کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
سلام
نامه kcc‏ مصاحبه من اوايل جولاي هست_غير از محل بست ،وقت سفارت هم دوباره بايد از سفارت تركيه اخذ كنم؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-06-04 ساعت 14:49)shiraz2013 نوشته:  سلام
نامه kcc‏ مصاحبه من اوايل جولاي هست_غير از محل بست ،وقت سفارت هم دوباره بايد از سفارت تركيه اخذ كنم؟
شما در csc فقط لازم است برای pick up ویزا یک پست انتخاب کنی و نیازی به تعیین وقت نداری مگر اینکه خودت بخواهی وقت مصاحبه ات را تغییر دهی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، shiraz2013 ، oghs ، saeid-ss
(2013-06-04 ساعت 14:59)mohammad fazli نوشته:  
شما در csc فقط لازم است برای pick up ویزا یک پست انتخاب کنی و نیازی به تعیین وقت نداری مگر اینکه خودت بخواهی وقت مصاحبه ات را تغییر دهی

سلام
برای من این پیغام آمده .باید چه کار کنم
"در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد شماره رهگیری پستی موجود نیست"
هزینه ها را چگونه پرداخت کنیم؟این هزینه mrv چی هست؟
با تشکر
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
سلام دوستان من با csc مشکل دارم اسم همسرم رو نمیتونم اضافه کنم در بخش ADD FAMILY چندین بار سعی کردم با کروم و اینترنت اکسپلولر تماما ERROR میده .لطفا راهنمایی کنید .
(2013-06-04 ساعت 20:45)shiraz2013 نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 14:59)mohammad fazli نوشته:  

سلام
برای من این پیغام آمده .باید چه کار کنم
"در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد شماره رهگیری پستی موجود نیست"
هزینه ها را چگونه پرداخت کنیم؟این هزینه mrv چی هست؟
با تشکر
شما احتمالا دفتر پستی انتخاب نکردی. شمارمو پیغام خصوصی بهت میدم بزنگ ببینم چه کردی!!!

(2013-06-05 ساعت 08:29)eimanjon نوشته:  سلام دوستان من با csc مشکل دارم اسم همسرم رو نمیتونم اضافه کنم در بخش ADD FAMILY چندین بار سعی کردم با کروم و اینترنت اکسپلولر تماما ERROR میده .لطفا راهنمایی کنید .
دوست عزیز چه error میده؟؟؟؟شمارمو واسه شما هم میذارم بزنگ ببینم چه کردی!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: payam62 ، soruosh ، shaso ، آنی ، saeid-ss
قابل توجه تمامي عزيزان منتظر مصاحبه:
اين اطلاعيه جديد سفارت آنكارا را حتماً بخوانيد نوشته از يكم جولاي ديگه امكان تغيير زمان مصاحبه از طريق سايت CSC غير ممكن خواهد بود و براي تعيين وقت جديد مصاحبه فقط از طريق اين ايميل و ذكر دلايل خود براي كنسل و تغيير زمان مصاحبه ميتونيد براي مصاحبه وقت جديد را درخواست نماييد. يادتان نرود كه به هنگام تكميل فرم مربوطه موضوع ايميل را May I reschedule my appointment انتخاب نمائيد و اگر مدركي براي اثبات ادعاي خود داريد بد نيست آن را Attach نمائيد.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، payam62 ، soruosh ، shaso ، آنی ، negar_karimi6 ، saeid-ss
یکی به من بگه فقط برای ایروان CSC باید ثبت نام کنیم یا نه ؟
تشکر کنندگان: آنی ، saeid-ss
(2013-06-05 ساعت 23:16)love_everlife نوشته:  یکی به من بگه فقط برای ایروان CSC باید ثبت نام کنیم یا نه ؟

ايروان نيازي به ثبت نام csc نداره.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، آنی ، love_everlife ، زری وحدتی ، saeid-ss
سلام،من تو کشور لاتویا (لتونی) زندگی‌ می‌کنم،باید اینجا هم سی‌ اس‌ سی‌ ثبت نام کنم؟ تو سایتش نبود...
با تشکر
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-06 ساعت 01:30)bidhendi نوشته:  سلام،من تو کشور لاتویا (لتونی) زندگی‌ می‌کنم،باید اینجا هم سی‌ اس‌ سی‌ ثبت نام کنم؟ تو سایتش نبود...
با تشکر
دوست عزيز شما سايت سفارت محل مصاحبه تون رو به دقت مطالعه كنيد
اگه اون جوري كه ميگيد تو سايت اشارهاي نشده پس نمي خواد ديگه.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، Soap McTavish ، آنی ، saeid-ss
سلام دوستان لطفا بفرمایید چطوری باید پیگیری کنیم که ویزامون به اداره پستی که توش ثبت نام کردیم اومده یا نه؟ آیا میشه از طریق سایتی پیگیریش کرد یا باید به اون محل مرتب سر زد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!
کسی نبود جواب بده؟ ؛ «هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم» یکی کمک کنه بابا جوووون!Smile)
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss
(2013-06-06 ساعت 17:27)manila نوشته:  سلام دوستان لطفا بفرمایید چطوری باید پیگیری کنیم که ویزامون به اداره پستی که توش ثبت نام کردیم اومده یا نه؟ آیا میشه از طریق سایتی پیگیریش کرد یا باید به اون محل مرتب سر زد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!
کسی نبود جواب بده؟ ؛ «هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم» یکی کمک کنه بابا جوووون!Smile)
تو این سایت میشه پیگیری کرد
http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kay...eniweb.php
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، negar_karimi6 ، amir82 ، manila ، payam62 ، n51 ، saeid-ss ، shaahinh66
(2013-06-07 ساعت 09:33)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 17:27)manila نوشته:  سلام دوستان لطفا بفرمایید چطوری باید پیگیری کنیم که ویزامون به اداره پستی که توش ثبت نام کردیم اومده یا نه؟ آیا میشه از طریق سایتی پیگیریش کرد یا باید به اون محل مرتب سر زد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!

ممنونم اقای فضلی عزیز مثل همیشه لطف کردین و جواب دادین فقط یک نکته ؛وقتی تو سایت میریم شماره بارکد می خواد این برای وقتیه که ما خودمون بسته رو ارسال کرده باشیم نه اینکه برامون ارسال شده باشه به نظرتون چکار باید کرد؟Cool
2013
تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss
(2013-06-07 ساعت 20:25)manila نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 09:33)mohammad fazli نوشته:  

ممنونم اقای فضلی عزیز مثل همیشه لطف کردین و جواب دادین فقط یک نکته ؛وقتی تو سایت میریم شماره بارکد می خواد این برای وقتیه که ما خودمون بسته رو ارسال کرده باشیم نه اینکه برامون ارسال شده باشه به نظرتون چکار باید کرد؟Cool
والا من خودم هم نمیدونم !!! اینو دیدم یکی از بچه ها به اسم علیرضا که الان مدتهاست انکاراست ، گذاشته. نمی دونم چجوری کار میکنه یا چی میخواد یا اطلاعاتشو از کجا باید بیاری!!! از بچه هایی که رفتم ویزا گرفتن بپرس (یک پیغام خصوصی به عمو سعید بده ببین شاید بدونه)
تشکر کنندگان: manila ، saeid-ss
(2013-06-07 ساعت 22:17)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 21:04)mohammad fazli نوشته:  ... از بچه هایی که رفتم ویزا گرفتن بپرس (یک پیغام خصوصی به عمو سعید بده ببین شاید بدونه)
البته جای سئوالت در این تاپیک نیست ولی من از سیس استفاده کردم. وقتی ایشیود شد برام ایمیلی اومد که شماره پیگیری داشت. من دیگه تو هتل بند نشدم رفتم PTT گفت فردا ظهر بیا. فرداشم تحویل گرفتم.
ممنونم آقای فضلی عزیز و عمو سعید جان. آخه من که کلیرنس نخوردم که جای دیگه ای سوالم را بخوام بپرسم. من به خاطر این قضیه مجبور شدم بیشتر بمونم.
2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، payam62 ، n51 ، ali.agha ، saeid-ss ، آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان