موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و هم وطنان جديد و قديم،سوالى دارم از خدمت دوستان با تجربه
اوسولن من آدم بيخياليم ولى كم كم فكر مى كنم نكنه زياديه،
تقريبا نزديك ٢ ماه گرين كارتم نيومده،واسه خانمم ١ ماهه اومد ولى، آيا طبيعيه ،از كجا مى شه پيگير شد، يوزرمم و پسوردشو يادم رفته ،اصولا هم هميشه مى گه در دست اقدامه،ممنون از جواب شما هستم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عازم آمریکا ، دوستان دیدم فعلا تو 2013 این تاپیک فعالتره گفتم اینجا سوالم رو بپرسم فقط خیلی عجله دارم چون یکشنبه 5 آبان 92 اول وقت، سفارت آلمان برای گرفتن ویزا وقت دارم.
توی فرم ویزای شینگن یه بخش گفته :محل سکونت در کشوری غیر از ایران که تابع آن هستید . شماره مجوز اقامت و تا چه تاریخی مجوز معتبر است .
1- لطفا بگید تو ویزاهای ما مجوز اقامت در آمریکا و شماره مجوز خوده ؟
2- آیا تاریخ اعتبار اقامت همون ویزای 6 ماهه ما میشه؟
راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 14:27)niloo-kh نوشته: سلام به همه دوستان عازم آمریکا ، دوستان دیدم فعلا تو 2013 این تاپیک فعالتره گفتم اینجا سوالم رو بپرسم فقط خیلی عجله دارم چون یکشنبه 5 آبان 92 اول وقت، سفارت آلمان برای گرفتن ویزا وقت دارم.
توی فرم ویزای شینگن یه بخش گفته :محل سکونت در کشوری غیر از ایران که تابع آن هستید . شماره مجوز اقامت و تا چه تاریخی مجوز معتبر است .
1- لطفا بگید تو ویزاهای ما مجوز اقامت در آمریکا و شماره مجوز خوده ؟
2- آیا تاریخ اعتبار اقامت همون ویزای 6 ماهه ما میشه؟
راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم.
لطفا یاری نمیایید
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما الان گرین کارت دستمونه... واسه خروج از ایران نیاز نیست عوارض خروج بدیم؟ (لطفا کسی که تجربه داشته جواب بده)
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 16:53)mori نوشته: دوستان ما الان گرین کارت دستمونه... واسه خروج از ایران نیاز نیست عوارض خروج بدیم؟ (لطفا کسی که تجربه داشته جواب بده)
ممنون
ببخشید
اگه که گرین کارت هنوز نداشته باشیم و برای اولین بار سفر می کنیم،باید عوارض خروج پرداخت؟چطور؟
ممنون میشم از راهنماییتون
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-21 ساعت 14:39)noura نوشته: سلام دوستان.یکی از بستگانمون که قراره چند روزی تو لس انجلس مهمونشون باشیم گفته براش آلو و قرص کلردیازپوکساید ببریم.لطفا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید.من میتونم با خودم ببرم؟
تو تاپیک مربوط پرسیدم ولی کسی جواب نداد.
نورا جان من هم آلو آوردم هم قرص کلرودیازپوکساید 5
اصلا چمدانها رو باز نکردن،سوالی هم درباره ی اینکه چی دارم نپرسیدن
فرودگاه من جان اف کندی بود
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من واقعا شرمندم که اینقدر گیجم و سوال می پرسم ... Sad
با حساب اینکه من 20 دسامبر بیام و بعد 1 ماه یعنی 20 ژانویه2014 برگردم واحتمالا بدون گرین کارت ، ویرای حک شده در پاسپورتم به مدت 1 سال یعنی تا 19 ژانویه 2015 تمدید میشه.
1) پس من که با ویزا می خوام برگردم دوباره، چرا نمیتونم تا 1 سال خارج از آمریکا باشم،وقتی مهلتش 1 ساله و گرین کارتم در دست نیست که سابقه منفی تلقی بشه؟
2)اگر که مجبور بشم بجای 6 ماه مورد نظر ؛ 8ماه بعد به آمریکا برگردم،چه اتفاقی می افته؟جز اینکه سوابق اقامت قبلی صفر بشه؟
3)بعد دریافت پاس سفید هم سوابق اقامت قبلی صفر میشود یا نه ؟
خیلییییییی خیلیییییییییی ممنون از کمکهاتون
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
ممنون از Nazem و romance33 عزیز.
دوستانی که از airbnb.com اتاق اجاره کردن، واقعا اطمینانی بهش هست؟ یعنی پول رو بدیم اینترنتی؟