موضوعها: 0
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-05-08 ساعت 13:26)mrbonbon نوشته: (2013-05-07 ساعت 05:34)hasti_banoo نوشته: [quote='SOROUSHSOFT' pid='330731' dateline='1367858215']
درود بر دوستان گرامی
من یه سوال داشتم در مورد این حالت secured، لطف میکنین اگه جوابش رو این دوستانی که در اونجا هستند و اطلاعی دارند بدن.
با توجه به عرایض هستی بانو، من اینجور متوجه شدم که اگه یه پولی از طرف بانک در حساب خودتون بلوکه بشه؛ اینطوری میشه در بدو ورود یک کردیت کارت برای خودمون داشته باشیم( اگه اشتباه میکنم که بگین)
پس با این حساب دوستانی که تازه مهاجرت میکنند، اگه به هر بانکی بروند و تقاضای حساب secured بکنند،1_ آیا بانک بدون هیچ اما و اگری براشون با شرایطی که گفتین (بلوکه کردن مقداری پول) این نوع کریت کارت رو براشون صادر میکنند؟
2-آیا با این نوع کردیت میشه متقاضی بره از یک کمپانی ماشین بخره، یعنی از این طریق ماشینی بخره که به اصطلاح Finance ویا Lease بشه و ماهیانه یه مبلغی رو از حسابش کسر بکنند؟ مدارکش از طرف کمپانی قابل قبول هست؟
چون اگه اینجوری که هستی بانو فرمودند باشه، مهاجرانی که نمیخوان نقدی و یکدفعه پول ماشین رو بپردازندمثلاً بعد از گذشت یکماه از ورودشون آیا میتونن به راحتی بدون پرداخت نقدی و با پرداخت اقساط ماهیانه ماشین دار بشوند؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین
سلام
چند نکته: وقتی تقاضای حساب secured میکنید معمولا بانک ها از شرکتهای خاصی اعتبار شما را استعلام میکنند و چون شما سابقه ندارید جواب منفی میدهند. نا امید نشید. به بانک شرایط رو توضیح بدین درست میشه.
از حساب secured نمیشه برای خرید ماشین استفاده کرد چون دیلر ها عموما بیش از 3000 تا رو با کردیت کارت قبول نمی کنند ولی اگر اعتبارتون خوب باشه خودشون براتون ماشین رو لیز میکنند که بهره هم بر اساس اعتبار شما کم یا زیاد میشه (البته بابت اینکار هم از شما و هم از بانک پورسانت میگیرند و شما اگر اعتبار داشته باشید خودتون میتونید با مراجعه به بانک اینکارو بکنید.)
از طرف دیگه اگر شما 2000 دپازیت بذارین اعتبار حساب secured شما 2000 میشه. حالا اگر 1500 تا خرج کنید تا وقتی پسش ندادین اغتبار شما 500 میشه. پس مجبورین زود پسش بدین. ضمنا بهره حساب secured بالا هست اینم مزید علت میشه که زودتر پس بدین. خلاصه اینکه این حساب secured فقط به درد ساختن کردیت میخوره و زیاد نمیشه روش حساب باز کرد.....
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 09:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 09:57 توسط تی تی موسوی.)
سلام دوستان عزیز لطفا اگر محله مناسبی . هتلی که بیشتر دوستان رفته اند به ما معرفی کنند ممنون می شویم مقصد ما لس آنجلس است بلیط ما برای 20 روز دیگر است وقت نداریم جایی را هم بلد نیستیم
باتشکر فراوان
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 14:44 توسط پروا.)
بعد از ظهر بخير دوستان
كسي در اين مورد چيزي ميدونه، ؟
براي اينكه ويزاي ما مهاجرتي هست ، اگر بخواهيم وسايل مثل فرش و اين جور چيزا رو وارد بلاد كفر كنيم كه قيمتي هستن،و بهشون گمرك و ماليات تعلق نگيره( البته در سفر دوم يا سوم) ، بايد ليست چيزهايي كه هست رو در بدو ورود در سفر اول در فرودگاه اعلام كنيم،..دوستان مطلع ممنون ميشم پاسخ بديد
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
ما دیروز عصر به وقت محلی رسیدیم پورتلند. به نظر من که این شهر یه تکه از بهشته. خیلی زیباست واقعا زیبا و سرسبز و تمیز. ما الان منزل یه دوست اقامت داریم. امروز هم رفتیم اداره سوشیال سکوریتی و درخواست دادیم ولی گفتن که بین 12-14 روز دیگه بدستمون میرسه کارتها. شماره اس اس ان رو هم بهمون نداد گفت الان رو سیستمم نمیبینم. فعلا که داریم تو سایتها دنبال خونه میگردیم امیدوارم بتونیم به زودی یه جا مستقر بشیم.
یه سوال از بچه دارها. دختر من الان 4 سال و 9 ماهشه و تا قبل از سال تحصیلی جدید 5 سالش کامل میشه. من الان میتونم تو مدارس دولتی دخترم رو ثبت نام رایگان واسه پیش دبستانی بکنم یا سنش کمه؟؟؟
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه سوالم تکراریه، ببخشید
برای سفر اول که فقط میخوایم مهر بخوره توی پاس و برگردیم، بردن عکس قفسه سینه واجبه؟ چون بزرگه و جا گیر... فقط همون بسته ای که همراه با ویزا دادن رو ببریم؟ یا مدارک دیگه ای هم لازمه؟
قفسه سینه مهمه که بدونم ببرم یا نه... فرودگاه JFK نیویورک میریم... اگه سریع جواب بدن دوستان، ممنون میشم...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 15:47)mori نوشته: دوستان اگه سوالم تکراریه، ببخشید
برای سفر اول که فقط میخوایم مهر بخوره توی پاس و برگردیم، بردن عکس قفسه سینه واجبه؟ چون بزرگه و جا گیر... فقط همون بسته ای که همراه با ویزا دادن رو ببریم؟ یا مدارک دیگه ای هم لازمه؟
قفسه سینه مهمه که بدونم ببرم یا نه... فرودگاه JFK نیویورک میریم... اگه سریع جواب بدن دوستان، ممنون میشم...
مرتضی جان تا جایی که من این تاپیک و تاپیک های دیگه رو نگاه کردم فقط پاکت زرد رنگ رو خواستن و اصلا به عکس قفسه سینه کار نداشتن ...
الان دوستان اونور آبی بیان زود این برادر مارو از بلاتکلیفی نجات بدن...
سفرتون بی خطر ...
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 07:17)پروا نوشته: (2013-05-07 ساعت 18:21)fire dragon نوشته:
امير دراگون عزيز ، ميشه بگين راجع به t mobileچه جور تحقيقاتي كردين؟ يعني شرايطش چيا داشت كه به نتيجه رسيدين؟
برای خط من اول میخواستم گوشی بگیرم ولی پلنهایی که داشت گرون میشد و اینکه میگن بهتره خودتونو درگیره قرارداد نکنید (اونجوری که فهمیدم گوشی رو فقط با قرارداد بهتون میدن ) و گرنه باید پول گوشی رو کامل بدید.
من پلنی که گرفتم prepaid هستش .از ایران گوشی آورده بودم اسمارت فون بود. نوکیا C7
اکثر گوشیهای ایران بدون نیاز به unlock کار میکنه بنابراین نمیخواد هزینه unlock کردن بدید (حدودا 10 دلار )
پلنی که من گرفتم ،صحبت و پیامک (text) نامحدود و 500 MB اینترنت ماهیانه .و هزینه اش هم ماهیانه 50 دلار
برای تماس با خارج (ایران )یه پول دیگه ایی باید بدیم و فعال کنیم که من ندادم و با اینترنت صحبت میکنم
البته بعدا میشه به پلنهای دیگه همین شماره اتونو تغییر بدید . یعنی شماره عوض نمیشه ولی میتونید پلنتونو آپ گرید کنید.
اینجور که میگن بهترین سرویس اینجا verizon هست ولی گوشیهاش سیم کارت نمیخوره و حتما باید خط با گوشی بخرید .البته family plan داره که شاید از لحاظ اقتصادی بهتر باشه ولی به درد من نمیخورد
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
500 مگ اینترنت برای یه ماه جواب میده؟
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 21:08)hassan1358arab نوشته: 500 مگ اینترنت برای یه ماه جواب میده؟
من تو خونه اینترنت دارم .فقط از GPS و پیدا کردن ایستگاههای اتوبوس و.. استفاده میکنم
نمیدونم چون تازه چند روزه اینجام و امیدوارم جواب بده
پلنی هم داشت که اینترنت نامحدود بود ولی میشد 100 دلار ماهیانه که زیاد بود
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان 24 روزه که اینجا هستم هنوز گرین کارتم نیومده به نظر شما این طبیعیه ؟
معمولا" چقدر طول می کشه که گرین کارت بیاد .؟سوشیالم اومده ولی هنوز گرین کارتم نیومده ؟اگر نه باید به چه جایی ایمیل بزنم ؟