کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
افشین جان مصرف باتری بالا به خاطر استفاده از 3g و 4lite هست...واسه همین اینجا مصرف بالای باتری رو روی ایفونت متوجه نمیشدی چون 3g نداشتیم... واسه اندروید به نرم افزار هست که خیلی خوب اپتیمایز میکنه مصرف باتری رو به اسم green power battery life... خودش وقتی باتری داره کم میشه سرویس هایی که استفاده نمیشن رو off میکنه و نور ال سی دی رو کم میکنه...
من الان ایفون 4 اس دارم و میخوام بدمش به داداشم .. اونجا نامزدم و خانوادش از این طرح های خانوادگی ورایزون رو دارن که n نفر میتونن join شن بش و همینجوری پولی که هر ماه میدی کم تر میشه ... منم اضافه شم احتمالا نفری 50$ میوفته ماهی... با تکست و مکالمه ی انلیمیت... یه ایفون 5 هم میگرم روش با 199 دلار
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
بچه ها میدونم که یکی دو بار درباره فرمهایی که موقع ورود باید پر کنیم بحث شده ولی بازم من چون نزدیک رفتنمه این پست رو از بچه های سالهای قبل نقل قول میکنم

=============
How to fill out your declaration form.
U.S. Customs and Border Protection Declaration Form - Front

U.S. Customs and Border Protection Declaration Form - Back

Each individual arriving into the United States must complete the CBP Declaration Form 6059B. If you are traveling with other immediate family members, complete one form per family unit. Please contact your nearest port of entry to order the form.

Explanations for information fields are explained below sample image.

1. Print your last (family) name. Print your first (given) name. Print the first letter of your middle name.

2. Print your date of birth in the appropriate day/month/year boxes.

3. Print the number of family members traveling with you (do not include yourself).

4. Print your current street address in the United States. If you are staying at a hotel, include the hotel's name and street address. Print the city and the state in the appropriate boxes.

5. Print the name of the country that issued your passport.

6. Print your passport number.

7. Print the name of the country where you currently live.

8. Print the name of the country(ies) that you visited on your trip prior
to arriving to the United States.

9. If traveling by airline, print the airline's name and flight number. If traveling by vessel (ship), print the vessel's name.

10. Mark an X in the Yes or No box. Are you traveling on a business (work-related) trip?

11. Mark an X in the Yes or No box. Are you bringing with you:
a. fruits, plants, food, or insects?
b. meats, animals, or animal/wildlife products?
c. disease agents, cell cultures, or snails?
d. soil or have you visited a farm/ranch/pasture outside the United States?

12. Mark an X in the Yes or No box. Have you or any family members traveling with you been in close proximity of (such as touching or handling) livestock outside the United States?

13. Mark an X in the Yes or No box. Are you or any family members traveling with you bringing $10,000 or more in U.S. dollars or foreign equivalent in any form into the United States?
Read definition of monetary instruments on the reverse side of the form.
Examples: coins, cash, personal or cashier's check, traveler's checks, money orders, stocks, bonds.
If yes, your must complete the Customs Form 4790.

14. Mark an X in the Yes or No box. Are you or any family members traveling with you bringing commercial merchandise into the United States?
Examples: all articles intended to be sold or left in the United States, samples used for soliciting orders, or goods that are not considered personal effects.

15. If you are a U.S. resident, print the total value of all goods (including commercial merchandise) you or any family members traveling with you have purchased or acquired abroad (including gifts for someone else, but not items mailed to the United States) and are bringing into the United States.
Note: U.S. residents are normally entitled to a duty-free exemption of $800 on items accompanying them.
If you are a visitor (non-U.S. Resident), print the total value of all goods (including commercial merchandise) you or any family members traveling with you are bringing into the United States and will remain in the United States.
Note: Visitors (non-U.S. Residents) are normally entitled to an exemption of $100.
Declare all articles on this form. For gifts, please indicate the retail value. Use the reverse side of this form if additional space is needed to list the items you will declare.
The U.S. Customs officer will determine duty. Duty will be assessed at the current rate on the first $1,000 above the exemption.
• Read the notice on the reverse side of the form.
• Sign the form and print the date.
• Keep the complete form with you and hand it to the CBP inspector when you approach the Customs and Border Protection area.
Controlled substances, obscene articles, and toxic substances are generally prohibited entry.

نمونه فرمها

[img][عکس: di-8A4P.jpg][/img]

[img][عکس: di-A32Y.jpg][/img]

حالا 2 تا سوال
سوال 1
ما که ویزامون مهاجرتیه فقط باید این فرمو پرکنیم دیگه ؟ فرم دیگه ایی (I-194) که تو هواپیما میدن به درد ما نمیخوره
درسته؟

سوال 2
13. ... Are you or any family members traveling with you bringing $10,000 or more in U.S. dollars or foreign equivalent in any form into the United States?
Examples: coins, cash, personal or cashier's check, traveler's checks, money orders, stocks, bonds.

کسی نمونه این فرمو نداره؟
اینو نتونستم پیدا کنم ..اصلا بچه هایی که رفتن این فرمو پر کردند؟؟؟؟/
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
امیر دراگون عزیز
نمونه فرمی که می خواستی البته پر نشده و خالی هست
https://www.pdffiller.com/edit.php?id=4726816[/code]
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: arian307 ، Soap McTavish ، nooshshahnar ، fire dragon ، payam62 ، mhb161 ، ایلیا8118
(2013-05-01 ساعت 01:23)fire dragon نوشته:  سوال 1
ما که ویزامون مهاجرتیه فقط باید این فرمو پرکنیم دیگه ؟ فرم دیگه ایی (I-194) که تو هواپیما میدن به درد ما نمیخوره
درسته؟

سوال 2

امیرجان با خیال راحت فقط فرم آبی رو پرکن اون I-194 برای دارندگان ویزای لاتاری نیست. حتی اگر مهمان دار هم دادش توجه نکن.

اون فرم دوم هم همشو لازم نیست پر کنید. البته ماکه نخوردیم نون گندم اما دیدیم دست مردم، در فرودگاه دالس این طوری بود که همون افسری که پاسپورت رو چک می کرد با مارکر روی فرم آبی چندتا حرف انگلیسی می نوشت مثلا C یا A.
این ها قسمت های کنترلی بود که باید قبل از خروج از فرودگاه بهشون می رفتید.
لازم نیست خودتونو گیج کنید، وقتی بار رو گرفتید به سمت درخروج برید و این برگه آبی رو دستتون داشته باشید خودشون هدایتتون می کنند.

این حرف هایی که می نویسه هرکدومش یه چیز رو چک می کنند. مثلا یکیش مال چک خوراکی هاست. یا یکیش همین اظهار مبلغ بالای ۱۰ هزارتا.
خوراکی که هیچی می پرسه چی دارید اما اون باجه دیگه یه فرم درسایز Letter می گذاره جلوتون پیش خودش یک سری قسمت هاش رو هایلایت می کنه و می گه این جاها رو پر کن. جاهایی که باید پر کنی فقط اطلاعات شخص، آدرس و این چیزهاست. یه جایی برای SSN هم داره که می گید ندارم و احتمالا شماره پاسپورت رو می نویسه.

همین.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دوستان من یه گوشی سامسونگ گلکسی 2 دارم. به نظرتون این گوشی در امریکا به دردم می خوره؟ یا همین ایران بفروشمش و برم امریکا یه گوشی دیگه بگیرم؟ چه گوشی و طرحی رو پیشنهاد می کنید و چه قدر هزینه داره؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، sadeghi897 ، shatsi
(2013-05-01 ساعت 08:51)StarIR نوشته:  دوستان من یه گوشی سامسونگ گلکسی 2 دارم. به نظرتون این گوشی در آمریکا به دردم می خوره؟ یا همین ایران بفروشمش و برم آمریکا یه گوشی دیگه بگیرم؟ چه گوشی و طرحی رو پیشنهاد می کنید و چه قدر هزینه داره؟

گوشی هاتون رو بیارید . گوشی های قدیمی هم اینجا کار می کنه. ما طرح پری پید prepaid از att گرفتیم . 30 دلار ماهانه. یک سیم کارت میخری 10 دلار بعد هر دفعه کارت شارژ میخری شارژ می کنی. مثل ایرانسل مثلا. اگه نخواید که پلن بگیرید. در مورد پلنها من اطلاع ندارم چون تحقیق نکردم.

بچه ها خداروشکر ما بالاخره یکیمون کار پیدا کرد خانمم یک جای خوب استخدام شد. اینم انرژی مثبت ! دیگه چی میخواید؟ انرژی بازم می خواید بدم بهتون؟
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
دوستان با تجربه سرویسها و پوشش كدوم بهتره؟
att یا t-mobile یا verision؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، گل نهال
برایه ارتباط صوتی یا تصویری برنامه های خوبی هست که نیاز به اینترنت در دوطرف داره: مثل تانگو ، وایبر،.....البته از بین این برنامه ها وایبر ف.ی.ل.تره . اما خودم به شخصه از تانگو (tango)استفاده می کنم تازه علاوه بر صوت، تصویر هم ساپورت میکنه ، با اینترنت 128 که دارم خوب جواب میده.

دوستان می تونند این روش رو هم مد نظر بگیرند .

ضمنا این برنامه ورژن قابل نصب رو کامپیوتر رو هم داره البته باید با اسم شو نبر وصل بشین

موفق باشید
(2013-05-01 ساعت 01:23)fire dragon نوشته:  سوال 2
13. ... Are you or any family members traveling with you bringing $10,000 or more in U.S. dollars or foreign equivalent in any form into the United States?

اینو نتونستم پیدا کنم ..اصلا بچه هایی که رفتن این فرمو پر کردند؟؟؟؟/

من این فرمو پیدا کردم ولی فایلش PDF نمیتونم آپلود کنم .
اسمش عوض شده و شده فرم FinCEN Form 105.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897 ، amiz.abdollah ، rezagh ، amir82 ، mhb161
دوستان اگر از شما عزیزان پستی یا تاپیکی رو دیده اید که به این موضوع پرداخته راهنمایی بفرمایید.
در مورد ایالت کلورادو و شهر دنور و مناطق شمالی دنور کسی اطلاعی داره؟ امنیتش، کیفیت زندگی، هزینه ها و غیره؟ آیا ایرانی در دنور و حومه اش هست، یا مغازه های ایرانی؟ کلا مردمش چطورند؟ جای خوبی برای زندگی هست؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: kasrafo ، mhb161 ، powerb
يه سوال از دوستان مهربان داشتم:
الان از يه صرافي پرسيدم پول مي توانم به حساب خودم تو آ م ر ي ك ا حواله كنم و اون هم با مهرباني پاسخ داد بله هر حجم پولي رو كه بدين فرقي نمي كند 30 د ل ا ر كارمزدش مي شه در مدت 4 روز كاري هم تو حسابتونه .چرا هيشكي پس نمي آيد بجاي اينكه استرس حمل و نقل پول رو داشته باشه و فرودگاه ايران و ... پولش رو به حسابش حواله كنه ؟
احتمالآ اونهايي كه اونطرف هستند بايد بهتر كمك كنند ولي اگه كسي اين رو بررسي كرده مي شود مطالعاتش رو براي ما هم تقسيم كنه؟
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
دیشب داشتم ار سایت کریگز لیست قیمت خونه ها رو تو منطقه ایرواین نزدیک لس انجلس بررسی میکردم که برق از سرم پرید! یک چیز جالب هم بود که مساحت خونه مثلا 1000 فوت مربع بود (که اگر بر 10.75 تقسیم کنیم معادل 93 متر مربع میشه) ولی 3 خوابه بود! باید رفت و دید چطوری نقشه رو در اورده! چیزی که دستم اومد اینه که برای یک خانه 100 متری متوسط قیمت 2000 تا 2500 دلار بسته به امکانات و محلش تغییر میکنه.ضمنا یک سری خونه هایی هست که مال یک شرکت هستن و به صورت شهرک یا کامیونیتی هستش که هم اشپزخونه هاشون کامل تر هستن وهم استخر و محل بازی بچه و اینها دارن که کیس های بهتری به نظر می اومدن.
یک چیز دیگه هم این که یک هتل( شاید متل باید گفت) به اسم extended stay america هست که برای روز های اول که خونه نداریم مناسبه. اجاره هاش بین 50 تا 100 دلار برای هرشب متغییره که با زمان و شعبه اش متفاوت هستش ولی خوبیش اینه که اتاق هاش آشپزخانه کامل همراه با وسایل و ظروف و غیره رو کامل داره.به علاوه صبحانه سرد رایگان و wifi مجانی. پارکینگ مجانی هم داره ولی به کار ما نمیادBig Grin فعلا!
یک هتل زنجیره ای دیگه هم candelwood suites هست که همین امکانات رو بدون صبحانه داره ولی قیمت هاش کمی بالاتر و بین 80 تا 110 دلاره.
یکی دیگه هم هست کهthe lemon tree hotel نام داره و با همون شرایط.
بعضی از دوستان motel 6 رو قبلا معرفی کرده بودن ولی اونجا اشپزخانه نداره.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-05-01 ساعت 15:00)Almond نوشته:  دوستان اگر از شما عزیزان پستی یا تاپیکی رو دیده اید که به این موضوع پرداخته راهنمایی بفرمایید.
در مورد ایالت کلورادو و شهر دنور و مناطق شمالی دنور کسی اطلاعی داره؟ امنیتش، کیفیت زندگی، هزینه ها و غیره؟ آیا ایرانی در دنور و حومه اش هست، یا مغازه های ایرانی؟ کلا مردمش چطورند؟ جای خوبی برای زندگی هست؟

سلام دوست عزیز

تا اونجا که من اطلاعات دارم: دنور ایرانی‌های کمی‌ داره ولی‌ مغازه ایرانی‌ دارهBig Grin ،۲ ماه زمستون سردی داره ،هزینهٔ زندگی‌ خیلی‌ کمتر از کالیفرنیا و لوس آنجلس است . و کلا اینطور می‌تونم بگم که برای شروع جای خوبیه واسه زندگی‌..
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، amir82 ، Almond ، LALILO ، kasrafo ، ایلیا8118 ، mhb161 ، hamedhamed ، jazirehh
(2013-05-01 ساعت 09:28)IN.USA@2013 نوشته:  دوستان با تجربه سرویسها و پوشش كدوم بهتره؟
att یا t-mobile یا verision؟
بالاترین پوشش رو AT&T بهتون میده با بالاترین کیفیت بعد ورایزون بعد T-MOBILE البته ورایزون و T-MOBILE تقریبا در یک حد هستند.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: ASALI ، fire dragon ، مانترا ، afs ، mlo ، rezagh ، HRSH ، hassan1358arab ، mhb161 ، hoj_s000 ، afshinghwink ، iman63ir ، saeed5564 ، jazirehh ، Ehsan1358
میترا جان من میدونم کیف لپ تاپ تو کابین بردن جزو بار حساب نمیشه و free هستش . البته من خودم یه کیف لپ تاپ میخوام ببرم با یه کوله پشتی و یه چمدون سایز کابین
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، mitme ، mhb161 ، r_ent ، hamedhamed ، jazirehh ، shatsi ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان