موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-29 ساعت 15:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-29 ساعت 15:16 توسط golesang.)
(2013-05-29 ساعت 00:32)mhz_ir نوشته: (2013-05-28 ساعت 23:56)golesang نوشته: اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه
برای کسی که میخاد موقت برای گرفتن گرین کارت بره پیشنهاد میکنید که چه حسابی باز کنه که فقط یه حساب باز کرده باشه که بتونه از این استیت شدن استفاده کنه و کارمزدی هم نگیرن(چون دوستان گفتن یا باید 5000دلار باشه یا ماهانه چند دلار کارمزد میگیرن و... میخام یه مبلغ کمی تو یه حساب بریزم که کارمزد هم نگیرن)؟
دوست عزیز ما اولین باری که رفتیم آمریکا همون فردای ورودمون تو بانک آو آمریکا حساب باز کردیم بعد گفتن اگه زیر 1500 تا باشه هرماه شارژ میشید ولی ما چون میخواستیم برگردیم نمیخواستیم پول تو حسابمون بمونه شوهرم با یکی از دوستامون رفتن بانک صحبت کردن و نوع حسابمون رو تغییر دادن و دیگه شارژمون نمیکنند فقط باید 50 دلار تو حسابمون همیشه باشه نمیدونم اسم این نوع حساب چیه ولی میتونید صحبت کنید و از این مدل حساب باز کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی تجربه پرواز با هواپیمایی قطر رو داره ؟
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 15:24)peymanp76 نوشته: سلام به دوستان عزیز
یه سوال دارم اینکه من و خانمم و پسرم بعد از اینکه ویزامونو گرفتیم میتونیم به صورت جدا به آمریکا سفر کنیم و من زودتر برم؟ آخه خانمم دانشگاه تدریس می کنه و باید زمان تعطیلی دانشگاه بیاد.با توجه به اینکه کیس اصلی خانمم هست.
با تشکر
میتونید جداگانه سفر کنید اما خانمتون که برنده اصلی هستن اول باید سفر کنند شما بعد از ورود ایشون میتونید برید
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 16:23)mechanicalengineer نوشته: (2013-05-29 ساعت 15:15)golesang نوشته: (2013-05-29 ساعت 00:32)mhz_ir نوشته: (2013-05-28 ساعت 23:56)golesang نوشته: اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه
برای کسی که میخاد موقت برای گرفتن گرین کارت بره پیشنهاد میکنید که چه حسابی باز کنه که فقط یه حساب باز کرده باشه که بتونه از این استیت شدن استفاده کنه و کارمزدی هم نگیرن....
دوست عزیز ما اولین باری که رفتیم آمریکا همون فردای ورودمون تو بانک آو آمریکا حساب باز کردیم بعد گفتن اگه زیر 1500 تا باشه ......
سلام
میشه این داستان شارژ حساب بانکی رو توضیح بدی که چیه ؟
آیا برای اونایی که لاتاری میرن برای هزینه از طرف دولت کمکی لحاظ میشه ؟ من شنیدم ماهی 500- 700 دلار بهشون میدن ؟
(2013-05-29 ساعت 15:15)golesang نوشته: (2013-05-29 ساعت 00:32)mhz_ir نوشته: (2013-05-28 ساعت 23:56)golesang نوشته: اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه
برای کسی که میخاد موقت برای گرفتن گرین کارت بره پیشنهاد میکنید که چه حسابی باز کنه ..........
دوست عزیز ما اولین باری که رفتیم آمریکا همون فردای ورودمون تو بانک آو آمریکا حساب باز کردیم بعد گفتن اگه زیر 1500 تا باشه هرماه شارژ میشید ولی ما چون میخواستیم برگردیم نمیخواستیم پول تو حسابمون بمونه شوهرم با یکی از دوستامون رفتن بانک صحبت کردن و نوع حسابمون رو تغییر دادن و دیگه شارژمون نمیکنند فقط باید 50 دلار تو حسابمون همیشه باشه نمیدونم اسم این نوع حساب چیه ولی میتونید صحبت کنید و از این مدل حساب باز کنید
این یهنی چی:
بانک آو آمریکا حساب باز کردیم بعد گفتن اگه زیر 1500 تا باشه هرماه شارژ میشید .....
دوست عزیز این مطلب که به کسانی که لاتاری بردن دولت کمک میکنه درست نیست کسانی که در آمریکا زندگی میکنند در صورتی که کار نداشته باشن و بیکار باشن و تو حساب بانکیشون هم پول کمی در حد هزار دلار یا کمتر داشته باشن میتونن درخواست بدن و مصاحبه میشن و در صورتی که موافقت کنند تا زمانیکه برن سرکار براساس تعداد نفرات خانواده ماهانه یه پولی میدن و به بچه ها هم بن غذا میدن و بیمه هم میکنن و حتی برای پیدا کردن کار هم کمک میکنند و بعضی جاها کلاسهای رایگان رزومه نویسی هم دارن ( البته بعضی از دوستان میگن چون برندگان لاتاری ساپورت مالی نشون دادن به اونها تعلق نمیگیره این خدمات ولی یکی از دوستان 2012 این خدمات رو گرفت )
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 06:44)mohajer13 نوشته: (2013-05-29 ساعت 00:32)mhz_ir نوشته: (2013-05-28 ساعت 23:56)golesang نوشته: اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه
برای کسی که میخاد موقت برای گرفتن گرین کارت بره پیشنهاد میکنید که چه حسابی باز کنه که فقط یه حساب باز کرده باشه که بتونه از این استیت شدن استفاده کنه و کارمزدی هم نگیرن(چون دوستان گفتن یا باید 5000دلار باشه یا ماهانه چند دلار کارمزد میگیرن و... میخام یه مبلغ کمی تو یه حساب بریزم که کارمزد هم نگیرن)؟
من حسابی که باز کردم تو بانک ولز فارگو هست. و در سه حالت شما رو شارژ نمی کنند:
1_ 2000 دلار موجودی داشته باشید ( مجموع سیوینگ و چکینگ) .
2_ حداقل 750 دلار ماهانه حقوق به حسابتون واریز بشه. توجه داشته باشید که اگه پرداخت حقوقتون به صورت چک باشه و شما دستی اون رو ببرید و به حساب بذارید شامل این نمیشه. حتما بایستی از طرف کارفرما به صورت الکترونیکی حقوق واریز بشه.
3_ حداقل 10 بار در طول ماه با کارت بانکیتون خرید کرده باشید.
شما می تونید یه کمی بیشتر از 2000 تا تو حسابتون بگذارید بمونه. ولی محض اطمینان هنگام افتتاح حساب باز هم سوال کنید.
دوستان
ممنون میشم اگه به این سوالات پاسخ بدین یا در صورت امکان از بانک سوال کنید که1) میشه حساب چکینگ و سیوینگ مشترک (دونفره) افتتاح کرد و در اینصورت برای جلوگیری از شارژ شدن حداقل موجودی چقدر باید باشه و 2) اینکار چه مزایا و معایبی داره و 3) آیا حساب مشترک برای هردونفر صاحب حساب سابقه اینستیت محسوب میشود ؟
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 11:21)sepand88 نوشته: (2013-05-29 ساعت 01:16)Alirezaa2013 نوشته: (2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته: دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟
من پارسال با لوفتانزا رفتم تورنتو خيلي راضي بودم
پرواز خيلي خوبي بود
قبلا يك بار هم با تركيش رفتم نيويورك اونم پرواز خيلي خوبي بود فقط قسمت دوم پرواز يكم طولانيه
ولي لوفتانزا به خاطر اينكه شما مسافت بيشتري رو توي قسمت اول ميرين پرواز دوم كمتره و خيلي بهتره.سرويس دهي لوفتانزا هم در كل بهتر بود
البته پرواز دوم ما با ايركانادا بود و خيلي بهتر از پرواز اول.
pحالا یه سوال دیگه : آیا با ویزای آمریکا میشه از فرودگاه خارج شد و یه چرخی تو فرانکفورد زد؟ شنیدم خیلی قشنگه
نه دوست عزیز نمیشه برای خارج شدن از فرودگاه فرانکفورت باید ویزا داشته باشید من خواهرم آلمان زندگی میکنه پارسال موقع برگشتمون به ایران ما 8 ساعت ترانزیت داشتیم تو فرودگاه فرانکفورت ولی به ما اجازه ندادن حتی خواهرمو ببینم گفتن برای اینکه از سالن ترانزیت خارج بشید ( حتی تو محوطه خود فرودگاه هم بمونیم ) باید مهر خروج بزنید و اونوقت احتیاج به ویزا دارید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
الان از طرف سایت www.uscis.gov برام ایمیل اومد که مشکل پرداخت 165$ حل شده من چک کردم بله حل شده... موفق باشید به اونایی که اطلاع ندارند اطلاع بدین...
اینم متن ایمیل اونا:
Dear Customer,
If you were attempting to pay your USCIS Immigrant Fee in the USCIS Electronic Immigration System (USCIS ELIS) you may have experienced technical difficulties processing your Department of State (DOS) Case ID number(s). The technical issue associated with processing the DOS Case ID has been resolved. Please log on to USCIS ELIS to complete your payment.
Please follow these steps to pay the USCIS Immigrant Fee online:
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به امید خدا ما هم ۱۴ جون عازم هستیم تقریبا آماده هستیم مقصد ما سن خوزه هست و به محض ورود اطلاعات کامل رو براتون مینویسم.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE