کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-01 ساعت 21:10)ali234 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 21:07)StarIR نوشته:  اوه یعنی سایز چمدون ها باید یه اندازه باشه؟! خوب اگه وزن 23 باشه ولی سایز یکی نباشه گیر میدن؟

نه یعنی اینکه ابعاد ترکیش رو رعایت کنید مجموع ابعاد چمدان از 150 سانت نباید بیشتر باشه توی سایت یا پشت بلیطتتون رو چک کنید نوشته.

156-158 cm
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-06-01 ساعت 20:52)StarIR نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 11:46)sepand88 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 00:30)taba60 نوشته:  سلام کسی‌ هستش ۲۰ تیر یا زودتر یا دیرتر بخواد بره لوس انجلس?
بله من آخر تیر میرم لوس آنجلس

سلام منم اگه خدا بخواد تیر ماه لس آنجلسم
میشه در مورد برنامه بلیط هواپیما و قیمت و... رو برای لس آنجلس بگین؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، ikamaly ، afshinghwink ، kasrafo ، kouroshd
سلام دوستان
در چک ورودی غذای آماده که دارای گوشت و مرغ بود و همینطور سوپهای آماده مرغ رو گرفتند. اما با خرمای بی هسته، انواع و اقسام ادویه ، تن ماهی، ماکارونی، بسته های برنج پخته شده آماده، عسل ، شکلات, نان ، پنیر، گردو، بیسکوییت ، آجیل شور و بو داده و بدون پوست و بی دانه و میوه های بی دانه خشک، جو پرک شده خرد شده، سبزی خشک و روغن آشپزی و قند و شکر و چایی کاری نداشتند. میوه تازه و تخمه نداشتیم. گویا غذاهای دارای مرغ و گوشت و دانه دار مهم هستند.

عطر هم در چمدان باشه اشکال نداره. مایعات و ژل مانندها را حتما در چمدانقرار دهید و در آنها را حتما با چسب پهن خوب ببندید و بعد آنها رو سلفون پیچی کنید و نهایت در یک یا دو کیسه قرار دهید بعد رویشان با یک برچسب نام انگلیسی آنها رو بنویسید و جایی از چمدان قرار دهید که فشار به آنها نیاید.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که کدوم منطقه لس آنجلس برای زندگی و کار مناسبه؟ هر کی اطلاعاتی داره لطفا اینجا بنویسه. الان تعدادی از دوستان دارن به لس آنجلس می رن و مثل من نمی دونن کجا برای زندگی و کار بهتره. من شنیدم که ارواین در اورنج کانتی جای خوبیه ولی کار خیلی کم پیدا میشه. لطفا اگه در کالیفرنیا منطقه ای رو می شناسید که مناسب باشه معرفی کنید. خیلیییییی ممنوووون
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، آنی ، mgolchin13 ، afshinghwink ، bayat_r ، dana ، mhb161 ، shaso ، kouroshd ، hamedhamed
سلام دوستان،

قیمت ها در منطقه Orange county واقع در کالیفرنیا چطوره؟Big Grin کسی مظنه داره منو راهنمایی کنه؟ مسکن و خوردو خوراک Smile

ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، آنی ، afshinghwink ، bayat_r ، mhb161 ، kouroshd ، hamedhamed
(2013-06-02 ساعت 14:55)StarIR نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 14:44)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان،

قیمت ها در منطقه Orange county واقع در کالیفرنیا چطوره؟Big Grin کسی مظنه داره منو راهنمایی کنه؟ مسکن و خوردو خوراک Smile

ممنون

من شنیدم اورنج خیلی جای خوبیه برای سکونت ولی کار خیلی سخت گیر میاد. شما در مورد کاریابی تحقیق کردی؟ من می خواستم برنم سمت ارواین ولی به همین دلیل می خوام یه جای دیگه رو انتخاب کنم. کسی نظری داره که کجای کالیفرنیا بهتره برای کار و زندگی؟
من حقیقتش راجع به کار نگرانی ندارم و مطمئنم که هممون کار پیدا می کنیم.
آمریکا جایی هست که برای تمام آدما با هر استعدادی که دارن فرصت ایجاد میکنه.
اگه همگی زبان انگلیسی رو تقویت کنیم ، مخصوصاً مکالمه و درست نوشتن رو، مطمئنم همگی مون کار پیدا می کنیم.
پس این Orange جای خوبیه، منم تعریفش رو شنیدم. اگه از دوستان کسی اونجا هست بهمون اطلاعات بیشتری بدهSmile
سپاس
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

ممنون

من شنیدم اورنج خیلی جای خوبیه برای سکونت ولی کار خیلی سخت گیر میاد. شما در مورد کاریابی تحقیق کردی؟ من می خواستم برنم سمت ارواین ولی به همین دلیل می خوام یه جای دیگه رو انتخاب کنم. کسی نظری داره که کجای کالیفرنیا بهتره برای کار و زندگی؟

من مدتي را اورنج كانتي بودم در مورد كار اين موضوع به خيلي موضوع هاي مختلف بستگي داره نميشه مطلق گفت اينجا براي كار خوب نيست .فقط يادتون باشه لوس آنجلس يك شهر بزرگه و اورنج كانتي مثل حومه شهر حساب ميشه البته با امكانات كامل .من آنجا خيلي از افراد را ديدم كه در اورنج زندگي مي كردند ولي در لوس آنجلس كار مي كردند البته مجبور بودند صبح خيلي زود به سر كار برن كه خيلي زود از خانه خارج شدن براي رفتن به سر كار يه موضوع كاملا طبيعيه تو اورنج كانتي معمولا خانواده ها اين منطقه را انتخاب مي كنند چون خانه ها بزرگترند فضا بيشتره ترافيك كمتره و مزاياي ديگه......در ضمن خود اورنج كانتي هم منطقه بزرگي به حساب مي آد و تنوع زيادي داره و نميشه به راحتي در موردش نظر داد.
**2013AS022ایروان1نفر مصاحبه دسامبر ویزا:دو روز بعد از مصاحبه سفرنامه اولین سفر بهار2013
(2013-05-31 ساعت 22:18)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 21:54)StarIR نوشته:  کالیفرنیا چه قدر از نظر ساعت از ما عقب تر یا جلوتره؟ می خواوم بدونم وقتی از ایران به مقصد لس آنجلس با ترکیش پرواز دارم چه تاریخی می رسم؟ مثلا دوشنبه صبح که پرواز به استامبول هست و بعد 14 ساعت که میرسم لس آنجلس چه روزیه. دوشنبه یا سه شنبه ؟ می خوام هتل رزرو کنم گیج شدم
کالیفرنیا مثلاً لس آنجلس از ما یازده ساعت و نیم عقبتره...
دوست عزیز همون روز میرسید... تازه شما روی بلیتتون نوشته که چه ساعت و تاریخی به چه فردوگاهی میرسین.، راحت میتونین از روی اون روز رو پیدا کنین و هتل رزرو کنین

این سایت را برای مقایسۀ اختلاف ساعت و مقایسۀ همۀ شهرهای دنیا با هم بخوانید.
(2013-06-02 ساعت 19:42)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه high season دقیقا از کی تا کی هست؟ گرانتر بودن قیمت بلیتها در این ایام چشمگیره؟ یا خیلی تفاوت نمیکنه؟

پارامترهای مختلفی برای های سیزن تعریف میشه و متعارف و اوج گرونی ماههای July و August هست. پس از ورود به September دوباره قیمتها کاهش پیدا و به عدد معمول خود بر میگرده.
از نظر افزایش قیمت بله تفاوت خیلی زیاده حداقل برای ما که دلار چند هزار تومانی میپردازیم و بعضا پروازی که با 600 تا 650 دلار میشه خرید بسته به روز و تاریخ و نزدیکی به زمان پرواز باید بیش از 1000 تا 1200 دلار براش پرداخت کرد
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: shatsi ، mirzamemar ، mhz_ir ، fire dragon ، afshinghwink ، fariba_a ، Danoosh ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، آنی ، mhb161 ، خانه ، Lemony
(2013-06-02 ساعت 20:40)morvarid1364 نوشته:  سلام دوستان
برای اولین سفر امکانش هست از یک خانواده دو نفره یک نفر بره (نفر اصلی) بعد از یک ماه نفر دوم بره؟
یا باید در اولین سفر هردو باهم برن؟
سلام
نه مشكلي نيست من سه ماه زود تر از همسرم امدم
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، آنی ، afshinghwink ، lilac ، mirzamemar ، morvarid1364 ، mhb161
(2013-06-02 ساعت 15:17)babak_1363 نوشته:  

ممنون

من حقیقتش راجع به کار نگرانی ندارم و مطمئنم که هممون کار پیدا می کنیم.
آمریکا جایی هست که برای تمام آدما با هر استعدادی که دارن فرصت ایجاد میکنه.
اگه همگی زبان انگلیسی رو تقویت کنیم ، مخصوصاً مکالمه و درست نوشتن رو، مطمئنم همگی مون کار پیدا می کنیم.
پس این Orange جای خوبیه، منم تعریفش رو شنیدم. اگه از دوستان کسی اونجا هست بهمون اطلاعات بیشتری بدهSmile
سپاس
دوست عزیز سلام در مورد منطقه اورنج کانتی دوست عزیزمون sasbk اطلاعات خوبی رو در لینک زیر گذاشته، میتونین یه نگاهی بهش بندازین
http://mohajersara.com/thread-431-post-3...#pid351203
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: gbtm ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، آنی ، afshinghwink ، lilac ، mhb161 ، bayat_r ، amir0_0amir ، hamedhamed
سلام
آدرس و تلفن شرکت تهران پرداخت را کسی داره به من بده؟ ممنون
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161
دوستان عزیز سلام
آیا کسی اطلاع داره ما برای پسر 2 ساله ام هم می تونیم 10 هزار دلار ببریم یا به اون تعلق نمی گیره؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: afshinghwink ، honey rahmati ، mhb161
(2013-06-02 ساعت 20:34)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 19:42)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه high season دقیقا از کی تا کی هست؟ گرانتر بودن قیمت بلیتها در این ایام چشمگیره؟ یا خیلی تفاوت نمیکنه؟

پارامترهای مختلفی برای های سیزن تعریف میشه و متعارف و اوج گرونی ماههای July و August هست. پس از ورود به September دوباره قیمتها کاهش پیدا و به عدد معمول خود بر میگرده.
از نظر افزایش قیمت بله تفاوت خیلی زیاده حداقل برای ما که دلار چند هزار تومانی میپردازیم و بعضا پروازی که با 600 تا 650 دلار میشه خرید بسته به روز و تاریخ و نزدیکی به زمان پرواز باید بیش از 1000 تا 1200 دلار براش پرداخت کرد
یعنی از حالا بلیط رزرو کنیم بهتره . آخه هنوز کلیر نشدیم از کجا بدونیم کی باید بایط بگیریم . میشه بلیط رو اوپن گرفت بعد تاریخشو اوکی کرد
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: آنی ، afshinghwink ، mhb161
(2013-06-02 ساعت 23:54)fariba_a نوشته:  سلام
آدرس و تلفن شرکت تهران پرداخت را کسی داره به من بده؟ ممنون
تلفن: ۶۶۴۰۲۷۷۶ - ۶۶۴۰۲۷۳۲
همراه: ۰۹۱۹۶۰۴۴۲۷۸
پست الکترونیکی: tehranpayment@yahoo.com
دفتر دانشکده: تهران، امیرآباد شمالی، نبش خیابان ۱۶ ام، دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، واحد چاپ و انتشارات
دفتر مرکزی: تهران، میدان انقلاب، ابتدای کارگر شمالی، کوچه مهر، پلاک ۶، واحد ۲
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان