کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-2
سلام به همه دوستان من از زماني كه عضو تاپيك مهاجرسرا هستم كل صفحات رو چك مي كنم اما تا الان خودم پيامي نداده بودم ، مي بينم ديگه از روند اجراي پروسه هاي دوستان خبري نيست، چون پيشرفت پرونده من هم تاحدودي به دوستان نزديكه ، اما از زماني كه فرم 140-I رو پر كردم و بعد امضا و همچنين اخذ فرم عدم سوء پيشينه ديگه هيچ خبري از وكيلم دريافت نكردم ، شما چطور دوستان? والبته اين رو هم بگم تكميل فرم ها مربوط به حدودا" 15 ژانويه 2016 مي شه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-11 ساعت 15:01)مریم49 نوشته:  
(2015-12-08 ساعت 19:08)3si نوشته:  سلام
من هم EB3 اقدام کردم هفته پیش LC من اومد

تبریک میگم..فکرکنم من باشما دریک مرحله هستیم..فقط یک سوال، من ازوکیلم پرسیدم گفت نیاز به گواهی عدم سوءپیشینه وعدم اعتیاد ندارم به همراه فرم i 140  وکیل شما دراین مورد نظری نداده اند ؟

سلام خانم مريم تبريك مي گم اميدوارم همه عزيزان خبراي خوب دريات كنند ، اما مي شه بفرماييد Lc چيه چون منم از طريقEB3 اقدام كردم مي شه توءضيح بديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-17 ساعت 16:48)Man47 نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 15:01)مریم49 نوشته:  
(2015-12-08 ساعت 19:08)3si نوشته:  سلام
من هم EB3 اقدام کردم هفته پیش LC من اومد

تبریک میگم..فکرکنم من باشما دریک مرحله هستیم..فقط یک سوال، من ازوکیلم پرسیدم گفت نیاز به گواهی عدم سوءپیشینه وعدم اعتیاد ندارم به همراه فرم i 140  وکیل شما دراین مورد نظری نداده اند ؟

سلام خانم مريم تبريك مي گم اميدوارم همه عزيزان خبراي خوب دريات كنند ، اما مي شه بفرماييد Lc  چيه چون منم از طريقEB3 اقدام كردم مي شه  توءضيح بديد؟
سلامLc کوتاه شده Labor certificateیا همان گواهی کاراست که وزارت کار صادر میکند وبعداز امضاءاصل آن به همراه فرم I-140 به اداره مهاجرت ارسال می شود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-17 ساعت 16:40)Man47 نوشته:  سلام به همه دوستان من از زماني كه عضو تاپيك مهاجرسرا هستم كل صفحات رو چك مي كنم اما تا الان  خودم پيامي نداده بودم ، مي بينم ديگه از روند اجراي  پروسه هاي دوستان خبري نيست، چون پيشرفت پرونده من هم تاحدودي به دوستان نزديكه ، اما از زماني كه فرم 140-I رو پر كردم و بعد امضا و همچنين اخذ فرم عدم سوء پيشينه ديگه هيچ خبري از وكيلم دريافت نكردم ، شما چطور دوستان? والبته اين رو هم بگم  تكميل فرم ها مربوط به حدودا" 15 ژانويه 2016  مي شه.
وکیل من بهم گفت حدودا دوماه طول میکشه به طور متوسط مگراینکه در مرحله اداره مهاجرت دوباره پرونده مشمول auditیا بازبینی شود.به نظرم بهتره پیگیری کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-07 ساعت 16:43)yasesepid نوشته:  سلام دوستان .کیس من eb2 هست و پرونده من الان رفته به ویزا سنتر و منتظر وقت مصاحبه هستم .کسی میدونه از الان چند ماه طول میکشه که برای مصاحبه دعوت بشیم ؟و اینکه از کی باید واکسن ها رو شروع کنیم به زدن؟لطفا هر کس اطلاعاتی داره کمک کنه .ممنون

با سلام دوست عزيز

از تاريخي كه پرونده شما به NVC ارسال ميشه حدود ٥/٥ تا ٦ ماه نامه ي مصاحبه شما مياد ، حدود ٤٠ روز هم از وقتي نامه بدستتون ميرسه تا روز مصاحبه فرصت داريد .
پاسخ
تشکر کنندگان: JAVID2015
(2016-04-20 ساعت 12:37)kaaren نوشته:  سلام. من برای ویزای eb3 در سال 2016 اقدام کردم. اما هنوز وکیلم به من شماره پرونده نداده. طبق اظهارات ایشان اداره کار آمریکا از هفته اول می شروع به دادن شماره پرونده می کنه. آیا این صحت داره؟ یعنی سالهای قبل هم وضع به همین منوال بوده؟
کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟

من متاسفانه چون تعداد پستهام کمتر از پنج تاهست نمیتونم پیام خصوصی بدم .فکرکنم بااین پست از محدویت خارج شوم وبرایتان پیام میگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
[align=center[/align]
(2016-05-19 ساعت 23:08)Alireza_D نوشته:  
(2016-02-07 ساعت 16:43)yasesepid نوشته:  سلام دوستان .کیس من eb2 هست و پرونده من الان رفته به ویزا سنتر و منتظر وقت مصاحبه هستم .کسی میدونه از الان چند ماه طول میکشه که برای مصاحبه دعوت بشیم ؟و اینکه از کی باید واکسن ها رو شروع کنیم به زدن؟لطفا هر کس اطلاعاتی داره کمک کنه .ممنون

با سلام دوست عزيز

از تاريخي كه پرونده شما به NVC ارسال ميشه حدود ٥/٥ تا ٦ ماه نامه ي مصاحبه شما مياد ، حدود ٤٠ روز هم از وقتي نامه بدستتون ميرسه تا روز مصاحبه فرصت داريد .
سلام دوست عزیز و گرامی
جناب Alireza-D
فرم 140-ا من را وکیل کارفرما  ذرتاریخ 20می سابمیت کرده به اداره مهاجرت(USCIS)، حالا به نظر شما چند وقت دیگه فایل من پس از قبولی به NVC  ارسال می شه ؟  ممنون می شم اگر اطلاعاتی بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .پرونده من الان در مرحله NVCهست و کیس نامبر هم گرفتم .کسی میدونه چطور میتونم پروندمو چک کنم که چه موقع وقت مصاحبه ام میرسه ؟ممنون میشم جواب بدید و منو از سر در گمی در بیارید??
پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا برای افراد خوش شانس که هیچ تلاشی نکردن و اسمشون شانسی در لاتاری برنده شده از سیر تا پیاز اطلاعات است .دیگه حالم بهم میخوره بسکه همه سایتها راجع به لاتاریهولی راجع به کیس ما هیچ اطلاعات درستی نیست .
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان وکیل من گفته که هیچ واکسنی نزنیم چون هیچکدوم پذیرفته نمیشه .در ضمن سوع پیشینه از ایران هم لازم نیست بگیریم چون قبولش ندارن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-01 ساعت 22:34)yasesepid نوشته:  دوستان وکیل من گفته که هیچ واکسنی نزنیم چون هیچکدوم پذیرفته نمیشه .در ضمن سوع پیشینه از ایران هم لازم نیست بگیریم چون قبولش ندارن

بعضی واکسنها مثل ام ام آر، کزاز رو قبول میکنن
ما هم مرحله منتظر نامه مصاحبه هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
مریم خانم چقدر زمان برد تا فرم 140_iشما در uscis تایید شد چون بعد از این تایید ما به مرحله Nvc می رسیم و طبق گفته دوست عزیزمون آقای علیرضا 5 ماه و نیم الی شش ماه تو این مرحله باید باقی بمونیم تا زمان مصاحبه تعیین بشه. ضمنا شما مریم جون واکسن ها رو شروع کردید به زدن یا خیر؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-06 ساعت 16:52)Man47 نوشته:  مریم خانم چقدر زمان برد تا فرم 140_iشما در uscis تایید شد چون بعد از این تایید ما به مرحله Nvc  می رسیم و طبق گفته دوست عزیزمون آقای علیرضا 5 ماه و نیم الی شش ماه تو این مرحله باید باقی بمونیم تا زمان مصاحبه تعیین بشه. ضمنا شما مریم جون واکسن ها رو شروع کردید به زدن یا خیر؟

فرم i_140 من هنوز تو اداره مهاجرته وتاییدش را نگرفتم ولی وکیلم گفت از زمان ارسال فرم حدودا دوماه طول میکشه تا تایید بشه ومن منتظرم. بعداز ارسال فرم Ds-260به nvc حدود ۳ یا ۴ ماه طول میکشه تا وقت مصاحبه تعیین بشه(طبق لطلاعاتی که وکیلم بهم داده ).بله من واکسنهارو زدم فقط mmr مونده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-06 ساعت 16:52)Man47 نوشته:  مریم خانم چقدر زمان برد تا فرم 140_iشما در uscis تایید شد چون بعد از این تایید ما به مرحله Nvc  می رسیم و طبق گفته دوست عزیزمون آقای علیرضا 5 ماه و نیم الی شش ماه تو این مرحله باید باقی بمونیم تا زمان مصاحبه تعیین بشه. ضمنا شما مریم جون واکسن ها رو شروع کردید به زدن یا خیر؟

از زمان پرم تا اپروال i140 تقریباً سه ماه طول کشید
بله ام ام آر و تی دی دو مرحله ایه زدیم ولی هنوز پاستور نبردیم که کارت بگیریم هفته آینده میریم
پاسخ
تشکر کنندگان:
مریم جون من با وکیلم صحبت کردم گفت تا سه هفته دیگه کار شما میره برای Nvc درصورتی که شمامیگید سه ماه،حالا میشه بدونم اصلا شمااز چه تاریخی این پروسه رو شروع کردین و قرار داد نوشتین من خودم پارسال خرداد قرار داد بستم ، اینو می پرسم تا روال زمان اجرای مراحل دستمون بیاد و بدونم بطور تقریبی چقدر دیگه زمان باقی مونده
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان