موضوعها: 0
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با تجربه لطفا کمک.
برنده اصلی من هستم (پدر خانواده 3 نفره) و چون یه نوزاد داریم احتمالا مجبور بشم خودم زودتر برم برای گرفتن ssn و افتتاح حساب و اجاره منزل تا همسر و پسرم بعد این کارها بهم ملحق بشن. حالا میشه راهنمایی کنین که اصلا شدنی هست این کار یا نه؟ چه ریسکهایی خواهم داشت اگه زن و بچم با یه تاخیر چند روزه بهم ملحق شن؟
مثلا اس اس ان رو باید دست جمعی با همسر و پسرم بریم یا خودم میتونم برم بعد که اونا اومدن اونها رو هم ببرم؟
یا موقع ورود به خاک آمریکا مشکلی به وجود نمیاد؟
دوستانی که تجربه همچین چیزیو دارن میشه کمک کنن؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 01:10)hushmandco نوشته: دوستان با تجربه لطفا کمک.
برنده اصلی من هستم (پدر خانواده 3 نفره) و چون یه نوزاد داریم احتمالا مجبور بشم خودم زودتر برم برای گرفتن ssn و افتتاح حساب و اجاره منزل تا همسر و پسرم بعد این کارها بهم ملحق بشن. حالا میشه راهنمایی کنین که اصلا شدنی هست این کار یا نه؟ چه ریسکهایی خواهم داشت اگه زن و بچم با یه تاخیر چند روزه بهم ملحق شن؟
مثلا اس اس ان رو باید دست جمعی با همسر و پسرم بریم یا خودم میتونم برم بعد که اونا اومدن اونها رو هم ببرم؟
یا موقع ورود به خاک آمریکا مشکلی به وجود نمیاد؟
دوستانی که تجربه همچین چیزیو دارن میشه کمک کنن؟
دوست عزیز شما میتونید زودتر وارد بشید و خانوادتون بعدا اما قبل از انقضا زمان ویزا باید وارد بشن ولی برای گرفتن سوشیال حتما خانومتون خودش باید باشه مگر اینکه نخواهید اقدامی بکنید و منتظر بشید تا خود سوشیال بیاد یا اینکه همسرتون وقتی اومد بره دنبال سوشیالش ولی به نظر من اینکه همتون باهم برید خیلی بهتره اولا اینکه راه بسیار طولانیه و داشتن یک نوزاد و خانومتون دست تنها مطمئنا براش سخت و خسته کننده خواهد بود دوم اینکه اینجا اینقدر هتلهای خوب هست با همه امکانات با آشپزخونه کامل و همه چی که از همون بدو ورود انگار اومدین تو یه آپارتمان کوچیک ... ما خودمون دوتا بچه کوچیک داریم پارسال که برای اولین بار اومدیم دوسالشون بود ولی اینکه من و همسرم باهم اومدیم به نظرم خیلی بهتر و راحت تر بود مگر اینکه همسرتون بخوان چند ماه بعد بیان که شما کاملا جا افتادید وگرنه چند روز فاصله فایده ای نداره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-25 ساعت 17:19)sharmin66 نوشته: دوستان اين عكس هاى ايكس رى رو ازتون تو فرودگاه گرفتن اصلا ؟
نخیر نمیگیرند ولی حالا شما همراهتون باشه.
دختر من چون جواب تستش مثبت بود ازش عکس گرفته بودند که خدا را شکر هیچی نبود ولی وقتی به امریکا وارد شدیم روز دوم از مرکز بهداشت برامون نامه امد که باید به مرکز مراجعه کنیم که اونجا اصلا عکس را قبول نکردند وگفتند بعد از 40 روز اعتبار نداره و دوباره عکس گرفتند که باز دوباره هیچی نبود و گفتند باید آزمایش خون بده تا ما50 تا فاکتور را در نظر میگیریم و باید بفهمیم که علت مثبت شدن تست چی هست. که خلاصه یک ازمایش کامل کامل انجام دادند و آخر سر گفتند به خاطر واکسن سل بوده که در ایران زده البته تمام ازمایش ها و عکس مجانی بود.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تا اینجا 2تا ولکام لتر و یک notice letter برام اومده!! موضوع چیه؟ دوستان دیگه هم به این تعداد گرفتند؟
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 08:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 08:21 توسط Hamilton.)
(2013-04-26 ساعت 06:27)MARYAM2 نوشته: (2013-04-25 ساعت 17:19)sharmin66 نوشته: دوستان اين عكس هاى ايكس رى رو ازتون تو فرودگاه گرفتن اصلا ؟
نخیر نمیگیرند ولی حالا شما همراهتون باشه.
دختر من چون جواب تستش مثبت بود ازش عکس گرفته بودند که خدا را شکر هیچی نبود ولی وقتی به آمریکا وارد شدیم روز دوم از مرکز بهداشت برامون نامه امد که باید به مرکز مراجعه کنیم که اونجا اصلا عکس را قبول نکردند وگفتند بعد از 40 روز اعتبار نداره و دوباره عکس گرفتند که باز دوباره هیچی نبود و گفتند باید آزمایش خون بده تا ما50 تا فاکتور را در نظر میگیریم و باید بفهمیم که علت مثبت شدن تست چی هست. که خلاصه یک ازمایش کامل کامل انجام دادند و آخر سر گفتند به خاطر واکسن سل بوده که در ایران زده البته تمام ازمایش ها و عکس مجانی بود.
ابنها كلا مداركيه كه اينجا بايد داشته باشيد. ايران به دليل زدن واكسن سل جواب ازمايش سل مثبت مي شه و گرفتن عكس هم به همين دليله . براي يه سري مشاغل كه ازمايش مي خوان بعد ازمايش عكسه كه ثابت مي كنه سل نداريد. كارت واكسن بخصوص بچه ها براي ثبت نام مدرسه بسيار مهمه و اگر حتي يك واكسن رو نزده باشن تا زدن اون واكسن بچه رو ثبت نام نمي كنند
(2013-04-26 ساعت 07:49)afs نوشته: (2013-04-26 ساعت 07:46)mohajer13 نوشته: بچه ها تا اینجا 2تا ولکام لتر و یک notice letter برام اومده!! موضوع چیه؟ دوستان دیگه هم به این تعداد گرفتند؟
تا یه ۲ تا دیگه هم جا داره!
اداره امور مهاجرین آمریکا در تگزاسه، فکر می کنم شما خیلی زودتر گرین کارتتونو بگیرید.
ما نفري سه تا ولكام لتر و دو تا notice گرفتيم. ولي با همون شماره رسيد اگر تو سايت uscis بريد شماره trackكارتتون رو ميده كه از تو usps مي فهميد كجايت و تقريبا كي ميرسه
ما دو روز بعد از ارسال اونها به دستمون رسيد
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه این نامه عدم خسارت بیمه رو از کجا باید گرفت البته منظورم اینه که ایا باید رفت بیمه مرکزی در تهران یا از مثلا بیمه ایران در شهرستان هم میشه گرفت؟
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 10:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 10:48 توسط hassan1358arab.)
من سه روز پیش بیمه ماشینم تموم شد و رفتم بیمه دانا بیمه کردمش و از خانومه سوال کردم در مورد این نامه عدم خسارت گفت نامه رو برای چه اورگانی میخوای؟منم گفتم اداره بیمه امریکا.بعدش گفت باید درخواست بدی و استعلام کنیم و بعدش نامه رو دستی ببری بیمه مرکزی در تهران.حالا نمیدونم بقیه دوستان چه مراحلی رو پشت سر گذاشتن برای گرفتن این نامه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 13:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 21:22 توسط r_ent.)
من نامه عدم خسارتم آماده شده و شنبه باید برم بگیرمش کار خاصی هم نکردم، زنگ زدم به بیمه دانا گفتم من این نامه رو میخوام، گفت 1 درخواست بنویس و با بیمه نامه هات و کارت شناسایی بیا شعبه تا من برات پاراف کنم بعد ببر بیمه دانا مرکزی (تو خیابون جمهوری- رازی- کوچه گودرز) اونجا تحویل بده
بعدشم دوباره خودش بهم زنگ زد گفت اصلا پاراف منو نمیخواد، خودم تلفنی با آقای صمدی(مدیر خدمات اتومبیل) هماهنگ کردم 1 راست برو اونجا
منم رفتم و مشخصاتمو دادم
پرسید ماشین دیگه ای نداشتی؟
گفتم چرا قبلا داشتم الانم به نام من هست اما تصادف داشته! گفت عیب نداره اگر مدیرم دستور بده اون سالی که تصادف داشته رو در نظر نمیگیریم و واسه بقیه اش بهت گواهی میدیم
منم تشکر کردمو همین کارو کردم و مدیرش قبول کرد
اما تایم ناهار بود و مسئولش شرکت نبود و 2 ساعت بعد میومد منم گفتم اکی پس یا شنبه میام یا میزنگم که لطف کنین به پیکی که میفرستم بدین
اونم گفت اکی! (اما احتمالا به پیک باید نامه بدم)
چند روز بعد.....................
نامه عدم خسارتم رو یکی برام گرفت آورد. 1جدول هست که سال به سال برای هر ماشین و به تفکیک نوع بیمه نوشته: خسارت ندارد
الانم دادمش ترجمه شده (فقط ترجمه رسمی و بدون هیچ مهر دیگه ای)
در ضمن گرفتن نامه عدم خسارت هزینه ای نداره