موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان من از زماني كه عضو تاپيك مهاجرسرا هستم كل صفحات رو چك مي كنم اما تا الان خودم پيامي نداده بودم ، مي بينم ديگه از روند اجراي پروسه هاي دوستان خبري نيست، چون پيشرفت پرونده من هم تاحدودي به دوستان نزديكه ، اما از زماني كه فرم 140-I رو پر كردم و بعد امضا و همچنين اخذ فرم عدم سوء پيشينه ديگه هيچ خبري از وكيلم دريافت نكردم ، شما چطور دوستان? والبته اين رو هم بگم تكميل فرم ها مربوط به حدودا" 15 ژانويه 2016 مي شه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .پرونده من الان در مرحله NVCهست و کیس نامبر هم گرفتم .کسی میدونه چطور میتونم پروندمو چک کنم که چه موقع وقت مصاحبه ام میرسه ؟ممنون میشم جواب بدید و منو از سر در گمی در بیارید??
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا برای افراد خوش شانس که هیچ تلاشی نکردن و اسمشون شانسی در لاتاری برنده شده از سیر تا پیاز اطلاعات است .دیگه حالم بهم میخوره بسکه همه سایتها راجع به لاتاریهولی راجع به کیس ما هیچ اطلاعات درستی نیست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وکیل من گفته که هیچ واکسنی نزنیم چون هیچکدوم پذیرفته نمیشه .در ضمن سوع پیشینه از ایران هم لازم نیست بگیریم چون قبولش ندارن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مریم خانم چقدر زمان برد تا فرم 140_iشما در uscis تایید شد چون بعد از این تایید ما به مرحله Nvc می رسیم و طبق گفته دوست عزیزمون آقای علیرضا 5 ماه و نیم الی شش ماه تو این مرحله باید باقی بمونیم تا زمان مصاحبه تعیین بشه. ضمنا شما مریم جون واکسن ها رو شروع کردید به زدن یا خیر؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مریم جون من با وکیلم صحبت کردم گفت تا سه هفته دیگه کار شما میره برای Nvc درصورتی که شمامیگید سه ماه،حالا میشه بدونم اصلا شمااز چه تاریخی این پروسه رو شروع کردین و قرار داد نوشتین من خودم پارسال خرداد قرار داد بستم ، اینو می پرسم تا روال زمان اجرای مراحل دستمون بیاد و بدونم بطور تقریبی چقدر دیگه زمان باقی مونده