موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته: سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است
باسلام
1-ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک
2-وقت ملاقات مهاجرتی تعیین شده از سوی KCC - لاتاری گوناگونی - تعیین قرار ملاقات جدید
فوری تو رو به خدا
کدام را باید انتخاب کنم؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-23 ساعت 22:05)alirezass نوشته: باسلام
1-ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک
2-وقت ملاقات مهاجرتی تعیین شده از سوی KCC - لاتاری گوناگونی - تعیین قرار ملاقات جدید
فوری تو رو به خدا
کدام را باید انتخاب کنم؟
سلام
اولی را باید انتخاب کنی
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فعال، کسی از شیوه جدید تغییر زمان مصاحبه خبر داره ؟ باید به کدوم ایمیل زمان جدید رو اعلام کنیم ؟
چرا من نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم ؟
بدلیل نداشتن پاسپورت و سرباز بودن نتونستم برم مصاحبه راهی وجود داره که بتونم دوبازه وقت بگیرم ؟ کمک کنید لطفا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اطلاعات قرار ملاقات
شما اخیرا هیچ وقت ملاقاتی را تعیین نکرده اید.
چه کاری می خواهید انجام دهید؟
تعیین وقت
مدارک را برای بخش کنسولگری ارسال کنید
اضافه کردن اعضای خانواده
سلام من الان فرم پر كردم و به من يك تاييد داد و شناسه مرجع ولي الان از من اين سوالات ميكنه؟ من كه قرار ملاقتم مشخص هست و مدارك هم فردا پست ميكنم پس ظاهرا اين واسه ما نيست واسه كسي بايد باشه كه ميخواد وقت بگيره.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک
+ ضمانت خانوادگی
+ بر اساس استخدام
- لاتاری گوناگونی
وقت ملاقات مهاجرتی تعیین شده از سوی KCC - لاتاری گوناگونی - تعیین قرار ملاقات جدید
+ ویزای غیرمهاجرتی برای نامزد یک شهروند آمریکایی (K1، K2)
+ ویزای غیرمهاجرتی برای همسر یک شهروند آمریکایی (K3، K4)
برگه سوار شدن به هواپیما
- انجام مراحل اداری ویزای مهاجرتی
افرادی که در مصاحبه ویزای مهاجرتی حاضر نشده اند
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
آقا من هم ثبت نام کردم کلا کار مزخرفی حتمی از جاهای که احساس مکنید پرینت بگیرید یا عکس از صفحه مانیتور در مرحله آخر که تاییده میده گزینه نسخه چاپی رو بزنید و پرینت بگیرید
مهمترین قسمت این کار آدرس هست که من از آدرسهای که در این تاپیک مطرح شده بود استفاده کردم چون بچه ها ترکیه رو مثل کف دست بلدهستن!!!!!!!!!!!!!
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من اکانت ساختم.آخرش یه شماره داد که اونو یادداشت کردم.ولی چون پرینتر نداشتم نتونستم پرینت بگیرم.مشکلی پیش میاد?میتونم دوباره وارد اکانتم بشم پرینت بگیرم?
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان از دوستان كسي هست كه تازه تاريخ مصاحبش اومده باشه و دو ماه ديگه مصاحبه داشته باشه و ثبت نام كرده بدونه اينكه هنوز هيچ كاري براي سفر به تركيه نكرده باشه...؟
بله منم همینطورم
منم دوستان بذارید توی لیست
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 11:06 توسط الهه سابق.)
مطمئنید جابجا وارد کردید؟ آخه وقتی صفحه acoount رو نشون میده، اول فامیلیو مینویسه بعد اسمو. مثلا مینویسه Sadeghi, Reza. اگه اینجوری نوشته درست وارد کردید. در هر حال بهشون ایمیل بزنید و بگید واستون درستش کنن. منم همین اشتباهو کردم، ایمیل زدم درست کردن. واسه احتیاط اسکن پاسپورتمم فرستادم:
contactus_fa_tr@visaops.com
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی