موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی با 10 میلیون کار راه میافته؟!؟ آخه چون همه صحبت از 19000 دلار می کنن، گفتم حتما باید همینقدر فیکس تو حسابم باشه. اگه واقعاً اینجوری باشه که خیالم رو راحت کردین و مسئله کاملاً حله مرسی
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.یه سوالی داشتم :من برای نداشتن اسپانسر یه گواهی موجودی 20 میلیونی به اضافه سند خونه جور کردم...آیا لازمه سند خونه رو بدم ارزشگذاری کنن؟! آخه تو سند جدیدی که به نامم هست قیمت زمین رو یه مقدار ناچیز زده بخاطر اینکه پدرم این سند رو بنامم کرده...
میشه بهم بگید چیکار کنم ؟ آیا بدم برای ارزشگذاری یا نه؟!
مرسی
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 14:50)Ali.US نوشته: (2013-02-23 ساعت 01:46)mirzamemar نوشته: سلام.یه سوالی داشتم :من برای نداشتن اسپانسر یه گواهی موجودی 20 میلیونی به اضافه سند خونه جور کردم...آیا لازمه سند خونه رو بدم ارزشگذاری کنن؟! آخه تو سند جدیدی که به نامم هست قیمت زمین رو یه مقدار ناچیز زده بخاطر اینکه پدرم این سند رو بنامم کرده...
میشه بهم بگید چیکار کنم ؟ آیا بدم برای ارزشگذاری یا نه؟!
مرسی
دوست خوبم خیلی خودتون را درگیر سند خانه وماشین نکنید.چون چیزی که برای آفیسر اهمیت داره مبلغی است که شما در حسابتون ارائه میدید واینرا بدونید که برای یک نفر حدود بیست میلیون،برای دو نفر سی میلیون و برای سه نفر حداقل
چهل تا پنجاه میلیون تومان نیاز است. پس سعی کنید تا میتونید برای دو سه روز از دیگران پول قرض کنید
مرسی بابت جوابتون! خیالم یکم راحت شد...تنها خودم هستم برای مصاحبه!! ایشالا که 20 میلیون کافی باشه.
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستانی که امسال مصاحبه شدن کسی خبر داره که افسر مصاحبه کننده موجودی بانکی رو بر اساس چه نرخی محاسبه میکنه؟ آخه اگخ بر اساس نرخ بازار آزاد باشه با دلار 3700 تومانی خیلی فرق داره تا با دلار 1256 یا 2550...
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-25 ساعت 13:15)StarIR نوشته: سلام
از دوستانی که امسال مصاحبه شدن کسی خبر داره که افسر مصاحبه کننده موجودی بانکی رو بر اساس چه نرخی محاسبه میکنه؟ آخه اگخ بر اساس نرخ بازار آزاد باشه با دلار 3700 تومانی خیلی فرق داره تا با دلار 1256 یا 2550...
دوست عزیز شما وقتی از بانک تمکن مالی میگیری پایینش نرخشو میزنه که هر دلار برابر 12260 ریال.خودتون از بانک بپرسین بهتون میگه که به چه صورته.ولی نرخ همه بانکها همینه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شرمنده با وجود اینکه شما جواب اکید دادید که موجودی حساب برای اثبات تمکین مالی کافی است ولی من یک ایمیل طبق تصمیم قیلی ام زدم مبنی بر نداشتن اسپانسر و راه حل پیشنهادی و جواب اونها :
Dear inquirer
,You can provide us with your bank statements in Iran
اونها ریز حساب (فکر کنم منظورشون گردش حساب باشه) رو می خان
Sincerely,IV Unit,US Embassy,
Yerevan, Armenia
اگه گردش حساب می خان گردش چند ماه رو ببرم؟ و خیلی سوال دیگه که اگه بپرسم بیشتر گیج می شم.
الان یاد عطر فروشی افتادم که هرچی بیشتر کنجکاوی می کنی بیشتر گیج میشی بعد همون انتخاب اول رو برمیداری:-
حالا چه کنم .......................................... .
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-26 ساعت 00:06)safarikelay نوشته: سلام
شرمنده با وجود اینکه شما جواب اکید دادید که موجودی حساب برای اثبات تمکین مالی کافی است ولی من یک ایمیل طبق تصمیم قیلی ام زدم مبنی بر نداشتن اسپانسر و راه حل پیشنهادی و جواب اونها :
Dear inquirer
,You can provide us with your bank statements in Iran
اونها ریز حساب (فکر کنم منظورشون گردش حساب باشه) رو می خان
Sincerely,IV Unit,US Embassy,
Yerevan, Armenia
اگه گردش حساب می خان گردش چند ماه رو ببرم؟ و خیلی سوال دیگه که اگه بپرسم بیشتر گیج می شم.
الان یاد عطر فروشی افتادم که هرچی بیشتر کنجکاوی می کنی بیشتر گیج میشی بعد همون انتخاب اول رو برمیداری:-
حالا چه کنم .......................................... .
خيلي از بچه ها بودن بدون اسپانسر فقط و فقط با ارائه موجودي حساب(بدون گردش حساب)تونستن ويزا بگيرن.خيلي سخت نگيرين
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم خواهش میکنم اینقدر دنبال گردش حساب نرید. به خدا تا حالا غیر از موجودی حساب از هیچکس گردش حساب در هیچ دوره ای نخواستن پس خواهش میکنم به خودتون و دیگران استرس وارد نکنید. با آرزوی موفقیت برای همه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز رفتم بانک صادرات که حساب توش دارم و از اونها در موجودی حساب خاستم ولی رییس بانک گفت که ما گردش حساب می دیم که توش موجودی شما نوشته شده من دقیقا بهش گفتم که گردش نمی خام و اون حرف خودش رو می زد
اگه کسی موجودی حساب گرفته (گردش نه) برای ما بگه که توش چی نوشته بودن که ما هم اطلاع داشته باشیم
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی