2012-12-23 ساعت 07:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 12:54 توسط امیر مهاجر.)
دوستان نازنین من رفتم تو دل و روده کد های سایت و فهمیدم اولی فامیلی هست و دومی اسم یک عکس هم تهیه کردم که همه با اطمینان پر کنن
(2012-12-22 ساعت 09:28)نسترن احمدی نوشته:(2012-12-20 ساعت 00:14)tabim4 نوشته:سلام(2012-12-19 ساعت 21:43)امیر مهاجر نوشته:(2012-12-19 ساعت 21:30)alirezass نوشته: بابا این قضیه csc رو پیگیری کنید چی هست؟؟؟ما که هرچی گفتیم کسی از روش ثبت نام و کارهای که باید بکنیم چیزی نگفت
این مسأله هنوز مبهمه.
تنها راهش اینه که توضیحات جدیدی منتشر بشه یا یکی از دوستانی که نامهٔ دومشون اومده با سفارت مکاتبه کنند یا تلفن کنند و در این باره سؤال کنند.
در مورد سیستم جدید پرداخت هزینه صدور ویزا و تعیین / تغییر وقت مصاحبه که از 19 دسامبر شروع بکار کرده بطور خلاصه برای راهنمایی عزیزان عرض کنم که:
1- به این آدرس مراجعه کنید http://usvisa-info.com
2- شما باید ابتدا ایران را انتخاب کنید نه سایر کشورها را دقت کنید ابتدا ایران را انتخاب کنید.
3- همانطور که فعلاً در این لحظه(ساعت 10.30 مورخه 91/09/29) مشاهده می شود در مقابل اسامی سفارتخانه های آنکارا و ایروان نوشته شده : There are no available appointments at this time یعنی اینکه فعلاً تقویم قرار ملاقات برای مصاحبه در سایت قرار داده نشده و باید منتظر آپدیت سایت باشیم.
4- پیشنهاد می کنم از همین الان دست بکار بشین و با دقت و حوصله زیاد یک اکانت در این سایت برای خود باز کنید می تونید زبان را فارسی انتخاب کنید تا بهتر راهنمایی بشین اما دقت کنید که وقتی فرمها را پر می کنید حتماً با حروف لاتین پر کنید نه فارسی
5- وقتی اینکار را انجام دادید هر موقع خواستید لاگین بشین و در گام بعدی بدقت اسامی و مشخصات همراهان خود را یکی یکی اضافه کنید جای نگرانی نیست هر موقع دلتان خواست می تونید اطلاعات وارده را ویرایش یا حذف کنید
6- سیستم فعلاً اجازه تعیین وقت برای مصاحبه را به شما نمی دهد چون دارند رو تقویم 2013 کار می کنند به محض اینکه تقویم مورد نظر آماده شد می تونید با راهنمایی های که در سایت اومده هزینه صدور ویزا را پرداخت کنید فقط به شرط پرداخت هزینه صدور ویزا قادر خواهید بود تقویم مورد نظر را مشاهده نمائید تا زمان دلخواه خود را برای مصاحبه تعیین یا حتی آن را به میل خود تغییر دهید.
7- توجه مهم! در یک مرحله از باز کردن حساب کاربری(اکانت) از شما می خواهد یک دفتر پستی را در یکی از شهرهای مربوط به کشور محل مصاحبه از جدول مربوطه انتخاب کنید تا ویزا یا مدارک شما در آن دفتر پستی تحویلتان گردد به عنوان مثال بنده که در یکی از شهرهای مرزی زندگی می کنم یک دفتر پستی در شهر کوچک را که هزینه های اقامت در آن ارزانتر است برای عودت پاسپورت یا سایر مدارکم انتخاب کردم.
8- یک روز تمام با این سایت ور رفتم و متوجه شدم این سایت دارای بعضی اشکالات و نواقصات می باشد مثلاً هنوز جدول هزینه های صدور ویزای مهاجرتی از نوع لاتری را در سایت قرار نداده اند و ترجمه فارسی سایت سلیس و روان نمی باشد ضمناً گزینه ها مرتب و صحیح سورت نشده اند قطعاً دارند روش کار می کنند فعلاً باید منتظر باشید تا ببینیم این سایت را کی آپدیت و تکمیل میکنند.
9- مهمترین مزیت این سیستم این است که بصورت آنلاین و سلف سرویس می خواهد کار من و شما را راه بیندازد بدین صورت که بعد از کارنت شدن کیس ها تعیین محل مصاحبه - تعیین زمان مصاحبه یا تغییر آن بر عهده متقاضی ویزا گذاشته شده است یعنی شفاف ترین نوع حقوق اجتماعی که کشور میزبان صادر کننده ویزا می تونست برای مهمانان و مسافران جدید کشور خود ارزانی کند.حالشو ببرید
دوستان من دیشب اکانتم را باز کردم ولی پیشنهادم اینه که از زبان انگلیسی استفاده بکنید زیرا فارسی آن اشکال دارد و به جای نام و نام خانوادگی دوبار از نام خانوادگی استفاده کرده ووقتی اکانت باز کردم در نهایت فهمیدم اسمم اشتباه است ولی ویرایش نمی شود و حالا نمی دانم چه کار کنم ؟یک پرونده دیگه باز کنم یا خیر؟به جای نسترن احمدی اسمم احمدی احمدی ثبت شده است.خدا به خیر کنه.حالا باید چه کار کنم؟
(2012-12-22 ساعت 01:49)my2220 نوشته: دوستای خوبم من اکانت و ساختم تو اون سایته الانم رفتم مرکز پست و تعیین کردم خیلی راحت بود اگه کمک خواستید در خدمتم.
مرکز پست هم یکی از اونهایی که تو بلوار آتاتورک بود انتخاب کردم. من که نمیشناسم اما امیدوارم آدرسش سر راست باشه.
تو سایت فارسی دو تا نام خانوادگی بود چطور اشتباه نکردی؟در مورد وقت سفارت باید چه کار کنم؟یعنی وقت قبلی کنسله ؟من بلیط گرفتم حالا چه کارکنم؟
(2012-12-20 ساعت 13:35)my2220 نوشته:(2012-12-20 ساعت 12:45)الهه سابق نوشته: خط اول نام خانوادگیه و خط دوم نام، من اشتباها هر دو رو نام خانوادگی زدممنم همچين اشتباهي داشتم حالا بايد چه كار كرد؟
شما میتونی بری به لینک ورود و بعد از وارد کردن شماره گذرنامه و تاریخ تولدت، بقیه کارها رو انجام بدی
البته اشتباه ما نبوده سایت اشتباه است.منم همین کارو کردم.