کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-20 ساعت 20:44)nirvana_kobin نوشته:  دوستان میشه راهنمایی کنید
این فرم آبی رنگ رو کجا باید پر کنم ؟؟
البته ناگفته نماند که تو صفحات پیدا کردم اما دوباره گمش کردم Sad
تو هواپیما پر میکنید و تو فرودگاه تحویل میدید.
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، bayat_r ، sce ، lonelyman ، mhb161 ، nirvana_kobin ، parastoo500
(2013-05-20 ساعت 21:17)r91 نوشته:  سلام
شنیدم که میگن دالاس جای خوبیه برای شروع .علتش چیه؟کار خوبه؟چه کاری؟هزینه ها؟
اين تاپيك رو مطالعه كنيد و سوالاتتون رو بپرسيد Smile
http://mohajersara.com/thread-2299.html?highlight=دالاس
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، lonelyman ، mhb161 ، sadeghi897 ، parastoo500 ، saeed5564 ، shatsi
(2013-05-20 ساعت 13:39)kasrafo نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:27)مرآت74 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 07:38)kasrafo نوشته:  دوستان, این 165 د لار هزینه ی صدور گرین کارتو من دیروز از طریق یه شرکت تو تهران پرداخت کردم . این عکس رسیدی هست که فرستاده. کیس نامبر و Aنامبر و شماره پاسپورت توش نیست,فقط اسم و فامیل, رسید بقیه هم همینجوری هست؟

دوست عزیز لطفاً در صورت امکان آدرس شرکت و هزینه رو ذکر بفرمایید . یا پیام خصوصی بدید . متشکرم

اسم شرکتش تهران پرداخت هست http://www.tehranpayment.com همه ی اطلاعات تو سایتش هست. نیم ساعته پرداخت کرد.
بچه های همین تاپیک معرفی کرده بودن.
کسری جان من اینجا رو معرفی کردم والبته گفتم که خودم هنوز از خدماتشون استفاده نکردم.(یه بنده خدایی هم منو به دریافت پورسانت متهم کرد) سوال من اینه که شما رفتین ادرس شرکت و حضوری پرداخت رو انجام دادین؟اگر میشه یه توضیح مختصر هم راجع به مراحلش بدین،چون A نامبر و سایر اطلاعات شخصی رو نباید در اختیار هر کسی گذاشت.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-05-20 ساعت 11:02)Fereshteh Esfahan نوشته:  ممنون از معرفی کردن این سایت ولی قک کنم هیچ کدوم از این شماره تماسا و ایمیلها ربطی به اون مسئول نداره! میگه اگه سوال دارین و خارج از آمریکا هستید باید با سفارت تماس بگیرم که سفارتم جوابم رو درست نداد!

اگر یک کوچولو بگید مشکلتون چیه و چی می خواهید بپرسید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد

(2013-05-20 ساعت 18:42)pouya.m.t نوشته:  حتما باید گواهینامه امتحان بدم تا یک ای دی کارت دیگه بگیرم.

اگر فقط آی دی کارد بخواهید و گواهینامه برای رانندگی لازم نداشته باشید، بدون امتحان می تونید بگیریدش. در مورد به درد خوردنش توی ایالت دیگه هم همون طور که صادقی گفت معمولا ای دی کارد در ایالتی که ساکن هستید به کار میاد اما داشتنش کلا ضرری نداره بهتر از اینه که بخواهید همه جا پاسپورت یا گرین کاردتون رو همراهتون ببرید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
من امروز رفتم بانک Chase برای باز کردن حساب
تا رفتم تو بانک یه خانومی خودشو معرفی کرد و گفت چیکار میتونم براتون بکنم ؟ منم خودمو معرفی کردم و گفتم اومدم حساب باز کنم.گفت امیر؟ عرب هستید یا هندی؟ گفتم ایرانی . برگشت به فارسی گفت سلام .حال شما چطوره؟ گفتم شما ایرانی هستید؟ گفت نه ولی 3 سال ایران زندگی کردم . خلاصه که دیدم این خانوم 4-5 تا زبون خوب صحبت می کنه از جمله فارسی (فقط هر دفعه می خواست بگه" میخواهید از کارتتون استفاده کنید ". می گفت هر وقت میخواهید کارتتون رو استعمال کنید ! . منم نمیتونستم تو روش بخندم . هی یه لبخند احمقانه تو صورتم نقش می بست.). خیلی کمکم کرد و خیلی از مواردی که با رعایت نکردنشون بانک حساب رو شارژ میکنه توضیح داد فکر کنم نزدیک 2 ساعت داشت توضیح میداد و همه رو هم فارسی . بهش گفتم انگلیسی بگو چون سختش بود فارسی صحبت کنه ولی گفت میخوام تمرین کنم و شما هم اشتباهاتمو بگو.
آخرش هم رئیس شعبه اومد و دست داد و تشکر کرد که بانکشونو انتخاب کردم.
در نهایت خیلی افتتاح حساب لذتبخشی بود.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
سلام
امروز سوشال هاي ما با پست اومد . بعد از ٦ روز Smile هنوز از ولكام خبري نيست . يك حساب هم در بانك او امريكا باز كرديم . ٣٠٠ دلار هم كرديت داد . به نظر ميامد كه بيشتر هم ميخواستيم ، به ما ميداد ولي مطمئن نيستم . بايد فردا برم و دوباره بپرسم . نميدونم اسم حسابش چي بود ولي اگر ٥٠٠٠ تا رو دست نزنيم هر ماه ، شارژ نميشيم . دبيت كارت و چك و اينا هم همش مجاني بود .
دخترم هم اولين روز مدرسه رو با خوشي تموم كرد Smile
مسئله مهم ديگه : اگر بچه دارين و اسپانسر هم ندارين ميتونين مجاني بيمه اش كنيد كه البته سه ساعت معطلي داره . ما هنوز نتونستيم انجام بديم چون ماشين نداريم و با اشناها اين طرف و اون طرف ميريم . ولي الان معلوم ميشه كه داشتن اسپانسر چه معايبي داره .
براي گرفتن اين بيمه ، به اداره سوشال مراجعه كنيد و سوال كنيد ، اونها خودشون شما رو به اداره مربوطه راهنمايي ميكنن . تو كاليفرنيا ، تو اون اداره پر هستش از مكزيكي .
هوا تو كاليفرنيا ، روزها گرم و از بعد از ظهر به بعد خنك ميشه . شبا اگر بيرون باشين ژاكت احتياج دارين .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-05-21 ساعت 02:30)IN.USA@2013 نوشته:  دوستانم اول گرین کارت میاد یا سوشیال؟

این جور که برای همه پیش رفته اول سوشال میاد.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دوستان یه سوال برام پیش اومد وقتی رسیدم لازمه که برم اداره سوشیال یا خودش پست میشه ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: مرآت74 ، payam62 ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 08:18)mechanicalengineer نوشته:  باسلام وتشکر از دوستان
من شنیدم تا وقتی کارت کردیت نیمده ، امکان اجازه خونه نداری حتی بعد از گرفتن گرین کارت ! خواستم بدونم پروسه چطوره و بعد از اومدن گرین کارت چطور میشه ماشن رنت کرد و خونه گرفت ؟
2) تا موقعی که گرین کارت بگیری (یک ماه) باید تو هتل زندگی کنی یا میشه خونه گرفت ؟

جواب دادن به این سوال شما کلی نیاز به زمینه چینی و صغری کبری کردن داره. جواب ساده اش اینه که خیر این طوری نیست اجاره کردن خونه هیچ ربطی به کردیت کارد نداره. به چیزی که بستگی داره کردیت هست.

من چون خودم شخصا این مسئله رو نمی دونستم و اینجا باهاش آشنا شدم یه توضیحی می دم امیدوارم که به کارتون بیاد.

چیزی که اینجا داریم یکی کردیت هست و یکی کردیت کارد. این ها باهم فرق می کنند.

کردیت چیه؟
کردیت همون اعتبار فرده. مثلا حاجی بازاری خودمون رو تصور کنید. شاید چک هم نداشته باشه ولی توی بازار این قدر اعتبار داره که فقط با حرفش ۱۰۰ میلیون تومن جنس بهش می دن و اون هم طبق قول و قرار توی بازه زمانی مشخص بدهکاریشو می ده. حالا این حاجی بازاری ما اگر خیلی کله گنده باشه همه ازخداشونه باهاش فقط معامله کنند و حتی اگر یک ماه هم پول رو نداد هیچ بهره ای ازش نمی گیرند. اما اگر این حاج آقای ما یکم بدحساب باشه اولا شاید با یک کلام بهش اون جنس رو ندند (reject) یا اگر دادند ازش چک بگیرند (secure deposit) اگر یک روزم از دادن پولش دیر شد ازش بهره (APR) بگیرند. این حاجی ما اگر خیلی بد حساب باشه (bad credit) یا تازه حاجی شده باشه (no credit history) و به بازار پاگذاشته باشه باید خواب خیلی از این خریدهای ریش گرویی رو ببینه.

این اعتبار حاج آقا توی امریکا اسمش کردیته.
توی امریکا چه طوری شما اعتبار پیدا می کنید و کردیتتون بالا می ره؟
همین که شما آدم خوش حسابی باشید مثلا صورت حساب های آب و برق و تلفنتون رو به موقع پرداخت کنید، دستتون توی جیبوتون باشه خرید کنید و ... باعث می شه کردیتتون بالا بره.
توی اون مثال این حاج آقا باید توی بازار سرشناس باشه که همه بشناسنش و اعتبارش بالا بره برای یک آدم عادی توی امریکا چه طور بانک ها و موسسات مالی فرد رو می شناسند که بفهمند اعتبارش چقدره؟
جواب ساده است، در امریکا هرفرد یک کد سوشال سیکیوریتی واحد داره که موقع بازکردن حساب های بانکی یا هرکاری این کد رو از فرد دریافت می کنند و عملا هر فعالیت مالی که یک نفر انجام می ده به واسطه این سوشال سیکیوریتی نامبر در پرونده اش ثبت می شه.
در امریکا ۳ شرکت بزرگ به نام های Equifax ،Experian و TransUnion هستند که به تمام اطلاعات مالی شما دسترسی دارند و براساس سوشال سیکیوریتی برای هرکس یک امتیازی محاسبه می کنند به اسم کردیت اسکور. یعنی همون پارامتر کیفی اعتبار حاج آقا رو به یه پارامتر کمی برای هر فرد دارنده سوشال سیکیوریتی تبدیل می کنند.
البته هرکدوم از این سه کمپانی یک الگوی مخصوصی داره اما نتیجه زیاد باهم فرق نمی کنه و به این ترتیب فقط با موجود بودن سوشال سیکیوریتی می شه به کردیت اسکور یک فرد دسترسی داشت و چون این یک عدد کمی هست به خوبی میزان خوش حساب بودن و بد حساب بودن فرد رو نشون می ده.

دقیقا چه پارامترهایی روی این کردیت اسکور تاثیر داره؟

[عکس: 500px-Credit-score-chart.svg.png]

هرکمپانی پارامترهای خودش رو داره اما توصیه می کنم یه نگاهی به این لینک بندازید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_scor...ted_States

شاید یکم پیچیده به نظر برسه اما موضوع اعتبار مالی در امریکا بسیار حیاتیه. اگر شما کردیت خوبی داشته باشید اینجا برای شما شبیه بهشت می مونه اما اگر کردیت خوبی نداشته باشید همیشه به خیلی چیزها به دیده حسرت نگاه می کنید. البته خوش حساب و با اعتبار موندن سخته و این همون چیزیه که بخش عمده ای از مردم توی امریکا ۵ روز هفته بخاطرش زور می زنند.

حالا کردیت کارد چیه؟
یه ابزاره که مردم با اون بنا به کردیتشون بدون دردسر از بانک وام می گیرند. با بودن اون پارامتر کمی دیگه اینجا همه حاجی بازاری به حساب میاند و میزان اعتبارشون توی پیشونیشون نوشته و هرموقع دلشون خواست می تونند از بانک پول دستی قرض بگیرند که خرج کنند، ببخشید به قول اون خانمه دوست امیر دراگون استعمال کنند Big Grin بانک بر اساس اعتبارشون بهشون این پول رو قرض می ده. کردیت کارد ابزاریه که این کار رو تسهیل می کنه. عین همون کارت سوخت که سهمیه هر ماشین رو ماهیانه می ریختن داخلش. شما با کشیدن کردیت کارت بدون اینکه واقعا پولی بدید از اعتبارتون خرج می کنید. بانک هم می گه عرض ادب، شما پیش ما اعتبار داری، جون بخواه اما قربونت سرماه باید این پولی که قرض گرفتی رو پس بدی.

اگر پول رو سرماه پس ندی چی می شه؟
هیچی بانک میگه مثلا تو ۵۰۰ دلار بدهکاری بیا سرماه ۳۰ دلار بده! بقیه رو من با سود چند ده درصدی ازت می گیرم! شاید برای ما که از ایران اومدیم توی کشورمون پول دستی گرفتن و نزول کردن چند ۱۰ درصدی عادی باشه اما توی سیستم مالی که بانک هاش زیر ۱ درصد سود به سپرده گذاراشون می دند بهره ۱۶٪ درصدی یعنی یه کلاه گشاد گشاد گشاد.

نقطه آخر تمام این بازی کردیت و کردیت کارد همین بهره نجومیه که موسسات مالی از بدهکارها می گیرند. البته روی دیگه سکه هم اینه که کسی که به خوبی از این امکان استفاده کنه و مدیریت امور مالیش رو داشته باشه می تونه خیلی زندگیش رو جلو بندازه مثلا یه وام خوب از بانک بگیره، خونه بخره و تا ۳۰ سال خورد خورد حتی با بهره خیلی کم اونو برگردونه.

حالا تمام این ها رو گفتم که بگم اون چیزی که برای خونه اجاره کردن، ماشین لیز کردن یا رنت کردن و این ها لازمه داشتن کردیت هست. اون هم فقط برای اینکه بدونند شما توانایی مالی دارید و خوش حساب هستید.
گاهی با روش های دیگه می شه این استطاعت مالی رو ثابت کرد.
مثلا اینکه نشون بدید به میزان قابل ملاحظه ای توی حسابتون پول دارید یا اینکه شغلی دارید که به صورت پیوسته بهتون حقوق پرداخت می کنه.

اصولا شما هرکدوم از این خدمات رو بخواهید دریافت کنید، بک گراند چک می شید. اسمش آشناست نه؟ بله شما اینجا خونه بگیرید، سرکار بخواهید برید یا حتی وام ماشین بگیرید باید نوعی بک گراند چک رو طی کنید که یکی از پارمترهای مهم این کنکاش بررسی کردیت شماست.

در هرصورت خونه گرفتن بدون داشتن کردیت، سوشال،‌ گرین کارت شدنیه اما شاید سخت تر باشه.
حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم
ديروز من از نمايندگی هوندا دور و ور خونمون يه ماشين نو فاينس کردم و خريدم
. اگه همه چيز خوب پيش بره دقيقا مثل بستنی خريدن ميمونه. يعنی به همين راحتی که اصلا قصدشو نداری. از بغل بستنی فروشی رد ميشی، دلت ميخواد و ميخری و ميآی بيرون. پروسه همون پروسست
البته نکته زياد داره که مطالب مهمش رو سعی ميکنم تا يادم نرفته و تا چند روز آينده بنويسم
(2013-05-21 ساعت 05:54)ehsan99 نوشته:  حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم
. اگه همه چيز خوب پيش بره دقيقا مثل بستنی خريدن ميمونه. يعنی به همين راحتی که اصلا قصدشو نداری. از بغل بستنی فروشی رد ميشی، دلت ميخواد و ميخری و ميآی بيرون. پروسه همون پروسست
البته نکته زياد داره که مطالب مهمش رو سعی ميکنم تا يادم نرفته و تا چند روز آينده بنويسم

ضمن تشکر از شما منتظر ارائه نکات اساسی در مورد کریدیت هستیم .

(2013-05-21 ساعت 04:26)afs نوشته:  
من شنیدم تا وقتی کارت کردیت نیمده ، امکان اجازه خونه نداری حتی بعد از گرفتن گرین کارت ! خواستم بدونم پروسه چطوره و بعد از اومدن گرین کارت چطور میشه ماشن رنت کرد و خونه گرفت ؟
2) تا موقعی که گرین کارت بگیری (یک ماه) باید تو هتل زندگی کنی یا میشه خونه گرفت ؟

جواب دادن به این سوال شما کلی نیاز به زمینه چینی و صغری کبری کردن داره. جواب ساده اش اینه که خیر این طوری نیست اجاره کردن خونه هیچ ربطی به کردیت کارد نداره. به چیزی که بستگی داره کردیت هست.

من چون خودم شخصا این مسئله رو نمی دونستم و اینجا باهاش آشنا شدم یه توضیحی می دم امیدوارم که به کارتون بیاد.

کردیت چیه؟
کردیت همون اعتبار فرده. مثلا حاجی بازاری خودمون رو تصور کنید. شاید چک هم نداشته باشه ولی توی بازار این قدر اعتبار داره که فقط با حرفش ۱۰۰ میلیون تومن جنس بهش می دن و اون هم طبق قول و قرار توی بازه زمانی مشخص بدهکاریشو می ده. حالا این حاجی بازاری ما اگر خیلی کله گنده باشه همه ازخداشونه باهاش فقط معامله کنند و حتی اگر یک ماه هم پول رو نداد هیچ بهره ای ازش نمی گیرند. اما اگر این حاج آقای ما یکم بدحساب باشه اولا شاید با یک کلام بهش اون جنس رو ندند (reject) یا اگر دادند ازش چک بگیرند (secure deposit) اگر یک روزم از دادن پولش دیر شد ازش بهره (APR) بگیرند. این حاجی ما اگر خیلی بد حساب باشه (bad credit) یا تازه حاجی شده باشه (no credit history) و به بازار پاگذاشته باشه باید خواب خیلی از این خریدهای ریش گرویی رو ببینه.

این اعتبار حاج آقا توی آمریکا اسمش کردیته.
توی آمریکا چه طوری شما اعتبار پیدا می کنید و کردیتتون بالا می ره؟
همین که شما آدم خوش حسابی باشید مثلا صورت حساب های آب و برق و تلفنتون رو به موقع پرداخت کنید، دستتون توی جیبوتون باشه خرید کنید و ... باعث می شه کردیتتون بالا بره.
توی اون مثال این حاج آقا باید توی بازار سرشناس باشه که همه بشناسنش و اعتبارش بالا بره برای یک آدم عادی توی آمریکا چه طور بانک ها و موسسات مالی فرد رو می شناسند که بفهمند اعتبارش چقدره؟
جواب ساده است، در آمریکا هرفرد یک کد سوشال سیکیوریتی واحد داره که موقع بازکردن حساب های بانکی یا هرکاری این کد رو از فرد دریافت می کنند و عملا هر فعالیت مالی که یک نفر انجام می ده به واسطه این سوشال سیکیوریتی نامبر در پرونده اش ثبت می شه.
در آمریکا ۳ شرکت بزرگ به نام های Equifax ،Experian و TransUnion هستند که به تمام اطلاعات مالی شما دسترسی دارند و براساس سوشال سیکیوریتی برای هرکس یک امتیازی محاسبه می کنند به اسم کردیت اسکور. یعنی همون پارامتر کیفی اعتبار حاج آقا رو به یه پارامتر کمی برای هر فرد دارنده سوشال سیکیوریتی تبدیل می کنند.
البته هرکدوم از این سه کمپانی یک الگوی مخصوصی داره اما نتیجه زیاد باهم فرق نمی کنه و به این ترتیب فقط با موجود بودن سوشال سیکیوریتی می شه به کردیت اسکور یک فرد دسترسی داشت و چون این یک عدد کمی هست به خوبی میزان خوش حساب بودن و بد حساب بودن فرد رو نشون می ده.

شاید یکم پیچیده به نظر برسه اما موضوع اعتبار مالی در آمریکا بسیار حیاتیه. اگر شما کردیت خوبی داشته باشید اینجا برای شما شبیه بهشت می مونه اما اگر کردیت خوبی نداشته باشید همیشه به خیلی چیزها به دیده حسرت نگاه می کنید. البته خوش حساب و با اعتبار موندن سخته و این همون چیزیه که بخش عمده ای از مردم توی آمریکا ۵ روز هفته بخاطرش زور می زنند.

حالا کردیت کارد چیه؟
یه ابزاره که مردم با اون بنا به کردیتشون بدون دردسر از بانک وام می گیرند. با بودن اون پارامتر کمی دیگه اینجا همه حاجی بازاری به حساب میاند و میزان اعتبارشون توی پیشونیشون نوشته و هرموقع دلشون خواست می تونند از بانک پول دستی قرض بگیرند که خرج کنند، ببخشید به قول اون خانمه دوست امیر دراگون استعمال کنند Big Grin بانک بر اساس اعتبارشون بهشون این پول رو قرض می ده. کردیت کارد ابزاریه که این کار رو تسهیل می کنه. عین همون کارت سوخت که سهمیه هر ماشین رو ماهیانه می ریختن داخلش. شما با کشیدن کردیت کارت بدون اینکه واقعا پولی بدید از اعتبارتون خرج می کنید. بانک هم می گه عرض ادب، شما پیش ما اعتبار داری، جون بخواه اما قربونت سرماه باید این پولی که قرض گرفتی رو پس بدی.

هیچی بانک میگه مثلا تو ۵۰۰ دلار بدهکاری بیا سرماه ۳۰ دلار بده! بقیه رو من با سود چند ده درصدی ازت می گیرم! شاید برای ما که از ایران اومدیم توی کشورمون پول دستی گرفتن و نزول کردن چند ۱۰ درصدی عادی باشه اما توی سیستم مالی که بانک هاش زیر ۱ درصد سود به سپرده گذاراشون می دند بهره ۱۶٪ درصدی یعنی یه کلاه گشاد گشاد گشاد.

نقطه آخر تمام این بازی کردیت و کردیت کارد همین بهره نجومیه که موسسات مالی از بدهکارها می گیرند. البته روی دیگه سکه هم اینه که کسی که به خوبی از این امکان استفاده کنه و مدیریت امور مالیش رو داشته باشه می تونه خیلی زندگیش رو جلو بندازه مثلا یه وام خوب از بانک بگیره، خونه بخره و تا ۳۰ سال خورد خورد حتی با بهره خیلی کم اونو برگردونه.

حالا تمام این ها رو گفتم که بگم اون چیزی که برای خونه اجاره کردن، ماشین لیز کردن یا رنت کردن و این ها لازمه داشتن کردیت هست. اون هم فقط برای اینکه بدونند شما توانایی مالی دارید و خوش حساب هستید.
مثلا اینکه نشون بدید به میزان قابل ملاحظه ای توی حسابتون پول دارید یا اینکه شغلی دارید که به صورت پیوسته بهتون حقوق پرداخت می کنه.

اصولا شما هرکدوم از این خدمات رو بخواهید دریافت کنید، بک گراند چک می شید. اسمش آشناست نه؟ بله شما اینجا خونه بگیرید، سرکار بخواهید برید یا حتی وام ماشین بگیرید باید نوعی بک گراند چک رو طی کنید که یکی از پارمترهای مهم این کنکاش بررسی کردیت شماست.

در هرصورت خونه گرفتن بدون داشتن کردیت، سوشال،‌ گرین کارت شدنیه اما شاید سخت تر باشه.

ضمن تشکر از ارائه مطالب بسیار مهم و ضروری در مورد کریدیت . به خصوص این که به زبان بسیار ساده بیان شده و در سطح یک تازه وارد است . پیشنهاد میکنم یک پلن ساده ارائه بدید که مثلا باز کردن چه حساب هائی از چه بانک هائی در بدو ورود در اولویت هست و چه مبلغ پول در اونها بریزیم ؟ اگر بیشتر یا کمتر باشه چه مشکلی پیش میاد ؟ چه روش خرید باعث افزایش کریدیت اسکور میشه ؟ و با اون حد کریدیت چه خریدهائی رو میشه انجام داد ؟ خود شما چه روشی رو بکار بردید و می برید و تا چه حد مفید بوده ؟
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
(2013-05-21 ساعت 08:57)مرآت74 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 05:54)ehsan99 نوشته:  حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم

ضمن تشکر از شما منتظر ارائه نکات اساسی در مورد کریدیت هستیم .

(2013-05-21 ساعت 04:26)afs نوشته:  

کردیت چیه؟

این اعتبار حاج آقا توی آمریکا اسمش کردیته.
توی آمریکا چه طوری شما اعتبار پیدا می کنید و کردیتتون بالا می ره؟
توی اون مثال این حاج آقا باید توی بازار سرشناس باشه که همه بشناسنش و اعتبارش بالا بره برای یک آدم عادی توی آمریکا چه طور بانک ها و موسسات مالی فرد رو می شناسند که بفهمند اعتبارش چقدره؟
جواب ساده است، در آمریکا هرفرد یک کد سوشال سیکیوریتی واحد داره که موقع بازکردن حساب های بانکی یا هرکاری این کد رو از فرد دریافت می کنند و عملا هر فعالیت مالی که یک نفر انجام می ده به واسطه این سوشال سیکیوریتی نامبر در پرونده اش ثبت می شه.
در آمریکا ۳ شرکت بزرگ به نام های Equifax ،Experian و TransUnion هستند که به تمام اطلاعات مالی شما دسترسی دارند و براساس سوشال سیکیوریتی برای هرکس یک امتیازی محاسبه می کنند به اسم کردیت اسکور. یعنی همون پارامتر کیفی اعتبار حاج آقا رو به یه پارامتر کمی برای هر فرد دارنده سوشال سیکیوریتی تبدیل می کنند.

شاید یکم پیچیده به نظر برسه اما موضوع اعتبار مالی در آمریکا بسیار حیاتیه. اگر شما کردیت خوبی داشته باشید اینجا برای شما شبیه بهشت می مونه اما اگر کردیت خوبی نداشته باشید همیشه به خیلی چیزها به دیده حسرت نگاه می کنید. البته خوش حساب و با اعتبار موندن سخته و این همون چیزیه که بخش عمده ای از مردم توی آمریکا ۵ روز هفته بخاطرش زور می زنند.

حالا کردیت کارد چیه؟

ضمن تشکر از ارائه مطالب بسیار مهم و ضروری در مورد کریدیت . به خصوص این که به زبان بسیار ساده بیان شده و در سطح یک تازه وارد است . پیشنهاد میکنم یک پلن ساده ارائه بدید که مثلا باز کردن چه حساب هائی از چه بانک هائی در بدو ورود در اولویت هست و چه مبلغ پول در اونها بریزیم ؟ اگر بیشتر یا کمتر باشه چه مشکلی پیش میاد ؟ چه روش خرید باعث افزایش کریدیت اسکور میشه ؟ و با اون حد کریدیت چه خریدهائی رو میشه انجام داد ؟ خود شما چه روشی رو بکار بردید و می برید و تا چه حد مفید بوده ؟

دوستان گرامی من تو یک سایت مهاجرتی دیگه به یک سری مطالبی بر خوردم که راجع به همین مسائل هست و اطلاعات فوق العاده مفیدی رو ذکر کرده که لینک مستقیم می گذارم براتون ولی اگر این کار اشکالی داره مدیران گرامی اطلاع بدن تا مطالب رو کپی پیست کنم:

کار هایی که بعد از رسیدن به امریکا باید انجام بدهیم
توصیه میکنم از صفحه اولش همه رو بخونید.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-05-21 ساعت 04:16)fromu2farzad نوشته:  دوستان یه سوال برام پیش اومد وقتی رسیدم لازمه که برم اداره سوشیال یا خودش پست میشه ؟

اگه در اون فرمهایی که برای KCC فرستادید SSN رو تیک زده باشید مثل گرین کارت براتون پست می‌شه، اما اگه تیک نزده باشید باید خودتون برای گرفتنش اقدام کنید.
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
(2013-05-14 ساعت 23:36)soroushmm نوشته:  بچه ها اسم پورت ورودی به کالیفرنیا چیه؟ برای فرم 9سوالی می خوام.

پورت ورودی سانفرانسیسکو SFO می باشد
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: nina22 ، payam62 ، mhb161 ، گل نهال ، shatsi ، kasrafo ، Danoosh ، ikamaly ، sce ، آلیس-1980
(2013-05-21 ساعت 13:38)shayangh نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 23:36)soroushmm نوشته:  بچه ها اسم پورت ورودی به کالیفرنیا چیه؟ برای فرم 9سوالی می خوام.

پورت ورودی سانفرانسیسکو SFO می باشد
پورت ورودی لس آنجلس هم اگه اشتباه نکنم LAX میباشد
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان