2013-07-08 ساعت 16:32
(2013-07-08 ساعت 16:08)mohammad fazli نوشته:دوستان تو این USAvisa-info این لینکها هست برای ما کدومشه و مسیرشو میشه بگیئ چطوره برای ورود ؟(2013-07-08 ساعت 12:28)mamalino10 نوشته: الان که اومدم تو این سایت CSC ثبت نام کنم، مطابق فایل راهنمایی که دوستان در امضاشون گذاشتن رفتم جلو تا اونجا که چند تا گزینه برای انجام زمانبندی هست. مطابق فایل راهنما باید گزینه Schedule Appointment رو انتخاب کنم، در حالیکه یه گزینه دیگه اضافه شده به لیست و اونم اینه Register for Courier Service . حالا به نظرتون کدوم رو باید انتخاب کنم؟؟؟
(2013-06-23 ساعت 10:43)PARVIN_OMID نوشته:(2013-06-23 ساعت 10:15)mehrdad pharm نوشته: با سلام به هـمه دوستان.ثبت نام تو ىCSC براى هـمه لازمه ?وقتى كه نامه مصاحبه اومده چرا بايد تو USvisa-info ثبت نام كنيم?يا اينكه فقط براى تعيين courier لازمه?
دوست عزیز اگر مصاحبت آنکارا یا ابوظبیه که حتما باید ثبت نام کنی اگر ایروانی که نیازی نیست .
ثبت نام در csc برای تعیین ptt یعنی یک اداره پسته که انشالله ویزات آماده بشه می فرستنت اونجا و شما از همانجا تحویل می گیری جهت ثبت نام هم به راهنمای ثبت نام در امضای دوست خیلی گلمون محمد فضلی مراجعه کن این پسر اینقدر قشنگ راهنمایی کرده از خدا می خوام که هر چه زودتر کلیر شه و هوراشو تو تاپیک بشنوم .
موفق باشید .
مهرداد خان، من هم دقیقاً سوال شما رو دارم. گویا سایت جدیداً تغییراتی کرده و دوستان قدیمی تر از اون بی اطلاع هستن. منظورم همون گزینه ای هست که جدیداً اضافه شده برای ثبت سرویس پستی.
اگه کسی چیزی می دونه لطفاً راهنماییمون کنه. ممنون
دوست عزیز نگران نباش این تغییرات همیشه احتمال داره اتفاق بیوفته. شما خودت بهتر میدونی هدف ثبت نام شما register for courier می باشد پس همون گزینه را انتخاب کن و برو جلو. الباقی مراحل یکسان میباشد.
Related Searches
Visto Americano
United States Visa
USA Visas
DHL
Brazil Tourist Visa
Australian Visa
Travel Visa India
Visa Card Application
USA Visa Requirements
Canada Visa Lottery
Sponsored Listings
GREEN CARD VIA MARRIAGE
Immigration Lawyer in Richardson Strong Representation
www.cookgore.com
L1 VISA USA
Apply for L1 non-immigrant Visa. Work in L-1 status in USA.
USVisa.com/L1Visa
UK VISAS & UK IMMIGRATION
Family, Business and Work Visas Apply Now from USA - Call Toll Free
www.ukimmigrationbarristers.com/UK
EXTENDED STAY HOTELS
Rates fr $51/nt. Suites w/kitchens Free brkfst, free WiFi. Great value
ExtendedStayHotels.com
UK WORK PERMIT SPONSOR
Do you need a UK Work Permit? Are you an IT Consultant? Call Now
www.GlobalPeopleSMO.com
یکم شلوغه صفحش !!
برای ما مسیرش چیه و این گزینه ای که دوستمون گفت register courier در کدوم بخشه صفحه اول باید وارد بشیم ؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..