موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
ما واسه پرداخت 165 تا اینجا اقدام کردیم یه ارت اعتباری شبیه به کارتای هدیه ایران خریدیم که میشد هرچی دلمون میخواد شارژش کنیم البته به دلایل زیادی بهمون پیشنهاددادن که بیشتر از 500تا شارژ نکنیم. دیشب امتحانی واسه همسرم رو پرداخت کردیم اعتبار کارتمون کم بود گفتیم اول یه امتحان بکنیم و اگر مشکلی نبود دوباره همون کارت رو شارژ میکنیم یا یکی دیگه میخریم.
فقط نمیدونن باید رسیدش رو جایی ارایه بدیم یا نه؟
خط هم رفتیم گرفتیم دوستمون بهمون پلن گوفون at@t رو پیشنهاد داد که الان یه آپشن جدید ماهی 25دلار گذاشته ما اونو انتخاب کردیم که البته ابتدای هر ماه از بعد از اتمام قرار داد قابل تغییره. 250 دقیقه مکالمه+تکست و مسیج نامحدود داره.
فلن همین و دارم بگم.
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من مشکلی که دارم اینکه نمی دونم این 165$ را چطوری باید پرداخت کرد .من نه آشنایی دارم خارج از کشور نه کردیت کارت .غیر از این دو راه من به چه طریق می تونم این پول رو واریز کنم ؟می تونم زمان مصاحبه در ارمنستان پرداخت کنم ؟اگر می تونم ممکنه جزئیاتشو به من راهنمایی کنید.اگر نشود می تونم برم آمریکا پرداخت کنم ؟ تو فرودگاه به من به خاطر واریز نکردن ایراد نمی گیرند؟ اگر ممکنه واطلاع داریدبه من کمک وراهنمایی کنید.اکسایی که الان این مرحله رو گذروندند واز کمک وتوجهتون بسار سپاسگزارم .بچه ها می دونم اونطرف خیلی کار دارید ولی جواب من رو یادتون نره .خیلی مرسی
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
2013-05-11 ساعت 16:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-11 ساعت 16:38 توسط ronmony.)
(2013-05-10 ساعت 19:48)mandana2013 نوشته: (2013-05-07 ساعت 19:29)ronmony نوشته: (2013-05-07 ساعت 10:46)Almond نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز و با تجربه
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
به نظر شما برای یک زوج بهتر است که یک حساب مشترک داشته باشند یا هر کدام حسابهای جداگانه داشته باشند؟ منظورم از نظر ساختن کردیت است ، مثلا بعد یکسال بخواهند منزلی بخرند یا در جای دگری اجاره کنند، بهتره که حسابهای جدا داشته باشند یا اگر حساب مشترک هم باشه مشکلی نیست؟ کدامیک مزیت دارند یا هر کدام چه مشکلی ممکن است داشته باشد؟ بیشتر زوجهای فراوم چه جور حسابهایی درست کرده اند؟
سوال دیگر رو هم قبلا پرسیده بودم اینکه آیا اگر تا زمانیکه خواستیم برگردیم مقداری پول اضافه ماند و در یو اس هزینه نشد و فاصله سفر بعدی هم زیاد بود و خواستیم این میزان اضافی را برگردانیم مثلا در حدود 5000 دلار، آیا میتوان این مقدار را با خود برگردانیم منظورم اینست که محدودیتی وجود نداره؟
بسیار ممنون
سلام
اگر خرید ها از یک حساب انجام بشه گردش بیشتر داره پس حساب مشترک بهتره مگر اینکه قصد جدایی مطرح باشه...
ضمنا توجه کنید که اگر موجودی حساب از یک حدی کمتر باشه هر ماه مبلغی از حساب کم میشه. در BOA حداقل 1500 دل ار باید باشه.هر بانکی قانون خودشو داره
موفع خروج هم باید در صورت داشتن بیش از 10000 د ل ا ر اعلام بشه مثله موقع ورود
اگر پول بر میگردونید در ایران حتما قبل از چک شدن پاس و مهر ورود برید بانک ملی و اظهار نامه بگیرید. با این اظهار نامه میتونید این مبلغ رو خروج بعدی اضافه بر 5000 تا خارج کنید.
سلام،آیا می شه حساب مشترک 3 نفره باز کرد؟
اگر منظورتون از نفر سوم فرزند خانواده هست بله میشه
میتونید برای فرزندان خانواده دبیت کارت متصل به حساب بگیرید و برای کارت هم خودتون سقف ( محدودیت ) تعیین کنید.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 15:22)mitme نوشته: ما واسه پرداخت 165 تا اینجا اقدام کردیم یه ارت اعتباری شبیه به کارتای هدیه ایران خریدیم که میشد هرچی دلمون میخواد شارژش کنیم البته به دلایل زیادی بهمون پیشنهاددادن که بیشتر از 500تا شارژ نکنیم. دیشب امتحانی واسه همسرم رو پرداخت کردیم اعتبار کارتمون کم بود گفتیم اول یه امتحان بکنیم و اگر مشکلی نبود دوباره همون کارت رو شارژ میکنیم یا یکی دیگه میخریم.
فقط نمیدونن باید رسیدش رو جایی ارایه بدیم یا نه؟
خط هم رفتیم گرفتیم دوستمون بهمون پلن گوفون at@t رو پیشنهاد داد که الان یه آپشن جدید ماهی 25دلار گذاشته ما اونو انتخاب کردیم که البته ابتدای هر ماه از بعد از اتمام قرار داد قابل تغییره. 250 دقیقه مکالمه+تکست و مسیج نامحدود داره.
فلن همین و دارم بگم.
دوست عزیز سلام. من هم در همین زمینه سوالی داشتم که قبلا مطرح کرده بودم ولی پاسخی دریافت نکردم:
"سوالی در مورد پرداخت immigration fee 165$ داشتم و اینجا رو مرتبط ترین تاپیک دیدم.
من تا 1 ماه دیگه عازم هستم ولی نتونستم این پولو پرداخت کنم. خودم کارت اعتباری ندارم ولی برای آشنایی با پروسه کاریش وارد وب سایت USCIS.gov/ImmigrantFee شدم. سپس اطلاعاتم و A number رو پر کردم. و Pay Fee رو کلیک کردم. توی صفحه بعدی از من شماره کارت اعتباری نخواست بلکه یک شماره Tracking Num بهم داد و از بابت پرداخت ازم تشکر کرد. عملا من فقط مشخصاتمو پر کردم و پولی پرداخت نشد. من یکبار دیگه همین پروسه رو انجام دادم و دوباره یک شماره رهگیری دیگه داد. من بهشون ایمیل زدم تا بدونم چه مشکلی وجود داره که جواب اومد این ایمیل دیگه کار نمیکنه.
از دوستانی که در این مورد تجربه دارن ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنن و بگن کجا اشتباه کردم."
ممنون میشم منو راهنمایی کنین. در ضمن مگه نباید حتما این مبلغ رو قبل از پرواز واریز کنیم؟ و اینکه چرا از تو ایران پروسه کامل انجام نشد؟
با تشکر
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-05-11 ساعت 15:17)2013selectee نوشته: سلام.
ما هم بالاخره دوشب پیش به قول فامیل بیات اینا وارد دهان گرگ شدیم.
پروازمون از تهران ساعت 8:25 صبح بود. تاکسی های فرودگاه امام 45 میگرفتن، ولی آژانس محلمون 30. ما هم هماهنگ کردیم که ساعت 5 صبح بیاد دنبالمون.
جاتون خالی تا ساعت 3 صبح داشتیم وسیله جمع میکردیم و بعدش یه چرت زدیم تا ساعت 4:30
.................................
خلاصه که روز اولی بهمون خوش گذشت حسابی. فقط کاش غذا با خودمون بیشتر آورده بودیم.
فعلا درگیر جت لگیم و ساعت بدنمون هنوز عادت نکرده.
اگر سوالی بود درخدمتم.
ورودتون مبارک
از امضاتون مشخصه که بلیط رو خوب گرفتین. ما هم چند ماه دیگه باید سفر دوم رو بیاییم واشنگتن و پاس سفید بگیریم و برگردیم.
میشه در مورده خرید بلیط کمی توصیح بدین؟ چه تاریخی گرفتین؟ از کحا و چگونه؟ نفری چند؟ ممنون.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که رفتن و تجربه دارن... من لپتاپم رو میخوام ببرم ولی ویندوزش اوریجینال نیست... مشکل پیش میاد اونجا؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر شما عزيزان، دوستان بنظرم يكي از راههاي خوب و راحت براي حمل پول و يا خريد راحت كالا در مقصد ميتونه اين باشه كه از اينجا توسط شركتهايي كه هستند يك ويزاكارت يا مستركارت بگيريم ، يكي از بچه ها اينكارو كرد و مستركارت گرفت و ميگفت اونور از خودپردازها ميشه وجه نقد گرفت و هم ميشه از فروشگاهها خريد كرد ضمن اينكه اينترنت بانك هم داره. اگر مايل بودين پيغام خصوصي بدين آدرس سايتشون رو بهتون بدم موفق باشيد
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 10:58)amirhr123 نوشته: (2013-05-11 ساعت 04:34)LALILO نوشته: Salam
bande ham aknon dar frodgahe NY hastam va nemidonam chera Alt+SHIFT kar nemikone
hodode 1 saate dige parvaz daram Lax
baraye khaterate safar man amade bashin age farsi betonam benevisam
parvaz e aval ba DELTA bod az Istanbul be NY .
parvaz e dovom ham DELTA hast.Soal darin dar khedmatam[/font]
سلام دوست من
منهم میخواستم پرواز دلتا ایرویز و از طریق اینترنت رزرو کنم چون قیمتش بسیار ارزان بود ولی 3مرتبه با کردیت های مختلف از سه جای مختلف انجام دادم پیغام میداد که حتما بایدکردیت بنام یکی از مسافر ها باشه ایا شما از اینترنت رزرو کردی و کردیت به اسم خودتان بود یا از اژانس های ترکیه
در مورد بار لطفا توضیح دهید چه مقدار بار با خودتان بردید واگر رسیدید بارتان بدستتان رسید؟
سلام
اااااااااااااااا ؟! فارسی شد بالاخره ولی یکمی لهجه داره؟!!!!
بالاخره ما هم رسیدیم لوس انجلس.الان هم منطقه بسیار زیبای Orange conty جای همه خالی اینجا همه چیزش درهمه و بسیار وسیع و زیبا
حالا جواب دوست بسیار خوبم امیر رو بدم برم صبحانه بخورم بعد دوباره بر می گردم(با تهران لامصب 30/12 اختلاف داره الان ساعت مثلآ 20/9 صبح 11 می در صورتی که در تهران 50/20 شب همین تاریخه! )
بله به پست های قبلی من برگردین توضیح دادم من با یه پرواز پروموشن دار ترکیش آمدم به استانبول و با همان برمی گردم تهران به 100 دلار.از استانبول هم رفت و برگشت دارم به LA با پرواز دلتا به 750 دلار .با بویینگ 767 آمدم و با ایرباس A380 بر می گردم .با کریدیت خواهرم و با اینترنت رزرو کردم و از من چیزی نخواست در این مورد .من در مورد چمدان زیاد چیزی نمی دانم ولی مسافر های دیگه رو دیدم دوتا چمدان هم داشتن ولی چون من برمی گردم یک چمدان 23 کیلویی داشتم که رویش لیبل زد (سنگین!) یه کریر آن داشتم پر سوغاتی و سنگین بردم داخل کابین کسی به کریر ها کاری ندارن چون خودتون باید بالای سرتون جاشون بدین و جا نشه واویلا... و یک کوله هم بزرگ داشتم که بردم داخل کابین.
همه چیز مثل ساعت اینجا کار می کنه و سر موقعه با خودت وسایلت می رسه گرسنگی مردم تا بعد برمی گردم
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها. . . امروز رفتیم شعبه دانشگاه تهران بانک ملت حواله ارز دولتی گرفتیم. دقیقا روبروی دانشگاه تهران تو انقلاب. یه آقای خیلی خوش برخورد بود. پاس رو دید و پرسید ویزاتون مهاجرتیه؟ ما هم گفتیم که مهاجرتیه. . . خیلی عادی حواله رو زد واسمون. . .