موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-28 ساعت 15:07)mohsen-usa نوشته: دوستان من دو سوال دارم
1-اگر كسي اندوخته طلا داشته باشه (مثلا سكه-زيور آلات-اشياء...) چطور ميتوانه آنرا براي اثبات تمول لازم براي مهاجرت استفاده كنه؟ چون اينجور چيزها سندي نداره كه آدم بتونه ترجمه كنه
2-سوال بعديم اينه كه شنيدم دولت ممكنه دستور بده موجودي ارزي اشخاص را در زمان برداشت بصورت ريالي آنهم با نرخ دولتي پرداخت كنند.اين را شنيديد؟؟
اگر اينطور باشه تبديل پول به دلار در حساب ارزي و ارائه آن در زمان مصاحبه منتفي ميشه
عزیز جان گواهی حساب لاتین هیچ ربطی به حساب ارزی نداره و برای هر حساب ریالیت در هر بانکی میتونی بگیری!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-29 ساعت 23:05)Ahmad AHS نوشته: دوستان میخواستم بپرسم که واسه بردن سند خونه به جای اسپانسر باید ملک رو ارزشیابی کرد ؟؟ آخه میگن واسه ارزش گذاری ملکمون باید دویست سیصد هزار تومن بدیم به کانون وکلا و کارشناس دادگستری و ... !! واقعا بی انصافیه !!
یعنی به نظرتون فقط همون سند رو بدیم ترجمه کافی هستش ؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
اصلا این کارو نکنید تا حالا من ندیدم کسی این کارو کنه و مشکلی هم نبوده - خواهشا بدعت گذاری نفرمایید ..
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
اگر از بانک گواهی تمکن لاتین میخواین بگیرین پاسپورت همراهتون باشه، شاید بخوان.
(بانک پاسارگاد از من خواست)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-30 ساعت 22:30)amir82 نوشته: (2012-09-30 ساعت 19:17)Ali DV-2013 نوشته: (2012-09-30 ساعت 18:01)amir82 نوشته: اگر از بانک گواهی تمکن لاتین میخواین بگیرین پاسپورت همراهتون باشه، شاید بخوان.
(بانک پاسارگاد از من خواست)
سلام دوست عزیز
عجیبه... چون از من نخواست
والا من هم تعجب کردم...یادم نمیاد از دوستان کسی به همچین چیزی اشاره کرده باشه.
شانس منه دیگه!
سلام برای این پاس رو میخوان که اسم شما رو اشتباه ننویسن به لاتین کاری با هاش ندارن برای من هم بانک اقتصاد نوین گرفت کپی کرد داد بهم نگرانی ندارد
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من می خوام یه گواهی تمکن مالی از بانک پاسارگاد به معادل 30000 دلار بگیرم فقط یه سوال برام پیش اومده ایا این گواهی تمکن مالی رو به نرخ دولتی محاسبه میکنن یا ازاد؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 10:16)armin1 نوشته: سلام دوستان من می خوام یه گواهی تمکن مالی از بانک پاسارگاد به معادل 30000 دلار بگیرم فقط یه سوال برام پیش اومده ایا این گواهی تمکن مالی رو به نرخ دولتی محاسبه میکنن یا ازاد؟
بانک که کاری به قیمت دلار آزاد نداره !
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چندین سوال از حضورتون دارم:
1- آیا گواهی که از بانک میگیریم باید گردش هم داشته باشه؟
2- آیا باید مدت طولانی از باز شدن حساب گذشته باشه؟ مثلا اگر برنده اصلی خانم باشند و بخواهند بعد از اعلام زمان مصاحبه موحودی حسابشون رو افزایش بدهند این مشکل ایجاد نمیکنه که مثلا مصاحبه کننده ببنید تاریخ افزایش موجودی مربوط به بعد از اعلام مصاحبه بوده؟ مثلا این رو از روی گردش حساب متوجه میشوند دیگه.
3- آیا موجودی حساب همسر فرد برنده هم بجای اسپانسرشیپ قابل قبول است؟
4- آیا سند منزل اگر به به نام همسر فرد برنده باشد باز هم قبول است؟
5- آیا اگر فرد برنده ملک به نام خودش داشته باشد ولی آن ملک به صورت قولنامه (دفترچه تعاونی یا همون مبایعه نامه) باشه و سندش آماده باشه اما تعاونی هنوز تحویل تداده باشه این مبایعه نامه بجای اسپانسر شیپ مناسب است؟ بدهند برای ترجمه؟
6- ارجمه سند ماشین هم قابل قبول است؟
ممنون از لطف شما دوستان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-08 ساعت 15:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-08 ساعت 15:12 توسط mea694.)
بچه ها من 50 تومن یه روز تو حسابم گذاشتم یه گواهی گرفتم بعد 48 تومنشو همون روز گذاشتم تو حساب خانمم و یه گواهی گرفتم.هر دوتاشم مثل همه هیچ فرقی نداره.راحتو بی دردسر.اما یه صبح تا ظهر وقت گرفت ولی در مجموع میارزید.شما هم امتحان کنید ضرر نداره.
البته اینو بگم یه شعبه بهم گفت پول باید یه روز توی حساب خانمتون مسدود بشه ولی ما رفتیم یه شعبه دیگه و از اونجایی که همه چیز توی ایران سلیقه ایه و بسته به اخلاق طرف داره کارمون توی شعبه سوم انجام شد
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یه مطلب دیگه که یادم رفت بگم اینه که من چون توی بانک کار میکنم فکر میکردم بانک واقعا کاراش روی حسابه.اما امروز نظرم عوض شد.چون توی یه بانک واسه کارمزد لاتین ازم 10000 تومن گرفت و جای دیگه از خانمم6200 حالت خودتون قضاوت کنین
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان