کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-04-28 ساعت 13:41)parisaaa نوشته:  سلام دوستان به خصوص دوستان عزیزی که رفتن ویزا گرفتن
من کلیر شدم این هفته یه سوال دارم . یعنی ما از جمعه که فهمیدیم که کلیر شدیم. الان هم بریم می تونیم پاس ها را بدیم ویزا بگیریم. یا باید تا آن تاریخ که زده صبر کنیم.
عمو سعید شما می دونید؟
من نیاز به راهنمایی دارم تو را به خدا کمک کلی استرس دارم

شما تا اون تاریخ وقت دارین که تشریف ببرین ویزا های عزیز رو بگیرین و برگردین.
در واقع تا اون تاریخ Background Check شما معتبره و اگه بعد از اون تاریخ برین ، پروسه FBI Check باید مجددا واسه شما انجام بشه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، ایلیا8118 ، amir82 ، mdna ، soruosh ، mhb161 ، AOC Kermani ، shatsi ، powerb
(2013-04-27 ساعت 13:15)پروا نوشته:  دوستان من امروز رفتم بانك ملت ، شعبه ارزي گاندي ، اونجا گفتم ارز مسافرتي ميخوام و اونها هم گفتند كه به شما چون ويزاي مهاجرتي داريد تعلق نميگيره ، همين ديگه! اونهايي كه گرفتند كه هيچ اونهايي هم كه نگرفتند مثل من ديگه بهش فكر نكنند، مگر اينكه پارتي چيزي پيدا كنند، اونوقت به منم خبر بديدSmile

من امروز رفتم بانک ملت شعبه سعادت آباد و گرفتم

دوستان چیزی که من متوجه شدم اینه که اگه شما نگید ویزاتون مهاجرتیه بانکها اکثرا متوجه نمیشن .چون تو ویزای ما چیز خاصی از مهاجرت اسم برده نشده
من تازه بلیط یه طرفه هم داشتم
رفتم بانک ملت گفت ویزات چیه و تا کی اعتبار داره
گفتم از طرف محل کارم دارم دوره آموزشی میرم و چون تاریخ برگشتنم معلوم نیست بلیطم یه طرفه است.
چیز دیگه ایی نگفت و بهم حواله رو داد. فقط باید صبح زود بریدو اسم بنویسید
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-04-28 ساعت 01:09)مانترا نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 00:20)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 00:06)hushmandco نوشته:  یکی از بچه های 2009 ساکن کلیفرنیا دیروز تلفنی بهم گفت که در بدو ورودشون همون اوایل چون خودش و همسرش کار نداشتن از سوشال سکیوریتی نفری 900 دلار کمک هزینه می گرفتن چند ماه که 450 دلارش نقد و 450 دلارش به صورت دبیت کارت خرید مواد اولیه غذا بوده. بعدش هم که کار پیدا کردن ( حدود 3-4 ماه بعد) این ماهانه قطع شد.
کسی همچین چیزی شنیده؟ لینکی از قانون مربوطه داره؟ البته این رو هم اضافه کرد که الان نمیدونه که همچین کمکی میدن یا نه.
بله میشه گرفت ولی در صورتیکه هیچی پول توی حساب نداشته باشین یعنی در حقیقت زیر 1000 دلار توی حسابتون باشه Wink
این مربوط به همه ایالتها هست؟ واسه ما هم گمونم لازم شهWink

البته این رو هم اضافه کنم کسانی که اسپانسر معرفی کردن شامل حالشون نمیشه.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
دیروز عصر ( به وقت اینجا ) گرین کارتم اومد. جالبه که از ایالت کنتاکی صادر شده
با یکی از دوستان لاتاری سالهای پیش صحبت میکردم، برای اون از کالیفرنیا صادر شده بوده. ظاهرا بسته به حجم کاری یک ایالت تعدادی از پرونده ها رو به ایالتهای دیگه می فرستند و از اونجا صادر میشه و الزاما از محل ورود یا یک ایالت خاصی این کار انجام نمیشه.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

فایر دراگون جان شما شانس آوردی اون کارمند بانک چیز زیادی نمیدونست. رو ویزا اگه دقت کنی سمت راست بالا نوشته شده immigrant visa
من قبل از اومدن به 3تا بانک سر زدم تو کرج ، از شانس من همشون مطلع بودند و تاکید داشتند که به ویزای مهاجرتی ارز نمیدن. یکیشون هم ویزام رو گرفت، و کلمه مهاجرتی رو بهم نشون داد و تاکیدوار گفت هر بانکی هم ارز رو بده تخلف کرده.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

اون برگه ایی که تو فرودگاه میدن امضا کنید جاش کوچیکه اماخوشگل امضا کنید چون روی گرین کارتتون همون امضا ثبت میشه, امضاتونو از قبل تمرین کنید Big Grin
شماره کیس:2013AS13XX / ایروان / تاریخ مصاحبه:هفته آخرنوامبر2012 / دریافت ویزا : یکضرب/دالاس
(2013-04-28 ساعت 19:05)eli irani نوشته:  اون برگه ایی که تو فرودگاه میدن امضا کنید جاش کوچیکه اماخوشگل امضا کنید چون روی گرین کارتتون همون امضا ثبت میشه, امضاتونو از قبل تمرین کنید Big Grin

آخ عجب نکته ظریفی. جالبه هیچ وقت در این باره در مهاجرسرا در موردش نخونده بودم.

وقتی به اولین فرودگاه امریکا وارد می شید، افسر چک پاسپورت پاکت زرد رو از شما می گیره و هدایتتون می کنه به باجه/اتاق دیگه. اونجا فرم ها رو از شما می گیرند. البته قبلا فرستاده شدن به این اتاق/باجه یک عکس هم از شما می گیرند. یک عکس که همون طوری ایستاده به یه دوربین نگاه می کنید و عکستون گرفته می شه. قابل توجه خانم های محترم، عکس با روی نشسته، صورت پف کرده و چشمان خسته بعد از یه سفر طولانی Big Grin البته این عکس روی گرین کارت و این ها نیست و بهتره به این چیزها فکر نکنید. عکس روی گیرین کارت همون عکس قشنگ هاست که موقع مصاحبه می دیم.

کار بعدی که باید انجام بدید امضا کردن و انگشت زدن یک کاغذ هست که مشخصاتتون رو برای دریافت گرین کارت روش نوشته.
افسری که اونجا هست یک خط کش فلزی که مثل یک شابلن هست رو روی اون کاغذ می گذاره.
دو جای خالی داره، یک مستطیل باریک و پهن برای امضا که باید دقیقا در اون فاصله امضا کنید. بزرگ نیست و به خاطر ضخامت شابلن کمی امضا کردن سخت هست. مثلا خود من امضام یه چیز تخیلی شد که خودم هم قبلا ندیده بودم. چون با خودکار هم هست امکان اصلاح نداره اما اصلا چیزی نیست که نگرانش باشید مهم نیست فقط آمادگیش رو داشته باشید.
اون جای خالی دیگه محل انگشت زدن هست که اون هم باز کوچیک هست و فقط اثر انگشت سبابه دست راست اون جا می زنید.
من قبلا فکر می کردم اون جا باز از همه انگشت ها و با جوهر انگشت نگاری می شه که از این خبرها نبود. یک بار فقط موقع نشون دادن پاسپورت قبل از تحویل پاکت با اسکنر اثر ۴ انگشت دست راست گرفته شد و یک بار انگشت زدن پایین فرم با جوهر.
این اثر انگشت شما و امضایی که می کنید روی گرین کارت درج می شه وبرای همین هم هست که از این شابلن استفاده می کنند.

البته این تجربه شخصی من و در فرودگاه دالس ایرپورت کمتر از یک ماه پیش بود و ممکنه جاهای دیگه فرق داشته باشه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-04-28 ساعت 17:39)mohajer13 نوشته:  دیروز عصر ( به وقت اینجا ) گرین کارتم اومد. جالبه که از ایالت کنتاکی صادر شده
با یکی از دوستان لاتاری سالهای پیش صحبت میکردم، برای اون از کالیفرنیا صادر شده بوده. ظاهرا بسته به حجم کاری یک ایالت تعدادی از پرونده ها رو به ایالتهای دیگه می فرستند و از اونجا صادر میشه و الزاما از محل ورود یا یک ایالت خاصی این کار انجام نمیشه.

ما کالیفرنیا هستیم از تگزاس صادر شده Big Grin

در مورد ارز ما شعبه تهرانپارس رفتیم گفتیم ایناها ببین ویزامون هم مهاجرتیه گفت مشکلی نداره به ما گفتن به همه ویزاها غیر از تحصیلی و کاری ارز بدید. فکر کنم بستگی به کارمندش داره ایزی گویینگ باشه یانه Wink

اهان چه نکته خوبی اون امضای توی فرودگاه رو که افیسر هی میگه ریلکس ریلکس :دی بعد ازتون امضا می گیره رو تمیز بزنید روی گرین کارت میخوره. ما افتضاح زدیم چون جاش خیلی کوچیکه بعدش دیدیم خورده روی گرین کارت !
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
بانک ملت شعبه ارزی - بانک ملت شعبه ارزی نارمک هم میداد سر بزنید.

(2013-04-28 ساعت 20:34)ASALI نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 20:14)afs نوشته:  کار بعدی که باید انجام بدید امضا کردن و انگشت زدن یک کاغذ هست که مشخصاتتون رو برای دریافت گرین کارت روش نوشته.
افسری که اونجا هست یک خط کش فلزی که مثل یک شابلن هست رو روی اون کاغذ می گذاره.
دو جای خالی داره، یک مستطیل باریک و پهن برای امضا که باید دقیقا در اون فاصله امضا کنید. بزرگ نیست و به خاطر ضخامت شابلن کمی امضا کردن سخت هست. مثلا خود من امضام یه چیز تخیلی شد که خودم هم قبلا ندیده بودم. چون با خودکار هم هست امکان اصلاح نداره اما اصلا چیزی نیست که نگرانش باشید مهم نیست فقط آمادگیش رو داشته باشید.
اون جای خالی دیگه محل انگشت زدن هست که اون هم باز کوچیک هست و فقط اثر انگشت سبابه دست راست اون جا می زنید.
من قبلا فکر می کردم اون جا باز از همه انگشت ها و با جوهر انگشت نگاری می شه که از این خبرها نبود. یک بار فقط موقع نشون دادن پاسپورت قبل از تحویل پاکت با اسکنر اثر ۴ انگشت دست راست گرفته شد و یک بار انگشت زدن پایین فرم با جوهر.
این اثر انگشت شما و امضایی که می کنید روی گرین کارت درج می شه وبرای همین هم هست که از این شابلن استفاده می کنند.

افشین جان ...دختر من هم باید خودش امضا کنه یا ما باید بجاش امضا کنیم ؟

از بچه امضا و اثر انگشت نمی گیرن . روی گرین کارتش هم نوشته اثر انگشت موجود نیست Smile امضا هم نداره روش.

دوستانی که با بچه کوچیک میاید اینجا براشون عالیه. بهشته. مدارس عالی ، امکانات عالی. فرهنگ رانندگی عالی. تمام هوش و حواسشون به بچه کوچک هست . توی بانک و ادارات و... وقتی با بچه کوچک میری کارهاتون رو زودتر انجام میدن برای بچه وسایل سرگرمی میارن و ... اینها کوچکترین نکاتی هست که توی ایران ما ندیدیم!!! برامون جالبه و حس خوبی میده. باور کنید تک تک و ریزترین مسایلی مثل این به چشمتون میاد.

برخورد مدیر مدرسه با بچه شما یک درهزار قابل مقایسه با ایران نیست.

اینجا وقتی خانواده باشید غربت نداره. دوست پیدا می کنید . همسایه های امریکاییتون اینقدر مهربون هستند که خیلی زود جا میفتید. و توی یک تاپیک دیگه هم نوشتم ، ایران براتون غربت میشه نه اینجا. من فکر می کنم مهاجرت برای فرد مجرد سختتره . اما برای خانواده از این نظر راحتتره. انشالله همه موفق باشید دعا کنید ما هم زودتر کار مناسب پیدا کنیم چون اگر کار خوب داشته باشید دیگه اینجا بهشته.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-04-28 ساعت 14:08)fire dragon نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 13:15)پروا نوشته:  دوستان من امروز رفتم بانك ملت ، شعبه ارزي گاندي ، اونجا گفتم ارز مسافرتي ميخوام و اونها هم گفتند كه به شما چون ويزاي مهاجرتي داريد تعلق نميگيره ، همين ديگه! اونهايي كه گرفتند كه هيچ اونهايي هم كه نگرفتند مثل من ديگه بهش فكر نكنند، مگر اينكه پارتي چيزي پيدا كنند، اونوقت به منم خبر بديدSmile

من امروز رفتم بانک ملت شعبه سعادت آباد و گرفتم

دوستان چیزی که من متوجه شدم اینه که اگه شما نگید ویزاتون مهاجرتیه بانکها اکثرا متوجه نمیشن .چون تو ویزای ما چیز خاصی از مهاجرت اسم برده نشده
من تازه بلیط یه طرفه هم داشتم
رفتم بانک ملت گفت ویزات چیه و تا کی اعتبار داره
گفتم از طرف محل کارم دارم دوره آموزشی میرم و چون تاریخ برگشتنم معلوم نیست بلیطم یه طرفه است.
چیز دیگه ایی نگفت و بهم حواله رو داد. فقط باید صبح زود بریدو اسم بنویسید

دقیقا من هم به همین طریق ارز آخرم رو گرفتم و در رفتم. اگه نگید مهاجرتی نیست اینقدر سواد ندارند که بفهمند ویزا مهاجرتی است.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
این پست برای تمام مهاجرین مفید است .
http://mohajersara.com/thread-6233-post-...#pid310941
قبل و بعد و حین ورود به امریکا ، والا
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دوستان اگر بلیط داشته باشید، چند وقت قبل از رفتن میتونید بگیرید؟
و نتیجه اینکه باید خروجی هم بدیم دیگه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: ASALI ، shosab ، nooshshahnar ، sce ، ابی هانی ، farhad1985 ، mhb161 ، afshinghwink ، سمانه777 ، AOC Kermani ، shatsi
(2013-04-28 ساعت 22:11)bayat_r نوشته:  دوستان اگر بلیط داشته باشید، چند وقت قبل از رفتن میتونید بگیرید؟

از ۶ روز قبل از سفر ارز داده می‌شه
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
(2013-04-28 ساعت 22:11)bayat_r نوشته:  دوستان اگر بلیط داشته باشید، چند وقت قبل از رفتن میتونید بگیرید؟

بله درسته باید خروجی هم داد.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-04-29 ساعت 09:10)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 08:58)rayanmoli نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

یه مطلبی که به نظر من خیلی مهم هست بحث پیدا کردن کار می باشد. می خواستم ببینم آیا اداره کار و یا سازمانی وجود داره که مثلا" در ابتدای ورود بریم اونجا و اعلام کنیم مثلا" بیکار هستیم و اونا کمک کنند. مثلا" در کانادا یک سازمانهای وجود دارند که به تازه مهاجرین خدماتی از قبیل کلاسهای رزومه نویسی ارائه می دهند.
سوال دیگه راجع به هتلهای ارزان در لس آنجلس هست. ما یک ماه دیگه اگه خدا بخواد عازم لس آنجلس هستیم. اگه دوستان هتل خوب و ارزونی سراغ دارند بگن.
با تشکر و امتنان

آقا شما از این سوالت انگار خوشت اومده ها ! هر صفحه می زنم این سوال شما هست ! من قبلا جواب دادم! نه نیست!!!
اینجا هم جواب کاملتر!

دوست عزیز چرا هست شما تو گوگل سرچ کنید فود استمپ و نزدیکترین دفترش رو به محل زندگیتون پیدا کنید اونها هم به شما برای بیمه و رزومه نویسی و پیدا کردن کار کمک میکنند و اگر شرایطش رو داشته باشید یعنی بیکار باشید و تو حسابتون هم کمتر از 1000 دلار باشه ماهانه یه حقوقی میدن و اگه بچه هم داشته باشید ماهی 200 دلار به هر بچه بن غذا میدن که میتونید باهاش مواد خوراکی بخرید البته اینطور که من شنیدم فقط نباید برای پروسه لاتاریتون اسپانسر داشته باشید وگرنه کمکی بهتون تعلق نمیگیره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان