موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان می دونم خیلی از شماها مثل ما در بدو ورود مدتی بایستی تو هتل بمونیم و ممکن تا یک ماه طول بکشه. می خواستم ببینم کسی ایده ای برای غذا درست کردن تو اتاق داره؟ بخ خصوص کسایی که بچه کوچک دارن. من خودم فکر می کردم یه هیتر کوچک با خودمون ببریم ولی خوب برق اونجا 110 ولت هست و گویا نمیشه استفاده کرد. ممنون میشم اگه کسی نظری داره بگه. در ضمن هتل ما آشزخانه نداره.
با تشکر و امتنان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان به نام فریدون رفته بود نیوجرسی لطفا توضیح بیشتری بدید .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کلا تکنولوژی مخابرتی به این شکل هست که اگر گوشی شما نتونه یک سرویس (مثلا 4G) رو ساپورت کنه روی سرویس بعدی سوییچ می کنه. یعنی تمام گوشی هایی که سرویس GSM 900/1800 روساپورت می کنند (سرویسی که اوپراتور های ایران روش سرویس می دند) توی آمریکا با AT&T و T-Mobile کار می کنند. با Verison کار نمی کنند چون اون سیستمش فرق می کنه.
مثلا من خودم Nexus 4 گرفتم با اینکه گوشی جدیدیه اما LTE یا همون 4G رو ساپورت نمی کنه اما اتوماتیک روی HSPA کار می کنه که من راحت بین ۲ تا ۳ مگابیت روش گرفتم. نسبت به ۲۵ مگ و ۵۰ مگی که توی خونه ها هست سرعت استثنایی نیست اما خوبه به راحتی هم می شه به لپ تاپ وصلش کرد و ازش استفاده کرد. اگر هم گوشی 4G داشته باشید احتمالا تا ۱۰ مگ هم بهتون سرعت بده.
[/quote]
شما نکسوس4 رو قراردادی چند براتون در اومد؟از کدوم اپراتور؟گوشیای دیگه قراردادیشون چه جوری هست قیمتا؟؟؟
درضمن نکسوس4 باند خاصی از4gرو ساپورت میکنه که فقط اپراتور orange(فکر میکنم)در بریتانیا اونو ساپورت میکنه.
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی من که الان یه N82 نوکیا دارم اگه بخوام اونجا استفاده کنم اینترنتش جواب نمیده با اسکایپ کار کنم؟