کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-05-30 ساعت 01:30)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 20:42)manila نوشته:  سلام آقای صادقی عزیز می دونم که شما در زمینه توضیحات " سی اس سی" خیلی دقیق هستین برای همین گفتم از شما سوالمو بپرسم؛ من به زودی زمان مصاحبه ام میرسه و مدتی قبل "سی اس سی" را ثبت نام کردم و اسم همسرم و خودم را هم آوردم و اطلاعات هر دو نفر ما در قسمت applicant details امده .امروز برای ما هم مثل این دوستمون یک نامه از سفارت آنکارا آمده و درباره مدارک و ... نوشته و بعد اینکه لازمه برای هر کدام از دارندگان پاسپورت ثبت نام جداگانه برای سی اس سی بشه. من رفتم تو سایت وقتی خواستم یک بار دیگه هم اون مراحل را انجام بدم نوشت که شما نمی تونید ...(یادم نیست دقیقا) ولی منظورش این بود که برنده اصلی باید ثبت نام کنه، حالا آیا به نظر شما من باید یک بار دیگه برای خودم هم ثبت نام کنم یا همین که اسمم در مشخصات همسرم امده کافیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!
خواهش می کنم ، البته محمد فضلی عزیز در مورد CSC اطلاعات کامل تری دارند از همه ، اما در مورد شما تا اونجایی که من می دونم یک ثبت نام بیشتر لازم نیست ، یعنی برنده اصلی ثبت نام می کنه و بقیه زیر گروهش می شن یک جورایی، بازم من فردا صب به محمد عزیز یک اس ام اس می زنم بیاد یک نگاهی به جواب من بندازه اگر لازم بود بهتون می گه که ثبت نام کنید. اگر هم لازم نبود که همین پست من رو لایک می کنه یعنی تایید نظر من
موفق باشی دوسی جان
CoolBig GrinTongue
دوست عزیز شما کار درست را انجام داده اید ببینید در امضای من فایلی هست با عنوان نمونه پرینت csc اونو دانلود کن باید فایل پرینت شما هم مثل اون باشه. ما ثبت نام جداگانه در csc نداریم!!! فرد اصلی اکانت باز میکنه و الباقی افراد کیس را به اون اضافه می کنه. خیالت راحت
@استـــــــــــــــــــــــــــــــــــاد شما همیشه درست میگید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، manila ، Saeedv13 ، آنی ، saeid-ss ، ma300me ، fereshtehind
(2013-05-30 ساعت 09:22)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 20:42)manila نوشته:  سلام آقای صادقی عزیز می دونم که شما در زمینه توضیحات " سی اس سی" خیلی دقیق هستین برای همین گفتم از شما سوالمو بپرسم؛ من به زودی زمان مصاحبه ام میرسه و مدتی قبل "سی اس سی" را ثبت نام کردم و اسم همسرم و خودم را هم آوردم و اطلاعات هر دو نفر ما در قسمت applicant details امده .امروز برای ما هم مثل این دوستمون یک نامه از سفارت آنکارا آمده و درباره مدارک و ... نوشته و بعد اینکه لازمه برای هر کدام از دارندگان پاسپورت ثبت نام جداگانه برای سی اس سی بشه. من رفتم تو سایت وقتی خواستم یک بار دیگه هم اون مراحل را انجام بدم نوشت که شما نمی تونید ...(یادم نیست دقیقا) ولی منظورش این بود که برنده اصلی باید ثبت نام کنه، حالا آیا به نظر شما من باید یک بار دیگه برای خودم هم ثبت نام کنم یا همین که اسمم در مشخصات همسرم امده کافیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!
خواهش می کنم ، البته محمد فضلی عزیز در مورد CSC اطلاعات کامل تری دارند از همه ، اما در مورد شما تا اونجایی که من می دونم یک ثبت نام بیشتر لازم نیست ، یعنی برنده اصلی ثبت نام می کنه و بقیه زیر گروهش می شن یک جورایی، بازم من فردا صب به محمد عزیز یک اس ام اس می زنم بیاد یک نگاهی به جواب من بندازه اگر لازم بود بهتون می گه که ثبت نام کنید. اگر هم لازم نبود که همین پست من رو لایک می کنه یعنی تایید نظر من
موفق باشی دوسی جان
CoolBig GrinTongue
دوست عزیز شما کار درست را انجام داده اید ببینید در امضای من فایلی هست با عنوان نمونه پرینت csc اونو دانلود کن باید فایل پرینت شما هم مثل اون باشه. ما ثبت نام جداگانه در csc نداریم!!! فرد اصلی اکانت باز میکنه و الباقی افراد کیس را به اون اضافه می کنه. خیالت راحت
دوست عزيز اين فايل آموزشي كه ميگيد نحوه ي تغيير زمان مصاحبه رو داره كدوم يك از فايلهاييه مكه تو امضاتون هست؟؟؟
تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss
(2013-05-30 ساعت 10:01)my2220 نوشته:  
موفق باشی دوسی جان
CoolBig GrinTongue
دوست عزيز اين فايل آموزشي كه ميگيد نحوه ي تغيير زمان مصاحبه رو داره كدوم يك از فايلهاييه مكه تو امضاتون هست؟؟؟

my2220 عزیز
شما فایل "ثبت نام در CSC " را دانلود کن برو صفحه 5 اون گزینه که بهت گفتم را باید انتخاب بکنی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، manila ، saeid-ss
ممنون دوست عزيز
اما من روش كليك مي كنم يه صفحه اي باز ميشه كه بالاش نوشته uploadmp.com اصلا گزينه اي به نام دانلود نداره.
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-05-30 ساعت 10:33)my2220 نوشته:  ممنون دوست عزيز
اما من روش كليك مي كنم يه صفحه اي باز ميشه كه بالاش نوشته uploadmp.com اصلا گزينه اي به نام دانلود نداره.

شما اگه روش کلیک کنی میری داخل سایت uploadmp.com که یک دکمه دانلود داره بعد که اونو میزنی میره یک صفحه دیگه که وسطش ریز نوشته click here to download file کافیه روش کلیک کنی
تشکر کنندگان: naarestan ، negar_karimi6 ، shani89 ، saeid-ss ، farshadsh ، sadeghi897 ، soruosh
موفق باشی دوسی جان
CoolBig GrinTongue
سلام دوباره ! خیلی ممنونم هم از شما آقای صادقی عزیز هم از شما دوست عزیزم آقای فضلی! من اون فایلی که می فرمایید رو دانلود کرده بودم و دقیقا طبق دستور العملی که گفته بودین انجام داده بودم و به راحتی و بدون هیچ مشکلی ثبت نام کردم. ولی چون فایل نمونه شما " add family " را در مثالش نداشت ( جسارتاً مجردی Smile) بود مطمئن نشدم . پس حالا که می فرمایید، خیالم راحت شد و خیلی خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، shani89 ، Soap McTavish ، saeid-ss ، farshadsh ، ma300me ، oghs ، soruosh
سلام به دوستان عزیز,
سوالی که دشتم در مورد ثبت نام csc هست. اول از این فایل های راهنمای ثبت نام csc که دوستان اینجا گذاشتند خیلی تشکر می کنم خیلی کار رو آسون کردید. مطابق راهنمای فایلی که اینجا در اختیار همه گذاشتید
تا مرحله آخر رفتم (add family members) بعد از اون پرینت گرفتم . پرینت 2 صفحه ای هست ولی در آخرش اینطور نوشته:
You have selected an information only trip purpose. You have not scheduled an appointment for an interview to obtain a visa. Please be sure that you have read the information above thoroughly. If you were ask to register on this site in order to select a convenient courier option, please print out this confirmation and bring it with you to your interview so that the consular section can confirm that you have selected a courier option.
می خواستم ببینم که آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم یا اینکه همین پرینت صحیح و کافی هست؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، آنی ، oghs
(2013-05-30 ساعت 15:49)hosa نوشته:  سلام به دوستان عزیز,
سوالی که دشتم در مورد ثبت نام csc هست. اول از این فایل های راهنمای ثبت نام csc که دوستان اینجا گذاشتند خیلی تشکر می کنم خیلی کار رو آسون کردید. مطابق راهنمای فایلی که اینجا در اختیار همه گذاشتید
تا مرحله آخر رفتم (add family members) بعد از اون پرینت گرفتم . پرینت 2 صفحه ای هست ولی در آخرش اینطور نوشته:
You have selected an information only trip purpose. You have not scheduled an appointment for an interview to obtain a visa. Please be sure that you have read the information above thoroughly. If you were ask to register on this site in order to select a convenient courier option, please print out this confirmation and bring it with you to your interview so that the consular section can confirm that you have selected a courier option.
می خواستم ببینم که آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم یا اینکه همین پرینت صحیح و کافی هست؟
دوست عزیز
درست رفتید و این نوشته باید باشه و مشکلی نیست در ضمن در امضام فایلی هست با عنوان نمونه پرینت csc که اگر دانلودش کنی میبینی که پرینتت باهاش یکیه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، payam62 ، negar_karimi6 ، shani89 ، amir82 ، آنی ، saeid-ss ، farshadsh ، kouroshd ، oghs
دوستان خوبم خداروشکربالاخره مشکل حل شد
هنگام ثبت نام درcsc درشماره پاسپورتم اشتباه کرده بودم
و بعدباکمک دوستان ایمیلی به اونهازدم سایتش اینه contactus_fa_AE@visaops.com باراولی که ایمیل دادم جواب ندادن باردوم ایمیل دادم بلافاصله جواب دادن که کارمندمادریافت کرده ایمیل شمارو
و خلاصه رفتم به اکانتی که ساخته بودم سرزدم دیدم اره دستشون دردنکنه شماره درست شده را برام گذاشتن
برای اینکه به اکانتتون سربزنید همون سایتی که ابتدای امررفتید برای ثبت نام csc میرید
ابتداش همانند سابق میباشد ولی پیامی که میادکه ایاقبلا ثبت نام کردید؟ بله و خیرمیاد شمابله روبزنید خیرمال اون موقعیه که تازه میخواید اکانت بسازید
بعدکه بله روزدید خودش دیگه ازتون شماره پاسپورتومیخواد میرید و برگه ثبت نام براتون میاره که ببینید اشکالتون رفع شده یانه
انشالا که هیچکدوم مثل من درثبت نام اولیه گیج بازی درنیارید که یه هفته وقتتونوبزاریدبرای درست کردنش
الهییییییییییییی امین
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، saeid-ss ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، oghs ، soruosh ، aghaghia ، yalda91 ، mhb161
ای بابا چه بدبختیه ها......هیشکی نیس درست حسابی آدمو از سر در گمی در بیاره :3
این چی نوشته؟؟؟؟!!!!!! "از ۱ ژولای ۲۰۱۳ سفارت آمریکا در آنکارا، ترکیه بخش ویزای مهاجرتی دیگر از خدمات CSC برای تعیین وقت مجدّد ملاقات ویزای مهاجرتی استفاده نخواهد کرد.

اگر وقت ملاقات تععین شده دارید ولی‌ نمیتوانید در این مصاحبه شرکت کنید، شما میتوانید تعیین مجدد وقت ملاقات را از طریق تماس با بخش ویزای مهاجرتی با ایمیل http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html تقاضا کنید." اینم لینکش:
http://turkey.usembassy.gov/iranian_what...51013.html

تورو خدا یه کاری کنید Sad
تشکر کنندگان: oghs ، soruosh ، saeid-ss
یه سوال از دوستای خوبم مخصوصا آقای فضلی عزیز که متخصص CSC هستن...

منظور از PASSPORT PICKUP RECEIPT چیه ؟ منظور همون CSC APPOINTMENT CONFIRMATION هستش یا اونم یه چیز دیگه س که باید بفرستیم؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: oghs ، saeid-ss
(2013-06-02 ساعت 17:58)ma300me نوشته:  یه سوال از دوستای خوبم مخصوصا آقای فضلی عزیز که متخصص CSC هستن...

منظور از PASSPORT PICKUP RECEIPT چیه ؟ منظور همون CSC APPOINTMENT CONFIRMATION هستش یا اونم یه چیز دیگه س که باید بفرستیم؟؟؟
بله همون پرینت csc هست
تشکر کنندگان: ma300me ، sadeghi897 ، payam62 ، oghs ، saeid-ss ، yalda91 ، shaahinh66
سلام دوستان ارجمند
من امروز تو سایت csc ثبت نام کردم و با کمک و راهماییهای اقای محمد فضلی تا اخرش رفتم ولی اصلا قادر به پرینت گرفتن نیستم
همانطور که در انتهای این متن اورده ام پس از
What would you like to do اصلا گزینه view confirmation نداره
ببینم ایا باید چند روزی صبر کنم تا تایید بشه یا یه جای کار اشکال داره
این دفتر پستی که من انتخاب کردم ظاهرا روزهای شنبه هم بازه درسته
ممنون از راهنماییهایتان
Appointment Information

You do not have any appointment scheduled at this time in this system.
Courier Information:

Courier: Turkish Post
Pick Up Location: Location: PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
Address: MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441

What would you like to do?

■Schedule Appointment
■Submit Documents to Consular Section
■Register for Courier Service
■Add Family Members
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: manila ، saeid-ss
(2013-06-03 ساعت 15:05)soroshnia نوشته:  سلام دوستان ارجمند
من امروز تو سایت csc ثبت نام کردم و با کمک و راهماییهای اقای محمد فضلی تا اخرش رفتم ولی اصلا قادر به پرینت گرفتن نیستم
همانطور که در انتهای این متن اورده ام پس از
What would you like to do اصلا گزینه view confirmation نداره
ببینم ایا باید چند روزی صبر کنم تا تایید بشه یا یه جای کار اشکال داره
این دفتر پستی که من انتخاب کردم ظاهرا روزهای شنبه هم بازه درسته
ممنون از راهنماییهایتان
Appointment Information

You do not have any appointment scheduled at this time in this system.
Courier Information:

Courier: Turkish Post
Pick Up Location: Location: PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
Address: MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441

What would you like to do?

■Schedule Appointment
■Submit Documents to Consular Section
■Register for Courier Service
■Add Family Members

شما Schedule Appointment را انتخاب كن برو جلو مطابق فايل آموزشيم مراحل را يك بار ديگه تكرار كن فقط يادت باشه وقت انتخاب نكني اونوقت ميتوني به مرحله اي برسي كه بتوني پرينت بگيري. بله اين ptt شنبه ها باز هست
تشکر کنندگان: payam62 ، oghs ، soruosh ، saeid-ss ، yalda91
محمد جان من قسم می خورم که مراحل فوق را که شما فرمودین تا اخر رفتم ولی اخرش اینا نوشته بودم
to add family members, please click on the "Add Family Member" button below. You are able to add 5 more family member(s). Note: If you want to add family members after an appointment has been scheduled, you will need to reschedule your appointment.
To view visa information relevant to this trip purpose, please click here.
+ Add Family Member

همین اون چیزی که نوشته بودین نبود
ببینم من با گوگل کروم میرم ایا این مهمه
البته من یه جاییی رفتم که نسخه قابل چاپ داشت ولی مثل نسخه چاپی شما نبود
pplicant Details
Printable Version

This applicant was last updated by: Applicant
Last Update: June 03, 2013 at 09:16 AM
Applicant Information
Name Passport Number Phone Number Email

Payment Date & Time Transaction Type MRV Fee Receipt
Appointment Information