موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال دارم بچه های زیر 21 سال وقتی به اینجا میان میتونن پاس امریکایی بگیرن یا باید مثل بزرگسالان 5 سال صبر کنن
سوال دیگه : اگر کسی بیاد اینجا و اصلا خروجی نداشته باشه همون 5 سال واسه گرفتن پاس امریکایی زمان صرف بشه؟
ممنونم از پاسختون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-23 ساعت 23:27)mino2013 نوشته: (2013-10-23 ساعت 23:23)mino2013 نوشته: فوری فوری
سلام دوستان کسی تو ایرواین هست که به ما کمک کنه چند روزی همخونه اش بشیم تا بتونیم یه جایی رو واسه خودمون دست و پا کنیم؟ما یه زوج هستیم که یه فرصت کاری تو ایرواین بهمون خورده و الان تو لی آنجلس هستیم و باید زود بریم اونجا.ممنون میشیم
اجاره هم میپردازیم
please help me
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 03:31)maahtab نوشته: (2013-10-24 ساعت 01:08)morvarid1364 نوشته: (2013-10-24 ساعت 00:56)maahtab نوشته: (2013-10-20 ساعت 21:40)tajhizgaran نوشته: (2013-10-20 ساعت 20:12)maahtab نوشته: سلام دوستان
بچه ها، کسانی که گرین کارتشون رو دریافت کردن بعد از دیدن این پیام توی سایت uscis چند مرحله دیگه میاد؟ متاسفانه یه بار دیگه هم برای من یه تاریخ دیگه اومده بود و گرین کارت به دستم نرسید...می شه توضیح بدید که چه پیام هایی دیگه ای بعدش ظاهر می شه ؟ یا این که همین آخریش هست؟
On October 10, 2013, the production of your new card began. Please allow 30 days for your card to be mailed to you. If we need something from you we will contact you. If you move while this card is being created, call customer service at 1-800-375-5283.
بعد از چند روز اعلام کرد که کارت صادر شده و شماره رهگیری پست رو هم اعلام می کنه و بعد از چند روز به دستتون باید برسه .
من دیروز این یکی پیام رو هم دریافت کردم ولی شماره رهگیری پست نداره! کجا باید این شماره رو پیدا کرد...
ممنون از لطفتون
ما هم دقیقا همین پیام رو 2روز پیش برامون نوشتن.
کسی میدونه چند روز بعد فرستاده میشه؟
شما توی این پیام شماره رهگیری پست دریافت کردید؟!
خیر دوست من چیزی از شماره رهگیری ننوشته.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 3 روز پیش رسیدم سانفرانسیسکو و امروز رفتم social security admin. بعد از 1 ساعت معطلی فهمیدم که اصلا ما نباید واسه ثبت نام شماره و کارت ss جایی بریم چون احتمالا سفارت خودشون واسمون اقدام کردن. و اگه احیانا تا 3 هفته نرسه، بعدش ما میتونیم بریم اونجا و رودررو اقدام کنیم. اونجا بم گفتم که چون اسم شما بعد از 3 هفته که از اومدنتون گذشت وارد لیست ما میشه، ما الان نمیتونیم بفهمیم که خود سفارت برای شما اقدام کرده یا نه. بعد از کلی معطلی دست از پا درازتر برگشتم.
خواهشی که از دوستان و مدیران سایت دارم اینه که اطلاعات اضافه، تکراری، گیج کننده و احیانا غلط رو وارد این سایت نکنند.
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 04:18)tajhizgaran نوشته: (2013-10-24 ساعت 00:25)گل نهال نوشته: دوستاني كه با پرواز قطري سفر كرده ايد، توي بليط نوشته ٢تا ٢٣ كيلو ميتونيد بار داشته باشيد و اگه تا ٣٠ كيلو هم داشته باشيد، اون ٧ كيلوش اضافه بار ميخوره. پرواز ما با قطره تا نيويورك و قطر هم انگار واسه يكي دو كيلو اضافه باري نميگيره ولي مشكل ما اينه كه با امريكن ايرلاين هم يه پرواز داخلي داريم به سياتل.
كسي ميدونه اضافه بار را كيلويي چند دلار ميگيرن؟ و اينكه ما قراره دو تا ساك مكه اي برداريم و ٢ تا هم چمدون. كسي ابعاد جعبه واسه قطر را ميدونه؟ پيشنهادي داريد ممنون ميشم بهم بگيد چون اينروزا ديگه مغزم كار نميكنه و نياز به كمك دوستان دارم
ممنون از پاسختون
مهم توی فرودگاه ایران هست وقتی توی فرودگاه ایران مشکل اضافه وزن رو حل کنید اون بسته هایی که تگ میزنند به مقصد فرودگاه سیاتل رو دوباره توی فرودگاه نیویورک وزن نمی کنند . البته این موضوع برای ما توی فرودگاه شیکاگو اتفاق افتاد .
گل نهال عزیز
برای ما هم درست همین اتفاق افتاد 100 کیلو در 4 چمدان تحویل کانتر قطری دادیم روی بسته ها تگ مقصد آخر رو زد ( مال ما پیتزبورگ بود) در فرودگاه شیکاگو بار وتحویل گرفتیم و بعد از انجام کار های مهاجرت بدون اینکه بار هامون باز بشه با همون تگی که روی چمدون خورده بود بدون اینکه بار رو وزن کنن تحویل کانتر امریکن ایر لاین دادیم. موضوع مهم اینه که روی تگ بار تون آخرین مقصد رو بزنن.
موفق باشین.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما بک ماه و نبم دیگه می ریم امریکا مشکلی بیش نمی یاد اگر از الان 165 دلار رو از ایران برداخت کنیم ؟منظورم فاصله زمانیشه
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رزومه کاری خوب برای نمونه که ببینیم چطوری باید نوشته بشه سراغ دارید ؟مرسی