موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 01:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 01:54 توسط Hoormazd.)
وقتى پاسپورت را به سفارت تحويل ميديم در سايت سيس چك ميكنيم وقتى Issued شديم يه ايميل از اين ادرسdonotreply@usvisa-info.com براتون مياد كه ميگه بسته شما به پستى كه معرفى كردين ارسال شده و تو سايت csc وارد ميشين به همون صفحه اى كه ازش پرينت گرفتين زير مشخصاتتون يه جمله جديد نوشته.وقتى روى شماره كليك كنين پنجره جديدى باز ميشه و ديتيل كامل بسته نمايان ميشه كه ديگه مشخصه بسته شما كجاست Waybill Number: Track on Courier Website. 5556677888888::
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريلكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، الان ما که آنکارا مصاحبه داریم، باید ثبت نام کنیم توی سی اس سی و پرینت بگیریمو ببرریم، درسته؟ بعد تو کیسهای زنو شوهری، باید جدا جدا ثبت نام کنیم یا شخص برنده فقط؟ ممنون
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug • مقصد: ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تشكر از همه دوستان عزيز، ما اول مرداد انشاالله مصاحبه داريم،اين فرم csc رو چطوري و از كجا بايد پر كنيم؟اصلا اين فرم چي هست؟ ميشه لطف كنين توضيح بدين؟اصلا اسم اين فرم رو نشنيده بوديم تا زماني كه دوستان مهاجرسرا در خاطراتشون گفتن.
باز هم مرسي و ممنون :d
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-09 ساعت 00:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-09 ساعت 12:28 توسط manila.)
(2013-06-09 ساعت 00:18)يلدا اهوازى نوشته: (2013-06-08 ساعت 18:30)mohammad fazli نوشته: (2013-06-08 ساعت 17:48)يلدا اهوازى نوشته: سلام
با تشكر از همه دوستان عزيز، ما اول مرداد انشاالله مصاحبه داريم،اين فرم csc رو چطوري و از كجا بايد پر كنيم؟اصلا اين فرم چي هست؟ ميشه لطف كنين توضيح بدين؟اصلا اسم اين فرم رو نشنيده بوديم تا زماني كه دوستان مهاجرسرا در خاطراتشون گفتن.
باز هم مرسي و ممنون :d
دوست عزیز شما برای دریافت ویزا بایستی در csc ثبت نام کنید. در حال حاضر تو کنسولگری انکارا و ابوظبی ثبت نام csc را اجباری کردن پس اگر ایروان مصاحبه دارید نیازی به ثبت نام نیست. در امضای بنده هر آنچه در مورد csc بخواهید میتوانید پیدا کنید و دانلود کنید. حتما با دقت مطالعه کنید فایل اموزشی بنده مربوط به انکارا می باشد ولی روال کلی یکیست. در مورد ابوظبی بچه ها یک اداره پست که مربوط به دبی بود را انتخاب میکردند در مورد انکارا هم یک ptt هست که شنبه ها هم بازه که ادرسشو داخل فایل "تغییر ptt" میتونی پیدا کنی.
خيلي خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون، مصاحبه ما ابوظبي هستش .
دوستان عزیزی که می خواهید برای پستخونه ثبت نام کنید سعی کنید اون پی تی تی را که شنبه هم بازه (و من نمی دونم اسمش چیه) انتخاب کنید چون تا ساعت ۴بعد از ظهر بازه و اینجوری یک روز دیگه هم شانس دارین واسه گرفتن ویزاتون نه اینکه مثل ما الکی مجبور باشین اضافه بمونید تا تعطیلی ها رو بگذرونین.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جتاب آقای فضلی باسلام و تشکر ازراهنماییهای ارزندتون
کیس نامبر:90xx مصاحبه هفته دوم جولای آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
برای تعیین وقت دکتر تعطیلات رسمی در آنکارا را ازکجا بفهمم؟ در فرم CSC من اطلاعات خودم و همسرو پسرم را وارد کردم یک صفحه که قابلیت پرینت گرفتن داشت باز شد آیا ثبت نام را کامل انجام دادم؟ اگر در روز مصاحبه همسرم کلیرنس بخوره و من ویزای یک ضرب آیا میتونم ویزارو بگیرم و همسرم بعد بگیره؟ میشه خواهش کنم فرمهای DS230 و DSP 122 را برام بگذارید خیلی ممنون میشم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام .ما الان آنکارا هستیم میشه لطف کنید آدرس ptt6251رو لطف کنید و بنویسید.ممنون میشم
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 23:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-12 ساعت 00:06 توسط manila.)
(2013-06-09 ساعت 21:55)mohammad fazli نوشته: (2013-06-09 ساعت 16:26)nyayesh نوشته: دوستان عزیز سلام .ما الان آنکارا هستیم میشه لطف کنید آدرس ptt6251رو لطف کنید و بنویسید.ممنون میشم
اینجاس
دوستان این۶۲۵۱ ptt که در Adliyesara «یا همون عدلیه سرا » هست توی ساختمان عدالت سرا یا دادگستری انکاراست .برای رفتن به اونجا از میدان کیزلای باید ۲ ایستگاه اتوبوس برین تا به عدالت سرا برسین و تو زیرزمین این ساختمون هست. و شنبه ها هم تعطیله. ولی یک ptt تو اولین کوچه نزدیک میدان کیزلای هست (این کوچه درست روبروی پاساژ بزرگ نبش میدون کیزلای به اسم verish almish kizlay یا همون مرکز داد و ستد کیزلای که هم برند های مختلف توشه هم پر از رستوران ؛ هستش) اسم کوچه اش SAKARYA CADDASI هستش و اسم پستخونه اش YENI SEHIR( ینی سحر) هستش. متاسفانه من به لیست اسم پستخونه ها الان دسترسی ندارم این پستخونه «پی تی تی» شنبه ها تا ۴ بعد از ظهر بازه و خیلی به کیزلای و کوچه هایی که بیشتر هتل ها توشه نزدیکه.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-12 ساعت 01:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-12 ساعت 03:07 توسط usa lover.)
چناب فضلی به احتمال 9/99 % کلیرنس می خوریم و بعد از اینکه از مصاحبه بیایم همسرم که برنده اصلی هست تصمیم داره پاسپورتش رو عوض کنه
برای ثبت نام در سیس چه کنیم با توجه به اینکه شماره پاسپورت عوض خواهد شد ؟اگر به من و پسرم کلیر نخوره در اونصورت باید حتما ثبت نام کرده باشیم بنظر شما چه کنیم؟
با تشکر و آرزوی کلیر شدن برای شما بزودی
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا