری اداره سوشال میری باید اداره سوشالی بری که کارت سنتر هم باشه چون شعبه های مختلفی داره اونایی که هم کارای معمول هم کارت سنتر هستن باید بری سر بزنی.
سلام ،مرسي براي جواب،از كجا مي تونم بفهمم كارت سنتر هم هست؟
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: azar1348

من پسرم کلاس چهارم رو تو ایران خوند و انگلیسی هم در حد ابتدایی بلده و ما چند روز پیش اقدام کردیم برای ثبت نام و اینجا اینجوری که شما باید برید district administration یه چیزی تو مایه های منطقه آموزش پرورش خودمون و اونجا بهتون یک سری فرم میدن که باید تکمیل کنید و مدارکی که باید بیارید.
1- کپی از اجاره خونه یا قبض گاز و آب که نشون بده شما اونجا ساکن هستید.
2- حتماً حتماً اون برگه واکسناسیونی که برای مصاحبه پر کرده بودید چون اینجا که برای همه تازه وارد ها تست توبرکولین واجبه و نیز اون واکسن هایی رو که تو برگه واکسیناسیون سفارت نوشته بعد از ورود و در تاریخ خاص باید بزنید، براتون میزنن
3- چک آپ کامل بدن دانش آموز تو سط پزشک متخصص و آزمایش ادرار و خون و تست شنوایی سنجی و بینایی سنجی
4- خوب یقیناً SSN هم میخوان

Any question ؟
سلام عزیز
انشاءالله به سلامتی و دل خوش
میشه لطفا بفرمایید
از ایران چه مدارکی رو می خوان؟ بچه های دبیرستان هم به همین صورت هست؟؟
ضمنا بفرمایید کلا ادارات اونجا عکس در چه اندازه می خوان؟ 3*4 یا4*6 یا5*5 یا.....؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، romance33 ، azar1348 ، bayat_r

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان