کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان من امروز صبح رفتم بانک ملت شعبه قلهک برای دریافت ارز دولتی و خانم مسئول ارز نکته جالبی گفت:

قضیه عدم پرداخت ارز دولتی به ویزای مهاجرتی رو برداشتند. Smile

ولی اون قضیه کارت سوخت و بدون نوبت ارز دادن رو هم برداشتند Sad

و ایشون گفتند که برخی شعبه ها خلوت تر هستند مانند شعبه سرافراز (عباس آّباد- سرافراز) و شعبه خیابان جم (تخت طاووس).
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام
ادارات و كارمندان اينجا هم مثل خودمون ميمونن Wink قانون در همه جا يكسان نيست و در خيلي موارد بستگي به حال و حوصله اون كارمند هم داره ، به همين خاطر اگر پيش دوست و يا فاميل ميرين در مورد ادارات سوشال اون شهر يك كمي پرس و جو كنيد .
در مورد ما : روز دوشنبه به اداره سوشال رفتيم كه به علت ازدحام برگشتيم . بعد متوجه شديم كه دوشنبه ها اين شكليه . روز سه شنبه رفتيم و نيم ساعته كار تموم شد . روز ٥ شنبه براي گرفتن نامبرها رفتيم كه اون طرف اونقدر بد اخم و بد اخلاق بود كه نگو و گفت به هيچ عنوان نميدم . بعد متوجه شديم كه اداره سوشال واقع در سانتا انا يكي از بدترين دفاتر اونجاست . فرداش همسرم با يكي از دوستان ، به صورت اتفاقي تصميم گرفتن كه به اداره سوشال فولرتن برن ، در كمتر از ده دقيقه شماره رو داده بود ولي مال من و دخترمون رو نداده بود . حالا ما هم فردا بايد بريم .
نتيجه اخلاقي بزرگ : تو محله سانتا انا در اورنج كانتي ، سوشال نرين Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-05-19 ساعت 22:18)saeeds61 نوشته:  بچه ها منم از 4 جون تا 4 جولاي ميخوام برم ارواين (زوجيم بدون بچه)
اگه كسي پايه جاي مشترك گرفتنه پيغام بده
ضمنا اگه كسي از دوستان مقيم هم تمايل داره خونشو شير كنه در خدمتيم
سعید
اینو برو تو تاپیک هم خانه اعلام کن پدر جان.
(2013-05-19 ساعت 19:37)sayeh_m نوشته:  سلام
ادارات و كارمندان اينجا هم مثل خودمون ميمونن Wink قانون در همه جا يكسان نيست و در خيلي موارد بستگي به حال و حوصله اون كارمند هم داره ، به همين خاطر اگر پيش دوست و يا فاميل ميرين در مورد ادارات سوشال اون شهر يك كمي پرس و جو كنيد .
در مورد ما : روز دوشنبه به اداره سوشال رفتيم كه به علت ازدحام برگشتيم . بعد متوجه شديم كه دوشنبه ها اين شكليه . روز سه شنبه رفتيم و نيم ساعته كار تموم شد . روز ٥ شنبه براي گرفتن نامبرها رفتيم كه اون طرف اونقدر بد اخم و بد اخلاق بود كه نگو و گفت به هيچ عنوان نميدم . بعد متوجه شديم كه اداره سوشال واقع در سانتا انا يكي از بدترين دفاتر اونجاست . فرداش همسرم با يكي از دوستان ، به صورت اتفاقي تصميم گرفتن كه به اداره سوشال فولرتن برن ، در كمتر از ده دقيقه شماره رو داده بود ولي مال من و دخترمون رو نداده بود . حالا ما هم فردا بايد بريم .
نتيجه اخلاقي بزرگ : تو محله سانتا انا در اورنج كانتي ، سوشال نرين Wink
سایه خانم سلام، امیدوارم که همه چی بر وفق مراد باشه...
یه سوال داشتم خدمتتون، آیا این اداره تأمین اجتماعی فولرتن برن که کار راه اندازن ،هم در شهر اورنج کانتی هست؟ یا بیرون از این شهر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، powerb
(2013-05-19 ساعت 18:30)r91 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 11:31)bayat_r نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 08:35)StarIR نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 11:51)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 11:36)پروا نوشته:  سلام دوستان
الان گواهي نامه بين المللي گرفتم در مدت يك ربع صادر شد و مبلغش هم ٥٣٠٠٠ تومان بود. ولي چون ماشينهايي كه تا الان داشتم هيچ كدوم به اسم خودم نبوده بنابراين بيمه هم به اسمم نبوده! ( به اسم همسرم باشه كه شامل من نميشه ،!!)تخفيف بي تخفيف!

يك سوال ديگه ، ما پارسال تير ماه ارز مسافرتي گرفتيم،الان به نظرتون چون يك سال نشده به ما نميدن؟؟يا قانونش مثلا تو هر سال ١ باره ، حالا هر وقت سال كه بود ؟؟
دوست عزیز ... سال شمسی راحساب می کنند. یعنی پارسال گرفتی و امسال هم هر وقت بلیت گر فتی می تونی بگیری. البته تا وقتی قانونش را عوض نکنند...

آدرس جایی که گواهینامه رو صادر می کنن رو اینجا پست می کنید؟> خ خرمشهر کجاست؟

اینجا بنده توضیح داده ام

میشه بگین با این گواهینامه بین المللی میشه مثل یه گواهینامه آمریکایی رانندگی کرد؟مثلا من شنیدم که کسی که گواهینامه بین المللی داره هزینه بیمه ماشینش بیشتره.درسته؟اگر اینطور نیست پس چرا همه عجله دارن سریعتر گواهینامه بگیرن؟
سلام دوست عزیز ما با این گواهینامه هم ماشین خریدیم هم بیمه اش کردیم با یه هزینه حدود 85 $ که البته همون بیمه شخص ثالث بود اینطور که ما میدونیم تفاوتی از نظر قیمتی ندارم . در مورد اعتبار گواهینامه بین المللی هم اینجا تو تگزاس تا سه ماه معتبره هم تو کتاب نوشته هم اینکه همسر من در همون روزهای اول جریمه شد و اقای افیسر محترم هم گفته بودن که تا سه ماه معتبر می باشد !
تشکر کنندگان: nina22 ، reza6966 ، usa lover ، afs ، itsmasoud ، nooshshahnar ، Soap McTavish ، r_ent ، mhb161 ، majorsoly ، mohajer13 ، لاتاری ، hamedhamed ، shatsi ، powerb
من با سروش سر غذا موافق نیستم .البته کلا آدم سخت گیری تو غذا خوردن نیستم .هر چی باشه میخورم نباشه هم نمیخورم .

(فقط دیروز یه رستوران چینی رفتم ، یکی از بچه های قدیمی شیکاگو مهمونم کرده بود. از این رستورانها بود که بوفه داره .اولش 10 دلار میدی بعد هر چی خواستی میخوری حتی شیرینی و میوه هم داشت. خلاصه ما راند اول رو با غذاهای دریایی تموم کردیم .صدفهاش اون کوچولوهاش خوشمزه است ولی بزرگهاش بی مزه .رفتم سراغ راند دوم که تازه دیدم بالای غذاها اسماشونم نوشته .داشتم اسمها رو میخوندم که رسیدم به پای قورباغه و یه چیزی مثل ملخ .خلاصه دیدم نه این یکی دیگه به ذائقه ما نمیخوره )

اینجا هم خونه من یه برنج باسماتی میگیره تقریبا مزه برنجهای ایران میده . حداقل من با مزه اش مشکل ندارم .فقط هر دفعه آبکش میکنم یه کم شفته میشه .نمیدونم مشکلش چیه. تو نزدیک ما محله هندی ها و پاکستانیها هست. خیابون DAVON فکر کنم . اونجا برنج خوب پیدا میشه

توی یه سری فروشگاه هاش هم همه جور سبزی تازه هست یه میوه هایی هم هست من اسماشو نمیدونم .یکی دو بار هم امتحان کردم یکیش که خیلی بد مزه بود من فکر کردم خراب شده بعد گفتن این مزه اش همینه فروشگاههایی مثل market place یا fresh farms این آخری خیلی تنوع داره ولی یه کم گرونتره.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
دوستان, این 165 د لار هزینه ی صدور گرین کارتو من دیروز از طریق یه شرکت تو تهران پرداخت کردم . این عکس رسیدی هست که فرستاده. کیس نامبر و Aنامبر و شماره پاسپورت توش نیست,فقط اسم و فامیل, رسید بقیه هم همینجوری هست؟

[عکس: 85409584886154197562.jpg]
2013AS3xxx- ابوظبی
(2012-10-29 ساعت 23:13)کیانا نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 21:44)Mohammad MG نوشته:  درود به دوستان چند تا پرسش داشتم، ممنون میشم کمک کنید.

1. بعد از ورود به آمریکا میانگین چه قدر طول میکشه گرین کارد بیاد؟
2. میشه قبل از گرفتن گرین کارد به ایران برگشت؟
3. اگه فصلی دو هفته در آمریکا موند؟ کافیه؟ یعنی کلا تو سال میشه دو ماه تقریبا. گیر نمیدن؟ اگه گیر میدن و بخوای احتمال ریسک رو بیاری پایین از فرم Reentry Permit استفاده کنی میشه؟ یعنی از این فرم چند بار کلا میشه استفاده کرد؟ میشه سالی 4 بار این فرم رو پرد کرد؟

با سپاس

(از "پاسخ سریع" نمیتونید پاسخ بدید دوستان، از دکمه "افزدون پاسخ" استفاده کنید و در اون صفحه تایتل رو کوتاه کنید.)

سلام
۱. عمدتا کمتر از یک ماه گرین کارت میاد .
۲.بله میتونین برگردید و گرین کارت شما به آدرس پستی که دادید فرستاده میشه .
۳. تا جایی که من اطلاع دارم وقتی شما پاس سفید بگیرید به مدت ۲ سال میتوانید خارج از آمریکا باشید برای اطلاع بیشتر این تاپیک را مطلالعه کنید http://mohajersara.com/thread-3694.html
موفق باشید

باسلام وتشکر از دوستان
من شنیدم تا وقتی کارت کردیت نیمده ، امکان اجازه خونه نداری حتی بعد از گرفتن گرین کارت ! خواستم بدونم پروسه چطوره و بعد از اومدن گرین کارت چطور میشه ماشن رنت کرد و خونه گرفت ؟
2) تا موقعی که گرین کارت بگیری (یک ماه) باید تو هتل زندگی کنی یا میشه خونه گرفت ؟

باسلام وتشکر از دوستان
من شنیدم تا وقتی کارت کردیت نیمده ، امکان اجازه خونه نداری حتی بعد از گرفتن گرین کارت ! خواستم بدونم پروسه چطوره و بعد از اومدن گرین کارت چطور میشه ماشن رنت کرد و خونه گرفت ؟
2) تا موقعی که گرین کارت بگیری (یک ماه) باید تو هتل زندگی کنی یا میشه خونه گرفت ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، لاتاری
(2013-05-20 ساعت 09:51)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 11:45)bayat_r نوشته:  دوستان من امروز صبح رفتم بانک ملت شعبه قلهک برای دریافت ارز دولتی و خانم مسئول ارز نکته جالبی گفت:

قضیه عدم پرداخت ارز دولتی به ویزای مهاجرتی رو برداشتند. Smile

ولی اون قضیه کارت سوخت و بدون نوبت ارز دادن رو هم برداشتند Sad

و ایشون گفتند که برخی شعبه ها خلوت تر هستند مانند شعبه سرافراز (عباس آّباد- سرافراز) و شعبه خیابان جم (تخت طاووس).

ما یک سوال پرسیدیم، نمی دونم کدومیک از مدیران زحمت کشیده پاکش کرده؟!!!!
خارج از عرف هم نبوده ، پرسیدیم میشه تابلو فرش برد و گبه یا خیر؟ تو گمرک بهمون گیر ندن.

ممنون میشم از راهنماییتون
لطفاً بزارید از نظرات دوستان استفاده کنم و پاک نکیند این پست رو!!
( پست موقت )
بابك جان
سوالت اصلاً خارج از عرف نبود ولي جاش تو اين تاپيك نيست . چه چيزهايي ميتونيم ببريم ؟ اسم تاپيكشه كه اتفاقاً همه اونجا فعال هم هستن . من ١٠ روز پيش چشمام در اومد تا بيشتر از ١٠٠٠ تا پست اضافه رو پاك كردم . از همه چندين بار خواهش كردم و باز هم تمنا ميكنم كه همكاري كنيد تا بتونيم از تاپيكها ، مفيدتر استفاده كنيم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-05-19 ساعت 02:04)afs نوشته:  [quote='Fereshteh Esfahan' pid='339747' dateline='1368851524']
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه با immigration office آمریکا (همون بخشی که مسئول گرفتن بسته ما تو فرودگاهه تماس ایمیلی یا تلفنی گرفت. من آدرسشون رو توی اینترنت پیدا نمیکنم.

سایتشون اینه http://www.uscis.gov
این هم صفحه اطلاعات تماس
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD

ممنون از معرفی کردن این سایت ولی قک کنم هیچ کدوم از این شماره تماسا و ایمیلها ربطی به اون مسئول نداره! میگه اگه سوال دارین و خارج از آمریکا هستید باید با سفارت تماس بگیرم که سفارتم جوابم رو درست نداد!
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-05-20 ساعت 11:27)مرآت74 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 07:38)kasrafo نوشته:  دوستان, این 165 د لار هزینه ی صدور گرین کارتو من دیروز از طریق یه شرکت تو تهران پرداخت کردم . این عکس رسیدی هست که فرستاده. کیس نامبر و Aنامبر و شماره پاسپورت توش نیست,فقط اسم و فامیل, رسید بقیه هم همینجوری هست؟

دوست عزیز لطفاً در صورت امکان آدرس شرکت و هزینه رو ذکر بفرمایید . یا پیام خصوصی بدید . متشکرم

اسم شرکتش تهران پرداخت هست http://www.tehranpayment.com همه ی اطلاعات تو سایتش هست. نیم ساعته پرداخت کرد.
بچه های همین تاپیک معرفی کرده بودن.
2013AS3xxx- ابوظبی
دوستان تا عموسعید نیومده من بگم [میاد میگه شانس داری چشممون میزنه]
من قدیما به شانس خیلی اعتقاد داشتم و میرفتم تو بانکها حساب باز میکردم که برنده بشم. [الان دیگه اعتقاد ندارم، خدایا غلط کردم، شوخی کردم] من امروز رفتم بانک ملت که یه حسابی از 10 سال پیش داشتم رو ببندم [همش 10 تومن موجودی داشت] وقتی با پسرم وارد بانک شدیم دیدم 37 نفر منتظر هستند بعد از یک دقیقه یهو معاون بانک اومد و گفت: آقا شما تشریف بیارید و رفتیم جلو و بهمون گفت کارتون چیه؟ با بچه ایستادید، معطل نشید . من هم گفتم میخوام حسابم رو ببندم.ایشون پرسیدن چرا؟قرعه کشی؟برنده؟ من هم گفتم راستش میخوام برم .... و پرسید میتونم بپرسم کجا؟ من هم با فروتنی گفتم: یو اس. ایشون فرمودند: گرین کارت و اینا؟ و من: بله.... ایشون: آقا خوش به سعادتتون، راسته واقعاً ؟ من: بله و سریع گفتم: ببخشید این قضیه ارز دولتی چجوریه؟ به ما هم میدن؟ و ایشون فرمودند که بله دیگه فقط به کسانی که گرین کارت دارن نمیدن.
من هم سریع پرسیدم: ببخشید چند روز قبل باید اقدام کنیم و وضعیت صفش چطوری؟ باید صبح زود بیایم نوبت بگیریم؟
ایشون فرمودند: یک هفته قبل از سفرتون شما بیا پیش من ، نمیخواد تو صف بایستید من میگم سریع کارتون راه بیافته و من هم شاد و خرسند مبلغی رو که از حساب گرفتم هدیه کردم به پسرم.....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-20 ساعت 14:01)bayat_r نوشته:  دوستان تا عموسعید نیومده من بگم [میاد میگه شانس داری چشممون میزنه]
من قدیما به شانس خیلی اعتقاد داشتم و میرفتم تو بانکها حساب باز میکردم که برنده بشم. [الان دیگه اعتقاد ندارم، خدایا غلط کردم، شوخی کردم] من امروز رفتم بانک ملت که یه حسابی از 10 سال پیش داشتم رو ببندم [همش 10 تومن موجودی داشت] وقتی با پسرم وارد بانک شدیم دیدم 37 نفر منتظر هستند بعد از یک دقیقه یهو معاون بانک اومد و گفت: آقا شما تشریف بیارید و رفتیم جلو و بهمون گفت کارتون چیه؟ با بچه ایستادید، معطل نشید . من هم گفتم میخوام حسابم رو ببندم.ایشون پرسیدن چرا؟قرعه کشی؟برنده؟ من هم گفتم راستش میخوام برم .... و پرسید میتونم بپرسم کجا؟ من هم با فروتنی گفتم: یو اس. ایشون فرمودند: گرین کارت و اینا؟ و من: بله.... ایشون: آقا خوش به سعادتتون، راسته واقعاً ؟ من: بله و سریع گفتم: ببخشید این قضیه ارز دولتی چجوریه؟ به ما هم میدن؟ و ایشون فرمودند که بله دیگه فقط به کسانی که گرین کارت دارن نمیدن.
من هم سریع پرسیدم: ببخشید چند روز قبل باید اقدام کنیم و وضعیت صفش چطوری؟ باید صبح زود بیایم نوبت بگیریم؟
ایشون فرمودند: یک هفته قبل از سفرتون شما بیا پیش من ، نمیخواد تو صف بایستید من میگم سریع کارتون راه بیافته و من هم شاد و خرسند مبلغی رو که از حساب گرفتم هدیه کردم به پسرم.....
من امروز با گرين كارت ارز ناقابل دولتي را گرفتم.
البته فقط به خاطر اينكه به عنوان بركت توي جيبم باشه.
به گفتهء دكتر، خرجشم نمي كنم.Big Grin
2012, Bay Area, CA
سلام دوستان.ما هم نقل مکان کردیم به این تاپیک.یک سوال دارم از باتجربه ها و بچه های اونطرف
من قراره برم کالیفرنیا و گرین کارتم رو بگیرم و برگردم.ایا برای سفر های بعدیم به آی دی کارت دیگه ای احتیاج دارم؟حتما باید گواهینامه امتحان بدم تا یک ای دی کارت دیگه بگیرم.
قسمت دوم سوالم یکم سختش میکنه!! من اگه بعدا بخوام برم ایالت دیگه ای زندگی کنم این ای دی کارت به دردم میخوره؟
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، bayat_r ، sce ، lonelyman ، mhb161 ، afshinghwink ، مرآت74 ، powerb
(2013-05-20 ساعت 18:42)pouya.m.t نوشته:  سلام دوستان.ما هم نقل مکان کردیم به این تاپیک.یک سوال دارم از باتجربه ها و بچه های اونطرف
من قراره برم کالیفرنیا و گرین کارتم رو بگیرم و برگردم.ایا برای سفر های بعدیم به آی دی کارت دیگه ای احتیاج دارم؟حتما باید گواهینامه امتحان بدم تا یک ای دی کارت دیگه بگیرم.
قسمت دوم سوالم یکم سختش میکنه!! من اگه بعدا بخوام برم ایالت دیگه ای زندگی کنم این ای دی کارت به دردم میخوره؟
سوشال و گرین کارت اصلی ها هستن
گواهینامه هم وقت کردی بگیر ضرر نمی کنی شاید بشه واسه in state
شدن ازش استفاده کنی
گواهینامه اصولا ایالتی هست در امریکا ولی داشتن بهتر از نداشتنش هست ، خرج زیاد هم نداره Cool
درضمن خوش اومدی تاپیک خودته دوسی جان Big Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان