موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ما دو هفته پيش، بصورت آنلاين از قطر بليط خريديم و اشتباهاً special services را انتخاب كرديم و غذامون را هم انتخاب كرديم كه غذاهاي اسپشيال، واسه مريضهاي مختلفه و ما هم bland meal انتخاب كرديم، غافل از اينكه اين غذاها واسه افراد عادي نيست. حالا هم هرچي ميريم تو قسمت تغيير در ويرايش، ميتونيم مشخصات، شماره صندلي،... را تغيير بديم ولي اصلاً غذاهامون ظاهر نميشه كه بتونيم حذفش كنيم.
كسي هست كه با سايت قطر آشنايي داشته باشه تا بتونه راهنماييمون كنه؟
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 22:26)گل نهال نوشته: ما دو هفته پيش، بصورت آنلاين از قطر بليط خريديم و اشتباهاً special services را انتخاب كرديم و غذامون را هم انتخاب كرديم كه غذاهاي اسپشيال، واسه مريضهاي مختلفه و ما هم bland meal انتخاب كرديم، غافل از اينكه اين غذاها واسه افراد عادي نيست. حالا هم هرچي ميريم تو قسمت تغيير در ويرايش، ميتونيم مشخصات، شماره صندلي،... را تغيير بديم ولي اصلاً غذاهامون ظاهر نميشه كه بتونيم حذفش كنيم.
سلام دوست عزيز ما هم از سايت قطر بليط خريديم ولي من هيچ غذايي رو يادم نمياد انتخاب كرده باشم در ضمن شماره صندلي هم نشد،حالا واقعا نگران شدم كجا بايد ويرايش كنم حداقل شماره صندلي رو انتخاب كنيم مرسي
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-25 ساعت 01:16)javid737 نوشته: (2013-10-24 ساعت 22:26)گل نهال نوشته: ما دو هفته پيش، بصورت آنلاين از قطر بليط خريديم و اشتباهاً special services را انتخاب كرديم و غذامون را هم انتخاب كرديم كه غذاهاي اسپشيال، واسه مريضهاي مختلفه و ما هم bland meal انتخاب كرديم، غافل از اينكه اين غذاها واسه افراد عادي نيست. حالا هم هرچي ميريم تو قسمت تغيير در ويرايش، ميتونيم مشخصات، شماره صندلي،... را تغيير بديم ولي اصلاً غذاهامون ظاهر نميشه كه بتونيم حذفش كنيم.
سلام دوست عزيز ما هم از سايت قطر بليط خريديم ولي من هيچ غذايي رو يادم نمياد انتخاب كرده باشم در ضمن شماره صندلي هم نشد،حالا واقعا نگران شدم كجا بايد ويرايش كنم حداقل شماره صندلي رو انتخاب كنيم مرسي
مرسي گل نهال جان پيداش كردم ميشه راهنمايي كنيد كدوم رديف صندلي بهتره
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-25 ساعت 03:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-25 ساعت 03:24 توسط maahtab.)
بچه ها حدود 5 ماه می گذره از ورود من و من هنوز کارت ندارم، من الان چند روزه برای اولین بار این پیام رو می بینم ، قبلا البته مراجعه هم کردم...این پیام الان چند روز میاد و هر روز هم داره تغییر می کنه !!! سه مرتبه تا حالا تاریخش تغییر کرده هر روز !! هیچ شماره رهگیری وجود نداره...یکی دیگر از عزیزان که گرین کارتش اومده می شه بگه چه جوری شماره رهگیری پیدا کرده؟! و چنین تجربه ای داشته که پیام تغییر کنه؟ واقعا من خسته شدم! دو بار زنگ زدم ! یک بار هم حضوری دوباره رفتم ! مشکلی که می گن نیست! ولی من دیگه گیجم که چی کار کنم!؟
October 24, 2013, we mailed the new card directly to the address we have on file. You should receive your new card within 30 days. If you do not, or if you move before you get it, call customer service at 1-800-375-5283.
در ضمن توی اون سایت که اطلاعات بیش تری هست و پول رو پرداخت می کردیم زده card produced و اولین تاریخی که توی این پیام زده بود توی قسمت آپدیت کیس هنوز ثابت مونده....
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-25 ساعت 00:03)mori نوشته: (2013-10-24 ساعت 19:45)mori نوشته: دوستانی که از airbnb.com اتاق اجاره کردن، واقعا اطمینانی بهش هست؟ یعنی پول رو بدیم اینترنتی؟
كسي اطلاعي نداره؟
سلام عزیز
راستش ما از بوکینگ یک سوییت برای یک هفته اجاره کردیم و پولشم دادیم ولی وقتی از فرود گاه رفتیم دم درش گفت که توی بوکینگ پرداخت تایید نشده که دروغ هم می گفت و درو باز نکرد و رفتیم به یکی از شعب Holliday inn که بسیار هم تمیز و خوب بود ،یکی دو هفته ای اگه فامیل ندارید باید پول هتل پرداخت کنید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا