کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2012-12-23 ساعت 14:13)byousefi_p نوشته:  با توجه به مطالعه مطالب سایت یک سوال کلی برام پیش اومده و خواهش می کنم دوستان پیشکسوت و امیر خان مهاجر عزیز مثل همیشه زحمت بکشن و پاسخ بِدن.
امثال من و امیر خان مهاجر که هنوز زمان مصاحبه شان مشخص نشده. و به نوعی مشخص نیست آنکارا میریم یا ایروان، چه باید بکنیم؟
آیا در سایت ها ثبت نام کنیم و مطالب را نیز تکمیل کنیم و یا دست نگه داریم تا نامه دوم (چک کردن زمان مصاحبه در سایت) بیاید و بعد از آن ثبت نام کنیم؟ Rolleyes
دوست گرامی با درود ، من هم مانند شما ماه بعد کارنت میشم . بنده منتظر میمونم تا نامه دوم بدستم برسه سپس شروع به ثبت نام میکنم .. پیروز باشید
بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
(2012-12-23 ساعت 12:22)bardia9 نوشته:  سلام دوستان از دوستان كسي هست كه تازه تاريخ مصاحبش اومده باشه و دو ماه ديگه مصاحبه داشته باشه و ثبت نام كرده بدونه اينكه هنوز هيچ كاري براي سفر به تركيه نكرده باشه...؟

بله منم همینطورم
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: bardia9 ، HAZARA
(2012-12-23 ساعت 14:47)sweety.alireza نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 14:13)byousefi_p نوشته:  با توجه به مطالعه مطالب سایت یک سوال کلی برام پیش اومده و خواهش می کنم دوستان پیشکسوت و امیر خان مهاجر عزیز مثل همیشه زحمت بکشن و پاسخ بِدن.
امثال من و امیر خان مهاجر که هنوز زمان مصاحبه شان مشخص نشده. و به نوعی مشخص نیست آنکارا میریم یا ایروان، چه باید بکنیم؟
آیا در سایت ها ثبت نام کنیم و مطالب را نیز تکمیل کنیم و یا دست نگه داریم تا نامه دوم (چک کردن زمان مصاحبه در سایت) بیاید و بعد از آن ثبت نام کنیم؟ Rolleyes
دوست گرامی با درود ، من هم مانند شما ماه بعد کارنت میشم . بنده منتظر میمونم تا نامه دوم بدستم برسه سپس شروع به ثبت نام میکنم .. پیروز باشید
بدرود

دقیقا من هم همین کارو میکنم.
تشکر کنندگان: byousefi_p ، hamedhamed ، sweety.alireza ، shimoda ، el333 ، Saeedv13 ، ابی هانی ، lilac ، b_argi ، rezagh ، payam62 ، HAZARA
یه نکته جالب
برای من مثل اکثر بچه ها تو نامه قبولی انکارا زده بود، موقعی که فرم ها رو پر کردم فرستادم زدم ارمنستان. امروزهم که ثبت نام کردم (کیس 10500) رفتم از ارمنستان اقدام کردم، تا همین الان اون بالا زده بود ارمنستان اما الان دیدم زده ترکیه .

حالا نمی دونم چطوری شده :ی
تشکر کنندگان: HAZARA
(2012-12-23 ساعت 15:02)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 14:47)sweety.alireza نوشته:  
بدرود

دقیقا من هم همین کارو میکنم.

راستی امیر جان، مگه شما آنکارا نبودی، چطوری تغییرش دادی ایروان، ما رو هم دریاب.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، HAZARA
(2012-12-23 ساعت 15:41)byousefi_p نوشته:  راستی امیر جان، مگه شما آنکارا نبودی، چطوری تغییرش دادی ایروان، ما رو هم دریاب.

هیچی به افشین عزیز گفتم برام تو جدول تغییرش داد. خودم هم امضامو تغییر دادم! Tongue
شوخی میکنم. تو امضام رو ایروان کلیک کن. تو امضای من کلی لینک مخفی وجود داره! Big Grin
(2012-12-23 ساعت 00:23)alirezass نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 22:31)mgolchin13 نوشته:  نزدیک ترین ptt به سفارت در آنکارا همین اولیه هستش که فاصله اش رو با گوگل ارت گرفتم 460 متر بود. باید از سفارت خیابان جان اف کندی رو به سمت شرق بیایین تا برسین به خیابان تونس(یا تونس جادسی) بعد برید به سمت جنوب. ‎
شماره 1
PTT
Kavaklıdere Mah., Tunus Cad. No:68 D:68, Ayrancı/Ankara, Turkey
00903124661054
[عکس: di-2JES.jpg]
این دوتای بعدی فاصله شون تا خود سفارت بیشتره ولی به محله kizilay نزدیک ترن:
شماره 2
(که در خیابان تونالی هیلمی و نزدیک مراکز خرید هستش)
TurkPtt - Küçükesat Şb.
Tınaztepe Tunalı Hılmı Cad. Pk:06661 Çankaya Ankara, Turkey
00903124173303

شماره 3
PTT
Kızılay Mh., 06430 Ankara/Ankara Province, Turkey
00903124176902
[عکس: di-0A40.jpg]

باسلام و تشکر از شما برای این کار بسیار خوب
شماره 1 که شما آدرس دادید اصلا تو اون pdf که سایت کذاشته برای آدرس ptt نیست اگر امکان دارد خودتان هم چک کنید و یه آدرس دقیق تر نوشتاری قرار دهید
این دو تا مطمئناَ هستش :
شماره 1
Ptt - Tbmm Şb.
Devlet Mh. Dıkmen Cad. Ömür Sok. No:1 Pk:06543 Çankaya Ankara, Turkey
00903124207551

شماره 2
(که در خیابان تونالی هیلمی و نزدیک مراکز خرید هستش)
TurkPtt - Küçükesat Şb.
Tınaztepe Tunalı Hılmı Cad. Pk:06661 Çankaya Ankara, Turkey
00903124173303

[عکس: di-KH4Y.jpg]
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kasrafo ، bardia9 ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، HAZARA
حتما tabim4 جان این کار رو میکنم با کمال میل
چون برای این فروم و کاربراش احترام زیادی قائلم و به نظر من اینجا تنها جایی هست که ما ایرانی ها واقعا به هم کمک میکنیم و پشت پا نمیزنیم دوستیم با هم گرچه شاید هرگز همو نبینیم Cool
(2012-12-23 ساعت 12:18)tabim4 نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 07:25)pouya.web نوشته:  دوستان نازنین من رفتم تو دل و روده کد های سایت و فهمیدم اولی فامیلی هست و دومی اسم یک عکس هم تهیه کردم که همه با اطمینان پر کنن
Big Grin
[عکس: CSC-form.jpg]
آقا پویا دستت درد نکنه می بینم که زحمت فراوانی کشیدی ایکاش زحمت این را هم قبول کنی که اشکالات این سایت را به سیستم csc توسط آدرس زیر اعلام کنی مطمئنم ترتیب اثر خواهند داد
https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، kasrafo ، tabim4 ، nooshshahnar ، zavosh ، rouzbehdarvishi ، mohsenmtf
دوستان گرامی با درود فراوان ، از دوستانی که برای ایروان تشریف میبرند و باید این ثبت نام رو انجام بدن خواهش میکنم که اگر دفتر پستی رو انتخاب کردن اینجا یه توضییحی بدن برای ما که ماه دیگه کارنت میشیم ، بتونیم یه پیش بینی هایی بکنیم .
با سپاس ... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان:
(2012-12-23 ساعت 15:51)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 15:41)byousefi_p نوشته:  راستی امیر جان، مگه شما آنکارا نبودی، چطوری تغییرش دادی ایروان، ما رو هم دریاب.

هیچی به افشین عزیز گفتم برام تو جدول تغییرش داد. خودم هم امضامو تغییر دادم! Tongue
شوخی میکنم. تو امضام رو ایروان کلیک کن. تو امضای من کلی لینک مخفی وجود داره! Big Grin
بسیار عالی، من هم چنین تصمیمی دارم، امیدوارم موفق بشم، یقیناً خیلی بهتر و ارزونتر از ترکیه میشه.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان:
(2012-12-22 ساعت 17:26)bmojtaba نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 17:09)yashim نوشته:  سلام. ما كه ده بار اين سايتو زير رو كرديم هيج جا نديديم بگه كساني كه لاتاري فبول شدن و وقت مصاحبه دارند اكانت بسازند و دفتر پستي انتخاب كنند شما كجا اين مطلب خونديد؟

برای من دیروز ایمیل اومده از انکارا گفته مدارک زیر رو بیار اینم قسمتی از نامم:

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location by email through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

- Passport
- Photos
- Medical report
- Passport pickup location receipt
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
- If there has been any change in the information provided on the DS-230 Part 1, Part 2 and DSP-122 forms please bring updated forms to your interview.

سلام شما ایمیل زدی که جواب دادن یا همینطوری زدن ؟؟
تشکر کنندگان: yashim ، Niushagh ، saeeds61 ، rouzbehdarvishi
سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
(2012-12-23 ساعت 19:32)nirvana_kobin نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 17:26)bmojtaba نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 17:09)yashim نوشته:  سلام. ما كه ده بار اين سايتو زير رو كرديم هيج جا نديديم بگه كساني كه لاتاري فبول شدن و وقت مصاحبه دارند اكانت بسازند و دفتر پستي انتخاب كنند شما كجا اين مطلب خونديد؟

برای من دیروز ایمیل اومده از انکارا گفته مدارک زیر رو بیار اینم قسمتی از نامم:

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location by email through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

- Passport
- Photos
- Medical report
- Passport pickup location receipt
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
- If there has been any change in the information provided on the DS-230 Part 1, Part 2 and DSP-122 forms please bring updated forms to your interview.

سلام شما ایمیل زدی که جواب دادن یا همینطوری زدن ؟؟

چند هفته دیگه مصاحبه دارم مدارک رو فرستادم انکارا بعدش یه ایمیل تاییدیه رسیدن مدارک فرستادن واسم و یک روز بعد اون یه ایمیل دیگه راجب مدارکی که باید ببرم فرستادن
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: saeeds61 ، rezagh
(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته:  سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است

دوست عزیز منم این مراحل را رفتم ولی موضوع این که به من یک شناسه مرجع داده که یک عدد. ولی نوشته برای شما تاکنون وقت ملاقاتی تعیین نشده! من نامه دومم اومده! و نمیدونم باید آنلاین پول مصاحبه را بدیم؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: Niushagh ، ali usa
سلام دوستان

با توجه به تغییرات جدید، کسی روند تغییر زمان مصاحبه رو میدونه ؟ باید به چه ایمیلی درخواست بدیم ؟

من به KCC ایمیل زدم و اونها گفتن که باید که سفارت مربوطه درخواست بدید، سفارت آنکارا هم که میگه باید طبق سیستم جدید درخواست بدین ...

گیج شدم دوستان کمک کنین لطفا
چرا من نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم ؟Sad

بدلیل نداشتن پاسپورت و سرباز بودن نتونستم برم مصاحبه راهی وجود داره که بتونم دوبازه وقت بگیرم ؟ کمک کنید لطفا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان