موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان.برای ثبت نام در این سیستم فقط شخصی که قبول شده کافیه یا باید ذینفع هم ثبت نام کنه؟
****case number :2013AS***2
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .آقای فضلی یه سوالی دارم .آیا با توجه به اینکه سیس شماره پاسپورت من رو به شماره حدید تغییر داد و من ازون پرینت گرفتم لازم هست که به سفارت هم میل بزنم وتغییر بدم یا اعلام کنم یا اینکه کافیه .؟آخه یکی از بچه های لاتاری به کسی که مثل من پاسشو جدید کرده بود بعد مصاحبه گفتن که باید به سفارت اعلام کنید.مرسی از زاهنمایی و وقتی که می گذارید.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-29 ساعت 08:02)mohammad fazli نوشته: (2013-06-29 ساعت 07:48)shani89 نوشته: (2013-06-27 ساعت 19:44)mohammad fazli نوشته: (2013-06-27 ساعت 13:21)shani89 نوشته: (2013-06-25 ساعت 19:34)mohammad fazli نوشته: بهتره اون اطلاعاتی را که میخواد براش بفرستی و مشخص کنی برنده اصلی مشخصاتش چیه و الباقی نفرات چی هست شاید بد نباشه یک پیغام به دوست عزیزمون بدی شاید ایشون بتونه راهنماییت کنه
Mehrdadordi
محمد فضلی عزیز:
این نکته رو به من بگید که من از روز مصاحبه حذف می شم یا این سایت ربطی به مصاحبه نداره و فقط برای گرفتن پاس پس از ویزاست ؟
که خیالم راحت بشه .
دوست عزیز نگران نباش
شما مشکلت برای ثبت نام خودت یا زیر مجموعته. و در این سایت شما فقط محل دریافت ویزاتو تعیین میکنی و روز مصاحبه شما دست نمیخوره
برنده اصلی همسر بنده هستن و من عضو خانواده، ایشون ثبت نام شدن در csc من رو نتونستن اضافه کنه و اون مشکلاتی که در بالا اشاره کردم.
شاني جان
شما مشكلي براي مصاحبه نداري ولي براي دريافت ويزا بايد ثبت نام كني. به اون كاربري كه در بالا اشاره كردم پيغام دادي ببيني چيكار كرده يا نه؟؟؟
دوستان عزیز
بنده بعد از چندین بار ایمیل متوجه شدم زمانی که از لیست اعضاء خانواده همسرم حذف شدم csc به طور اتومات با همون فامیلی همسرم به عنوان متقاضی اصلی اکانت برای من درست کرد. چون توی ایمیلها همش می گفت شما که قبلا بعنوان متقاضی اصلی ثبت نام کردید نمی توانید بعنوان عضو خانواده اضافه شوید.
خلاصه کلام الان یه اکانت دارم با عنوان :
متقاضی اصلی
شماره گذر نامه خودم
تاریخ تولد خودم
اسم خودم
فامیلی همسرم
شناسه مرجع که بسیار نزدیک به شماره مرجع همسرم هست.
نکته اینجاست که اکانت همسرم قابل ادیت هست مثلا جای مرکز پستی رو میشه تغییر داد مال من اصلا ادیدت نداره
فکر نکنم کسی همچین چیزی دیده باشه
اساتید اگر ممکنه راهنمایی کنن چون من مغزم داره سوت میکشه
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
برندگان لاتری 2014 هم می تونند از الان ثبت نام کنند ما سفارت ابوذبی رو انتخاب کردیم
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه کلیر شدم و تو فرم 9 سوالی شهر مقصد رو لس آنجلس قید کردم ولی حالا برنامه ام عوض شده و قراره تو لاس وگاس ساکن بشم. به نظرتون باید موقع تحویل پاسپورت به سفارت تغییر مقصدم رو اطلاع بدم یا نیازی نیست؟
با تشکر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
آقای امیرخان عزیز من جزو قبولی های 2014 هستم و هنوز زمان مصاحبه و اینا مشخص نشده برام ولی واقعا سپاسگزار میشم اگه بتونید در خصوص این که این قضیه CSC چیه و مراحل رو برام توضیح بفرمایین ؟( در ضمن من سربازی نرفتم و تاحالا هم تو هیچ جای دولتی کار نکردم و هیج سوء سابقه ای هم ندارم که نگران زمان FBI Check باشم )
بازهم از لطفتون بسیار بسیار ممنونم
امیر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من اخیرا رفتم واسه مصاحبه ویزا واسه پیگیری باید چیکار کنم؟ وقتی میرم تو سیستم اینا رو نشون میده
در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد شماره رهگیری پستی موجود نیست.
اطلاعات قرار ملاقات
شما اخیرا هیچ وقت ملاقاتی را تعیین نکرده اید.
اطلاعات پستی:
پیک: Empost [ویرایش]
محل تحویل:
محل: Empost Operation Main Hub
نشانی:
Um Al Ramoul oppisiste al mawakeb school - Marakish st Behind DNATA
Dubai , 1
32200 -
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من و مادرم دوشنبه 7 مرداد حدود 2 هفته دیگه می خوایم آنکارا باشیم که هم ویزاشو بگیره و هم تمدید مدیکال کنه من ptt مرکزی عدلیه سرا رو انتخاب کرده بودم ولی حالا با توجه به تمدید مدیکال که جوابش 3 شنبه حاضر میشه ممکنه ویزا تا جمعه نیاد نمیدونم ptt عدلیه سرا شنبه ها باز هست یا نه . به نظرتون با این شرایط ptt الان عوض کنم ؟ و اینکه نزدیک ترین ptt به سفارت که شنبه ها باز هست کدومه . ممنون
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی