موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
من با سروش سر غذا موافق نیستم .البته کلا آدم سخت گیری تو غذا خوردن نیستم .هر چی باشه میخورم نباشه هم نمیخورم .
(فقط دیروز یه رستوران چینی رفتم ، یکی از بچه های قدیمی شیکاگو مهمونم کرده بود. از این رستورانها بود که بوفه داره .اولش 10 دلار میدی بعد هر چی خواستی میخوری حتی شیرینی و میوه هم داشت. خلاصه ما راند اول رو با غذاهای دریایی تموم کردیم .صدفهاش اون کوچولوهاش خوشمزه است ولی بزرگهاش بی مزه .رفتم سراغ راند دوم که تازه دیدم بالای غذاها اسماشونم نوشته .داشتم اسمها رو میخوندم که رسیدم به پای قورباغه و یه چیزی مثل ملخ .خلاصه دیدم نه این یکی دیگه به ذائقه ما نمیخوره )
اینجا هم خونه من یه برنج باسماتی میگیره تقریبا مزه برنجهای ایران میده . حداقل من با مزه اش مشکل ندارم .فقط هر دفعه آبکش میکنم یه کم شفته میشه .نمیدونم مشکلش چیه. تو نزدیک ما محله هندی ها و پاکستانیها هست. خیابون DAVON فکر کنم . اونجا برنج خوب پیدا میشه
توی یه سری فروشگاه هاش هم همه جور سبزی تازه هست یه میوه هایی هم هست من اسماشو نمیدونم .یکی دو بار هم امتحان کردم یکیش که خیلی بد مزه بود من فکر کردم خراب شده بعد گفتن این مزه اش همینه فروشگاههایی مثل market place یا fresh farms این آخری خیلی تنوع داره ولی یه کم گرونتره.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-20 ساعت 11:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-20 ساعت 11:09 توسط Fereshteh Esfahan.)
(2013-05-19 ساعت 02:04)afs نوشته: [quote='Fereshteh Esfahan' pid='339747' dateline='1368851524']
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه با immigration office آمریکا (همون بخشی که مسئول گرفتن بسته ما تو فرودگاهه تماس ایمیلی یا تلفنی گرفت. من آدرسشون رو توی اینترنت پیدا نمیکنم.
سایتشون اینه http://www.uscis.gov
این هم صفحه اطلاعات تماس
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
ممنون از معرفی کردن این سایت ولی قک کنم هیچ کدوم از این شماره تماسا و ایمیلها ربطی به اون مسئول نداره! میگه اگه سوال دارین و خارج از آمریکا هستید باید با سفارت تماس بگیرم که سفارتم جوابم رو درست نداد!
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا عموسعید نیومده من بگم [میاد میگه شانس داری چشممون میزنه]
من قدیما به شانس خیلی اعتقاد داشتم و میرفتم تو بانکها حساب باز میکردم که برنده بشم. [الان دیگه اعتقاد ندارم، خدایا غلط کردم، شوخی کردم] من امروز رفتم بانک ملت که یه حسابی از 10 سال پیش داشتم رو ببندم [همش 10 تومن موجودی داشت] وقتی با پسرم وارد بانک شدیم دیدم 37 نفر منتظر هستند بعد از یک دقیقه یهو معاون بانک اومد و گفت: آقا شما تشریف بیارید و رفتیم جلو و بهمون گفت کارتون چیه؟ با بچه ایستادید، معطل نشید . من هم گفتم میخوام حسابم رو ببندم.ایشون پرسیدن چرا؟قرعه کشی؟برنده؟ من هم گفتم راستش میخوام برم .... و پرسید میتونم بپرسم کجا؟ من هم با فروتنی گفتم: یو اس. ایشون فرمودند: گرین کارت و اینا؟ و من: بله.... ایشون: آقا خوش به سعادتتون، راسته واقعاً ؟ من: بله و سریع گفتم: ببخشید این قضیه ارز دولتی چجوریه؟ به ما هم میدن؟ و ایشون فرمودند که بله دیگه فقط به کسانی که گرین کارت دارن نمیدن.
من هم سریع پرسیدم: ببخشید چند روز قبل باید اقدام کنیم و وضعیت صفش چطوری؟ باید صبح زود بیایم نوبت بگیریم؟
ایشون فرمودند: یک هفته قبل از سفرتون شما بیا پیش من ، نمیخواد تو صف بایستید من میگم سریع کارتون راه بیافته و من هم شاد و خرسند مبلغی رو که از حساب گرفتم هدیه کردم به پسرم.....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ما هم نقل مکان کردیم به این تاپیک.یک سوال دارم از باتجربه ها و بچه های اونطرف
من قراره برم کالیفرنیا و گرین کارتم رو بگیرم و برگردم.ایا برای سفر های بعدیم به آی دی کارت دیگه ای احتیاج دارم؟حتما باید گواهینامه امتحان بدم تا یک ای دی کارت دیگه بگیرم.
قسمت دوم سوالم یکم سختش میکنه!! من اگه بعدا بخوام برم ایالت دیگه ای زندگی کنم این ای دی کارت به دردم میخوره؟
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR