موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-23 ساعت 14:13)byousefi_p نوشته: با توجه به مطالعه مطالب سایت یک سوال کلی برام پیش اومده و خواهش می کنم دوستان پیشکسوت و امیر خان مهاجر عزیز مثل همیشه زحمت بکشن و پاسخ بِدن.
امثال من و امیر خان مهاجر که هنوز زمان مصاحبه شان مشخص نشده. و به نوعی مشخص نیست آنکارا میریم یا ایروان، چه باید بکنیم؟
آیا در سایت ها ثبت نام کنیم و مطالب را نیز تکمیل کنیم و یا دست نگه داریم تا نامه دوم (چک کردن زمان مصاحبه در سایت) بیاید و بعد از آن ثبت نام کنیم؟
دوست گرامی با درود ، من هم مانند شما ماه بعد کارنت میشم . بنده منتظر میمونم تا نامه دوم بدستم برسه سپس شروع به ثبت نام میکنم .. پیروز باشید
بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-23 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 15:39 توسط امیر مهاجر.)
یه نکته جالب
برای من مثل اکثر بچه ها تو نامه قبولی انکارا زده بود، موقعی که فرم ها رو پر کردم فرستادم زدم ارمنستان. امروزهم که ثبت نام کردم (کیس 10500) رفتم از ارمنستان اقدام کردم، تا همین الان اون بالا زده بود ارمنستان اما الان دیدم زده ترکیه .
حالا نمی دونم چطوری شده :ی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی با درود فراوان ، از دوستانی که برای ایروان تشریف میبرند و باید این ثبت نام رو انجام بدن خواهش میکنم که اگر دفتر پستی رو انتخاب کردن اینجا یه توضییحی بدن برای ما که ماه دیگه کارنت میشیم ، بتونیم یه پیش بینی هایی بکنیم .
با سپاس ... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-23 ساعت 19:32)nirvana_kobin نوشته: (2012-12-22 ساعت 17:26)bmojtaba نوشته: (2012-12-22 ساعت 17:09)yashim نوشته: سلام. ما كه ده بار اين سايتو زير رو كرديم هيج جا نديديم بگه كساني كه لاتاري فبول شدن و وقت مصاحبه دارند اكانت بسازند و دفتر پستي انتخاب كنند شما كجا اين مطلب خونديد؟
برای من دیروز ایمیل اومده از انکارا گفته مدارک زیر رو بیار اینم قسمتی از نامم:
Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location by email through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:
- Passport
- Photos
- Medical report
- Passport pickup location receipt
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
- If there has been any change in the information provided on the DS-230 Part 1, Part 2 and DSP-122 forms please bring updated forms to your interview.
سلام شما ایمیل زدی که جواب دادن یا همینطوری زدن ؟؟
چند هفته دیگه مصاحبه دارم مدارک رو فرستادم انکارا بعدش یه ایمیل تاییدیه رسیدن مدارک فرستادن واسم و یک روز بعد اون یه ایمیل دیگه راجب مدارکی که باید ببرم فرستادن
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته: سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است
دوست عزیز منم این مراحل را رفتم ولی موضوع این که به من یک شناسه مرجع داده که یک عدد. ولی نوشته برای شما تاکنون وقت ملاقاتی تعیین نشده! من نامه دومم اومده! و نمیدونم باید آنلاین پول مصاحبه را بدیم؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با توجه به تغییرات جدید، کسی روند تغییر زمان مصاحبه رو میدونه ؟ باید به چه ایمیلی درخواست بدیم ؟
من به KCC ایمیل زدم و اونها گفتن که باید که سفارت مربوطه درخواست بدید، سفارت آنکارا هم که میگه باید طبق سیستم جدید درخواست بدین ...
گیج شدم دوستان کمک کنین لطفا
چرا من نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم ؟
بدلیل نداشتن پاسپورت و سرباز بودن نتونستم برم مصاحبه راهی وجود داره که بتونم دوبازه وقت بگیرم ؟ کمک کنید لطفا