موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 01:26)shaso نوشته: سلام
شايد سوالم تكراري باشه ببخشيد
اون ستاره هايي كه تو ويزاهست واسه چيه؟
http://www.immihelp.com/visas/sample-usa...-visa.html
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسي ميدونه بردن اينه شمعدان نقره ممنوعييتي نداره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمامی دوستان
راستش این سوالات و چند صفحه قبل مطرح کردم و خوب چون خیلی مهمه خواهش می کنم اگه دوستان می تونند راهنمایی فرمایند.
1- ما چند هفته دیگه به امید خدا راهی لس آنجلس هستیم و 3 تا 4 روزی اونجا می مونیم. برنامه مون این که از اونجا بریم واشینگتن. آیا برای SSN در لس آنجلس اقدام کنیم یا بریم واشینگتن و اونجا اقدام کنیم؟ توی فرودگاه اگه آدرس واشینگتن رو بدیم گرین کارت می آد اونجا؟
2- خانومم باردار هست و نمی دونم شرایط استفاده از بیمه Midi Care چطور هست؟ آیا رایگان هست یا خیر؟ یه پسر 4 ساله هم داریم در مورد اون چطور؟
با تشکر و امتنان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان، من ویزامو گرفتم و الان میخوام به آدرس دیگری برم متفاوت از انچه که در فرم ها پر کردم و الان روی پاکت زرد تایپ شده. یک ایمیل زدم سفارت و گفت مشکلی نیست و می تونی به هر ایالتی که می خوای بری فقط در بدو ورود به آفیسر اطلاع بده که داری آدرسو عوض می کنی، باز می خواستم چک کنم آیا دوستان در این زمینه تجربه دارن؟ اونجا بهم گیر نمیدن ؟مشکلی به نظرتون به وجود نمی یاد ؟ ممنون از راهنماییهاتون.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من سایت اکستندد استی رو الان چک کردم و بهتون توصیه می کنم شما هم نگاه کنید. اول اینکه تو همه جا شعبه داره و دوم اینکه نرخ قیمت هاش بهتر از بوکینگ.کام هست. مثلا من از طریق بوکینگ یه اتاق دو تخته بوک کردم یه ماه 2400 دلار که 10% هم تکس بهش اضافه می شه ولی از طریق سایت اکستندد استی یه اتاق دو تخته ( 2 تا تخت دابل) بوک کردم یه ماه 2189 دلار که البته تکس هم اضافه میشه ولی در صورتی که یک ماه اقامت در هتل داشته باشید یه درصدی هم تخفیف تعلق می گیره . یعنی در مجموع حدود 400-500 دلار ارزون تر شد تازه اتاق هم یه تخت اضافه داره.
حالا چیزی که من مردد هستم انتخاب بین لس آنجلس و اورنج کانتی هست. کسی هست در این مورد راهنمایی کنه؟ به نظرتون کدوم منطقه برای سکونت و مدرسه و کار بهتره؟ و امنیتش هم مناسب تره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوالی در مورد تاریخ اولین ورود دارم
ویزای من تا اول سپتامبر اعتبار داره، من اگه بخوام بلیط رو برای 10 روز قبل از این تاریخ بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی وارد امریکا میشیم غیر از پاکت زرد رنگ... کپی مدارک هم لازمه؟؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه