کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
دوستان من دیروز یعنی 3 روز پس از ورودم رفتم اداره سوشیال سکوریتی و فرم پر کردم.گفت کارتت ظرف دو هفته میاد .پرسیدم شماره اشو میتونم داشته باشم گفتش که فردا یا پس فردا بیا شماره اشو بگیر. بعدش رفتم آیدی کارت بگیرم که گفتن سوشیال نامبر با کارتشو میخوان.
حالا یه سوال .اینجوری که گفتن مثل اینکه این شماره به هیچ دردی نمیخوره و برای گرفتن آیدی کارت و گواهینامه و باز کردن حساب اصل کارتو باید نشون بدیم.
درسته؟
راستی پس از تحقیقات فراوان در نهایت رفتم T-mobile و ازشون خط هم گرفتم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-05-07 ساعت 18:00)fereydoooon نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:57)sharmin66 نوشته:  دوستان ما اين 165$ رو داديم بدون اون 01 02 رسيدشم هست حالا چى ميشه ؟ ايميل بايد بياد ؟

اره منم دیروز پرداخت کردم . همون لحظه برام ایمیل تاییدیه اش اومد

دوستان من دیروز وارد فرودگاه jfk نیویورک شدم. بدون اینکه تو صف پاسپورت چک بایستم منو به یه اتاقی راهنمایی کردن و تمام مراحل ورودو مثل تحویل مدارک و انگشت نگاری رو همون جا در عرض نیم ساعت انجام دادند و با یه خوش امد رفتم چمدونامو برداشتمو وارد نیویورک شدم و از اونجا هم به نیوجرسی اومدم. پرواز من ترکیش بود و واقعا عالی بود. من با امارات هم سفر کردم. هواپیماهای ترکیش جدید تر هستند. دیشب هم جاتون خالی یه سینما رفتیم. ایرون من 3.
بسلامتی ایشالا, مبارکه, تبریک میگم ورودتونو
از نیویورک تا نیوجرسی رو چطور رفتید؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: mrbonbon ، پدی ، mhb161 ، hassan1358arab ، گل نهال ، farhad1985 ، rozelo ، payam62 ، bayat_r ، sce ، LALILO ، mori ، gilibili ، powerb
(2013-05-07 ساعت 05:34)hasti_banoo نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 21:06)SOROUSHSOFT نوشته:  شهلا خانم میشه لطفا بفرمایید نوع حسابی که باز کردید چیه؟ من احساس میکنم شما سیوینگ اکانت باز کردید. جون کارت سیوینگ اکانت تقریبا بلا استفادست و فقط میشه باهاش از ATM پول برداشت و قابلیت خرید تو فروشگاه و اینترنت و ... رو نداره. اگر چکینگ اکانت باز میکردید اون کارتی که بهتون میدادند هم کریدیت بود هم دبیت منتها پولی رو که از کریدیت خرج میکنید بلافاصله از حسابتون کم میکنه و خوبیش اینه که با اون کارت میتونید از همه جا خرید کنید و یک دسته چک هم بهتون میدن که باهاش میتونید خرید کنید.

البته معمولا bank of america وقتی ابتدای امر مراجعه کنید، دو نوع حساب ، بسته به میزان موجودی بهتون پیشنهاد میده. چکینگ و سیوینگ. کارتی که روی این حسابها میدن، debit card هست و متصل به حساب چکینگ، سیوینگ یا هر دو. از اونجا که امکان گم شدن کارت و سوء استفاده از اون هست، توصیه میشه عمده پولتون رو در حساب سیوینگ بگذارید و کارت debit رو فقط به حساب چکینگ وصل کنید.

از این کارت هم در ATM و هم در همه POS های فروشگاههی می تونید استفاده کنید. مبلغ خرج شده هم بلافاصله از حسابتون کم میشه.

روی حساب چکینگ دسته چک هم اگر درخواست کنید براتون صادر می کنند.

اما حساب کردیت و کردیت کارت بحثش جداست و هیچ ربطی به حساب جاری و پس اندازتون نداره. معمولا در ابتدای کار که شما مشتری شناخته شده ای برای بانک نیستید، کردیت کارت نمیدن، مگر به حالت secured. یعنی شما پولی رو در بانک می خوابونید تا 6 ماه یا یکسال و بهش دست نمی زنید. این پشتوانه کردیت شما میشه، بر مبنای اون مقداری در حد 500 تا 1000 دلار یا کمی بیشتر بهتون کردیت میدن. یک کردیت کارت هم داده میشه که می تونید در مراکز خرید ، یا آنلاین ازش اشتفاده کنید. اونچه که با این کارت خرج کنید، از کردیتتون کم میشه، نه از حساب بانکی. پس آخر ماه که براتون صورت حساب اومد ( آنلاین یا پستی) ، مبلغی رو که در طول ماه خرج کردید به بانک می پردازید. اگر تاخیر در پرداخت داشته باشید جریمه خواهید شد و مسلما تاثیر خوبی در اعتبار کردیت شما نخواهد داشت.

اگر هم اول کار کردیت کارت ندادن، معمولا اگر حساب بانکی خوبی داشته باشید و گردش مالی هم در سال اول خوب باشه، خودشون داوطلبانه و بدون نیاز به secured deposit کردیت کارت بهتون میدن. باز هم اگر خوش حساب باشید ، بعد 6 ماه می تونید درخواست افزایش اعتبار کنید.

سلام
ضمن تشکر از پاسخ کامل و جامع که دادید ما چکینگ برای شخص باز کردیم چون حالت بزنیسی هم داشت سه برگه چک هم داد
به مترجم گفتم ازش بپرسه کردیت هم میدن
گفت بعد از چند ماه که با حسابتون کار کردید و خوش حساب بودید خود بانک براتون صادر میکنه و الان ندادند .
در مورد تعویض ادرس ارسال گرین کارت من 165 دلار را واریز کردم و ادرس پورتلند را نوشتم ولی ایا باید جای دیگه ادرس را عوض کنم ممنونم
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، mrr777 ، گل نهال ، farhad1985 ، amir82 ، lilac ، mhb161 ، rozelo ، payam62 ، bayat_r ، kasrafo ، sce ، LALILO ، hoj_s000 ، nooshshahnar ، shatsi ، powerb
(2013-05-07 ساعت 10:46)Almond نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز و با تجربه
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.

به نظر شما برای یک زوج بهتر است که یک حساب مشترک داشته باشند یا هر کدام حسابهای جداگانه داشته باشند؟ منظورم از نظر ساختن کردیت است ، مثلا بعد یکسال بخواهند منزلی بخرند یا در جای دگری اجاره کنند، بهتره که حسابهای جدا داشته باشند یا اگر حساب مشترک هم باشه مشکلی نیست؟ کدامیک مزیت دارند یا هر کدام چه مشکلی ممکن است داشته باشد؟ بیشتر زوجهای فراوم چه جور حسابهایی درست کرده اند؟

سوال دیگر رو هم قبلا پرسیده بودم اینکه آیا اگر تا زمانیکه خواستیم برگردیم مقداری پول اضافه ماند و در یو اس هزینه نشد و فاصله سفر بعدی هم زیاد بود و خواستیم این میزان اضافی را برگردانیم مثلا در حدود 5000 دلار، آیا میتوان این مقدار را با خود برگردانیم منظورم اینست که محدودیتی وجود نداره؟

بسیار ممنون
سلام
اگر خرید ها از یک حساب انجام بشه گردش بیشتر داره پس حساب مشترک بهتره مگر اینکه قصد جدایی مطرح باشه...
ضمنا توجه کنید که اگر موجودی حساب از یک حدی کمتر باشه هر ماه مبلغی از حساب کم میشه. در BOA حداقل 1500 دل ار باید باشه.هر بانکی قانون خودشو داره
موفع خروج هم باید در صورت داشتن بیش از 10000 د ل ا ر اعلام بشه مثله موقع ورود
اگر پول بر میگردونید در ایران حتما قبل از چک شدن پاس و مهر ورود برید بانک ملی و اظهار نامه بگیرید. با این اظهار نامه میتونید این مبلغ رو خروج بعدی اضافه بر 5000 تا خارج کنید.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
(2013-05-07 ساعت 18:21)fire dragon نوشته:  حالا یه سوال .اینجوری که گفتن مثل اینکه این شماره به هیچ دردی نمیخوره و برای گرفتن آیدی کارت و گواهینامه و باز کردن حساب اصل کارتو باید نشون

شماره سوشال که خیلی مهمه و خیلی جاها کاربرد داره.
اما اونجایی که از سوشال سیکیورتی کارت به عنوان Identification Document بخواد استفاده بشه بله دیگه فقط شماره اش کافی نیست و کارت فیزیکی هم لازمه.
مگرنه کلی از سرویس های اینترنتی که سوشال سیکیوریتی رو می خواند با شماره اون قابل استفاده هستند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-05-07 ساعت 23:31)afs نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:21)fire dragon نوشته:  حالا یه سوال .اینجوری که گفتن مثل اینکه این شماره به هیچ دردی نمیخوره و برای گرفتن آیدی کارت و گواهینامه و باز کردن حساب اصل کارتو باید نشون

شماره سوشال که خیلی مهمه و خیلی جاها کاربرد داره.
اما اونجایی که از سوشال سیکیورتی کارت به عنوان Identification Document بخواد استفاده بشه بله دیگه فقط شماره اش کافی نیست و کارت فیزیکی هم لازمه.
مگرنه کلی از سرویس های اینترنتی که سوشال سیکیوریتی رو می خواند با شماره اون قابل استفاده هستند.

سلام افشین جان.
در پست یکی از دوستان سالهای قبل خوندم که سوشال نامبر خیلی مهمه و اون رو نباید به کسی که نمیشناسیش بدی ولی همونطور که شما هم اینجا گفتی و خودم هم دیدم، خیلی از سایتها برای ارائه خدمات این شماره رو می خواهند.
ایا وارد کردن این شماره در این سایتها خطرناک نیست و مشکلی ارائه نمی کنه؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
دوستان ایا کسی تجربه change airportدر واشنگتن از دالاس به ریگان ایرپورت و داره ایا با 5ساعت میشود هم کارهای ایمیگریشن و گمرک رو انجام دادوساک هارو تحویل بگیری وبعد با تاکسی بری فرودگاه ریگن
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، asal1907 ، sce ، mhb161 ، آلیس-1980 ، powerb
(2013-05-08 ساعت 00:21)amirhr123 نوشته:  دوستان ایا کسی تجربه change airportدر واشنگتن از دالاس به ریگان ایرپورت و داره ایا با 5ساعت میشود هم کارهای ایمیگریشن و گمرک رو انجام دادوساک هارو تحویل بگیری وبعد با تاکسی بری فرودگاه ریگن

دوست عزیز، کسی نمی تونه به این سوال به طور دقیق پاسخ بده. چون موقعیتها فرق می کنن.
این دو فرودگاه حدود ۳۶ کیلومتر به خط مستقیم فاصله دارن. حالا اینکه شما بتونید این کار رو در ۵ ساعت انجام بدید اون هم با بار و غیره یه خورده ریسک رو بالا می بره و باعث نگرانی شما در کل مسافرتتون خواهد شد. کافیه ۲-۳ تا پرواز هم زمان با شما برسن و شما حدود ۳ ساعت رو برای کارهای اداری در فرودگاه معطل بشین و پرواز بعدی تون رو از دست بدین و ممکنه خلوت باشه و نیم ساعته کارتون راه بیافته.
اگر امکانش براتون هست مسیر بهتری رو انتخاب کنید که لااقل لازم نشه فرودگاه رو تغییر بدید تا با خیال اسوده سفر کنید.
اگر مبدا و مقصدتون رو بگید دوستان اینجا می تونن کمکتون کنن تا بهترین مسیر پروازی رو انتخاب کنید
موفق باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، fire dragon ، گل نهال ، itsmasoud ، payam62 ، enchantress_boy ، Saiban ، sce ، HRSH ، mhb161 ، LALILO ، amirhr123 ، iman63ir ، shatsi ، آلیس-1980 ، powerb
(2013-05-07 ساعت 17:57)sharmin66 نوشته:  دوستان ما اين 165$ رو داديم بدون اون 01 02 رسيدشم هست حالا چى ميشه ؟ ايميل بايد بياد ؟

دوستان من دیروز وارد فرودگاه jfk نیویورک شدم. بدون اینکه تو صف پاسپورت چک بایستم منو به یه اتاقی راهنمایی کردن و تمام مراحل ورودو مثل تحویل مدارک و انگشت نگاری رو همون جا در عرض نیم ساعت انجام دادند و با یه خوش امد رفتم چمدونامو برداشتمو وارد نیویورک شدم و از اونجا هم به نیوجرسی اومدم. پرواز من ترکیش بود و واقعا عالی بود. من با امارات هم سفر کردم. هواپیماهای ترکیش جدید تر هستند. دیشب هم جاتون خالی یه سینما رفتیم. ایرون من 3.
ممنون رسیدشو باید تو فرودگاه بهشون تحویل بدیم ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، mhb161 ، powerb
(2013-05-08 ساعت 01:48)sharmin66 نوشته:  

ممنون رسیدشو باید تو فرودگاه بهشون تحویل بدیم ؟
خیر. رسیدی که براتون ایمیل میشه در واقع یک تاییدیه است برای خودتون. بعد از پرداخت گرین کارت به محل اقامتتون میاد. شما باید فقط پاسپورت و پاکت زرد رنگی که ptt بهتون داده رو تحویل بدید. حتی سی دی های دکتر اونگان رو هم نخواستند.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: bayat_r ، kasrafo ، Hedieh20 ، sce ، payam62 ، مرآت74 ، sharmin66 ، mhb161 ، LALILO ، rozelo ، shatsi ، powerb
(2013-05-08 ساعت 02:55)SOROUSHSOFT نوشته:  منم امروز رفتم اداره راهنمایی و رانندگی و امتحان رانندگی رو دادم البته از نوع آیین نامه و هنوز امتحان شهر ندادم و خدا رو شکر قبول هم شدم.
چند نکته به نظرم واجب اومد بگم. اول از همه اینکه گواهی نامه ایران با ترجمشو نشون متصدی ثبت نام دادم به شوخی برگشت یه چیزی بهم گفت که در اصطلاح عامیانه معنیش میشهSad اینی که داری به درد لای جرز دیوار میخوره Big Grin) این نشون میده که ایالت به ایالت قانون ها خیلی متفاوت هست ومتاسفانه ایالت ایلینویز گواهی نامه ایرانی رو اصلا قبول نداره....

سروش جان همونطور که خودت هم اشاره کردی اینجا ایالت با ایالت قوانینشون فرق می کنه و هر کدوم یک سازی برای خودش میزنه.
در تگزاس جدیدا دیگه به محض ورود نمیشه آیدی کارت ایالتی یا گواهینامه رانندگی گرفت. حتما باید 30 روز از اقامتت در این ایالت گذشته باشه. فعلا که من برای هیچ کدومش نتونستم اقدام کنم و منتظرم یکماه بشه. و خدا رو شکر اینجا با گواهی نامه بین المللی میشه مدتی رانندگی کرد .
ضمنا میشه امتحان آیین نامه رو آنلاین ثبت نام کرد و از خونه امتحان داد که باز هم محدودیت زمان نداره و فقط هزینه اش بیشتره.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-05-08 ساعت 05:33)mohajer13 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:55)SOROUSHSOFT نوشته:  منم امروز رفتم اداره راهنمایی و رانندگی و امتحان رانندگی رو دادم البته از نوع آیین نامه و هنوز امتحان شهر ندادم و خدا رو شکر قبول هم شدم.
چند نکته به نظرم واجب اومد بگم. اول از همه اینکه گواهی نامه ایران با ترجمشو نشون متصدی ثبت نام دادم به شوخی برگشت یه چیزی بهم گفت که در اصطلاح عامیانه معنیش میشهSad اینی که داری به درد لای جرز دیوار میخوره Big Grin) این نشون میده که ایالت به ایالت قانون ها خیلی متفاوت هست ومتاسفانه ایالت ایلینویز گواهی نامه ایرانی رو اصلا قبول نداره....

سروش جان همونطور که خودت هم اشاره کردی اینجا ایالت با ایالت قوانینشون فرق می کنه و هر کدوم یک سازی برای خودش میزنه.
در تگزاس جدیدا دیگه به محض ورود نمیشه آیدی کارت ایالتی یا گواهینامه رانندگی گرفت. حتما باید 30 روز از اقامتت در این ایالت گذشته باشه. فعلا که من برای هیچ کدومش نتونستم اقدام کنم و منتظرم یکماه بشه. و خدا رو شکر اینجا با گواهی نامه بین المللی میشه مدتی رانندگی کرد .
ضمنا میشه امتحان آیین نامه رو آنلاین ثبت نام کرد و از خونه امتحان داد که باز هم محدودیت زمان نداره و فقط هزینه اش بیشتره.

مهاجر جان ممنون از اطلاع رسانیت Smile
این دادن امتحان از خونه یکم مجهول میزنه Big Grin
اینجوری اونا از کجا میفهمن طرف خودشه که داره جواب سوالها رو میده؟؟؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: mohajer13 ، afs ، bayat_r ، kasrafo ، Hedieh20 ، گل نهال ، Saiban ، Saeedv13 ، mrr777 ، sce ، payam62 ، amir82 ، mhb161 ، مرآت74 ، LALILO ، fire dragon ، StarIR ، shatsi ، powerb
(2013-05-08 ساعت 06:14)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 05:33)mohajer13 نوشته:  

مهاجر جان ممنون از اطلاع رسانیت Smile
این دادن امتحان از خونه یکم مجهول میزنه Big Grin
اینجوری اونا از کجا میفهمن طرف خودشه که داره جواب سوالها رو میده؟؟؟

دقیقا همینطوره.. کس دیگری میتونه به جای شخص امتحان بده ولی تا آخرش دیگه باید اون شخص دوم اینکار رو بکنه. چون تست صدا داره. ضمن اینکه زمان هم نداره و چند روز هم میشه طول داد. در واقع تا مرحله به مرحله پاس نکنی و به سوالاتش جواب ندی، نمیتونی به مرحله بعد بری ( آدم رو یاد گیم های کامپیوتری می اندازه Smile ). وقتی برای آزمون آنلاینش ثبت نام می کنید در ابتدا یکسری عکس و ویدئو و توضیحات نشون میده و بعد سوالات مربوط به همون قسمت رو نشون میده و به همین ترتیب الی آخر... و در آخر غولش رو می کشید و آئین نامه رو قبول میشیدBig Grin . به همین راحتی و به همین خوشمزگی. فقط هزینه اش تقریبا کمی بیشتر از 2برابره.
اینجا من چند نفری رو دیدم که اینطوری امتحان دادند. من خودم هم قصدم اینه آنلاین امتحان بدم.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-05-07 ساعت 23:37)mrr777 نوشته:  سلام افشین جان.
در پست یکی از دوستان سالهای قبل خوندم که سوشال نامبر خیلی مهمه و اون رو نباید به کسی که نمیشناسیش بدی ولی همونطور که شما هم اینجا گفتی و خودم هم دیدم، خیلی از سایتها برای ارائه خدمات این شماره رو می خواهند.
ایا وارد کردن این شماره در این سایتها خطرناک نیست و مشکلی ارائه نمی کنه؟

بله من هم اون رو خونده بودم و خودم هم سردر گم شدم.
اما یه مثال کلیدی می زنم خودتون می تونید یه مقایسه ای بکنید.

سوشال سیکیوریتی نامبر بسیار شبیه کد ملی هست که در ایران استفاده می شه. اگر ازتون بپرسن که اگر کسی کد ملی شما رو بدونه خیلی براتون خطرناک هست، جواب هم بله است و هم خیر.
به هرحال با دونستن کدملی یک فرد چند مورد اطلاعات شخصی دیگه مثل تاریخ تولد و تلفن می شه به خیلی از اطلاعات و خدماتی که در اختیار یک نفر گذاشته می شه دسترسی داشت.

در مورد سوشال سیکیوریتی هم همین طوره. اما خیلی جاها نه تنها این کد بلکه اصل کارت هم درخواست می شه. مثلا برای باز کردن حساب (اگر حساب کردیتی بخواهید باز کنید)، رفتن سرکار، اجاره کردن آپارتمان و ... این کد رو ازتون می خواند و خوب چاره ای هم ندارید که ارائه کنید.
حتی جالبه بدونید برخی موارد شماره حساب شما رو هم طلب می کنند و می تونند از بانک استعلام کنند که چقدر پول داخل حساب شما هست. (چیزی که در ایران قاعدتا و قانونی ممکن نیست - البته تا جایی که من می دونم)
به طور کلی کلیه سرویس هایی که بخواهند هویت واقعی شما رو در امریکا تشخیص بدند به خصوص مسائل مالی مربوط به شما براشون مهم باشه به سوشال سیکیوریتی نامبر شما احتیاج پیدا می کنند.

خوب برای حساب باز کردن یا لیز کردن ماشین و این ها که مشخص هست که چه کسی و دقیقا چه کمپانی این کد رو داره و معمولا تعهدنامه ای هم در اختیار شما قرار می دند که اطلاعات شخصی شما برای کار دیگه ای غیر از اون چیزی که شما مشخصاتتون رو بخاطرش دادید استفاده نشه.

می مونه سایت هایی که این کد رو می خواند.
این هم بستگی داره که آیا این سایت برای شما شناخته شده هست و می تونید بهش اطمینان کنید یا نه. نکته کلیدی این موضوع امن بودن و معتبر بودن سایت مورد نظر هست.
اگر دقت کرده باشید خیلی از سایت ها (به خصوص اون هایی که کار مالی انجام می دند) از https برای تبادل اطلاعات در اینترنت استفاده می کنند. این به معنی این هست که ارتباط شما با اون سایت به صورت کد گذاری شده و امن هست و اگر هکر دولتی یا غیر دولتی بخواد اطلاعات تبادل شده شما با اون سایت رو بین راه شنود کنه به همین راحتی ها نمی تونه. این شرط امن بودن رو تضمین می کنه.

اما در مورد معتبر بودن سایت هایی که از https استفاده می کنند همه دارای یک certificate هستند که معمولا مرورگرهای جدید این خصوصه رو در آدرس بار جایی که آدرس سایت نوشته می شه با یک قفل یا چیزی شبیه اون نشون می دند. اگر روی این قفل کلیک کنید مشخصات بیشتری از سایت در اختیارتون می گذاره و با زدن بر روی گزینه View Certificate (ممکنه در مرورگرها اسم گزینه متفاوت باشه) جزییات هویتی سایت رو به شما نشون می ده.
اگر با بررسی این گزینه به این نتیجه رسیدید که این سایت همون سایتی هست که می گه می تونید تا حد زیادی مطمئن بشید که اونجا محل نا مطمئنی برای ارائه اطلاعات شخصی نیست.

اما در هر صورت عقل حکم می کنه هر جایی هم که امن و مطمئن بود اطلاعات هویتی و شخصی خودتون رو ارائه نکنید و نهایتا خودتون باید تصمیم بگیرید که مایل به ارائه اطلاعات هستید یا خیر.

توصیه من اینه که به هیچ عنوان سوشال سیکیوریتی نامبر حتی تاریخ تولد خودتون رو در اختیار سایت هایی که امن و معتبر نیستند قرارندید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دوستانی که اوایل تابستون و برای اولین بار به خاک یو اس وارد می شن و قصد زندگی در ایالت کالیفرنیا را دارند میشه بگید کدون منطقه رو برای زندگی انتخاب می کنید؟ و ضمنا برای بدو ورود کدوم هتل ها رو رزرو کردید؟ من اینقدر این روزا مشغول بررسی نواحی مختلف کالیفرنیا برای زندگی بودم و به قدری اطلاعات ضد و نقیض خوندم که به کل گیج شدم. هر کی هر نظری داره که فکر می کنه موثره اینجا مطرح کنه لطفا.
ممنون
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، sce ، payam62 ، مرآت74 ، mhb161 ، سمانه777

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان