کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-29 ساعت 17:37)Saiban نوشته:  برای جلوگیری از شارژ شدن حداقل موجودی چقدر باید باشه

در مورد حساب های بانکی چندتا چیز رو درنظر بگیرید:

اول یه چیز مسخره بگم چون خودم اول همین حس رو داشتم. شارژ شدن توی ایران با شارژ شدن توی امریکا زمین تا آسمون فرقشه. توی ایران وقتی کارت سوخت شما شارژ می شد یعنی به میزان اعتبارش اضافه می شد، اما اینجا منظور از شارژ شدن یعنی از حساب شما کم می شه، پس هرجا حرف شارژ شدن بود به جای خوشحال بودن باید ناراحت بود. حالا چه طور توی ایران معنی این عبارت وارونه شده نمی دونم.

اما این شارژ شدن که در موردش صحبت می شه مثلا اگر این کارو بکنید نمی شید یا اگر این قدر پول توی حسابتون باشه شارژ نمی شید همون کارمزد امور بانکیه که توی ایران هم بود.
مثلا توی ایران حواله اینترنتی بانک ملت به بانک ملت ۲۵۰ ریال بود در صورتیکه حواله داخلی خیلی از بانک های دیگه کارمزد نداشت.
کلا این کارمزدها بنا به سیاست و خدمات بانک ها متفاوته و هیچ چیز ثابتی نیست. حتی خدمت به خدمتشون هم فرق می کنه. و یکی از منابع درآمد بانک ها همین کارمزده مگرنه اینجا قوامینی نیست که فلان بانک پول های مردم رو بره بگذاره اونجا سود بگیره.

مثلا یک بانک اینجا ۴ مدل حساب چکینگ داره که هرکدوم یک سری خصوصیات داره، یکیش برای دسته چک شما رو شارژ می کنه یکیش اگر مقدار حسابتون کمتر از یک مقداری شد و ...

توی امریکا خدمات و محصولات انواع اقسام آپشن ها رو داره از غدا و ماشین گرفته تا حساب بانکی. پس اگر می خواهید در این مورد اطلاعات بیشتری داشته باشید باید به سایت بانک ها مراجعه کنید، انواع حساب هاشون رو ببینید و ببینید که هرکدوم چه خصوصیاتی دارند.

دلایلی که بانک شما رو به خاطرش شارژ می کنه کم نیستند بعد از چند وقت زندگی کردن اینجا کلا این چیزها ازدست آدم درمیره و می بینید ماهیانه چندده دلار همین طوری بابت چی و چی پرداختید و عملا دیگه حوصله هم نمی کنید خیلیش رو پیگیری کنید.

برای مثال کارمزدهای خدمات رایج بانک ولز فارگو اینجا هست:
https://www.wellsfargo.com/wfonline/deposit_acct_fees
برای حساب های چکینگ ولز فارگو:
کارمز حساب چکینگ ولیو: https://www.wellsfargo.com/downloads/pdf...lue-CA.pdf
کارمز حساب چکینگ وی دو سیو: https://www.wellsfargo.com/downloads/pdf...Group2.pdf
کارمزد حساب چکینگ پی ام ای:‌ https://www.wellsfargo.com/downloads/pdf...Group2.pdf
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-05-30 ساعت 01:25)mhe7857 نوشته:  سلام دوستان به امید خدا ما هم ۱۴ جون عازم هستیم تقریبا آماده هستیم مقصد ما سن خوزه هست و به محض ورود اطلاعات کامل رو براتون مینویسم.

ببخشید شما از سانفرانسیکو میرید سن هوزه؟ با چه پروازی؟ آخر 14 یا 24 جون میرید؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: fire dragon ، payam62 ، گل نهال ، sce ، mhb161 ، ایلیا8118 ، ikamaly
(2013-05-30 ساعت 00:19)ali___ نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 12:31)pouya.m.t نوشته:  سلام.بچه ها کسی جدیدا ارز با ویزای ایمیگرنت گرفته تو تهران؟بمن میگین کی و کدوم شعبه؟

سلام
بله ما با ویزای مهاجرت تو 10 روز پیش ارز مسافرتی گرفتیم
بانک ملت شعبه قلهک
شعبه فرمانیه
شعبه سرافراز
اما اینم بگم
باید 5 صبح بری اونجا اسمت رو روی کاغذ بنویسی . ترجیحا با ماشین برو که بتونی تا ساعت 8 که بانک باز میشه بخوابی.
موفق باشی
برو شعبه اسکان تو میرداماد ... صبح زود هم نمیخواد پاشی Smile
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، ikamaly
سلام دوستان گرین کارت من بعد از دو هفته امد ولی به ادرس اولیه پستش کردن با اینکه روز مصاحبه ادرسم رو تغییر دادم....
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

سفرنامه مانترا : coming soon :p
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
سلام دوستان
اگه امسال موقع رفتن به مصاحبه ارز گرفته باشيم
دوباره امسال ميتونيم با ويزا هم ارز بگيريم؟
ممنون از راهنماييتون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، mehdi110 ، sadeghi897 ، mhb161 ، afshinghwink ، bayat_r
(2013-05-30 ساعت 09:45)shaso نوشته:  سلام دوستان
اگه امسال موقع رفتن به مصاحبه ارز گرفته باشيم
دوباره امسال ميتونيم با ويزا هم ارز بگيريم؟
ممنون از راهنماييتون

در هر سال شمسی شما فقط یک بار می توانید ارز مسافرتی بگیرید .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، sce ، mehdi110 ، sadeghi897 ، mhb161 ، afshinghwink ، amir82 ، hamedhamed
من امروز تو بنک آو امریکا حساب جاری و کوتاه مدت!!! باز کردم، حداقل موجودی برای حساب چکینگ، 1500 دلار باید باشه وگرنه 12$ در ماه کارمزد میگیرن و 300$ تو حساب سیوینگ باید باشه تا 5$ کارمزد نگیرن!
کردیت کارد هم نداد، گفت میشه بدم اما باید معادل پولشو بذاری تو حساب بمونه، و بهت پیشنهاد میکنم بری با همین دبیت کارتت خریداتو بکنی، SSN رو هم بگیری بعد بیای 2باره اقدام کنی شاید مشمول بشی

امروز برای ssn هم تو سانتا باربارا رفتم، تقریبا خلوت بود 1 فرم بود که پر کردم بعد هم نوبتم که شد اطلاعاتم درج شد و 1 رسید دادن که گفت تا 2 هفته دیگه کارتش پست میشه
شماره اش هم ممکنه از فردا مشخص بشه و میتونم 1 دفتر سوشسال سکیوریتی برم و بپرسم!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
به نظر من هر چقدر هم که ارزون باشه بالاخره باید دلار بابتش بدی و تا زمانی که آدم کار نداره خرج کردن حتی 10 دلار هم باید با حساب کتاب باشه مگر اینکه پشتوانه مالی خوبی داشته باشید. من هم تا جایی که بشه وسایل اولیه و لازم رو میبرم . هروقت کار پیدا کردم همه رو جدید میخرم . وسایل اینجا رو هم تا 2 سال نگه میدارم تا وضعیت زنگیم قطعی بشه اگر موندنی بودم میام همه رو رد میکنم و تمام!
یه سر هم تشریف ببرید به بانک ملت تقاطع باغ شاه و برق!
(2013-05-30 ساعت 09:25)kasrafo نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 08:35)کاوه شیز نوشته:  تشریف ببرید بانک ملت، شعبه بعثت (ساختمان کشتی!!)
اصل و کپی: فیش خروجی، بلیط ممهور، پاسپورت و ویزا همراتون باشه
موفق باشید
(2013-05-30 ساعت 08:11)shimoda نوشته:  << پست موقت >>
دوستان عزیز کسی هست که تونسته باشه از شیراز برای سفر آمریکا ارز مسافرتی گرفته باشه؟؟
و اگر آره از کجا؟؟؟
من اونجا رفتم , اول ویزارونگاه کرد و بعد گفت نمیشهSad
تشکر کنندگان: sce ، shimoda ، kasrafo ، mehdi110 ، mhb161 ، m@ry@m75 ، mrr777
(2013-05-30 ساعت 03:09)bayat_r نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 01:25)mhe7857 نوشته:  سلام دوستان به امید خدا ما هم ۱۴ جون عازم هستیم تقریبا آماده هستیم مقصد ما سن خوزه هست و به محض ورود اطلاعات کامل رو براتون مینویسم.

ببخشید شما از سانفرانسیکو میرید سن هوزه؟ با چه پروازی؟ آخر 14 یا 24 جون میرید؟

سلام بله از سانفرانسیسکو میریم.با امارات که طبق پیش بینی های شما ما از ۱۳ سپامبر یعنی قبل از گرون شدن بلیطهامون خریدیمBig GrinSmile و از این بابت خیلی خیلی خوشحالیم و از شما سپاسگزار.تصمیم گرفتیم اگر ویزای یک ضرب گرفتیم که میریم ولی اگر نشد همون آنکارا تاریخ پروازو با ۹۰ دلار عوض میکنیم.چون اگر قرار بود از اینجا بلیط عوض بشه باید به قیمت الان میخریدیم.اینجا باید از شما حسابی تشکر کنم.و ۱۴ جون درسته من همین الان امضامو درست میکنم.ممنون از توجهتون.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
(2013-05-30 ساعت 15:09)majid9290 نوشته:  دوستان من خيلي فورييييييييييييي سوال دارم : هر نفر چند کيلو مي تونه با خودش ببره تو هواپيما من ترکيش هستم

٢تا چمدون ٢٣ كيلويي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mhb161 ، پدی ، afshinghwink ، mhz_ir ، mrr777 ، ایلیا8118 ، bayat_r ، amir0_0amir ، لاتاری
(2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته:  دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟
ایران که پرواز مستقیمش قطع کرد ولی من قبل از اینکه قطع کنه می خواستم لوفتانزا بگیرم، لوفتانزا پرواز خوبی هست. Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، seperelia ، mrr777 ، bayat_r ، amir0_0amir
سلام دوستان مهاجر! یکم اطلاعات بدم خدمتتون.
برای تهیه تبدیل دو شاخه برق ایرانی به امریکایی(میله ای به تیغه ای) که طبعا چیز کمیابی هم هست! تشریف میبرین مترو توپخانه (امام خمینی) از خروجی "خیابان فردوسی" خارج میشین.سمت چپتون پاساژ " فتوت".میرین داخل فروشگاه "ساحل" به قیمت 2000تومان! داره.شنیدم طبقه سوم همین پاساژ هم ممکنه گیر بیارین.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
دوستان تازه وارد به ایالات متحده اگر می شه به این سئوال من پاسخ بدین ، در مورد گرین کارت هست.
http://mohajersara.com/post-349327.html#pid349327
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، bayat_r ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان