موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من دیروز یعنی 3 روز پس از ورودم رفتم اداره سوشیال سکوریتی و فرم پر کردم.گفت کارتت ظرف دو هفته میاد .پرسیدم شماره اشو میتونم داشته باشم گفتش که فردا یا پس فردا بیا شماره اشو بگیر. بعدش رفتم آیدی کارت بگیرم که گفتن سوشیال نامبر با کارتشو میخوان.
حالا یه سوال .اینجوری که گفتن مثل اینکه این شماره به هیچ دردی نمیخوره و برای گرفتن آیدی کارت و گواهینامه و باز کردن حساب اصل کارتو باید نشون بدیم.
درسته؟
راستی پس از تحقیقات فراوان در نهایت رفتم T-mobile و ازشون خط هم گرفتم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
2013-05-07 ساعت 19:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 19:37 توسط ronmony.)
(2013-05-07 ساعت 10:46)Almond نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز و با تجربه
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
به نظر شما برای یک زوج بهتر است که یک حساب مشترک داشته باشند یا هر کدام حسابهای جداگانه داشته باشند؟ منظورم از نظر ساختن کردیت است ، مثلا بعد یکسال بخواهند منزلی بخرند یا در جای دگری اجاره کنند، بهتره که حسابهای جدا داشته باشند یا اگر حساب مشترک هم باشه مشکلی نیست؟ کدامیک مزیت دارند یا هر کدام چه مشکلی ممکن است داشته باشد؟ بیشتر زوجهای فراوم چه جور حسابهایی درست کرده اند؟
سوال دیگر رو هم قبلا پرسیده بودم اینکه آیا اگر تا زمانیکه خواستیم برگردیم مقداری پول اضافه ماند و در یو اس هزینه نشد و فاصله سفر بعدی هم زیاد بود و خواستیم این میزان اضافی را برگردانیم مثلا در حدود 5000 دلار، آیا میتوان این مقدار را با خود برگردانیم منظورم اینست که محدودیتی وجود نداره؟
بسیار ممنون
سلام
اگر خرید ها از یک حساب انجام بشه گردش بیشتر داره پس حساب مشترک بهتره مگر اینکه قصد جدایی مطرح باشه...
ضمنا توجه کنید که اگر موجودی حساب از یک حدی کمتر باشه هر ماه مبلغی از حساب کم میشه. در BOA حداقل 1500 دل ار باید باشه.هر بانکی قانون خودشو داره
موفع خروج هم باید در صورت داشتن بیش از 10000 د ل ا ر اعلام بشه مثله موقع ورود
اگر پول بر میگردونید در ایران حتما قبل از چک شدن پاس و مهر ورود برید بانک ملی و اظهار نامه بگیرید. با این اظهار نامه میتونید این مبلغ رو خروج بعدی اضافه بر 5000 تا خارج کنید.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایا کسی تجربه change airportدر واشنگتن از دالاس به ریگان ایرپورت و داره ایا با 5ساعت میشود هم کارهای ایمیگریشن و گمرک رو انجام دادوساک هارو تحویل بگیری وبعد با تاکسی بری فرودگاه ریگن
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-07 ساعت 18:00)fereydoooon نوشته: (2013-05-07 ساعت 17:57)sharmin66 نوشته: دوستان ما اين 165$ رو داديم بدون اون 01 02 رسيدشم هست حالا چى ميشه ؟ ايميل بايد بياد ؟
اره منم دیروز پرداخت کردم . همون لحظه برام ایمیل تاییدیه اش اومد
دوستان من دیروز وارد فرودگاه jfk نیویورک شدم. بدون اینکه تو صف پاسپورت چک بایستم منو به یه اتاقی راهنمایی کردن و تمام مراحل ورودو مثل تحویل مدارک و انگشت نگاری رو همون جا در عرض نیم ساعت انجام دادند و با یه خوش امد رفتم چمدونامو برداشتمو وارد نیویورک شدم و از اونجا هم به نیوجرسی اومدم. پرواز من ترکیش بود و واقعا عالی بود. من با امارات هم سفر کردم. هواپیماهای ترکیش جدید تر هستند. دیشب هم جاتون خالی یه سینما رفتیم. ایرون من 3.
ممنون رسیدشو باید تو فرودگاه بهشون تحویل بدیم ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 01:48)sharmin66 نوشته: (2013-05-07 ساعت 18:00)fereydoooon نوشته: (2013-05-07 ساعت 17:57)sharmin66 نوشته: دوستان ما اين 165$ رو داديم بدون اون 01 02 رسيدشم هست حالا چى ميشه ؟ ايميل بايد بياد ؟
اره منم دیروز پرداخت کردم . همون لحظه برام ایمیل تاییدیه اش اومد
دوستان من دیروز وارد فرودگاه jfk نیویورک شدم. بدون اینکه تو صف پاسپورت چک بایستم منو به یه اتاقی راهنمایی کردن و تمام مراحل ورودو مثل تحویل مدارک و انگشت نگاری رو همون جا در عرض نیم ساعت انجام دادند و با یه خوش امد رفتم چمدونامو برداشتمو وارد نیویورک شدم و از اونجا هم به نیوجرسی اومدم. پرواز من ترکیش بود و واقعا عالی بود. من با امارات هم سفر کردم. هواپیماهای ترکیش جدید تر هستند. دیشب هم جاتون خالی یه سینما رفتیم. ایرون من 3.
ممنون رسیدشو باید تو فرودگاه بهشون تحویل بدیم ؟
خیر. رسیدی که براتون ایمیل میشه در واقع یک تاییدیه است برای خودتون. بعد از پرداخت گرین کارت به محل اقامتتون میاد. شما باید فقط پاسپورت و پاکت زرد رنگی که ptt بهتون داده رو تحویل بدید. حتی سی دی های دکتر اونگان رو هم نخواستند.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اوایل تابستون و برای اولین بار به خاک یو اس وارد می شن و قصد زندگی در ایالت کالیفرنیا را دارند میشه بگید کدون منطقه رو برای زندگی انتخاب می کنید؟ و ضمنا برای بدو ورود کدوم هتل ها رو رزرو کردید؟ من اینقدر این روزا مشغول بررسی نواحی مختلف کالیفرنیا برای زندگی بودم و به قدری اطلاعات ضد و نقیض خوندم که به کل گیج شدم. هر کی هر نظری داره که فکر می کنه موثره اینجا مطرح کنه لطفا.
ممنون