ارسالها: 396
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
35
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 20:44)nirvana_kobin نوشته: دوستان میشه راهنمایی کنید
این فرم آبی رنگ رو کجا باید پر کنم ؟؟
البته ناگفته نماند که تو صفحات پیدا کردم اما دوباره گمش کردم
تو هواپیما پر میکنید و تو فرودگاه تحویل میدید.
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
ارسالها: 396
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
35
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 21:17)r91 نوشته: سلام
شنیدم که میگن دالاس جای خوبیه برای شروع .علتش چیه؟کار خوبه؟چه کاری؟هزینه ها؟
اين تاپيك رو مطالعه كنيد و سوالاتتون رو بپرسيد
http://mohajersara.com/thread-2299.html?highlight=دالاس
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
ارسالها: 192
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
67
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 03:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 03:13 توسط fire dragon.)
من امروز رفتم بانک Chase برای باز کردن حساب
تا رفتم تو بانک یه خانومی خودشو معرفی کرد و گفت چیکار میتونم براتون بکنم ؟ منم خودمو معرفی کردم و گفتم اومدم حساب باز کنم.گفت امیر؟ عرب هستید یا هندی؟ گفتم ایرانی . برگشت به فارسی گفت سلام .حال شما چطوره؟ گفتم شما ایرانی هستید؟ گفت نه ولی 3 سال ایران زندگی کردم . خلاصه که دیدم این خانوم 4-5 تا زبون خوب صحبت می کنه از جمله فارسی (فقط هر دفعه می خواست بگه" میخواهید از کارتتون استفاده کنید ". می گفت هر وقت میخواهید کارتتون رو استعمال کنید ! . منم نمیتونستم تو روش بخندم . هی یه لبخند احمقانه تو صورتم نقش می بست.). خیلی کمکم کرد و خیلی از مواردی که با رعایت نکردنشون بانک حساب رو شارژ میکنه توضیح داد فکر کنم نزدیک 2 ساعت داشت توضیح میداد و همه رو هم فارسی . بهش گفتم انگلیسی بگو چون سختش بود فارسی صحبت کنه ولی گفت میخوام تمرین کنم و شما هم اشتباهاتمو بگو.
آخرش هم رئیس شعبه اومد و دست داد و تشکر کرد که بانکشونو انتخاب کردم.
در نهایت خیلی افتتاح حساب لذتبخشی بود.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
ارسالها: 50
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Nov 2007
رتبه:
3
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال برام پیش اومد وقتی رسیدم لازمه که برم اداره سوشیال یا خودش پست میشه ؟
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
ارسالها: 187
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Feb 2011
رتبه:
16
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 05:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 05:55 توسط ehsan99.)
حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم
ديروز من از نمايندگی هوندا دور و ور خونمون يه ماشين نو فاينس کردم و خريدم
. اگه همه چيز خوب پيش بره دقيقا مثل بستنی خريدن ميمونه. يعنی به همين راحتی که اصلا قصدشو نداری. از بغل بستنی فروشی رد ميشی، دلت ميخواد و ميخری و ميآی بيرون. پروسه همون پروسست
البته نکته زياد داره که مطالب مهمش رو سعی ميکنم تا يادم نرفته و تا چند روز آينده بنويسم
ارسالها: 128
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
10
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 08:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 09:06 توسط مرآت74.)
(2013-05-21 ساعت 05:54)ehsan99 نوشته: حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم
ديروز من از نمايندگی هوندا دور و ور خونمون يه ماشين نو فاينس کردم و خريدم
. اگه همه چيز خوب پيش بره دقيقا مثل بستنی خريدن ميمونه. يعنی به همين راحتی که اصلا قصدشو نداری. از بغل بستنی فروشی رد ميشی، دلت ميخواد و ميخری و ميآی بيرون. پروسه همون پروسست
البته نکته زياد داره که مطالب مهمش رو سعی ميکنم تا يادم نرفته و تا چند روز آينده بنويسم
ضمن تشکر از شما منتظر ارائه نکات اساسی در مورد کریدیت هستیم .
(2013-05-21 ساعت 04:26)afs نوشته: (2013-05-20 ساعت 08:18)mechanicalengineer نوشته: باسلام وتشکر از دوستان
من شنیدم تا وقتی کارت کردیت نیمده ، امکان اجازه خونه نداری حتی بعد از گرفتن گرین کارت ! خواستم بدونم پروسه چطوره و بعد از اومدن گرین کارت چطور میشه ماشن رنت کرد و خونه گرفت ؟
2) تا موقعی که گرین کارت بگیری (یک ماه) باید تو هتل زندگی کنی یا میشه خونه گرفت ؟
جواب دادن به این سوال شما کلی نیاز به زمینه چینی و صغری کبری کردن داره. جواب ساده اش اینه که خیر این طوری نیست اجاره کردن خونه هیچ ربطی به کردیت کارد نداره. به چیزی که بستگی داره کردیت هست.
من چون خودم شخصا این مسئله رو نمی دونستم و اینجا باهاش آشنا شدم یه توضیحی می دم امیدوارم که به کارتون بیاد.
چیزی که اینجا داریم یکی کردیت هست و یکی کردیت کارد. این ها باهم فرق می کنند.
کردیت چیه؟
کردیت همون اعتبار فرده. مثلا حاجی بازاری خودمون رو تصور کنید. شاید چک هم نداشته باشه ولی توی بازار این قدر اعتبار داره که فقط با حرفش ۱۰۰ میلیون تومن جنس بهش می دن و اون هم طبق قول و قرار توی بازه زمانی مشخص بدهکاریشو می ده. حالا این حاجی بازاری ما اگر خیلی کله گنده باشه همه ازخداشونه باهاش فقط معامله کنند و حتی اگر یک ماه هم پول رو نداد هیچ بهره ای ازش نمی گیرند. اما اگر این حاج آقای ما یکم بدحساب باشه اولا شاید با یک کلام بهش اون جنس رو ندند (reject) یا اگر دادند ازش چک بگیرند (secure deposit) اگر یک روزم از دادن پولش دیر شد ازش بهره (APR) بگیرند. این حاجی ما اگر خیلی بد حساب باشه (bad credit) یا تازه حاجی شده باشه (no credit history) و به بازار پاگذاشته باشه باید خواب خیلی از این خریدهای ریش گرویی رو ببینه.
این اعتبار حاج آقا توی آمریکا اسمش کردیته.
توی آمریکا چه طوری شما اعتبار پیدا می کنید و کردیتتون بالا می ره؟
همین که شما آدم خوش حسابی باشید مثلا صورت حساب های آب و برق و تلفنتون رو به موقع پرداخت کنید، دستتون توی جیبوتون باشه خرید کنید و ... باعث می شه کردیتتون بالا بره.
توی اون مثال این حاج آقا باید توی بازار سرشناس باشه که همه بشناسنش و اعتبارش بالا بره برای یک آدم عادی توی آمریکا چه طور بانک ها و موسسات مالی فرد رو می شناسند که بفهمند اعتبارش چقدره؟
جواب ساده است، در آمریکا هرفرد یک کد سوشال سیکیوریتی واحد داره که موقع بازکردن حساب های بانکی یا هرکاری این کد رو از فرد دریافت می کنند و عملا هر فعالیت مالی که یک نفر انجام می ده به واسطه این سوشال سیکیوریتی نامبر در پرونده اش ثبت می شه.
در آمریکا ۳ شرکت بزرگ به نام های Equifax ،Experian و TransUnion هستند که به تمام اطلاعات مالی شما دسترسی دارند و براساس سوشال سیکیوریتی برای هرکس یک امتیازی محاسبه می کنند به اسم کردیت اسکور. یعنی همون پارامتر کیفی اعتبار حاج آقا رو به یه پارامتر کمی برای هر فرد دارنده سوشال سیکیوریتی تبدیل می کنند.
البته هرکدوم از این سه کمپانی یک الگوی مخصوصی داره اما نتیجه زیاد باهم فرق نمی کنه و به این ترتیب فقط با موجود بودن سوشال سیکیوریتی می شه به کردیت اسکور یک فرد دسترسی داشت و چون این یک عدد کمی هست به خوبی میزان خوش حساب بودن و بد حساب بودن فرد رو نشون می ده.
دقیقا چه پارامترهایی روی این کردیت اسکور تاثیر داره؟
هرکمپانی پارامترهای خودش رو داره اما توصیه می کنم یه نگاهی به این لینک بندازید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_scor...ted_States
شاید یکم پیچیده به نظر برسه اما موضوع اعتبار مالی در آمریکا بسیار حیاتیه. اگر شما کردیت خوبی داشته باشید اینجا برای شما شبیه بهشت می مونه اما اگر کردیت خوبی نداشته باشید همیشه به خیلی چیزها به دیده حسرت نگاه می کنید. البته خوش حساب و با اعتبار موندن سخته و این همون چیزیه که بخش عمده ای از مردم توی آمریکا ۵ روز هفته بخاطرش زور می زنند.
حالا کردیت کارد چیه؟
یه ابزاره که مردم با اون بنا به کردیتشون بدون دردسر از بانک وام می گیرند. با بودن اون پارامتر کمی دیگه اینجا همه حاجی بازاری به حساب میاند و میزان اعتبارشون توی پیشونیشون نوشته و هرموقع دلشون خواست می تونند از بانک پول دستی قرض بگیرند که خرج کنند، ببخشید به قول اون خانمه دوست امیر دراگون استعمال کنند بانک بر اساس اعتبارشون بهشون این پول رو قرض می ده. کردیت کارد ابزاریه که این کار رو تسهیل می کنه. عین همون کارت سوخت که سهمیه هر ماشین رو ماهیانه می ریختن داخلش. شما با کشیدن کردیت کارت بدون اینکه واقعا پولی بدید از اعتبارتون خرج می کنید. بانک هم می گه عرض ادب، شما پیش ما اعتبار داری، جون بخواه اما قربونت سرماه باید این پولی که قرض گرفتی رو پس بدی.
اگر پول رو سرماه پس ندی چی می شه؟
هیچی بانک میگه مثلا تو ۵۰۰ دلار بدهکاری بیا سرماه ۳۰ دلار بده! بقیه رو من با سود چند ده درصدی ازت می گیرم! شاید برای ما که از ایران اومدیم توی کشورمون پول دستی گرفتن و نزول کردن چند ۱۰ درصدی عادی باشه اما توی سیستم مالی که بانک هاش زیر ۱ درصد سود به سپرده گذاراشون می دند بهره ۱۶٪ درصدی یعنی یه کلاه گشاد گشاد گشاد.
نقطه آخر تمام این بازی کردیت و کردیت کارد همین بهره نجومیه که موسسات مالی از بدهکارها می گیرند. البته روی دیگه سکه هم اینه که کسی که به خوبی از این امکان استفاده کنه و مدیریت امور مالیش رو داشته باشه می تونه خیلی زندگیش رو جلو بندازه مثلا یه وام خوب از بانک بگیره، خونه بخره و تا ۳۰ سال خورد خورد حتی با بهره خیلی کم اونو برگردونه.
حالا تمام این ها رو گفتم که بگم اون چیزی که برای خونه اجاره کردن، ماشین لیز کردن یا رنت کردن و این ها لازمه داشتن کردیت هست. اون هم فقط برای اینکه بدونند شما توانایی مالی دارید و خوش حساب هستید.
گاهی با روش های دیگه می شه این استطاعت مالی رو ثابت کرد.
مثلا اینکه نشون بدید به میزان قابل ملاحظه ای توی حسابتون پول دارید یا اینکه شغلی دارید که به صورت پیوسته بهتون حقوق پرداخت می کنه.
اصولا شما هرکدوم از این خدمات رو بخواهید دریافت کنید، بک گراند چک می شید. اسمش آشناست نه؟ بله شما اینجا خونه بگیرید، سرکار بخواهید برید یا حتی وام ماشین بگیرید باید نوعی بک گراند چک رو طی کنید که یکی از پارمترهای مهم این کنکاش بررسی کردیت شماست.
در هرصورت خونه گرفتن بدون داشتن کردیت، سوشال، گرین کارت شدنیه اما شاید سخت تر باشه.
ضمن تشکر از ارائه مطالب بسیار مهم و ضروری در مورد کریدیت . به خصوص این که به زبان بسیار ساده بیان شده و در سطح یک تازه وارد است . پیشنهاد میکنم یک پلن ساده ارائه بدید که مثلا باز کردن چه حساب هائی از چه بانک هائی در بدو ورود در اولویت هست و چه مبلغ پول در اونها بریزیم ؟ اگر بیشتر یا کمتر باشه چه مشکلی پیش میاد ؟ چه روش خرید باعث افزایش کریدیت اسکور میشه ؟ و با اون حد کریدیت چه خریدهائی رو میشه انجام داد ؟ خود شما چه روشی رو بکار بردید و می برید و تا چه حد مفید بوده ؟
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون