کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-29 ساعت 07:50)lingni نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 17:52)sasbk نوشته:  در ادامه تجربیات و نوشته های اولین سفر من به آمریکا

گواهینامه رانندگی

من آئين نامه را وقتي ايران بودم از رو سايتشان به زبان فارسي دانلود كرده بودم و هر وقت فرصت مي شد مي خوندم

سلام.
ممکنه سایتی رو که ازش آیین نامه رانندگی در آمریکا رو دانلود کردین اینجا برای ما هم بنویسین؟
ممنون.

از اینجا میتونید مال همه ایالت ها رو بگیرید:

ONLINE DMV
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
سلام به دوستان عزیز
یه سوال دارم اینکه من و خانمم و پسرم بعد از اینکه ویزامونو گرفتیم میتونیم به صورت تک تک به آمریکا سفر کنیم؟ آخه خانمم دانشگاه تدریس می کنه و باید زمان تعطیلی دانشگاه بیاد.
با تشکر
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، bayat_r ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-29 ساعت 09:37)r_ent نوشته:  من امروز رفتم بانک چِیس ولی برام حساب باز نکردن چون ssn نداشتم Sad
یا 1 برگه معتبری که روش آدرس محل سکونت و نام من قید شده باشه
چطور بنک آو آمریکا حساب رو باز کرده برای دوستان؟؟؟
ای چِیس نامرد!
پس خالا میرم ولز فارگو ببینم چی میشه؟!!

چرا نمیری بانک او امریکا؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، r_ent ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-29 ساعت 01:16)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته:  دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟

من پارسال با لوفتانزا رفتم تورنتو خيلي راضي بودم
پرواز خيلي خوبي بود
قبلا يك بار هم با تركيش رفتم نيويورك اونم پرواز خيلي خوبي بود فقط قسمت دوم پرواز يكم طولانيه
ولي لوفتانزا به خاطر اينكه شما مسافت بيشتري رو توي قسمت اول ميرين پرواز دوم كمتره و خيلي بهتره.سرويس دهي لوفتانزا هم در كل بهتر بود
البته پرواز دوم ما با ايركانادا بود و خيلي بهتر از پرواز اول.

pحالا یه سوال دیگه : آیا با ویزای آمریکا میشه از فرودگاه خارج شد و یه چرخی تو فرانکفورد زد؟ شنیدم خیلی قشنگه
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: seperelia ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-29 ساعت 11:08)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 09:37)r_ent نوشته:  من امروز رفتم بانک چِیس ولی برام حساب باز نکردن چون ssn نداشتم Sad
یا 1 برگه معتبری که روش آدرس محل سکونت و نام من قید شده باشه
چطور بنک آو آمریکا حساب رو باز کرده برای دوستان؟؟؟
ای چِیس نامرد!
پس خالا میرم ولز فارگو ببینم چی میشه؟!!

چرا نمیری بانک او آمریکا؟

آخه یکی از کردیت کارتش ناراضی بود
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، zohre02 ، amir0_0amir
دوستان میدونم با مهر ویزا اجازه ورود تا یکسال رو داریم ولی میخام بدونم اگر در سفر اول گرین کارت رو نگیریم تو سفر دوم نمیگن گرین کارتت کو؟با همون مهر ویزا حله؟کسی تجربه اینکارو داشته؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، گل نهال ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، zohre02
دوستان همون طور که احتمالا اطلاع دارین سیستم پرداخت 165 دلار دچار اشکال شده و امکان پرداخت انلان وجود نداره ایا راه دیگه ای برای این منظور هست مثلا کسی تو امریکا اینو پرداخت کنه؟
سوال دوم هم اینه که در فرودگاه های امریکا به چه طریق می توان این پولو پرداخت کرد؟
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، moji20 ، mhb161 ، shatsi ، zohre02
(2013-05-29 ساعت 11:21)sepand88 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته:  دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟

پرواز خيلي خوبي بود
قبلا يك بار هم با تركيش رفتم نيويورك اونم پرواز خيلي خوبي بود فقط قسمت دوم پرواز يكم طولانيه
ولي لوفتانزا به خاطر اينكه شما مسافت بيشتري رو توي قسمت اول ميرين پرواز دوم كمتره و خيلي بهتره.سرويس دهي لوفتانزا هم در كل بهتر بود

pحالا یه سوال دیگه : آیا با ویزای آمریکا میشه از فرودگاه خارج شد و یه چرخی تو فرانکفورد زد؟ شنیدم خیلی قشنگه
کشورای عربی میشه اما اونجا ظاهرا شینگن میخواد
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Danoosh ، mhb161 ، shatsi ، zohre02
دوستان برای حساب بانکی من از یک دوست آمریکایی پرسیدم بهم Credit Union ها رو پیشنهاد کرد. فکر می کنم مثل موسسه های مالی و اعتباری خودمون باشه ولی همه کارهایی که با یک بانک انجام می دید با این نوع بانکها هم می تونید انجام بدید. حتی کردیت کارت هم می دند. اگر کسی اطلاع بیشتری داشته باشه خوبه که به اشتراک بذاره
شماره کیس: 2013AS15XX
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس : 1
مصاحبه: JAN W4
کلیرنس: 60 روزه (با فرم 9 سوالی)
تشکر کنندگان: alirezass ، sasbk ، Danoosh ، mhb161 ، shatsi ، zohre02 ، خانه ، لاتاری
ما یه سماور قدیمی داریم که در واقع به همسرم ارث رسیده
خیلی دوسش داره و از اولین روزهایی که لاتاری برنده شدیم می دونستیم که باید این سماور نازنین توی بارهامون باشه
با سازمان میراث فرهنگی تماس گرفتیم
راه حل این بود: اول سماور رو ببرید گمرک فرودگاه, اونها بعد از اینکه یه مقدار ناامیدتون کردند که نمی تونید خارجش کنید, بسته بندی و پلمبش می کنند و یه نامه به میراث فرهنگی می زنند که خودتون باید سماور جان رو ببرید میراث فرهنگی اگر از اونجا بتونید تاییدیه بگیرید, نامه ی تاییدیه با پاسپورت و بلیطو باید دوباره ببرید گمرک و از اونجا یه نامه می گیرید و تو این مرحله می تونید برید و برای سماورتون یه جا توی ساکهاتون پیدا کنید
واقعا می ارزه؟؟
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز

پرواز خيلي خوبي بود

از نظر هزینه ای چقدر اختلاف لوفتانزا و ترکیشه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 14:10)mechanicalengineer نوشته:  

پرواز خيلي خوبي بود

منکه لوفتانزارو خریدم 5 تومن البته کنسلی بود و یک طرفه هم خریدم
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، Alirezaa2013 ، mirzamemar ، mhb161 ، لاتاری
نظر شخصی من اینه که بله، ارزش داره
مثلا ذغالی باشه، نقره با امضا! عالیه، ببریدش
موفق باشید
(2013-05-29 ساعت 13:31)shimoda نوشته:  ما یه سماور قدیمی داریم که در واقع به همسرم ارث رسیده
خیلی دوسش داره و از اولین روزهایی که لاتاری برنده شدیم می دونستیم که باید این سماور نازنین توی بارهامون باشه
با سازمان میراث فرهنگی تماس گرفتیم
راه حل این بود: اول سماور رو ببرید گمرک فرودگاه, اونها بعد از اینکه یه مقدار ناامیدتون کردند که نمی تونید خارجش کنید, بسته بندی و پلمبش می کنند و یه نامه به میراث فرهنگی می زنند که خودتون باید با سماور جان ببرید میراث فرهنگی اگر از اونجا بتونید تاییدیه بگیرید, نامه ی تاییدیه با پاسپورت و بلیط باید دوباره ببرید گمرک و از اونجا یه نامه می گیرید و تو این مرحله می تونید برید و برای سماورتون یه جا توی ساکهاتون پیدا کنید
واقعا می ارزه؟؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، shimoda ، hassan1358arab ، Danoosh ، Alirezaa2013 ، bayat_r ، mhb161
دوستان من قبلا ینجا سوالی پرسیدم اما نمیدونم ارسال شد یا حذف شده میتونین به من بگین معمولا چه کتاب های زبانی اونجا تدریس میشه؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، shatsi ، zohre02

پرواز خيلي خوبي بود

نه نميتونين فكر نميكنم وقت كافي براي اينكار هم داشته باشيد

(2013-05-29 ساعت 14:10)mechanicalengineer نوشته:  

پرواز خيلي خوبي بود

من چند هفته پيش قيمت گرفتم براي لوس آنجلس قيمت لوفتانزا حدود يك ميليون گرونتر بود البته بليط دو طرفه
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: گل نهال ، mirzamemar ، mhb161 ، shatsi ، kouroshd ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان