موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-25 ساعت 07:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-25 ساعت 11:06 توسط ultra.)
ما پنجشنبه هفته قبل رفتیم واسه SSN فرم پرکردیم، دقیقا یک هفته بعد یعنی دیروز 4 شنبه کارتها اومد
امروز هم گرین کارتهامون رسید، لحظه به لحظه از سایت USPS قابل رهگیری بود
فقط یه اشکالی هست، اسم خانمم رو اشتباه نوشتند. کسی این مشکل رو قبلا داشته؟ چی باید کنیم؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که به سلامتی تجربه سفر دارن وسایلی مث ظروف شکستنی یا لیوان امکان بردنش داخل هواپیما در ساک دستی هست؟حکم وسیله برنده مثل چاقو پیدا نمی کنه؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .ما الان ایرانیم و سه هفته دیگه میخواهیم برگردیم امریکا.گرین کارتمون رسیده اونجا و دنبال راهی میگردیم که قبل از رفتن کارتها را تو ایران دریافت کنیم.بهترین راه حل چیه به نظرتون؟
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-25 ساعت 10:14)usa lover نوشته: دوستانی که به سلامتی تجربه سفر دارن وسایلی مث ظروف شکستنی یا لیوان امکان بردنش داخل هواپیما در ساک دستی هست؟حکم وسیله برنده مثل چاقو پیدا نمی کنه؟
دوست من ما با امارات اومدیم و فکر میکردم که به هیچ عنوان نمیتونیم ظروف شکستنی داخل هواپیما ببریم اما یه اتفاق جالب افتاد و یه استکان داخل جیب کوله من بود که یادم رفته بود برش دارم و تا مقصد که رسیدیم بعد از یک روز دیدم و هیچ اتفاقی هم نیفتاد.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-25 ساعت 13:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-25 ساعت 14:19 توسط Ehsan1358.)
سلام
دوستان یه سوال داشتم اونم اینه که بهترین زمان برای رفتن به آمریکا برای اینکه به تعطیلات نخوره و زود هم بره سرکار چه زمانیه؟ قبل از ژانویه بعد از ژانویه؟
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-25 ساعت 07:54)ultra نوشته: ما پنجشنبه هفته قبل رفتیم واسه SSN فرم پرکردیم، دقیقا یک هفته بعد یعنی دیروز 4 شنبه کارتها اومد
امروز هم گرین کارتهامون رسید، لحظه به لحظه از سایت USPS قابل رهگیری بود
فقط یه اشکالی هست، اسم خانمم رو اشتباه نوشتند. کسی این مشکل رو قبلا داشته؟ چی باید کنیم؟
سلام دوست عزیز
گرین کارت شوهرمن هم با یه اشتباه نوشتاری بود زنگ زدیم :گفتند هرچه زودتر فرم i90 رو پر کنید با گرین کارت ویه فرم دیگه هم تو سایتشون هست که اگه بخواهید اقدامات انجام شده رو براتون ایمیل بکنند اون رو هم پر کنید و به uscis پست کنید.از شما هزینه مجدد نمیگیرند ولی اینکه به انگشت نگاری مجدد نیاز هست یا نه نمیدونم.اگه زنگ زدید واطلاعاتی در این زمینه پیدا کردید لطفا به بقیه اطلاع بدید .سپاس
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم .
من میخواهم ببینم بعد از چند وقت می تونم برای خواهرم درخواست گرین کارت بدم. ما خودمون تازه گرین کارت گرفتیم. ایا بعد از سیتیزن شدن؟ و چقدر طول میکشه؟ کسی اطلاعی داره؟ خواهش می کنم اگه میدونید راهنمایی کنید. مرسی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-25 ساعت 20:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-25 ساعت 20:27 توسط mino2013.)
(2013-10-24 ساعت 08:48)soheila_chem نوشته: (2013-10-23 ساعت 10:01)mino2013 نوشته: سلام دوستان
بالاخره گرین کارت همسر گرامی رسید.اما گرین کارت من برگشت خورده به فرستنده.رفتیم پست پرسیدیم گفت چون اسمتون روی باکس نبوده.نمیدونم چیکار کنم؟کجا باید برم.زنگ میزنم جواب درست و حسابی نمیدن.کسی اطلاعی داره؟پلیز هلپ می.
دوست من نگران نباش. گرین کاردهای برگشت خورده میره به تگزاس و ازاونجا دوباره ارسال میشه. سایت رو دائما چک کنید به محض اینکه نوشت برگشت خورده به ایمیگریشن زنگ بزنین آدرس جدید بدید بهشون وگرنه این با هوشا !!دوباره میفرستن به همون آدرس قبلی! برای من دقیقا اینکارو کردن! داستانی داشتم من با این نوابغ!
ممنون از پاسخ دلگرم کننده تون دوست عزیز.من تو سایت چک کردم میگه که پست usps گزارش داده که برگشت خورده اما 3بار به این شماره که توسایت هست زنگ زدیم میگه هنوز به دست ما نرسیده حالا پست10 روزه که پس فرستاده.و البته گفت که به تگزاس فرستاده میشه.حالا شما میدونی چقدر طول میکشه که بره تگزاس و برگرده؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-25 ساعت 01:10)A3IM نوشته: دوستان سلام
امروز یکسری اطلاعات جالب به چشمم خورد که گفتم به اشتراک بگذارم... به دوستان هم اطلاع رسانی کنید:
How can I get a Social Security number and card?
There are two ways you can apply:
• You can apply in your home country
before you come to the United States when
filing an application for an immigrant
visa with the U.S. Department of State. In
almost all cases, if you apply for a Social
Security number and card with your
immigrant visa application, you do not
have to visit a Social Security office in the
United States. (For more information, see
www.socialsecurity.gov/ssnvisa); or
• You can visit a Social Security office in person.
اینم لینک مطلب از سایت خود مطلب:
http://www.socialsecurity.gov/pubs/10096.html
بنابراین برای دریافت سوشال از ایران هم میشد اقدام کرد...
سلام
دوستاني كه در مورد پست اين دوستمون تجربه دارند لطفا به اشتراك بزارن
دوست عزيز شما اقدام كردين؟
ممنون از همه
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام مجدد به همگی
میدونم که اینجا صفحه مربوط به این سوالات نیست اما هر چی گشتم تاپیکی در این رابطه پیدا نکردم
من یه دخترم و میخواستم ببینم آیا کسی هست که دنبال همخونه تو نیویورک باشه ؟
آخه همونطور که میدونید اینجا هزینه ها خیلی بابست از جمله اجاره خونه
اگر کسی بود پیغام بده
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-25 ساعت 10:14)usa lover نوشته: دوستانی که به سلامتی تجربه سفر دارن وسایلی مث ظروف شکستنی یا لیوان امکان بردنش داخل هواپیما در ساک دستی هست؟حکم وسیله برنده مثل چاقو پیدا نمی کنه؟
ما با قطري رفتيم چندتا ظرف و قوري پيركس تو ساك دستي مون بود كه اصلا مشكلي نداشت ولي همسر بنده چند تا چنگال نقره تو ساكش بود كه نزديك بود تو دوحه پروازمون رو لغو كنند وبلاخره اونا رو ازمون گرفتن و تو يه ساك كوچيك گذاشتن و تحويل بار دادن وتو مقصد اونارو تحويل گرفتيم
اينو نوشتم كه بدونين تو دوحه تمام مسافرهاي به مقصد امريكا مجدد سكوريتي چك ميشن حتي كفش و كمر بند ها رو هم بايد در بيارين
موفق باشين
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما داریم یه خونه 2 اتاق میگیریم.در ایرواین.هر کس دوست داره با ما همخونه شه لطفا پیغام خصوصی بذاره
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس