موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-24 ساعت 13:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-24 ساعت 13:21 توسط kavirr.)
(2012-11-23 ساعت 14:01)mamalino10 نوشته: والا هنوز تصمیمی برای فروش یا رهن خونه نگرفتم. فعلاً هم نمی تونم رهنش بدم چون خودم توش زندگی می کنم
ولی حتی اگه نخوام بفروشمش، باز هم با رهنش می تونم پولی برای موقع رفتنم دست و پا کنم.
به نظرتون می تونم به آفیسر توضیح بدم که چون ارزش پول تو ایران داره روز به روز کمتر می شه، برای اینکه ارزش پس اندازمو ثابت نگه دارم تبدیل به خونه کردمش و موقع رفتن می خوام بفروشمش. به نظر شما قانع کننده هست؟ آخه مطمئنن اون از اوضاع داخل ایران خبر داره. منظورم اینه که تو مصاحبه، می تونم رو پاسخهام مانور بدم و بهم فرصت واسه توضیح داده می شه؟
سند املاک و مستغلات یکی از روشهای اثبات تمکن مالی میباشد. ولی نمیتوان از حساب بانکی صرف نظر کرد.
(2012-11-22 ساعت 12:16)mamalino10 نوشته: با تشکر فراوان از Kavir به خاطر مطلبی که زحمت کشیدن تهیه کردن و برای سایر دوستان گذاشتن
من همه صفحات این تاپیک و تاپیک های مشابه رو خوندم تا بلکه به جواب برسم، ولی ظاهراً افراد خیلی کمی هستن که شرایط من رو دارن و با اینکه تو همین تاپیک 2، 3 نفری این سوال رو مطرح کردن، پاسخ کاملی به سوالشون داده نشد. لذا خواهشاً اگه دوستان تجربه ای در این زمینه دارن لطف بفرماین و بیان کنن.
بنده امسال با کلی زحمت تونستم یه آپارتمان کوچیک بخرم و کل داراییم(پس انداز، سکه، سهام،...) رو واسه این کار گذاشتم. دیگه پولی برام نمونده که بخوام برم بانک و گواهی موجودی بگیرم. کسی هم دور و برم نیست که چنین پول درشتی رو ازش قرض کنم. تا موقع مصاحبه هم نهایتاً بتونم 6،7 تومن جمع کنم
حالا می خوام دوستان راهنماییم کنن که چی کار باید بکنم؟ (با توجه به صحبت یکی از دوستان که تو بمبئی مصاحبه داشتن و سند ملکی رو ازشون نپذیرفتن!)
تعداد نفرات پروندم 1 نفره و آنکارا رو برای مصاحبه انتخاب کردم.
سپاسگزارم
شما اگه میتونی اسپانسر پیدا کن ولی اگه نمیشه ارزش اینو داره که پول قرض کنی، لازم نیست که از یک نفر بگیری، میتونی فقط برای ۲۴ ساعت از چند نفر مبالغ کمتری بگیری.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
کاش اوضاع خوب بود، آدما بهم اعتماد داشتن، مردم به فکر پیچوندن همدیگه نبودن و ... (بلا نسبت بچه های گل مهاجرسرا) اون موقع یک صندوق میزدیم تو مهاجرسرا واسه ماهایی که مشکل مالی دارن (حداقل چند نفر می تونن با هم پولاشونو بذارن و برای خودشون حساب بانکی مناسب فراهم کنن. دوستانی که کیس نامبرشون نزدیک من هست اگه تمایل دارن چند نفر بشیم پولامونو بریزیم روهم هر کدوم جداگانه موجودی بانکی بگیریم واسم پیغام خصوصی بذارن.
موفق باشید
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-29 ساعت 11:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-29 ساعت 11:13 توسط kavirr.)
(2012-11-29 ساعت 10:43)zohre02 نوشته: (2012-11-15 ساعت 19:41)kavirr نوشته: تذکر مهم : افراد بسیاری رو دیدم که تازه کار بودند و سوال پرسیدند و افرادی که آشنایی نداشتند جوابهای اشتباه و خطرناک داده بودند، لذا توصیه میگردد برای اینکه با مشکل مواجعه نشوید حتما حتما به رتبه و عنوان کاربر پاسخ دهنده توجه کنید و یا اگر میخواهید جوابی را که قبلا داده شده است مرجع قرار بدید حتما به کاربرانی که آنرا تایید کرده اند توجه کنید، این کاربران میتوانند مدیران، پیشکسوتان، عضو شایسته (فکر کنم فقط یدونه باشه اونم خودش میدونه کیه )، عضو با سابقه و کسانی که رتبه بالا دارند باشند و یا اینکه چندین کاربر جوابهای یکسان داده باشند.
مطلبی که در زیر درج شده نتیجه گیری و جمع آوری گفتگو های ایراد شده پیرامون موضوع اسپانسر و نداشتن اسپانسر در سال لاتاری جاری و سالهای قبل است. هرآنچه ثبت شده است نتیجه حاصل نتیجه گیری عمومی و پستهای تایید شده عمومی است ، لذا در جاهایی که نیاز بوده به مرجع اشاره شده است....
با سلام و تشکر از اطلاعات کاملتون. سوال من اینه که آیا سند ملکی نیاز به ارزش گذاری داره؟
سلام
لطفا به خاطر طولانی بودن پست، همه پست رو ریپلای نکتید.
در مواردی مثل خونه یا زمین یا زمین صنعتی نیازی به ارزش گذاری ملک نیست چون تقریبا قیمتش مشخصه، البته برای اطمینان خاطر مثلا برای خونه هایی که در رهن بانک هستند بد نیست به یک دفتر معاملات ملکی توی محلتون برید و ارزش گذاری بکنه و همونو ترجمه کنید و همراهتون باشه که اگه آفیسر خواست بهش نشون بدید ولی نیاز به کارشناس نیست.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال :بردن نامه تمکن مال چه سودی داره؟آخه به فرض مثال اگه 100هزار دلار تمکن مالی داشته باشی چه جوری میشه این مبلغ رو از ایران خارج کرد تو فرودگاه جلوتو میگیرن.دوستان عزیز لطفا جواب بدن. ممنون از همتون
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز... مادرم برای فروش یک خونه به من وکالت بلاعزل داد . آیا اصل سند رو هم روز مصاحبه باید ببرم؟ خونه در رهن بانک هست ،آیا ارزشی داره؟
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-09 ساعت 00:57)moon_rose نوشته: سلام دوستان عزیز... مادرم برای فروش یک خونه به من وکالت بلاعزل داد . آیا اصل سند رو هم روز مصاحبه باید ببرم؟ خونه در رهن بانک هست ،آیا ارزشی داره؟
۱. وکالت بلاعزل فروش ارزش داره.
۲. به نظرم باید سند رو هم ترجمه کنی و ببری.
۳. بله، خونه در رهن بانک ارزش داره چون حتما مقدار وام گرفته شده از ارزش خونه کمتر است.
من هم شرایطم مثل شما بود، ولی خونه رو به نام خودم کردم.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام دوستان
اگر سند خونه آماده نباشه و قول نامه باشه ، قول نامه قابل پذیرش هست یا خیر؟
ممنون
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-09 ساعت 11:12)sadeghi897 نوشته: سلام دوستان
اگر سند خونه آماده نباشه و قول نامه باشه ، قول نامه قابل پذیرش هست یا خیر؟
ممنون
آره، قول نامه هم یک مدرک هست دیگه.
به نظرم درصورتیکه سند حاضر نباشه، همونو ترجمه کنید ببرید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز. یکی از اقوامم که می خواد مبلغ قابل توجهی به من پول قرض بده هفته دیگه میره خارج از کشور. آیا من می تونم یکماه و 13 روز زودتر تمکن بگیرم؟ کسانی بودن که تاریخ تمکنشون بیشتر از یکماه باشه و ومشکلی پیش نیومده باشه؟ لطفا راهنماییم کنید
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون