موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تو رو خدا یکی کمک کنه حتما باید سند مالکیت ارزش گذاری بشه؟ چه طوری میشه این کارو انجام داد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ساکن خارج از ایرانم(ترکیه ) و حساب دلاری دارم خانمم هم همینطور. میخوام موجودیمو اول از بانک بگیرم بعد به حساب خانمم بریزم وموجودی حسابشو بگیرم برا سفارت.و بعد پولو خارج کنم از حساب . نظر شما چیه؟
case number:2013AS4xxx
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر
اگر سند در گرو بانک باشه قابل قبوله؟ من یک سال از بدهی بانک مسکنم مونده. باید بدهی را تسویه کنم یا میشه همینجوری هم ترجمه کرد و قابل قبوله؟ ممنون میشم اگر دوستان مطلع راهنمایی کنند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
میخوام داستان بانک پاسارگاد خودم رو براتون بنویسم . که چطور اشکم رو در اورد .
من خودم کارمند اداری بانک پاسارگادم . برای روز 1 بهمن 80 میلیون از یک نفر قرض گرفتیم که 60 میلیون ریختم به حساب خودم توی بانک پاسارگاد و با پرداخت 7200 تومن یک برگ تمکن مالی همون لحظه برام صادر کردن . بعد این 60 تومن و 20میلیون باقی مادنده رو بردم بانک سامان که برای همسرم که برنده اصلی هستن تمکن بگیریم . که دیدم بانک سامان گفت باید پول 24 ساعت توی حساب باشه . که دیدم ،هم پول قرضه و باید زود برگردونم و هم تا فردا اگه بشه نامه تمکن مالی من و همسرم با یک روز اختلاف صادر میشه و آفیسر میفهمه که همش سوری بوده . بنابراین از صاحب پول یه 24 ساعت فرصت گرفتیم که تا فردا پول بمونه . این مرحله گذشت . فردا صبح رفتیم بانک سامان که گفت باید پول تا 2 بعد از ظهر بمونه ،حالا ما به صاحب پول گفته بودیم تا ساعت 10 بدستت میرسونیم . با هزار تا خواهش و تمنا ساعت 11 تمکن مالی شوهرم صادر شد . دوباره 60 میلیون از پول رو من بردم به حسابم توی پاسارگاد که همون لحظه برای من هم صادر بشه و تاریخ یکی باشه . باز هم 7200 تومن پرداخت کردم و نامه دوم رو گرفتم و بدون نگاه کردن به تاریخش گذاشتن توی پاکت و بهم دادن و من هم از بس عجله داشتم نگاه نکردم و یه چک رمز دار به نام صاحب حساب گرفتم و پول رو ساعت 12 به صاحبش برگردوندم . وقتی رفتم محل کارم و به برگه نگاه کردم دیدم کارمند ابله بانک پرینت تمکن مالی دیروز رو برام کپی گرفته و به تاریخ 1 بهمن بهم داده و الان 2 بهمن هست و همه چیزو خراب کرده . برگشتم بانک و به کارمند گفتم بابا این که مال دیروزه . اشتباه کردی من تمکن به تاریخ امروز رو میخوام که دیدم رنگش پرید و گفت ببخشید نمیتونم کاری بکنم . من هم عصبانی رفتم پیش رئیس شعبه و گفتم من همکارتونم و این مشکل رو کارمندتون انجام دادن و تمام برنامه های من رو بهم ریخته . من این نامه دیروز رو نمیخوام نامه امروز رو میخوام . که گفت پول کجاست گفتم از حسابم دراوردم . اون هم که دید کارمندش اشتباه کرده واسه جبران مافات برگشت گفت شما به چه حقی نذاشتی پول 24 ساعت پیش ما بمونه و چرا داری به سفارت دروغ میگی . من هم عصابی گفتم این دوروغ من به خودم و سفارت مربوطه و به شما ربطی نداری ، گند کارمندتون رو اینجوری ماست مالی نکنین . باید مشکل من رو حل کنید . گفتش نه شما دارین به سفارت دوروغ میگین که تمکن مالی دارین و ما هم با این گواهی دادن داریم دوروغ شما رو تایید میکنیم . من هم که داغ کرده بودم و مرغ ( پول ) باشه از قفس پریده بود و دیگه کاری از دستم بر نمیامد داشتم دیونه میشدم . که شروع کردم داد زدن و گفتم برای بانک پاسارگاد متاسفم با این همه گند کاریش و زدم بیرون . این شد شروع بدبختی . رئیس شعبه هم نامردی نکرد و زنگ زد به مدیر عاملم که این خانم اومده و اینجا صداش رو برده بالا و به پاسارگاد فحش داده اونهم کارمند پاسارگاد و ما رو برده زیر سئوال . هیچی همین شد که مدیر عامل منو خواست که یا میری با صدای بلند عذر خواهی میکنی و یا اخراج . منو میگین داشتم میترکیدم از عصبانیت ،هر چی خواستم توضیح بدم اجازه نداد . آخه رئیس بانک همچین زیر آب زده بود که کاریش نمیشد کرد . من هم رفتم بانک و گفتم مدیر عاملم خواسته بیام عذر خواهی کنم .اونهم باکلی منت گفت اشکالی نداره تو لباس بانک تنته و داری به مجموعه بانک بد و بیراه میگی . منم چیزی نگفتم و زدم بیرون . که اونهم نامردی نکرده بود و دوباره زنگ زده بود که این خانم با غرور عذر خواهی کرده و طلبکاره هنوز . که دیدم دوباره فردا فرخوان شدم به دفتر مدیر منابع انسانی که یا میری و درست عذرخواهی میکنی و یا اخراج ،شما لباس ما تنت و به ما توهین میکنی؟ بازهم نذاشتن من توضیح بدم و مجبورم کردن با رئیس واحدم برم شعبه و عذر خواهی کنم . حالا موندم ببینم بهم ویزا میدن یا نه ؟ اگه ویزا بدن تا 30 بهمن بیشتر کار نمی کنم وقتی تسویه حساب کردم یه روز میرم توشعبه و تا میتونم به رئیس شعبه فحش میدم تا دلم خنک بشه از این همه آزار و اذیت و عذر خواهی ، حالا میام و براتون تعریف می کنم .امیدوارم ویزا بگیرم تا دلم خنک بشه بخدا میخوام برم بهش فحش بدم . لطفا برام دعا کنید . ما 17 بهمن مصاحبه داریم .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من از بانك تجارت تمكن مالي گرفتم . تو شعبه يه برگه دادن و گفتن برو ساختمان مركزي بانك تجارت.بعد رفتم اونجا (خيابان طالقاني )و اونا يه گواهي انگليسي كه هيچ فرمت خاصي نداره و چند خط پشت سر هم تايپ شده رو بهم دادند. خودم ازشون خواستم نرخ ارز رو مشخص كنن !!!!!
قيمت ارز رو زده 12321 ريال و نوشته نرخ ارز بانك مركزي در تاريخ 2013.01.23!!!!!!
مگه نرخ ارز 12260 ريال نيست؟
پس اين عدد و از كجا اوردن؟
در ضمن تو يه سربرگ معمولي ، بدون هيچ نشونه خاص و يا مهر برجسته.....كه اصلا حاكي از يه برگه رسمي با اعتبار نيست . شايد هم من بدبينم.
اگر كسي تجربه اي داره منو راهنمايي كنه لطفا
كيس نامبر:**2013AS000049/تعداد افراد كيس: 1 نفر/تاريخ مصاحبه:هفته دوم مارچ/دريافت ويزا: بك ضرب
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
سلام. من هر چی کردم بیشتر از 14000 دلار نتونستم جور کنم. به نظرتون بسه؟ در ضمن حساب بانکیم تو ترکیه هست
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، آیا امکان هست که بجای گواهی لاتین، گواهی معمولی فارسی را بگیریم و بعد بدیم دارالترجمه؟ من از بانک تجارت سوال کردم، معاون شعبه اصلا نمیدونست گواهی تمکن مالی به لاتین چی هست.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13