موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 00:07)gharibestan نوشته: (2013-05-15 ساعت 23:54)hushmandco نوشته: (2013-05-15 ساعت 23:36)Fereshteh Esfahan نوشته: (2013-05-15 ساعت 21:56)ikamaly نوشته: (2013-05-15 ساعت 21:40)Fereshteh Esfahan نوشته: دوستان من میخوام یه هفته مونده به تموم شدن ویزام بلیط بخرم و از ایران خارج شم. قانونی که نیست که بگه زودتر باید اونجا باشید؟! ممنون میشم زود راهنماییم کنید.
دوست عزیز هیچ کاری رو نباید در آخرین لحظات انجام داد.
فرض کنید اونموقع کاری پیش بینی نشده براتون پیش بیاد!!!
همیشه یه یه جوری برنامه ریزی کنین که خودتون دست و پای خودتون رو نبندید!!!
ممنون از راهنماییتون ولی مثلا چه کاری؟! اگه قانونی نیست که زودتر باید اونجا باشم، ترجیح میدم تو آخرین لحظه برم. حتی یه هفته زودترش چون توی سپتامبر هست 1 میلیون گرونتره!
مسلما قانونیه. ولی شما به همه احتمالاتی که برای ما ایرانیها یک ضریب اصلاح 10 میخورن فکر کنین.
این همه برو بیا و زحمت و امید و آرزو و غیره رو من یکی حاضر نیستم ببرم رو مرز یک هفته. خونه پرش 15 روز زودتر از اتمام مهلت ویزا سعی میکنم اونجا باشم.
شما تا روز آخر اعتبار ویزاتون میتونید وارد خاک یو اس بشید
حتی روز آخر آخر
منظورتون از ضریب اصلاح 10 چیه؟
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-17 ساعت 21:32)SOROUSHSOFT نوشته: سلام خدمت دوستان مهاجر عزیز
الان دارم از اداره DMV برمیگردم. برای تست جاده رفته بودم و خوشبختانه یکضرب زدم تو گوشش ..............................................
سروش عزیز با تبریک به شما میشه در مورد معاینه چشم هم کمی توضیح بدید این همسری ما با دوبار عمل لیزیک بازم به قول خودش چشاش آلبالو گیلاس میچینه اگر توضیح بدین ممنون میشم موفق باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه با immigration office آمریکا (همون بخشی که مسئول گرفتن بسته ما تو فرودگاهه تماس ایمیلی یا تلفنی گرفت. من آدرسشون رو توی اینترنت پیدا نمیکنم.
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
بچه ها من میخوام تمام فرم هایی که بعد از مصاحبه تا پایان کارای اداری توی آمریکا باید پر کنم از قبل پر کنم و با خودم داشته باشم که اونجا دیگه فقط رونویسی کنم . از دوستان خواهش میکنم اگه لینک دانلود یا اسکنی از فرمهای داخل پرواز - درخواست ssn - گواهینامه و یا هر فرم دیگه ای که من نمیدونم ، دارن بذارن
اگه تاپیک رو اشتباه انتخاب کردم پیشاپیش منو ببخشین . ممنون
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزيز
مخصوصا اونهايي كه براي اولين بار رفتند امريكا
ضمن تشكر از زحمات شما دوستان عزيز و اطلاعات مفيدتان
لطفا بنده را راهنمايي كنيد
من مي خواهم براي يكماه برم و برگردم و مداركي مثل گرين كارت و ... رو بگيرم.
مي خواستم بدونم آيا بردن مدارك ايراني مانند شناسنامه - كارت ملي - سند ازدواج مدارك تحصيلي و ... ( البته به همراه ترجمه هاي رسمي) نيز اونجا بكار مي آيد يا اينكه از بردن اونا صرفه نظر كنم
با توجه به نزديك بودن سفر لطفا راهنمايي نماييد
ارادتمند
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
در خصوص مبلغ زیاد گفتن من هم یک بار می گم . معمولا در فرودگاه آمریکا به مبلغ ورودی پول حساسا. از من ده بار در جاهای مختلف پرسیدن چقدر داری من هی گفتم فلان قدر هی گفت فلان قدر یا بهمان قدر هی گفتم فلان. آخرش اعصبانی شدم پول را در آوردم و گفتم بیا خودت بشمار که خوب اونها حق دست به پول شما را زدن را ندارن. و یارو ولمون کرد. ایرانی های اینجا مردمان بسیار خوبی هستن مثل خود شما ولی خوب هستن کسایی که فکر می کنن کریستوف کلمب جد اونها بوده و خودشونو کاشف آمریکا می دونن. اینجا بغیر از چند شهر خوب مثل نیویورک ، شیکاگو و ... بقیه اش قابل مقایسه با تهران نیست. دوستانی که از تهران میان توجه کنن. دوستانی که وارد میشن به دنبال کارای مهاجرتی مثل گرین کارت و سوشیال و .. باشن. چون اینا یکمی سر به هوا هستن اشتیاه هم تا دلتون بخواد تو کارشون دارن. دوستان که میان اینجا وقتی دارین حساب بانکی باز میکنین اگر تونستین همونجا SECURE CREDIT CARD هم درخواست بدین. معمولا برای این کار یک مبلغی مثل 500 دلار میزارین از پول خودتون بعد براتون کریدیت کارت سکیور باز می کنن که این بعدا بهتون کمک می کنه کریدیتتون بالا بره و بانک ها بهتون کریدیت بدن. دوستانی که تو ایران کار حرفهه ای مهندسی کردین نگران کار نباشین رزومه خوب درست کنین اینجا بعد از 1 یا 2 ماه کار پیدا می کنین. به موج منفی بعضی ها که آره هر کی میره باید اول بره کار پایین انجام بده هم زیاد گوش نکنین. مدارک پاکت زرد مهمه توجه کنین که باز نشه. دوستان که میان جنوب آمریکا بدونین اینجا بدون ماشین تقریبا غیر ممکنه رفت و آمد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.