موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
شاید! منم دقیقا هر چی سرچ کردم چیزی سر درنیاوردم فقط فهمیدم عدد آخر رو که جمع می بندی هر چی بزرگتر باشه آخر سال مبلغ بیشتری بهت برمی گردونن! که البته شامل حال شما نمیشه برای ما زیرخط فقری ها خوبه :دی
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 07:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 07:52 توسط مرآت74.)
(2013-05-05 ساعت 23:30)afs نوشته: این چند روزه اولین حقوقم رو در آمریکا گرفتم.
اولش حس خیلی خوبی بود. اما وقتی با دقت بیشتر نگاه کردم دیدم بله، ۲۸٪ ناقابل بابت فدرال تکس، مدیکر، سوشال سیکیوریتی و تکس ایالت مریلند از مبلغ مبارک کم کردند. این هم یه مدلشه.
الان برداشته ۷ درصد مالیات استیت و کانتی از من کم کرده که خودش یک چهارم مبلغ کسر شده است. به نظر من اگر بین چند ایالت مردد هستید، می خواهید کار بکنید و یکی از گزینه های شما ایالتی هست که Income Tax نداره (قابل توجه مسافران سیاتل) اولویت اون گزینه رو بالا ببرید.
چطور میشه دید که این Income Tax در کدوم ایالت ها هست کدوم نیست ؟ و آیا برای یک ماهه یا دائم؟
(2013-05-06 ساعت 00:32)afs نوشته: (2013-05-05 ساعت 23:33)hasti_banoo نوشته: اگه درآمدتون کمتر از خط فقر باشه، آخر سال بهتون مالیات state و کانتی رو به علاوه چند مورد دیگه بر می گردونند. مثلا اگه پولی از جیبتون برای کالج داده باشید، یا هزینه ای برای درمان پرداخته باشید ، درصدی از اونها رو هم پس میدن. بله خیلی سخته وقتی تو اولین چک ببینی چقدر ازش کم شده. بعد کم کم عادت می کنید.
متاسفانه کمتر از خط فقر نیست (البته کی می دونه شاید دو ماه نشده از دستش دادم) و تازه من در دوره Probationary هستم که همون دوره آزمایشیه. خودتون می دونید بعد از اون یک سری کسورات دیگه مثل 401K هم ممکنه بهش اضافه بشه و حتی به دلیل اضافه شدن حقوق مبلغ مالیات هم بالا می ره.
اتفاقا خیلی به همین Deduction ها فکر کردم که بشه از تکس کم کرد اما درهرصورت برای من اصفهانی خیلی زور می گه که الان به دولت پول بدم و بعد آخرسال پسش بگیرم. برای همینه که می گم ایالت هایی که Income Tax ندارند یه امتیاز برای تازه واردین کم درآمد به حساب میاند.
ولی آخرش همینه بهش عادت می کنیم.
همشهری عوضش زیاد خرج نمی کنی ...
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
از اونجاییکه تو ویزا انتهای کیس نامبر شمارنده 01 و 02 و ... به تعداد اعضای خانواده اضافه گردیده موقع پرداخت 165$ وقتی می خوایم کیس نامبر رو وارد کنیم بدون 01 باید وارد کنیم یا برای هر فرد بر اساس عددی که تو ویزا خورده؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
افشین، هستی بانوی عزیز و سایر دوتان، در مورد بیمه بازنشستگی میدونین که چطوری هستش؟
به سن هست یا به سالهای سابقه کار؟
مثلا یکی 40 سالشه 20 سال سابقه تو ایران داشته وقتی میاد اونجا کی میتونه به دریافت حقوق بازنشستگی برسه؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 08:33)seperelia نوشته: سلام به دوستان
از اونجاییکه تو ویزا انتهای کیس نامبر شمارنده 01 و 02 و ... به تعداد اعضای خانواده اضافه گردیده موقع پرداخت 165$ وقتی می خوایم کیس نامبر رو وارد کنیم بدون 01 باید وارد کنیم یا برای هر فرد بر اساس عددی که تو ویزا خورده؟
پرداخت 165 دلار بر اساس ای نامبر است نه کیس نامبر.
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 09:21)مرآت74 نوشته: (2013-05-06 ساعت 08:33)seperelia نوشته: سلام به دوستان
ولی در سایت https://www.pay.gov/paygov/forms/formIns...d=40850201
کیس نامبر رو هم می خواد؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 09:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 09:49 توسط شهلا 1346.)
سلام دوستان
من امدم با پاکت زردی که قبلا انو پاره کرده و به انکارا نامه داده بودم که چکار باید بکنم گفتند خودتون شخصا باید با پاستون بیاید و دوبار پاکت را پلمپ کنید .
ولی چسب مایع زدم و بخشی از پاکت را که میشد چسب زدم
اینجا اصلا توجهی نکردند و حتی نپرسیدند چرا پاره هست ولی خودم بخاطر استرسی که داشتم فراموش کردم آدرس جدید را بهشون بدم و نامه ها رفته دالاس ادرس قبلی .
من هنوز 165 دلار را پرداخت نکردم.
لطفا راهنمایی کنید که چطور پرداخت کنم و برای تعویض ادرس که گرین کارت بیاد پورتلند چه باید بکنم؟؟؟
من حساب تو بانک bank of america باز کردم حساب اینترنتی داد و کارت بانک و آموزش داد چطور بیرون بانک پول برداریم و بزاریم و چطور صورتحساب بگیریم
ولی کردیت کارت نداد میشه راهنمایی کنید باید چه بانکی میرفتم تا کردیت کارت میداد و کجا برم ؟؟؟
چون رفتیم سیاتل از کارت بانک ما رزروشن هتل استفاده نکرد و کردیت دوستمون را گرفت چند جای دیگه هم کردیت میخواستند از جمله تو هواپیمای آمریکایی برای گرفتن پتو
توالت بین راهی که درش با کردیت کارت باز میشد و گرفتن بلیط شهربازی که کردیت خواستن ولی عابر بنک ما را قبول نکردن
نمیدونم فرقش چیه که به کارت بانک ما اهمیت نمیدن و استفاده نمیکنن بیشتر کردیت میخوان ؟؟؟؟
نکته قابل توجه ( موقع دریافت سوشیال سکوریتی و باز کردن حساب بانکی گفتم مترجم میخوام و اونا زنگ زدند به یک ایرانی و تلفن را روی ایفون گذاشتند هر چی اونا میگفتن برای ما ترجمه میکرد و صحبت های ما را برای اینا و هیچ هزینه ای هم برای گرفتن مترجم نگرفتند هر سوال هم داشتیم از مترجم می پرسیدیم و اون ازشون سوال میکرد و جوابشون را برامون میگفت شماره سوشیال یکروزه اومد )
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ممنونم
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 11:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 11:23 توسط ehsan99.)
دادن ماليات در آمريکا بيشتر به اين علت خيلی زور داره که خدمات اجتماعی آنچنانی در قبالش دريافت نميکنی. در کشور های سوسياليستی که مديکال و بسيار از خدمات ديگه مجانيست دادن تکس بالا کاملا قابل قبوله آما آمريکا!
گرچه در آمريکا حقوق ها بالاتر از جای ديگست و شايد اينجوری اين قضيه جبران بشه
---
تا اونجايی که من اطلاع دارم
401 K صندوق بازنشستگيست که شما خودتون برای آينده ايجاد ميکنيد
. يعنی هر ماه پولی رو کنار ميزاريد که زمان بازنشستگی حالش رو ببريد
شما ميتونيد به کارفرماتون بگيد که هر درصد مورد نظری از حقوق شما رو براتون بزاره کنار . بسته بر قرادادتون ممکنه خود کارفرما هم درصدی رو برای بازنشستگی شما ماهانه براتون بزاره کنار
مثلا من الان 5 درصد حقوقم رو ميزارم کنار برای بازنشستگی، کارفرما هم 5 درصد از خودش ميزاره که نهايتا ميشه 10 درصد. شما اگه دلتون بخواد ميتونيد جای 5 درصد 10 درصد کنار بزاريد اما در سال نبايد پولی که کنار ميزاريد بيشتر از 16500 دلار بشه.
البته يک نکته بسيار مهم اين وسط وجود داره. پولی که شما برای بازنشستگی کنار ميزاريد راکت باقی نميمونه. اين پول توسط کارفرما در پروژه ها يا بازار سهام سرمايه گزاری ميشه و يه سرمايه گزاری غلط ممکنه باعث بشه که ذخيره بازنشستگی شما کم بشه و البته بالعکسش هم وجود داره
پس اين خيلی مهمه که با امور مالی جايی که کار ميکنيد يه صحبتی بکنيد و بدونيد که اونها پول شما رو کجا ميخوان سرمايه گزاری کنن . حتی خيلی وقتا ممکنه لازم باشه که با يه مشاور حرفه اي آمور مالی مشورت کنيد تا مطمئن بشين پولتون جايی که سود دهی خوبی داره سرمايه گزاری ميشه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 10:50)amir82 نوشته: (2013-05-06 ساعت 09:33)seperelia نوشته: (2013-05-06 ساعت 09:21)مرآت74 نوشته: (2013-05-06 ساعت 08:33)seperelia نوشته: سلام به دوستان
ولی در سایت https://www.pay.gov/paygov/forms/formIns...d=40850201
کیس نامبر رو هم می خواد؟
باید برای هر فرد مشمول کیس، پرداخت جداگانه انجام بشه و اون شماره دو رقمی (که برای هر فرد کیس متفاوته) هم در انتها آورده بشه. این پست رو ببینین:
http://mohajersara.com/post-278569.html#pid278569
براي ما پرداخت كردن و كيس نامبر را بدون اون دو رقم آخر زدند سايت قبول كرد و رسيد آنرا ايميل كرد البته شماره بيگانه ها متفاوته و به هر حال مشكلي نبوده در وارد كردن كيس نامبر
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن