موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من آخر جولای مصاحبه دارم ولی نمی دونستم که باید در csc ثبت نام کنم و در مدارک ارسالی من به سفارت ترکیه مدرک csc و همین طور contact sheet را نفرستادم.
من همه مطالب 100 صفحه رو خوندم. بعضا گفته شده که فقط موقع مصاحبه این مدارک را با خودم ببرم کافیه. حالا به نظرتون چه کار کنم؟ پرینت این دو مدرک را برای سفارت ترکیه ایمیل کنم, کافیه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-16 ساعت 10:39)shani89 نوشته: (2013-06-29 ساعت 08:02)mohammad fazli نوشته: (2013-06-29 ساعت 07:48)shani89 نوشته: (2013-06-27 ساعت 19:44)mohammad fazli نوشته: (2013-06-27 ساعت 13:21)shani89 نوشته: محمد فضلی عزیز:
این نکته رو به من بگید که من از روز مصاحبه حذف می شم یا این سایت ربطی به مصاحبه نداره و فقط برای گرفتن پاس پس از ویزاست ؟
که خیالم راحت بشه .
دوست عزیز نگران نباش
شما مشکلت برای ثبت نام خودت یا زیر مجموعته. و در این سایت شما فقط محل دریافت ویزاتو تعیین میکنی و روز مصاحبه شما دست نمیخوره
برنده اصلی همسر بنده هستن و من عضو خانواده، ایشون ثبت نام شدن در csc من رو نتونستن اضافه کنه و اون مشکلاتی که در بالا اشاره کردم.
شاني جان
شما مشكلي براي مصاحبه نداري ولي براي دريافت ويزا بايد ثبت نام كني. به اون كاربري كه در بالا اشاره كردم پيغام دادي ببيني چيكار كرده يا نه؟؟؟
دوستان عزیز
بنده بعد از چندین بار ایمیل متوجه شدم زمانی که از لیست اعضاء خانواده همسرم حذف شدم csc به طور اتومات با همون فامیلی همسرم به عنوان متقاضی اصلی اکانت برای من درست کرد. چون توی ایمیلها همش می گفت شما که قبلا بعنوان متقاضی اصلی ثبت نام کردید نمی توانید بعنوان عضو خانواده اضافه شوید.
خلاصه کلام الان یه اکانت دارم با عنوان :
متقاضی اصلی
شماره گذر نامه خودم
تاریخ تولد خودم
اسم خودم
فامیلی همسرم
شناسه مرجع که بسیار نزدیک به شماره مرجع همسرم هست.
نکته اینجاست که اکانت همسرم قابل ادیت هست مثلا جای مرکز پستی رو میشه تغییر داد مال من اصلا ادیدت نداره
فکر نکنم کسی همچین چیزی دیده باشه
اساتید اگر ممکنه راهنمایی کنن چون من مغزم داره سوت میکشه
خوب داستان من و سی اس سی ادامه داره ...
همسرم شد متقضی اصلی ، منم شدم متقضی اصلی فقط منو با فامیلی همسرم زدن .
بگید پیشنهادتون چیه دوباره مکاتبه کنم باهاشون برای تغییر فامیلی خودم یا نیاز نیست ؟
فقط خواهشن بگید سریعتر پیشنهاتون رو ممکنه این اتفاق برای خیلیها تکرار بشه.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
در مورد CSC من غالب تاپیک را نگاه کردم لطفا" بفرمایید آنچه که من استنباط کردم درست است یا خیر:
من هنوز حتی کارنت هم نشدم , اما می بایست پیشاپیش در سایت https://usvisa-info.com یک حساب کاربری درست کنم بر اساس اطلاعات برنده و به ترتیب که در سایت پیش می رویم اعضای همراه هم اضافه شوند . در نهایت یک دفتر پستی در آنکارا (احتمالا" نزدیک هتل ...) انتخاب می کنم و آنها هم به من شماره پیگیری می دهند و من هم پرینت می گیرم از عملیات انجام شده ... صبر می کنم تا کارنت شوم و بعد ؟؟؟
این سیستم CSC صرفا" جهت دریافت پاسپورت می باشد که قبلا" نزد سفارت امریکا بوده است.
سوالم این است که این برگ مشخصات ثبت نام در CSC را با خودمان روز مصاحبه می بریم آیا نیاز است که همراه مدارکی که برای آنکارا پست می کنیم ارسال شود یا خیر.
من باز هم این تاپیک را بیشتر بررسی خواهم کرد که بدانم آیا نوبت سفارت در CSC تعیین می شود ؟ گیجم شده ام.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 21:35)mohammad fazli نوشته: (2013-07-23 ساعت 20:49)poopak16 نوشته: دوستان عزیز
در مورد CSC من غالب تاپیک را نگاه کردم لطفا" بفرمایید آنچه که من استنباط کردم درست است یا خیر:
من هنوز حتی کارنت هم نشدم , اما می بایست پیشاپیش در سایت https://usvisa-info.com یک حساب کاربری درست کنم بر اساس اطلاعات برنده و به ترتیب که در سایت پیش می رویم اعضای همراه هم اضافه شوند . در نهایت یک دفتر پستی در آنکارا (احتمالا" نزدیک هتل ...) انتخاب می کنم و آنها هم به من شماره پیگیری می دهند و من هم پرینت می گیرم از عملیات انجام شده ... صبر می کنم تا کارنت شوم و بعد ؟؟؟
این سیستم CSC صرفا" جهت دریافت پاسپورت می باشد که قبلا" نزد سفارت آمریکا بوده است.
سوالم این است که این برگ مشخصات ثبت نام در CSC را با خودمان روز مصاحبه می بریم آیا نیاز است که همراه مدارکی که برای آنکارا پست می کنیم ارسال شود یا خیر.
من باز هم این تاپیک را بیشتر بررسی خواهم کرد که بدانم آیا نوبت سفارت در CSC تعیین می شود ؟ گیجم شده ام.
دوست عزیز
شما برنده 2014 هستید و تا آمدن نامه دومتان بایستی صبر کنید و بعد از آن ثبت نام انجام دهید. در مورد csc هم درست برداشت کردید، شما برای دریافت ویزا محلی را مشخص می نمایی و این فرم جز مدارک ارسالی به انکارا می باشد
پس صبر می کنیم تا کارنت شویم و نوبتمان مشخص شود. در واقع 2014 به جای نامه دوم در وب سایت کیس نامبرشان مشخص و فعال می شود(یک همچین چیزی) ممنون از توضیح. شاید چون هنوز در ابتدای راه هستم خوب نتوانستم بفهمم این CSCچی هست.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دوشنبه 5 آگوست ( 14 مرداد) مصاحبه دارم . csc هم empost دبی ثبت نام کردم . با توجه به اینکه از 5 شنبه 8 آگوست تعطیلات عید فطر دبی شروع می شود . می ترسم تا 5 شنبه ( ایشالا اگر یک ضرب گرفتم ) مدارکم به دبی نرسد. میخواستم پست را از دبی به ابوظبی تغییر بدهم که خودم بروم آنجا سریعتر بگیرم. به نظرتون این فکر خوبیه ؟؟ یا اینکه ممکنه این تغییر آدرس پستی بیشتر کارم رو عقب بندازه؟؟
کیس نامبر : 10000
افراد کیس:1
قبولی سری دوم -مصاحبه : ابوظبی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 21:06)shani89 نوشته: (2013-07-16 ساعت 10:39)shani89 نوشته: (2013-06-29 ساعت 08:02)mohammad fazli نوشته: (2013-06-29 ساعت 07:48)shani89 نوشته: (2013-06-27 ساعت 19:44)mohammad fazli نوشته: دوست عزیز نگران نباش
شما مشکلت برای ثبت نام خودت یا زیر مجموعته. و در این سایت شما فقط محل دریافت ویزاتو تعیین میکنی و روز مصاحبه شما دست نمیخوره
برنده اصلی همسر بنده هستن و من عضو خانواده، ایشون ثبت نام شدن در csc من رو نتونستن اضافه کنه و اون مشکلاتی که در بالا اشاره کردم.
شاني جان
شما مشكلي براي مصاحبه نداري ولي براي دريافت ويزا بايد ثبت نام كني. به اون كاربري كه در بالا اشاره كردم پيغام دادي ببيني چيكار كرده يا نه؟؟؟
دوستان عزیز
بنده بعد از چندین بار ایمیل متوجه شدم زمانی که از لیست اعضاء خانواده همسرم حذف شدم csc به طور اتومات با همون فامیلی همسرم به عنوان متقاضی اصلی اکانت برای من درست کرد. چون توی ایمیلها همش می گفت شما که قبلا بعنوان متقاضی اصلی ثبت نام کردید نمی توانید بعنوان عضو خانواده اضافه شوید.
خلاصه کلام الان یه اکانت دارم با عنوان :
متقاضی اصلی
شماره گذر نامه خودم
تاریخ تولد خودم
اسم خودم
فامیلی همسرم
شناسه مرجع که بسیار نزدیک به شماره مرجع همسرم هست.
نکته اینجاست که اکانت همسرم قابل ادیت هست مثلا جای مرکز پستی رو میشه تغییر داد مال من اصلا ادیدت نداره
فکر نکنم کسی همچین چیزی دیده باشه
اساتید اگر ممکنه راهنمایی کنن چون من مغزم داره سوت میکشه
خوب داستان من و سی اس سی ادامه داره ...
همسرم شد متقضی اصلی ، منم شدم متقضی اصلی فقط منو با فامیلی همسرم زدن .
بگید پیشنهادتون چیه دوباره مکاتبه کنم باهاشون برای تغییر فامیلی خودم یا نیاز نیست ؟
فقط خواهشن بگید سریعتر پیشنهاتون رو ممکنه این اتفاق برای خیلیها تکرار بشه.
خوب من دوباره ایمیل زدم و با کپی پاسم خواستم فامیلم رو عوض کنن . فرداش ایمیل اومد که درست شد چک کنید . خیالمون راحت شد امیدوارم مشکلات همه دوستان یکی یکی حل بشه.
ممنون از mohammad fazli عزیز.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دزست عزیز.سلام.من هم یک مشکل مشابهی دارم.من برنده اصلی هستم. همسرم را به عنوان عضو خانواده میخواستم در سایت CSC ثبت نام کنم، ولی نتونستم ایشان را اضافه کنم.
بعد از چندین بار ایمیل متوجه شدم از لیست اعضاء خانواده، همسرم حذف شدم csc به طور اتومات با فامیلی خودم برای همسرم به عنوان متقاضی اصلی اکانت درست کرده.
خلاصه اینکه الان همسرم که برنده اصلی هم نیست یک اکانت داره با عنوان :
متقاضی اصلی
شماره گذر نامه خودش
تاریخ تولد خودش
اسم خودش
فامیلی من
چندبار ایمیل زدم و درایمیل آخر تصویر صفحه اول پاسپورت های خودم و خانمم و نامه دوم (دعوت به مصاحبه)که افراد همراه در آن قیدشده ارسال کردم ولی جواب نگرفتم.
ما الان دبی هستیم وهفته بعد مصاحبه داریم ولی استرس زیادی بابت این موضوع داریم.بگید پیشنهادتون چیه ؟